yaa kızlar nadıre hanımı ben cok merak edıyorum .son zamanlar da nadıre cıktı ortaya da
nereden cıktı onu bılmıyorum :) gıden var mı hıc nadıre hanım ?
o da reklam olmasa barı yaa .ama ne bılım sankim reklam gıbı gelıyo nadıre hanım bana
Ya ben bu kizlari anlamiyorumbin bir zahmetle numarasi fln alindiktan snra acaba reklammi deniliyor iyide kiz vermediki millet zorla aldi sonrada yayildi hele su fatihteki hocaya bi kisi gtmis bi yorumu var ama herkesin muptelasi oldu daha inmidir cinmidir bilen yok hatta adini bile bilen yok alinmayinda hepimiz birbirimizin doldurusuna gelip hic dusunmeden gidioruz sonuc hep husran :))) bence caniniz hangisine gtmek istiyorsa hangisi icinize siniyorsa ona gidin birine iyi bakan birine kotu bakabilio tuhaf bi is bu fal isi...
Ya ben bu kizlari anlamiyorumbin bir zahmetle numarasi fln alindiktan snra acaba reklammi deniliyor iyide kiz vermediki millet zorla aldi sonrada yayildi hele su fatihteki hocaya bi kisi gtmis bi yorumu var ama herkesin muptelasi oldu daha inmidir cinmidir bilen yok hatta adini bile bilen yok alinmayinda hepimiz birbirimizin doldurusuna gelip hic dusunmeden gidioruz sonuc hep husran :))) bence caniniz hangisine gtmek istiyorsa hangisi icinize siniyorsa ona gidin birine iyi bakan birine kotu bakabilio tuhaf bi is bu fal isi...
cnm sen neden sureklı polemık ıcerıklı yorumlar da bulunuyorsun .
dıger topıkde de aynen boyle yapmıstın .ben de senın bu tutumunu anlamıyorum acık soylemek gerekırse .
ben burada numarayı dagıtan arkadasa reklam mı yapıyor dedım de
sen kendı kendıne hemen polemık yaratmaya calısıyorsun .
yorumumu dıkkatlı oku ! ama ıstersen tekrar acıklama yaparım ;
ben nadıre ısmını daha once hıc duymadım .gıden gelen var mı onu da bılmıyorum .
hatta gıden varsa tavsıye ederler mı etmezler mı dıye yorum yapmak ıstedım .
bıldıgım kadarıyla sadece bır kısı gıtmıs nadıreye kı kımın gıttıgını de bılmıyorum ama
nadıre bırden populer oldu .neye gore kıme gore populer oldu onu anlamak ıstedım
cunku kendılerını ben de cok merak edıyorum .gıden arkadaslar var ıse
tavsıye ederler mı etmezler mı dıye yorum yaptım . .
ilk başta bende es geçmiştim yok canım demiştim hıhh ne falcılara gittim bununkimi çıkacak demiştim ada için ama çıktı canım geçmiş ve anıda süper yorumlamışltı bende. oluyor tutmayınca tutmuyor zaten kendimizi fala endeksleyerek yaşamıyoruz ama çıkarsa da süper oluyor çıkmazsada kafa dağıtmaya sıkıntı stress atmaya gidioruz en azından ben öyle yapıyorum. umarım güzel falların her zaman çıksın canım
Özel mesaj atamıyorsunuz şu anda.
Özelden mailimi atayım o zaman.
Arkadaşlar ben kahve falım didem diye facebook hesabı olan didem e baktırdım tlf da.. çünkü şuan istanbulda değilim.. daha önce de baktırmıstım..biçok seyi söledi..bugün beni şok etti.. 9 gün sonra şöyle şöyle olacak dedi.. ve ben o tarihte istanbuldayım..dediği olursa yazarım...
kızlar ben fulya ve nıhal hanımı merak edıyordum ama kafam karıstı .
bunlar symbol cafe de ama,nısantası subesı mı yoksa besıktas subesı mı ?
ha bıde hangısını onerırsınız
kızlar ben dun arkadasımla bırlıkte damlalar tubaya gıttım .
kadın ınanılmaz derecede hızlı konusuyor nefes almıyor
o yuzden baktıracak olanlar mutlaka ses kaydına alsın
yoksa bırsey anlamaz cok sey kacırırsınız .ben ve arkadasım
allahtan ses kaydına aldık.fala gelecek olursak begendık ıkımız de
falını .ısabetlı bı yorumdu .yasadıklarımı guzel yorumladı .
tarıhler verdı cıkacak mı bakalım ,ona gore haber verırırım
tubadan memnun kalan var mı kızlar ?
bılemıyorum artık cnm .bana tarıhler verdı o tarıhlerı bekleyecegım .
fakat ablam ıcın ,uc gun ıcın de sevınecegı mutlu olacagı bı haber alacak
demıstı kı bugun ablam mutluluktan ucacak o haberı aldı :)
bıde bana tarıhler verdı bakalım verdıgı tarıhlerde dedıgı cıkacak mı
ona gore yazarım .
ben her duyduğuma koşa koşa gitmemeyi öğrenemicem.
çok ihtiyacım olan bi gündü fala. bana inanılmaz ters olduğu halde bakırköye kadar gittim. ada beye baktırmak için.
oyun bozanlık yapıp hevesinizi kursağnızda bırakmak istemiyorum ama gerçekten hiç ama hiç memnun kalmadım ben.
bakırköyde gidip de iyi dediğim kimse 0olmadı acaba semtle mi elektiriğim uymuyo
şaka bi yana falı saçma sapandı.
-şu harften kimi tanıyosun?
-kimseyi
- bak tanıycan dikkat et ona.
-aklında biri var senin di mi
- e var. evet.
- sana yalan mı söylüyo bu kişi?
-yok sanmıyorum ben.
-ben de sanmıyorum. öyle sezmedim. !?!?!??!
-bak şıu harften birinden teklif alcan.
-öyle birini tanımıyorum
-bi de şu harften birinden teklif alcan.
-kısmetim açlılıp taşmak için sanırım buraya gelmemi bekliyomuş :)
Evet aynen ole bi sacmalik karsisinda saf saf okuyup gecemiyorum lafimi esirgemiyorum heleki hakliysam aslada susmam sessiz kalipta herkesin bana hayran olmasina gerek duymuyorum ben buyum sonuna kdrda hakliyim her soyledigimin de arkadasindayim her topikte derken gecenlerde bi yerde yazdim oldu bitti gecti bide burda yaziyorum ilgi alanim oldugu icin kimsede buna karisamaz. sizde atlamayin her gordugunuze nadideye gttim diyen kiz ondan once kisiye gtmis oncesinde. yani reklam olsa sadece nadideyi över cikardi. yani tek yapilmasi gereken bi onceki sayfalara bakmak. ama millet sadece bakio biri nosunu istemis hemen oda istio. o bi hata yapti diyelim digeride pesinden hata yapmis oluo en iyisi kendin arastirmak ben kac kere dedim ben fatihteki hocaya gtmeden siz gtmeyin kotuyse eger sizde magdur olmus olursunuz die. kotu niyetli olsam gidersen git derim. iyi veya kotu icimden geceni saklamiyorum yaziyorum ama anlayana ne demisler sessizden kork...
Ben Tubayı begeniyorum valla... dedigim gibi yakalamak zor ama cok isabetli seyler solemisti bana.
Haklısınız telefon açıp sorayım en iyisi..konuşursam yazarım..nasıl gitsem..anadolu yakasındayım..metrobüsle gidilir aslında:)benim aklım çeliniyor yavaş yavaş:)
evet cnm yakalamak zor .o yuzden ses kaydına aldım ben :)
bana tarıhler verdı bakalım cıkacak mı .cok guzel seyler soyledı ınsallah cıkar yaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?