Rita 35'ti ben gittiğimde. Maksimum 40 olmuştur.
Hiç tavsiye etmem. Çıkar çıkmaz verdigin paraya acıyacağın bır isim. Ben 50 tl vermiştim yarım saat saçmalık dinledimhem parama hem Zaman'ıma hemde okadar yol gitmeme üzülmüştüm bomboş bır isim ne gecmis ne an ne gelecek hiç birsey yok (
MANDAL CAFE BAKIRKOY TEL: 0212 660 07 09
ADA BEY, PERŞEMBE HARİÇ 13:00 - 21:00 ARASI HERGUN ORADAYMIŞ
Umarım memnun kalırsınız :))
siz baktırdınızmı memnun kaldınızmı pzt gitmek istiyorum
gelin ata binmiş ya nasip demiş :) gelınce yazacagım yorumlarımı :) mandalın! l ! sı de cıkmamıs konu baslıgında :)
ben insanlara kin beslemeyi seven ya da nefret duyan biri değilim bi karıncayı bile incitmem haberlerde ölen insalara bile üzülür hatta bazen ağlarım amaaa kesinlikle haksızlığa gelemem tanıdığım veya tanımadığım hiç farketmez anında gerekeni yapar hatta en ağır dillede eleştirir lafımıda esirgemem. onun bi oyunu olduğu kısmına gelincede onun için açaçağız davaları durdurmak için sanırım hemen kolları sıvadı ve tek tek magdur ettiği insanların gönlünü almaya çalışıyor ama ne farkederki ne demişler ihanet yapanı affedersen bi daha yapar çunku ihanet bi hata değil davranış biçimidir... bu da bir ihanet sayılır insanlara yapılan, herkes şimdi bu kadını affetse tamam deyip özrünü kabul etse bile bi kaç ay sonra bi daha yapacak, aha da buraya yazıyorum okursunuz ilerde... insan yemek yediği kabı pisletmez bunun yaptığı bundan ibaret...
Kizlar didem hnm beni de arayip aciklama yapti ardindan parayi iade etti. Zaten ona gonderdigim mesajlar 70i buldugu icin o parayla baska kafelerde iki kere bile baktirirdim ama bu da benim cahilligime gitsin. Cok iyi konustu ofisime de beklerim bir gun bakarim dedi cok ilgiliydi bir an pisman oldum keske baktirma firsatim olsaydi dedim (aynen yirmiucnisan gibi ben de merhametli ve yufka yurekliyim cunku hemen yumusarim) ama sonradan dusundum de 14 temmuzdan beri ugrasiyorum ve bikeresinde didem hanimla konusurken agliyordum, lutfen bakin artik cok ihtiyacim var diyordm. Ama bakmadi. Ben rahmetli annanemden anneme yadigar kalan degerli bir kolyeyi eve birkac arkadasim geldigi aksamdan snra kaybettim. Buna ek olarak buuk sıkıntılarim oldu. Bilemese bile dinleyip rahatlamaya ihtiyacim vardi fakat bana sirt cevirdi. Yumusamayacagim, sikayet mahkeme olmasaydi bu sekilde nazik olur muydu Allah biliyor..
Kizlar didem hnm beni de arayip aciklama yapti ardindan parayi iade etti. Zaten ona gonderdigim mesajlar 70i buldugu icin o parayla baska kafelerde iki kere bile baktirirdim ama bu da benim cahilligime gitsin. Cok iyi konustu ofisime de beklerim bir gun bakarim dedi cok ilgiliydi bir an pisman oldum keske baktirma firsatim olsaydi dedim (aynen yirmiucnisan gibi ben de merhametli ve yufka yurekliyim cunku hemen yumusarim) ama sonradan dusundum de 14 temmuzdan beri ugrasiyorum ve bikeresinde didem hanimla konusurken agliyordum, lutfen bakin artik cok ihtiyacim var diyordm. Ama bakmadi. Ben rahmetli annanemden anneme yadigar kalan degerli bir kolyeyi eve birkac arkadasim geldigi aksamdan snra kaybettim. Buna ek olarak buuk sıkıntılarim oldu. Bilemese bile dinleyip rahatlamaya ihtiyacim vardi fakat bana sirt cevirdi. Yumusamayacagim, sikayet mahkeme olmasaydi bu sekilde nazik olur muydu Allah biliyor..
Ben Tugbanın ii oldugunu dusunuorum, hızlı konusuo bazen yakalamak da zorluk cekiosun ama cat cat soluo, gelecekle alaklı solediklerinin bitanesi tuttu;dedi ki "seninkinin ailesiyle biraz soukluk olmus, ama senin bi hareketinle hersey ii olacak" ve bu tuttu, benimkinin is sorunlarını soledi, dengesizliginden ve bana sevgi & kıskanclık baslangıclarından bahsetti, onlar da tuttu, 4 defa baktırdım son 2 senede, cogu seyi tutturuo, ama Sevinci merak ediorum suan...
Merhabalar,
Ben de Serhan Hanımın telini rica edebilir miyim sizden. Kiraz Cafenin telini buldum netten aradım ama oraya her zaman gitmiyormuş. Sanırım sizde cep teli var. . Şimdiden teşekkürler. Umarım herşey gönlünüzce olur.
Bodrumda fal bakan bir yer bilen yazsin lutfen
MANDAL CAFE BAKIRKOY TEL: 0212 660 07 09
ADA BEY, PERŞEMBE HARİÇ 13:00 - 21:00 ARASI HERGUN ORADAYMIŞ
Umarım memnun kalırsınız :))
bu gün tuğbaya gittim ama galiba fal bakanların benimle hiç frekansları tutmuyo çok bilinen
ve üstünkörü şeyler söyledi dedim ya benim şansım yookkkk arkadaşlar :-(((((((((((
ha bu arada majestik cafedede şansım hiç su falcısındadanda gülmedi galiba
ama inşallah söyledikleri tutar adı şengül ben ilk defa gittim gidenler deneyimlerini
paylaşırsa sevinirim
ben bi kaç kez gittim canım şengüle bazı söledikleri çıktı hatta
namnaminunu üzülme canım bende hep pelin ablaya fal baktıran biri olarak fena halde toslamış durumdayım 2 senedir ona gidiyorum bana herzmn bu senin kaderin diyip duruyodu nerdeee aksine dönüşü olmuycak bi şekilde yollarımız ayrıldı 2 gün önce işle ilgili baktırmaya gittim hala gelmiş bana yok dönücek yok şöle yok böle zaten herkese aynısını diyo çıkan bişey yok kendisini çok seviyorum güzel bi enerjisi var ama bidaha ona fal baktırmam iyice sallamaya başladı ...bu arada işle ilgili majestik şengülün sölediği bişey tuttu girdiğin yerde fazla çalışmıcaksın senin asıl işin başka bi yerde demişti maalisefki işten çıktım pelin burda devam ediyosun demişti onuda bilemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?