İstanbul'da Fal - Falcılar

he buarada yazmayı unutmusum medyum seyhan ınternette bakınırken buldum sadece ınternet uzerınden bakıyor onada baktırdım daha once baktıran varmı aranızda ? gecmıs gelecek cok basarılıydıı gelecekle alakalıda kucuk onemsemedıgım bı durum oldu ama daha bekledıgım tarıhler var

Kizlar bu mandal cafedeki ada eski dejavudaki ada eskidende Beyoğlu'nda tasulanin önünde tadilata müşteri toplardi şimdide falci olmuş çok gecmisi yok fal konusunda kendi çapında bakabilir ama çok iyi bir falci değil atarken birşeyleri tutturur ama çok iyi degildi

cnm ben falcının bırseyı degılım ben buraya 2010da kayıt olmusum burda tek nadıreyı konussam evet kabulum nadıreyı konusurken 2falcı daha soylemıstım herkez nadıreyı sordu bana burda benım sucum ne ayrıcana ben galerıcıyım yapsam yapsam kendı galerımın reklamını yaparım reklam olması ıcın yazdıgım daha oncekı yazılarıma bakın

okadar cok sayfa varkiii okurken yoruldum resmen :) benıde duyun kızlar ıstedıgım noları banada yollarsanız sevinirim lutfenn birde telde bakan baska bıldıgınız iyi bır falcı cok sıcakk dısarı cıkmaya usenıyorumm ıhtıyacımda var

nolur numarasını verınnn lutfeen

tamam sakin ol, dakikada 1 mesaj atıyorsun. bu durum insanlara mail olarak gittiği için aralıksız tlf çalıyor neredeyse. zor durumda olabilirsin, allah yardım etsin ama zaten tlf numarası olan arkadaş görünce yazacaktır mutlaka. böyle yapıp kendini de yıpratma bari

ayy cok tesekkur ederım en azından bı cewap yazdıgın ıcın benım ozel msg hakkım yok tullıp ısımlı arkasa da varmıs senın msg hakkın varsa ona sorabılır mısın yalvarırım

Nadire ablaya fal baktirdim dedim burda en az 10 kisiden fazla numarasini aldılar kadını arayıp randevu alıp saati gelince iptal ediliyormuş bu kadın sadece referanslar fal bakan biri evinde almıyor sadece ben rica ettigim için oda benim en yakın arkadaşımın senelerdir baktirdigi biri çok üzüldüm çünkü ben referans olup böyle yapılınca güzel bir hareket değil cafe falcisi degilki gayet ciddi fal bakan biri randevu alınıp sonrada iptal etmek ozaman diğer müşterisinde engellemiş oluyorsunuz sonuçta bunun ısı

face sayfasından didem hanımın telını buldum dogru didemmiş :) aylar önce gayet tutarlı seyler soylemıstı ve yasadım cogu soyledıgı seyleriii iş konuusunda deil belkı ama aşkta baya saglamdı,yarın için randevu aldım fakat kuzeyıde denemek ıstıyorum lutfen birisi numarasını gonderebılırmi cok rica ediyorum iyi aksamlar

Kuzey bakirkoy laf cafede calisiyor.Google a Laf cafe yazarsan sitelerine ulasirsin orda tel var.

cok tesekkur ederimm onuda denemek istiyorumm sabahtan ararım sanırım randevulu bakıyor

Telde randevu vermiyorlar saat 13:00 de Kuzey orda oluyormus ve yanlis hatirlamiyirsam p.tesi ve persembeleri yoktu. Ama sen genede telefon acarsin gidecegin zaman sorarsin :)Yanliz sunuda belirteyim bana tutmadi dedikleri gerci bana kimse tuturamiyor ne ne dense gene de Belli olmaz belki sana tuturur :)

Ümraniye Didem mi? banada telini verebilirmisin mail adresim bellavidas@yahoo.com

yapma ama yaa cokta heveslenmıstım şmdi içime kurt düştüü :) cok olucam belkii ama hıcmi bırsey bılemedı şimdiden tesekkurler

yapma ama yaa cokta heveslenmıstım şmdi içime kurt düştüü :) cok olucam belkii ama hıcmi bırsey bılemedı şimdiden tesekkurler

Canim gecmis ve an konusunda cok basariliydi ve beni Ciddi Ciddi sok etti. Ama gelecek icin dedikleri tutmadi. Temuz 21 isle ilgili gorusme dedi o olmadi. Temuz Sonu yada Agustos basi eski sevgiliyle gorusme dedi o da olmadi malesef((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…