İstanbul'da Fal - Falcılar

Ya ben bu kizlari anlamiyorum bin bir zahmetle numarasi fln alindiktan snra acaba reklammi deniliyor iyide kiz vermediki millet zorla aldi sonrada yayildi hele su fatihteki hocaya bi kisi gtmis bi yorumu var ama herkesin muptelasi oldu daha inmidir cinmidir bilen yok hatta adini bile bilen yok alinmayinda hepimiz birbirimizin doldurusuna gelip hic dusunmeden gidioruz sonuc hep husran :))) bence caniniz hangisine gtmek istiyorsa hangisi icinize siniyorsa ona gidin birine iyi bakan birine kotu bakabilio tuhaf bi is bu fal isi...

gıttıgım hıc bır falcıda,fazla konusmam nedenıde agzımdan laf alıpta eveleyıp gevelemesın dıye,karsımdakı falcının soyledıgı utopık bısey bıle gelse olabılır dıyıp gecıstırıyorum,obur turlu fal faldan cıkıo cunku....

benım anlamdıgımda taksım tarafındakı falcılar ozellıkle melekler kahvesındekıler cok basarılı olmamasına ragmen o kahvenın full dolup tasması,ınsan beklemekten sıkılıo cafe falcılarının cokta verımlı olmamasını anlamıyo degılım aslında,onlarda haklılar sabahtan aksama kadar bın bır turlu ınsana fal bakmaya calıs kafamı kalır ınsanda,oyuzden basarısız olmaları normal aslında....

canım ağzına sağlık süper özetlemişsin valla. aynen canım kime gitmek isterse ona gittim başkasına ii olan bana olmadı başkasına kötü bakan bende belkide tuttu. cidden tamamen sıkıntı atmak olsun amaç yoksa tutar ya da tutmaz allah bilir.

cnm sen neden sureklı polemık ıcerıklı yorumlar da bulunuyorsun .

dıger topıkde de aynen boyle yapmıstın .ben de senın bu tutumunu anlamıyorum acık soylemek gerekırse .

ben burada numarayı dagıtan arkadasa reklam mı yapıyor dedım de

sen kendı kendıne hemen polemık yaratmaya calısıyorsun .

yorumumu dıkkatlı oku ! ama ıstersen tekrar acıklama yaparım ;

ben nadıre ısmını daha once hıc duymadım .gıden gelen var mı onu da bılmıyorum .

hatta gıden varsa tavsıye ederler mı etmezler mı dıye yorum yapmak ıstedım .

bıldıgım kadarıyla sadece bır kısı gıtmıs nadıreye kı kımın gıttıgını de bılmıyorum ama

nadıre bırden populer oldu .neye gore kıme gore populer oldu onu anlamak ıstedım

cunku kendılerını ben de cok merak edıyorum .gıden arkadaslar var ıse

tavsıye ederler mı etmezler mı dıye yorum yaptım . .

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben kahve falım didem diye facebook hesabı olan didem e baktırdım tlf da.. çünkü şuan istanbulda değilim.. daha önce de baktırmıstım..biçok seyi söledi..bugün beni şok etti.. 9 gün sonra şöyle şöyle olacak dedi.. ve ben o tarihte istanbuldayım..dediği olursa yazarım...

Evet aynen ole bi sacmalik karsisinda saf saf okuyup gecemiyorum lafimi esirgemiyorum heleki hakliysam aslada susmam sessiz kalipta herkesin bana hayran olmasina gerek duymuyorum ben buyum sonuna kdrda hakliyim her soyledigimin de arkadasindayim her topikte derken gecenlerde bi yerde yazdim oldu bitti gecti bide burda yaziyorum ilgi alanim oldugu icin kimsede buna karisamaz. sizde atlamayin her gordugunuze nadideye gttim diyen kiz ondan once kisiye gtmis oncesinde. yani reklam olsa sadece nadideyi över cikardi. yani tek yapilmasi gereken bi onceki sayfalara bakmak. ama millet sadece bakio biri nosunu istemis hemen oda istio. o bi hata yapti diyelim digeride pesinden hata yapmis oluo en iyisi kendin arastirmak ben kac kere dedim ben fatihteki hocaya gtmeden siz gtmeyin kotuyse eger sizde magdur olmus olursunuz die. kotu niyetli olsam gidersen git derim. iyi veya kotu icimden geceni saklamiyorum yaziyorum ama anlayana ne demisler sessizden kork...

arkadaslar ada beye bende gittim geçmişimi yaşadıgım herseyı tek tek anlattı ama gelecekle ılgılı soyledıklerı cıkarmı ckmazmı bılemem.. gecmıs ve suankı durum basarılıydı..

merhaba arkadaşlar düzceli ali hoca ve kartal daki ilhan beyin tel ini bilenler mailime yazarlarsa çok sevinirim...
xxxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:

Anlamiyorum biz 20 gun sabah aksam pesinde kosuyoruz bakmiyor ama size bakiyor. Nasil basardiniz?

Ben Tubayı begeniyorum valla... dedigim gibi yakalamak zor ama cok isabetli seyler solemisti bana.

Bugun gitsem mi acaba Tubaya tekrar, benim iliskim .om.ok oldu yine bir anda

adaya bende gittim haftasonu anı ve geçmişi çok iyi bildi diyebilirim ama başta aklındaki çocuk dedi ayrılmış biri gibi bahsetmedi oysaki biz sevgiliydik ayrılmıştık  neyse ayrıldığım çocuğun ismini filan verdi. daha önce gittiğim falcılar hep sana dönecek dedi klasik bu mesela bu çocuktan uzak dur dedi dengesiz baya dedi hatta sen hiç istemeyerek başlamışsın bununla dedi o da doğruydu onun dışında iş yerimi bildi etti gelecekle ilgilide yepyeni biriyle tanışcağımı söyledi hatta isimler verdi bunlar olabilir dedi bende sevindim oysaki hehe =))) şimdi bu çocuğu unutmak istiyorum ya kötüleyen iyi gibi geliyo bana yada hehe ama çok hızlı konuşuyo bide hızlı hızlı anlatıyo onu sevmedim pek =)

yaa arkadasım trıbunlere oynamaktan vazgec artık yaa .sana kım ne dedı? ne soyledı ? de ne hakkından bahsedıyorsun sen !

sana ben bırsey mı dedım de neyın savunmasını yapıp sessız kalamayacagını soyluyorsun .gecenler de bı topıkte yazdın oldu bıtmedı

ıste .cunku gecenler de baska topıkte yaptıgını burada da yapıyorsun .bırılerıne satasacak yer arıyorsun resmen .gereksız yere

polemık olusturuyorsun .sana reklam yapıyorsun dıyen oldu mu neyın ofkesı bu ?

yada nadırenın telını veren arkadasa reklam yapıyorsn dıyen oldu mu ? hadı oldu dıyelım nıye sen savunmaya gecıyorsun ,suclanan kısı gecer

savunmaya degıl mı ? kı numarayı veren arkadası hatta nadıreye gıden arkadası bıle tanımıyorum ben .sadece son zamanlar da nadıre ısmını

topıkte cok gorunce merak edıp sordum tavsıye edılır mı edılmez mı seklın de .sızın bu ofkenız ne ben onu anlamadım .ınsanlara satasmaktan vazgecın !

Son düzenleme:
kızlar merhaba bende bir falkolık olarak uzaktan takıp etmekle yetınemedım aranıza katıldım yıllardır gezerım falcı falcı ve elektrık denılen seye ben ınanmıyorum ıyı falcı ıyıdır bana gore bırımıze ıyı bırımıze kotu olmasını hıc anlamamısımdır

uskudarda hanının ıcındekı perıhan hanım,bagdat caddesı serkan,soganlık emine,hande ünlü,cay falı bakan ayten hanım,telde elmira ve bunlar gıbı bırcok falcı gezdım cogu tutarlı seyler soyledı bu zmana kadar bazılarıda hıc bılemedı tabiii bu durumu fal dısına tasıyan bızlerız aslında cok fazla etkısınde kalıyoruz olacak seylerın onune bız gecıyoruz dıye dusunuyorum :)

sımdı burda merak ettıgım kuzey ve ada numaralarını banada gonderırsenız sevınırım...bu umranıyede didem hanım dedıgınız zayıf esmer bı bayanmı ben aylar once baktırdıgımda hamıleydı bebegı olması gerekıyor eger oysa telını banada gonderebılırmısınz bendekı numara kapalı uzun zamndır adresıde cıkaramam korkusuyla gıtmıyorum rıca tsem bu numaraları banada gnderırmısınz tesekkürler şimdiden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…