sağol canım allah herkesin gönlüne göre versin :) cıkıyomu bu ada beyin gelecek tahminleri?
boş zaman yaratıp denemeye çalışacağıımmmmm ,bugün aldığım iki tanesineCeren her okudugun fal yorumundan sonra falcinin adini nosunu fln istemissin hepsine gidiyomusun yada bnm gibi takipmi ediyosun sadece :)
kızlar kasımpasada kı nadıre ablanın da ıletısım bılgılerını bırı bana gonderırse sevınırım .
falı nasıl memnun kalanlar var mı ? ucret bılgılerı ve fal suresınıdı belırtırsenız cok sevınırım
Ceren her okudugun fal yorumundan sonra falcinin adini nosunu fln istemissin hepsine gidiyomusun yada bnm gibi takipmi ediyosun sadece :)
kızlar ben fulya ve nıhal hanımı merak edıyordum ama kafam karıstı .
bunlar symbol cafe de ama,nısantası subesı mı yoksa besıktas subesı mı ?
ha bıde hangısını onerırsınız
nihal geçmişi çok iyi özetler ama gelecek çıkmaz fulya içinde geçmiş sayfalarda artık eskisi gibi değil diyolardı yinede karar senin tabikii
gıttıgımde allahtan cok sıra yoktu,ada alısılmısın dısında fal bakıyor,ne kahve bakıyor ne tarot elınde defterı var dogum tarıhını o deftere yazarak fal bakıyor,gecmıste ve anda bende basarılıydı,eskı sevgılımın adını,benım sımdıkı okuzun adını verdı,ıkısı hakkında karakter analızlerı yaptı oldukca basarılı tahmınlerdı...benım okuz ıcın onunla evlılık olmayacagını soyledı,karsıma 3 ay sonra yenı bırı cıkacakmıs ısmı s harfıyle baslayacakmıs, serkan,serdal gıbı bır ısımmıs,bununla bana buyuk bır ask varmıs,yası benden cok buyuk degılmıs,gelecegın hakkında olumsuz bıse hıssetmıyorum dedı,memnun ayrıldım acıkcası gelecek yorumu cıkarda ınsallah bende bu sevdıgım okuzden kurtulurum,onun sevgısı askı herseyı yerın dıbıne batsın..bıcak sırtında bır sevda yasattı resmen bana...
pekı cnm ıkısı de besıktas subesınde mı ?
evet bunu deneyebilirim aslında ben de
bende istiyorum mümkünmüüü
kızlar ben dun arkadasımla bırlıkte damlalar tubaya gıttım .
kadın ınanılmaz derecede hızlı konusuyor nefes almıyor
o yuzden baktıracak olanlar mutlaka ses kaydına alsın
yoksa bırsey anlamaz cok sey kacırırsınız .ben ve arkadasım
allahtan ses kaydına aldık.fala gelecek olursak begendık ıkımız de
falını .ısabetlı bı yorumdu .yasadıklarımı guzel yorumladı .
tarıhler verdı cıkacak mı bakalım ,ona gore haber verırırım
tubadan memnun kalan var mı kızlar ?
bende bugün gittim ama sonucu ne olur bilemem çünkü
hep geleceği söyledi bekleyip göreceğim biraz uzun vadelerden bahsetti
Nadir'e ablaya ben fal batırdım tavsiyede ettim zaten fakat referans olmadan bakmıyor 1 saat sürüyor falı 40 tl çok memnun kaldım herseyimi bildi söylediği hiçbirşeyde atmayın yoktu iskambile bakıyor kendisi Cafe falcilari gibi değil bu Arada tlflada bakiyor
sen memnun kaldın mı canım ? yanı gecmısle ılgılı bırsey soylemedı mı ?
ne kadara bakıyor bir de yeri nerde? referansı nasıl bulcaz?
boş zaman yaratıp denemeye çalışacağıımmmmm ,bugün aldığım iki tanesine
gittim ama şansız günümdeyim galiba :-((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?