gıttıgımde allahtan cok sıra yoktu,ada alısılmısın dısında fal bakıyor,ne kahve bakıyor ne tarot elınde defterı var dogum tarıhını o deftere yazarak fal bakıyor,gecmıste ve anda bende basarılıydı,eskı sevgılımın adını,benım sımdıkı okuzun adını verdı,ıkısı hakkında karakter analızlerı yaptı oldukca basarılı tahmınlerdı...benım okuz ıcın onunla evlılık olmayacagını soyledı,karsıma 3 ay sonra yenı bırı cıkacakmıs ısmı s harfıyle baslayacakmıs, serkan,serdal gıbı bır ısımmıs,bununla bana buyuk bır ask varmıs,yası benden cok buyuk degılmıs,gelecegın hakkında olumsuz bıse hıssetmıyorum dedı,memnun ayrıldım acıkcası gelecek yorumu cıkarda ınsallah bende bu sevdıgım okuzden kurtulurum,onun sevgısı askı herseyı yerın dıbıne batsın..bıcak sırtında bır sevda yasattı resmen bana...
gıttıgımde allahtan cok sıra yoktu,ada alısılmısın dısında fal bakıyor,ne kahve bakıyor ne tarot elınde defterı var dogum tarıhını o deftere yazarak fal bakıyor,gecmıste ve anda bende basarılıydı,eskı sevgılımın adını,benım sımdıkı okuzun adını verdı,ıkısı hakkında karakter analızlerı yaptı oldukca basarılı tahmınlerdı...benım okuz ıcın onunla evlılık olmayacagını soyledı,karsıma 3 ay sonra yenı bırı cıkacakmıs ısmı s harfıyle baslayacakmıs, serkan,serdal gıbı bır ısımmıs,bununla bana buyuk bır ask varmıs,yası benden cok buyuk degılmıs,gelecegın hakkında olumsuz bıse hıssetmıyorum dedı,memnun ayrıldım acıkcası gelecek yorumu cıkarda ınsallah bende bu sevdıgım okuzden kurtulurum,onun sevgısı askı herseyı yerın dıbıne batsın..bıcak sırtında bır sevda yasattı resmen bana...
laf cafe,cafe fincan,mandal cafe bu üç cafe yanyana kızlar,carrusel ıle capasıty arasında acıbadem hastanesı var ordan az bıraz assagıya ındıgınızde karsınıza bu üç cafe cıkıyor...ben dıger bakırkoye gıdısımde laf cafeyı yanlıs yerde aramısım,bakırköy meydanda köfteci ramizin arasında da balıkcılar var,ben balıkcılar carsını orası zannedıyordum meger degılmıs
Canım, ben sana gönderdim bugün özel mesajla, ulaşmadı mı?
MANDAL CAFE BAKIRKOY TEL: 0212 660 07 09
ADA BEY, PERŞEMBE HARİÇ 13:00 - 21:00 ARASI HERGUN ORADAYMIŞ
Umarım memnun kalırsınız :))
Hersey gonlunce olsun cnm memnun kalmana sevindim :))
ramazandan sonra bende baktıriim bari ya merak ettim...
baktır canım,insallah sende memnun ayrılırsın..dur bakalım asıl falının kalıtesını cıkan fal haberi belirleyecek :)
Enteresan mis bu Ada bey.. Bana da kesin gitmek kaldı :)birde ne kadar verdiniz acaba? Ha birde bır sorum olucak yanılmıyorsam sen bakirkoy seba ya sık gidiyorsun acaba o ne demişti bu arkadasın icin ?
kime baktırcağımı şaşırdım valla artık.ramazanda baktrmıcam ama bari bu ay günaha girmiim:18:
Ben adaya gitmiştim ama oylee ahım sahım etkilediğimi hatırlamıyorm biraz fazla abartılmış sankı gercekten iyi bi falcı istiyorum kızlar su fatihteki hoca dıkkatımı cektı !ayrıca kuzeyide burda ovduler ovduler gttim tamamen fos cıktı yanı bu elektirik meselesi gercekten artık ona inanıyorum
Ben adaya gitmiştim ama oylee ahım sahım etkilediğimi hatırlamıyorm biraz fazla abartılmış sankı gercekten iyi bi falcı istiyorum kızlar su fatihteki hoca dıkkatımı cektı !ayrıca kuzeyide burda ovduler ovduler gttim tamamen fos cıktı yanı bu elektirik meselesi gercekten artık ona inanıyorum
şu duayı banada gönderir misiniz lütfen
bende istiyorum mümkünmüüüdüzcedeki ali hocanın telini verebilir misiniz kızlar?
bende istiyorum mümkünmüüü
bende istiyorum mümkünmüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?