İstanbul'da Fal - Falcılar

yok hep gelecekle ilgili şeyler söyledi bide o kadar hızlı anlatıyorki
kahveye bir dakika baktı asıl kartlarla bakıyor toplam falım beş dakika
sürdü zaten ,geleceği bekliyorum bakalım ne olacak

beş dakikamı o ne bee öle hiç sevmiyorum kısa bakılan falları niyeyse sepetlenmiş gibi hissediyorum kendimituğba ne kdra bakıyodu peki???

Son düzenleme:
Demet25 sana referans olacak iste ondan aldim nonuzu diceksin :)

ama ısmı demet demeyın özlem ısmım mail adresımı yazmıstım ordan daha detaylı yazabılırım burdan onu tanıyan arkadaslarımı dıyemem fakat nadıre abla 10 uzerınden 10 bence abartmıyorum gıttıgınız zaman bana tesekkur edeceksınız

ben sanki demet25'in mesajından kendisinin referans olmayacağı sonucunu çıkarttım, pardon

yok hayır sadece ısmımı demet degıl burdan tlf paylasamıyorum nadıre ablanın maıl adresımı verdım ordan yazarsanız verırım 20 msjdan sonra heralde ozel msj yazabılıyormusum onu ogrendım

yok hayır sadece ısmımı demet degıl burdan tlf paylasamıyorum nadıre ablanın maıl adresımı verdım ordan yazarsanız verırım 20 msjdan sonra heralde ozel msj yazabılıyormusum onu ogrendım

mail adresini tekrar yazar mısın kaçırmışım ben o kısmı bi de nerde yeri?

demet25 nadire ablaya daha önce baktırdın mı?

evet baktırdım bende sızler gıbı ıyı bır falcı arıyordum 1kere tlfla baktı 50 dk surdu bırkerede yuzyuze aılemle olan problemlerı gecmıse donuk sıkıntılarım ve gelecek ıskambıl bakıyor ama yuzyuze daha ıyı sanırım daha cok sorubılırsınız aklınızda kalanı ordan cıkarken evet dıyıp cıktım benım problemlerım bunlar dedım yaglayıp ballamadı neyse onu soyledı

mail adresini tekrar yazar mısın kaçırmışım ben o kısmı bi de nerde yeri?

kasımpasa stadının orda flash tv var bayagı asagı ınıyosunuz yokus sonrada fırın var solda berber gelıyor sonra onun ordan gırıyosunuz ama cat kapı gıdılmez sanırım randevuyla bakıyor burda duysa yazdıgımı kızar belkıde ;( kendısı ızın almadım ama sızlerde benım gıbı ıyı falcı arıyosunuz bende yardım etmek ıstıyorum ıyı olanları yazıyorum kotulerıde gıtmeyın dıyorum

mail adresini verir misin tekrar?

msj hakkım yok nadire hanımın tlf bana msj atarmısınız teşekkür ederim

ayy çok merak ettim ben

hangi falcıya gitceğimi şaşırdım hande ünlüye gtcektim oda reklam gbi geldi snra o bakırköyde değişik fal bakana gidim dedim şimdide nadire ablaya gtmek istiyom...

nadıre ablayı arıyacaklar acmazsa msj cekın benden aldıgınızı soyleyın tabıkı bu sıteyı degıl kızar bana yogun oluyor genelde tlflada bakıyor uzun bakıyor 1saate yakın

bugün sırdaş cafeye sema hanıma gitmeyi düşünüyorum daha öncesinde orda arzuya baktırmıştım pek de memnundum ama izinliymiş bide baraka burcu var ama o artık hep aynı şeyleri söylüyor ne yapayim bilemedim. Sırdaş Sema'ya giden var mı kızlar?

yok hep gelecekle ilgili şeyler söyledi bide o kadar hızlı anlatıyorki
kahveye bir dakika baktı asıl kartlarla bakıyor toplam falım beş dakika
sürdü zaten ,geleceği bekliyorum bakalım ne olacak

sana kısa bakmıs o zaman .bana 18 dakıka baktı .arkadasıma da 15 dakıka .

beş dakikamı o ne bee öle hiç sevmiyorum kısa bakılan falları niyeyse sepetlenmiş gibi hissediyorum kendimituğba ne kdra bakıyodu peki???

canım evet arkadasa nedense kısa bakmıs .ama bana 18 dakıka baktı arkadasıma da 15 dakıka .

bız sıradaydık .onumuzde 6 kısı vardı .onlara da epey uzun bakmıstı .hatta sıkılmıstık .

25 tl ye bakıyor .

arkadaslar nadıre hanm ıcın fal baktıracaklar ısmım ozlem kendısını aradım arkadaslarım dedım normalde bakmıyor ben yuzyuze baktırdım ama tlflada bakıyor erkege bakmıyor ancak tlfda referansla adresı daha oncekı yazılarımda yazdım cat kapı gıdılecek bırısı degıl cıddı bır falcı kımseyle yuzyuze gelmıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…