İstanbul'da Fal - Falcılar

bu ada bey dediğiniz daha önceden istasyonbub ordaki kafede bakmıyormuydu?

Mümkünse bana da gonderirmisin?? Cok teşekkür ederim.

Hıı bende hiç bosuna gitmeyeyim bana da tersdi zaten yeri bende kuzey'e kostum gittim ne işle ne askla ilgili dediği hiç birsey olmadı( hepsi boş yani fal baktirmak artık sıkmaya başladı zaten beni .. Gidip gidip hikaye dinleyip donüyorum

melekler kahvesi gülşenin verdiği 2.tarihde bişey çıkmadı
5 agustosda işle ilgili gelişme olacak demişti nese bu haftayı takip edicem belki devamında bişe çıkar :)

Evet gulsenin dedigi gibi biraz isle ilgili sevindirici bi durumla karsilastim. Bugun icin acil bi odemem vardi isyerinden istedim hemen verdiler oysaki maasimi daha 6gun once aldim hic vereceklerini sanmazdim biraz mucizevi gibi oldu cok sukurler olsun Allahima...

yirmiüçnisan senden daha önce de istemiştim rica etsem fatihteki hocnın nosunu bana da atabilir misin? çok teşekkürler..

arkadaşlar şarampol cafe'de medyum dünya'ya gittim denedim bi nasıl die gerçekten başarılı ve net buldum doğal bi kadın dedikleri de çıktı bakalım gelecek için dedikleri çıkacak mı bekleyip görücem onu da ama bi kişiye bağlı kalamam ben başkalarını da denemek istiyorum şimdi de nostradamus cafe'ye gidip ordaki falcıları da deneyeceğim en çok kimi beğenirsem devamlı aynı kişiye gitmeyi planlıyorum çok sık olmamak kaydı ile... görüşlerimi yazmaya devam ederim sizlere hoşçakalın şimdilik...

daha önce soran ve bakım yaptırmak isteyen arkadaşlar sormuştu bilmiyordum yer ve neye baktığını benim yüzüme bakıp hayatımı söylemişti yıldıznameye bakıyormuş ilhan bey gördüm kendisini gelmiş çanakkaleden haber vermek istedim.

ilk başta bende es geçmiştim yok canım demiştim hıhh ne falcılara gittim bununkimi çıkacak demiştim ada için ama çıktı canım geçmiş ve anıda süper yorumlamışltı bende. oluyor tutmayınca tutmuyor zaten kendimizi fala endeksleyerek yaşamıyoruz ama çıkarsa da süper oluyor çıkmazsada kafa dağıtmaya sıkıntı stress atmaya gidioruz en azından ben öyle yapıyorum. umarım güzel falların her zaman çıksın canım

geçmiş ve anı da yorumlayamadı bnde. ağzımdan laf almaya çalıştığını hissettim.
"yalan söylüyor mu bu sana"
"yoo"
"ben yalan söylediğini düşünmüyorum"
e bana sordun az önce ondandır belki

Canim teşekkür ederim ellerin dert görmesin :) ben ancak Bayram ertesi gidebilirim Ramazan dolayısıyla fal bile baktirmiyorum:) sanırım sen bu hafta gideceksin yorumlarını bekleriz:) umarım hersey gonlunce olur.

canım şimdi ilhan bey fatih'teki hoca dediğimiz kişi mi?

Ee nerde ve ne kdra bakiomus aklimizda bulunsun :)

50 tl miş kartal tarafında yeri telefonunu aldım sakın yanlış anlamasın kimse okuyorum arada reklam falan diye yazılıyo hiç aklınıza öyle durumlar gelmesin.
yaklaşık 20 senedir fal baktırırım severim baktırmayı bende iyi bakardım bıraktım yaşadığım bazı durumlardan dolayı çok az insan dan etkilenmişimdir. bu durum da öyle bişey oldu benim için sadece yazdığınız olaylara istinaden yazdım belki sizlere de iyi gelir hepimizin sorunları var belki az da olsa iyi gelir diye hepsi o :)

Mandal kafe Ada da listemden silindi..Sağol fakircim..İyi ki yazdın..Yoksa taaa bakırköye gidecektim..Anladım ki kimsenin birşey bildiği yok..Konular aynı söylenenler aynı..Ağzı laf yapan konuşuyo:)...Yok işte şöyle enim konum bakabilen yok..

ada beyı ben de merak edıyordum ama gıtmıyım en ıyısı :)

yaa zaten bakırkoy tarafın da ıyı falcı yok .

yaa kızlar nadıre hanımı ben cok merak edıyorum .son zamanlar da nadıre cıktı ortaya da

nereden cıktı onu bılmıyorum :) gıden var mı hıc nadıre hanım ?

o da reklam olmasa barı yaa .ama ne bılım sankim reklam gıbı gelıyo nadıre hanım bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…