bugün sırdaş cafeye sema hanıma gitmeyi düşünüyorum daha öncesinde orda arzuya baktırmıştım pek de memnundum ama izinliymişbide baraka burcu var ama o artık hep aynı şeyleri söylüyor ne yapayim bilemedim. Sırdaş Sema'ya giden var mı kızlar?
Mandal cafe ada ya gittim,evime cok yakın dayanamadimani ve geçmişi bu kadar iyi yorumlayan anlatan görmedim doğrusu,isimleri ve tipleri bildi
Tıkır tıkır oyle kolay kolay bilinmeyecek şeyleri anlattı,umarım gelecek çıkar zaten pekde oyle olmayacak bisi deil
Sevindim cnm hadi hayirlisi
mübarek günde ,hepimizin duası kabul olsun ,güzel falları çıksın
Mandal cafe ada ya gittim,evime cok yakın dayanamadimani ve geçmişi bu kadar iyi yorumlayan anlatan görmedim doğrusu,isimleri ve tipleri bildi
Tıkır tıkır oyle kolay kolay bilinmeyecek şeyleri anlattı,umarım gelecek çıkar zaten pekde oyle olmayacak bisi deil
Duzcedeki Ali hocayı ben demiştim sanırım burdan msj halkım yok mail adresim ozlem-dogukan@
mübarek günde ,hepimizin duası kabul olsun ,güzel falları çıksın
melekler kahvesi gülşenin verdiği 2.tarihde bişey çıkmadı
5 agustosda işle ilgili gelişme olacak demişti nese bu haftayı takip edicem belki devamında bişe çıkar :)
inşallah canımmm))
aşkı meşki geçtim walla bu ara bi maddi sıkıntıdır gidio hayırdır inş... bakalım mübarek gunlerde allah herkesin yardımcısı olsunaşktan sevgiliden daha önemli şeylerin oldugu hatırladım bi an walla kendi derdime düşünce canım bile acımıyor artık aklım hep kendi derdimde
slm kızlar,
fatihteki hocayı aradım randevu almak için... perşembe kesin gelecekleri belli değilmiş sabahtan bi ararsınız dediler ama c.tesi kesin bakabilirmiş sanırım oda tabi 4e kadar... nosunu isteyen varsa verebilirim özelden...
inşallah bende o gün geleceğim ,hasta babam için gideceğim telini alabilirim özelden
tşk)))
Aynen öyle en önemlisi biziz,biz hayatımızı yerine oturturk mu hepsi olur ,işallah maddi manevi huzura kavuşursun ,tabiki allah hiçbirimize sıkıntı vermesin:26:
slm kızlar,
fatihteki hocayı aradım randevu almak için... perşembe kesin gelecekleri belli değilmiş sabahtan bi ararsınız dediler ama c.tesi kesin bakabilirmiş sanırım oda tabi 4e kadar... nosunu isteyen varsa verebilirim özelden...
gönderdim cnm Allah acil şifalar versin inş bi faydası olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?