slm kızlar,
fatihteki hocayı aradım randevu almak için... perşembe kesin gelecekleri belli değilmiş sabahtan bi ararsınız dediler ama c.tesi kesin bakabilirmiş sanırım oda tabi 4e kadar... nosunu isteyen varsa verebilirim özelden...
Ben adaya gitmiştim ama oylee ahım sahım etkilediğimi hatırlamıyorm biraz fazla abartılmış sankı gercekten iyi bi falcı istiyorum kızlar su fatihteki hoca dıkkatımı cektı !ayrıca kuzeyide burda ovduler ovduler gttim tamamen fos cıktı yanı bu elektirik meselesi gercekten artık ona inanıyorum
slm kızlar,
fatihteki hocayı aradım randevu almak için... perşembe kesin gelecekleri belli değilmiş sabahtan bi ararsınız dediler ama c.tesi kesin bakabilirmiş sanırım oda tabi 4e kadar... nosunu isteyen varsa verebilirim özelden...
ben her duyduğuma koşa koşa gitmemeyi öğrenemicem.
çok ihtiyacım olan bi gündü fala. bana inanılmaz ters olduğu halde bakırköye kadar gittim. ada beye baktırmak için.
oyun bozanlık yapıp hevesinizi kursağnızda bırakmak istemiyorum ama gerçekten hiç ama hiç memnun kalmadım ben.
bakırköyde gidip de iyi dediğim kimse 0olmadı acaba semtle mi elektiriğim uymuyo
şaka bi yana falı saçma sapandı.
-şu harften kimi tanıyosun?
-kimseyi
- bak tanıycan dikkat et ona.
-aklında biri var senin di mi
- e var. evet.
- sana yalan mı söylüyo bu kişi?
-yok sanmıyorum ben.
-ben de sanmıyorum. öyle sezmedim. !?!?!??!
-bak şıu harften birinden teklif alcan.
-öyle birini tanımıyorum
-bi de şu harften birinden teklif alcan.
-kısmetim açlılıp taşmak için sanırım buraya gelmemi bekliyomuş :)
melekler kahvesi gülşenin verdiği 2.tarihde bişey çıkmadı
5 agustosda işle ilgili gelişme olacak demişti nese bu haftayı takip edicem belki devamında bişe çıkar :)
Evet gulsenin dedigi gibi biraz isle ilgili sevindirici bi durumla karsilastim. Bugun icin acil bi odemem vardi isyerinden istedim hemen verdiler oysaki maasimi daha 6gun once aldim hic vereceklerini sanmazdim biraz mucizevi gibi oldu cok sukurler olsun Allahima...
daha önce soran ve bakım yaptırmak isteyen arkadaşlar sormuştu bilmiyordum yer ve neye baktığını benim yüzüme bakıp hayatımı söylemişti yıldıznameye bakıyormuş ilhan bey gördüm kendisini gelmiş çanakkaleden haber vermek istedim.
ilk başta bende es geçmiştim yok canım demiştim hıhh ne falcılara gittim bununkimi çıkacak demiştim ada için ama çıktı canım geçmiş ve anıda süper yorumlamışltı bende. oluyor tutmayınca tutmuyor zaten kendimizi fala endeksleyerek yaşamıyoruz ama çıkarsa da süper oluyor çıkmazsada kafa dağıtmaya sıkıntı stress atmaya gidioruz en azından ben öyle yapıyorum. umarım güzel falların her zaman çıksın canımben her duyduğuma koşa koşa gitmemeyi öğrenemicem.
çok ihtiyacım olan bi gündü fala. bana inanılmaz ters olduğu halde bakırköye kadar gittim. ada beye baktırmak için.
oyun bozanlık yapıp hevesinizi kursağnızda bırakmak istemiyorum ama gerçekten hiç ama hiç memnun kalmadım ben.
bakırköyde gidip de iyi dediğim kimse 0olmadı acaba semtle mi elektiriğim uymuyo
-kimseyi
- e var. evet.
-yok sanmıyorum ben.
-öyle birini tanımıyorum
ilk başta bende es geçmiştim yok canım demiştim hıhh ne falcılara gittim bununkimi çıkacak demiştim ada için ama çıktı canım geçmiş ve anıda süper yorumlamışltı bende. oluyor tutmayınca tutmuyor zaten kendimizi fala endeksleyerek yaşamıyoruz ama çıkarsa da süper oluyor çıkmazsada kafa dağıtmaya sıkıntı stress atmaya gidioruz en azından ben öyle yapıyorum. umarım güzel falların her zaman çıksın canım
daha önce soran ve bakım yaptırmak isteyen arkadaşlar sormuştu bilmiyordum yer ve neye baktığını benim yüzüme bakıp hayatımı söylemişti yıldıznameye bakıyormuş ilhan bey gördüm kendisini gelmiş çanakkaleden haber vermek istedim.
Ee nerde ve ne kdra bakiomus aklimizda bulunsun :)
-kimseyi
- e var. evet.
-yok sanmıyorum ben.
-öyle birini tanımıyorum
cnm banada yollarmısın hocanın numarasını
canım şimdi ilhan bey fatih'teki hoca dediğimiz kişi mi?
yok değil canım kartal tarafınday mış yeri
-kimseyi
- e var. evet.
-yok sanmıyorum ben.
-öyle birini tanımıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?