İstanbul'da Fal - Falcılar

laf cafe,cafe fincan,mandal cafe bu üç cafe yanyana kızlar,carrusel ıle capasıty arasında acıbadem hastanesı var ordan az bıraz assagıya ındıgınızde karsınıza bu üç cafe cıkıyor...ben dıger bakırkoye gıdısımde laf cafeyı yanlıs yerde aramısım,bakırköy meydanda köfteci ramizin arasında da balıkcılar var,ben balıkcılar carsını orası zannedıyordum meger degılmıs

ramazandan sonra bende baktıriim bari ya merak ettim...

Enteresan mis bu Ada bey.. Bana da kesin gitmek kaldı :)birde ne kadar verdiniz acaba? Ha birde bır sorum olucak yanılmıyorsam sen bakirkoy seba ya sık gidiyorsun acaba o ne demişti bu arkadasın icin ?

Bunuda öğrendiğim iyi oldu sagol bilgilendirdigin icin:) yaklaşık 6 ay önce fincan Kafe'ye gitmiştim gecen ayda laf Cafe'ye gittiğimde bende şaşırmıştım aa yan yana imiş diye:) bu arada laf Cafe'de iken diğer yandada Cafe gormuştum acaba bura nere diye söylenmiştim kendi kendime .. Şimdi öğrendim :) e yani birde mandal Cafe gideyimde bari orayı bitireyim :)

Hersey gonlunce olsun cnm memnun kalmana sevindim :))

Ben adaya gitmiştim ama oylee ahım sahım etkilediğimi hatırlamıyorm biraz fazla abartılmış sankı gercekten iyi bi falcı istiyorum kızlar su fatihteki hoca dıkkatımı cektı !ayrıca kuzeyide burda ovduler ovduler gttim tamamen fos cıktı yanı bu elektirik meselesi gercekten artık ona inanıyorum

Enteresan mis bu Ada bey.. Bana da kesin gitmek kaldı :)birde ne kadar verdiniz acaba? Ha birde bır sorum olucak yanılmıyorsam sen bakirkoy seba ya sık gidiyorsun acaba o ne demişti bu arkadasın icin ?

canım 25 verdim. seba nın yorumları cok ısabetli cıkıyo bende,seba sevdiğini söylüyo,ama sabretmen gerekıyo dıyo kı gercekten de öyle,sebada karsıma yenı bırının cıkacagını hep soyluyo,ıkısı arasında kararsız kalacagımı,ama her ne olursa olsun terk,bitiş vermıyo ıskambıl falları...benım benım okuzle alakalı tek sorunum ınatcılıgı basının dıklıgı ve gercekten suan cok cok zor durumda olusu,nezamanki zor durumundan kurtulursa ıste ozaman benle cıddı anlamda bıseyler dusunecegı,ve bu ısın muhakkak suretle olacagı...benım bu okuzun durumları anlayacagın baya bı karısık,işim tamamen kalmıs allaha.bende haklı olarak ne kadar cok seversem seveyım,cok yıprandım onun yuzunden,oyuzden gercekten karsıma hayatıyla alakalı duzenını kurmus bırı cıkarsa,ve o kısıye karsı bıseyler hıssedersem yoluma yeni kişiyle devam etmek ıstıyorum..

canım adanın teli ve semti ile...fatihteki hocanın telini özelime yazarsan sevinirim...selamlar..

canım adanın teli ve semti ile...fatihteki hocanın telini özelime yazarsan sevinirim...selamlar..

benden daha önce bakım yapan ilhan beyle ilgili bilgi isteyenler olmuştu bu gece gördüm kendisini yıldıznameye bakıyormuş. benim yüzüme bakarak benimle ilgili şeyleri söylemişti bilmiyordum neye baktığını bilgi vermek istedim soranlar olmuştu çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…