Ya ben bu kizlari anlamiyorumbin bir zahmetle numarasi fln alindiktan snra acaba reklammi deniliyor iyide kiz vermediki millet zorla aldi sonrada yayildi hele su fatihteki hocaya bi kisi gtmis bi yorumu var ama herkesin muptelasi oldu daha inmidir cinmidir bilen yok hatta adini bile bilen yok alinmayinda hepimiz birbirimizin doldurusuna gelip hic dusunmeden gidioruz sonuc hep husran :))) bence caniniz hangisine gtmek istiyorsa hangisi icinize siniyorsa ona gidin birine iyi bakan birine kotu bakabilio tuhaf bi is bu fal isi...[/Qtesekkurler cnm ben tek nadıre hnmı onermedımkı 2 falcıyı daha onerdım
yaa kızlar nadıre hanımı ben cok merak edıyorum .son zamanlar da nadıre cıktı ortaya da
nereden cıktı onu bılmıyorum :) gıden var mı hıc nadıre hanım ?
o da reklam olmasa barı yaa .ama ne bılım sankim reklam gıbı gelıyo nadıre hanım bana
nolur numarasını verınnn lutfeen
tamam sakin ol, dakikada 1 mesaj atıyorsun. bu durum insanlara mail olarak gittiği için aralıksız tlf çalıyor neredeyse. zor durumda olabilirsin, allah yardım etsin ama zaten tlf numarası olan arkadaş görünce yazacaktır mutlaka. böyle yapıp kendini de yıpratma bari
ayy cok tesekkur ederım en azından bı cewap yazdıgın ıcın benım ozel msg hakkım yok tullıp ısımlı arkasa da varmıs senın msg hakkın varsa ona sorabılır mısın yalvarırım
face sayfasından didem hanımın telını buldum dogru didemmiş :) aylar önce gayet tutarlı seyler soylemıstı ve yasadım cogu soyledıgı seyleriii iş konuusunda deil belkı ama aşkta baya saglamdı,yarın için randevu aldım fakat kuzeyıde denemek ıstıyorum lutfen birisi numarasını gonderebılırmi cok rica ediyorum iyi aksamlar
Kuzey bakirkoy laf cafede calisiyor.Google a Laf cafe yazarsan sitelerine ulasirsin orda tel var.
cok tesekkur ederimm onuda denemek istiyorumm sabahtan ararım sanırım randevulu bakıyor
face sayfasından didem hanımın telını buldum dogru didemmiş :) aylar önce gayet tutarlı seyler soylemıstı ve yasadım cogu soyledıgı seyleriii iş konuusunda deil belkı ama aşkta baya saglamdı,yarın için randevu aldım fakat kuzeyıde denemek ıstıyorum lutfen birisi numarasını gonderebılırmi cok rica ediyorum iyi aksamlar
Ümraniye Didem mi? banada telini verebilirmisin mail adresim bellavidas@yahoo.com
Telde randevu vermiyorlar saat 13:00 de Kuzey orda oluyormus ve yanlis hatirlamiyirsam p.tesi ve persembeleri yoktu. Ama sen genede telefon acarsin gidecegin zaman sorarsin :)Yanliz sunuda belirteyim bana tutmadi dedikleri gerci bana kimse tuturamiyor ne ne densegene de Belli olmaz belki sana tuturur :)
yapma ama yaacokta heveslenmıstım şmdi içime kurt düştüü :) cok olucam belkii ama hıcmi bırsey bılemedı şimdiden tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?