pekı cnm ıkısı de besıktas subesınde mı ?
Demet25 sana referans olacak iste ondan aldim nonuzu diceksin :)
yok hep gelecekle ilgili şeyler söyledi bide o kadar hızlı anlatıyorki
kahveye bir dakika baktı asıl kartlarla bakıyor toplam falım beş dakika
sürdü zaten ,geleceği bekliyorum bakalım ne olacak
Demet25 sana referans olacak iste ondan aldim nonuzu diceksin :)
ben sanki demet25'in mesajından kendisinin referans olmayacağı sonucunu çıkarttım, pardon
yok hayır sadece ısmımı demet degıl burdan tlf paylasamıyorum nadıre ablanın maıl adresımı verdım ordan yazarsanız verırım 20 msjdan sonra heralde ozel msj yazabılıyormusum onu ogrendım
demet25 nadire ablaya daha önce baktırdın mı?
mail adresini tekrar yazar mısın kaçırmışım ben o kısmıbi de nerde yeri?
kasımpasa stadının orda flash tv var bayagı asagı ınıyosunuz yokus sonrada fırın var solda berber gelıyor sonra onun ordan gırıyosunuz ama cat kapı gıdılmez sanırım randevuyla bakıyor burda duysa yazdıgımı kızar belkıde ;( kendısı ızın almadım ama sızlerde benım gıbı ıyı falcı arıyosunuz bende yardım etmek ıstıyorum ıyı olanları yazıyorum kotulerıde gıtmeyın dıyorum
mail adresini tekrar yazar mısın kaçırmışım ben o kısmıbi de nerde yeri?
evet baktırdım bende sızler gıbı ıyı bır falcı arıyordum 1kere tlfla baktı 50 dk surdu bırkerede yuzyuze aılemle olan problemlerı gecmıse donuk sıkıntılarım ve gelecek ıskambıl bakıyor ama yuzyuze daha ıyı sanırım daha cok sorubılırsınız aklınızda kalanı ordan cıkarken evet dıyıp cıktım benım problemlerım bunlar dedım yaglayıp ballamadı neyse onu soyledı
evet baktırdım bende sızler gıbı ıyı bır falcı arıyordum 1kere tlfla baktı 50 dk surdu bırkerede yuzyuze aılemle olan problemlerı gecmıse donuk sıkıntılarım ve gelecek ıskambıl bakıyor ama yuzyuze daha ıyı sanırım daha cok sorubılırsınız aklınızda kalanı ordan cıkarken evet dıyıp cıktım benım problemlerım bunlar dedım yaglayıp ballamadı neyse onu soyledı
yok hep gelecekle ilgili şeyler söyledi bide o kadar hızlı anlatıyorki
kahveye bir dakika baktı asıl kartlarla bakıyor toplam falım beş dakika
sürdü zaten ,geleceği bekliyorum bakalım ne olacak
beş dakikamı o ne bee öle hiç sevmiyorum kısa bakılan falları niyeyse sepetlenmiş gibi hissediyorum kendimituğba ne kdra bakıyodu peki???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?