İstanbul'da Fal - Falcılar

ben hiç tlfnda fal baktırmadım,yüzyüze daha iyi oluyo bnce

geçmişi çok iyi biliyomuş gelecek çıktı diyen olmamış eski yorumlar bu 25 tlyi vermeye gerek yok sanırım

geçmişi çok iyi biliyomuş gelecek çıktı diyen olmamış eski yorumlar bu 25 tlyi vermeye gerek yok sanırım

bende istiyorum mümkünmüüü

alı hoca cın carpmaları musallat olmaları ıcın bılıyorum kız arkadasımın kız kardesının uzerıne musallayt olmuslardı hocada orda ıslem yaptı fakat hoca hastanelık olmustu ama kızın ısını yapmustı sımdı evlendı bıle kız dıger ne yapar bılmıyorum

bılemıyorum artık cnm .bana tarıhler verdı o tarıhlerı bekleyecegım .

fakat ablam ıcın ,uc gun ıcın de sevınecegı mutlu olacagı bı haber alacak

demıstı kı bugun ablam mutluluktan ucacak o haberı aldı :)

bıde bana tarıhler verdı bakalım verdıgı tarıhlerde dedıgı cıkacak mı

ona gore yazarım .

aaa ne güzel ablana çıktı demek o zmn ramazandn sonra bi denemek lazım umarım sanada dedikleri çıkar

caddebostan plaj yolundaki değil mi ? benim evime cok yakın gecen gun ıkı kere gittim fal manyaklığı bu olsa gerek enç ola arzuda cok sıra vardı bende o bayanı denedim bildi genel durumumu ıkıncı gittiğimdede baya sıra vardı ve cok erkek vardı o dikkatımı cekti :) ama benim genel durumumu bıldı canım

bunu daha öncedende yazmştım bilgi vermek için ama yine yazıcam o adamın adını duyunca sınırım zıplıyo tuğbayı bilemem o cafedeki nasıldır ama o barış tam bir paragöz arkadaşımın kursun dokmesı gerekiyomuş dedi 100 tl ıstedı cafede alt katta salak sacma bi yerde dokturmuş kızcagız sonra kızı aradı işte muskada yapıyorum sende cok nazar var 100tl diye kadın için bişey diyemem ama o adama kıl oluyroum ayyy sinir oldum valla :)) biz burda inanıyoruz gitmek istiyoruz birazda kendımızı rahatlatmak için ama kızlar kandırmacalara gelmeyin bilgilendirmek istedim

sizin elektrik tutmuş demekki

paragöz olanlar kendilerini hemen belli ediyo zaten

bende 2 senedir fal baktırıyorum o günden beri sürekli herşeyim ters gidiyo falla bi ilgisi varmı kaderimmi böle onu bilmiyorumda yani hem eski sevgiliyi unut hem fal baktırma ikisi aynı anda olmuyo bende çok denedim Allah sonumu hayır etsin

MAİDE : 90 - Ey iman edenler! İçki, kumar, dikili taşlar (putlar) ve fal okları şeytan işi birer pisliktir. Bunlardan kaçının ki, kurtuluşa eresiniz. bide böle bi ayet var bıraksam sanki fal baktırmayı herşey bi müddet sonra düzelicekmiş gibi geliyo ama beklemek bana artık o kdr zor ki hoppp bi bakıyorum yine falcıdayım yine aynı yalanlar

Mandal cafe ada ya gittim,evime cok yakın dayanamadim ani ve geçmişi bu kadar iyi yorumlayan anlatan görmedim doğrusu,isimleri ve tipleri bildi
Tıkır tıkır oyle kolay kolay bilinmeyecek şeyleri anlattı,umarım gelecek çıkar zaten pekde oyle olmayacak bisi deil

kesinlikle haklısın biliyoruz aslında yaptığımızın yanlış olduğunu ama insan merak ediyo hep daha fazlasını ıstıyo bazıları cıkıyo daha cok ınanıyosun yınede dua etmekten şaşmamak lazım ben kı cok falcı gezerım gercekten artık hastalık gıbı oldu bende bazıları cıktı bazıları hıc bılemedı ama bı sure dur demek lazım galıba bu olaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…