İstanbul'da Fal - Falcılar

gelin ata binmiş ya nasip demiş :) gelınce yazacagım yorumlarımı :) mandalın! l ! sı de cıkmamıs konu baslıgında :)

Son düzenleme:

Kizlar didem hnm beni de arayip aciklama yapti ardindan parayi iade etti. Zaten ona gonderdigim mesajlar 70i buldugu icin o parayla baska kafelerde iki kere bile baktirirdim ama bu da benim cahilligime gitsin. Cok iyi konustu ofisime de beklerim bir gun bakarim dedi cok ilgiliydi bir an pisman oldum keske baktirma firsatim olsaydi dedim (aynen yirmiucnisan gibi ben de merhametli ve yufka yurekliyim cunku hemen yumusarim) ama sonradan dusundum de 14 temmuzdan beri ugrasiyorum ve bikeresinde didem hanimla konusurken agliyordum, lutfen bakin artik cok ihtiyacim var diyordm. Ama bakmadi. Ben rahmetli annanemden anneme yadigar kalan degerli bir kolyeyi eve birkac arkadasim geldigi aksamdan snra kaybettim. Buna ek olarak buuk sıkıntılarim oldu. Bilemese bile dinleyip rahatlamaya ihtiyacim vardi fakat bana sirt cevirdi. Yumusamayacagim, sikayet mahkeme olmasaydi bu sekilde nazik olur muydu Allah biliyor..

Anladım cnm haklısın Allah yardımcın olsun...
Evet arkadaşlar dediğim gibi, bizi bu sayfayı takip ettiği aşikar... demek ki artık parasını alıp bakmadığı kişilere dönüş yapıyor, yapsın bakalım... Kul hakkının affı yok umarım Allah affeder...

korkmuştur canım ya bu zamana kadar nerdeydi?

bu gün tuğbaya gittim ama galiba fal bakanların benimle hiç frekansları tutmuyo çok bilinen
ve üstünkörü şeyler söyledi dedim ya benim şansım yookkkk arkadaşlar :-(((((((((((

ha bu arada majestik cafedede şansım hiç su falcısındadanda gülmedi galiba
ama inşallah söyledikleri tutar adı şengül ben ilk defa gittim gidenler deneyimlerini
paylaşırsa sevinirim

ben bi kaç kez gittim canım şengüle bazı söledikleri çıktı hatta

aynen bende öyle oldum,her defasında aklımda n çıkarmak üzereyken yok dönecek sana,kaderin bunla dedi durdu,evet döndü de bana.ama boşuna ümit bağlamış oldum,sonuç fiyasko.bende baktırmıycam pelin ablaya,herkese böle diyolar galiba.

gıttıgımde allahtan cok sıra yoktu,ada alısılmısın dısında fal bakıyor,ne kahve bakıyor ne tarot elınde defterı var dogum tarıhını o deftere yazarak fal bakıyor,gecmıste ve anda bende basarılıydı,eskı sevgılımın adını,benım sımdıkı okuzun adını verdı,ıkısı hakkında karakter analızlerı yaptı oldukca basarılı tahmınlerdı...benım okuz ıcın onunla evlılık olmayacagını soyledı,karsıma 3 ay sonra yenı bırı cıkacakmıs ısmı s harfıyle baslayacakmıs, serkan,serdal gıbı bır ısımmıs,bununla bana buyuk bır ask varmıs,yası benden cok buyuk degılmıs,gelecegın hakkında olumsuz bıse hıssetmıyorum dedı,memnun ayrıldım acıkcası gelecek yorumu cıkarda ınsallah bende bu sevdıgım okuzden kurtulurum,onun sevgısı askı herseyı yerın dıbıne batsın..bıcak sırtında bır sevda yasattı resmen bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…