arkadaslar nadıre hanm ıcın fal baktıracaklar ısmım ozlem kendısını aradım arkadaslarım dedım normalde bakmıyor ben yuzyuze baktırdım ama tlflada bakıyor erkege bakmıyor ancak tlfda referansla adresı daha oncekı yazılarımda yazdım cat kapı gıdılecek bırısı degıl cıddı bır falcı kımseyle yuzyuze gelmıyosun
Bodrum'da Hülya abla var eskiden kadınlar kahvesi vardı orda bakardı cokta iyi bakar sma suan evde bakiyormus
demet nasil ulasabilirim hulya ablaya
canım evet arkadasa nedense kısa bakmıs .ama bana 18 dakıka baktı arkadasıma da 15 dakıka .
bız sıradaydık .onumuzde 6 kısı vardı .onlara da epey uzun bakmıstı .hatta sıkılmıstık .
25 tl ye bakıyor .
canım evet arkadasa nedense kısa bakmıs .ama bana 18 dakıka baktı arkadasıma da 15 dakıka .
bız sıradaydık .onumuzde 6 kısı vardı .onlara da epey uzun bakmıstı .hatta sıkılmıstık .
25 tl ye bakıyor .
demet mail attim:)ozlem-dogukan@ maılımı yaz vereyım bodrumdasınız sanırım
bende istiyorum mümkünmüüü
geçmişi çok iyi biliyomuş gelecek çıktı diyen olmamış eski yorumlar bu25 tlyi vermeye gerek yok sanırım
sana kısa bakmıs o zaman .bana 18 dakıka baktı .arkadasıma da 15 dakıka .
bılemıyorum artık cnm .bana tarıhler verdı o tarıhlerı bekleyecegım .
fakat ablam ıcın ,uc gun ıcın de sevınecegı mutlu olacagı bı haber alacak
demıstı kı bugun ablam mutluluktan ucacak o haberı aldı :)
bıde bana tarıhler verdı bakalım verdıgı tarıhlerde dedıgı cıkacak mı
ona gore yazarım .
bugün sırdaş cafeye sema hanıma gitmeyi düşünüyorum daha öncesinde orda arzuya baktırmıştım pek de memnundum ama izinliymişbide baraka burcu var ama o artık hep aynı şeyleri söylüyor ne yapayim bilemedim. Sırdaş Sema'ya giden var mı kızlar?
bılemıyorum artık cnm .bana tarıhler verdı o tarıhlerı bekleyecegım .
fakat ablam ıcın ,uc gun ıcın de sevınecegı mutlu olacagı bı haber alacak
demıstı kı bugun ablam mutluluktan ucacak o haberı aldı :)
bıde bana tarıhler verdı bakalım verdıgı tarıhlerde dedıgı cıkacak mı
ona gore yazarım .
:-(((( şans işte
bunu daha öncedende yazmştım bilgi vermek için ama yine yazıcam o adamın adını duyunca sınırım zıplıyo tuğbayı bilemem o cafedeki nasıldır ama o barış tam bir paragöz arkadaşımın kursun dokmesı gerekiyomuş dedi 100 tl ıstedı cafede alt katta salak sacma bi yerde dokturmuş kızcagız sonra kızı aradı işte muskada yapıyorum sende cok nazar var 100tl diye kadın için bişey diyemem ama o adama kıl oluyroum ayyy sinir oldum valla :)) biz burda inanıyoruz gitmek istiyoruz birazda kendımızı rahatlatmak için ama kızlar kandırmacalara gelmeyin bilgilendirmek istedim
beş dakikamı o ne bee öle hiç sevmiyorum kısa bakılan falları niyeyse sepetlenmiş gibi hissediyorum kendimituğba ne kdra bakıyodu peki???
sende baya baktırıyosun sanırm cemreceren.falcıların negatif elektriğini alıyomuşuz üstümüze fal baktrdığımzda bunu bana bi arkadaşım söylemişti ne kadar doğrudur bilemem
bende 2 senedir fal baktırıyorum o günden beri sürekli herşeyim ters gidiyo falla bi ilgisi varmı kaderimmi böle onu bilmiyorumdayani hem eski sevgiliyi unut hem fal baktırma ikisi aynı anda olmuyo bende çok denedim Allah sonumu hayır etsin
MAİDE : 90 - Ey iman edenler! İçki, kumar, dikili taşlar (putlar) ve fal okları şeytan işi birer pisliktir. Bunlardan kaçının ki, kurtuluşa eresiniz. bide böle bi ayet var bıraksam sanki fal baktırmayı herşey bi müddet sonra düzelicekmiş gibi geliyo ama beklemek bana artık o kdr zor ki hoppp bi bakıyorum yine falcıdayım yine aynı yalanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?