İstanbul'da Fal - Falcılar

Canim gecmis ve an konusunda cok basariliydi ve beni Ciddi Ciddi sok etti. Ama gelecek icin dedikleri tutmadi. Temuz 21 isle ilgili gorusme dedi o olmadi. Temuz Sonu yada Agustos basi eski sevgiliyle gorusme dedi o da olmadi malesef((

anladım canım ozaman yarın didem hanıma baktırıym ben en azından bildıgım bi bayan ama bıldıgın ve tarıhlerde soyledıklerı tutan ıyı bır falcı varmı

anladım canım ozaman yarın didem hanıma baktırıym ben en azından bildıgım bi bayan ama bıldıgın ve tarıhlerde soyledıklerı tutan ıyı bır falcı varmı

Canim 30 kadar falci gordum 1 sene icinde hepside isim yapmis falcilar 1 inin bile dedigi hicbirsey cikmadi bende artik sıkıldim fal baktirmaktan bana tuturamiyorlar

Canim 30 kadar falci gordum 1 sene icinde hepside isim yapmis falcilar 1 inin bile dedigi hicbirsey cikmadi bende artik sıkıldim fal baktirmaktan bana tuturamiyorlar

anladım canım kısmet zaten nerde bir cafeye gırsem kesın bır falcı cıkıyor herkes falcı olmus bızde sıkıntı donemınde hemen ınanıyoruz malesef

anladım canım kısmet zaten nerde bir cafeye gırsem kesın bır falcı cıkıyor herkes falcı olmus bızde sıkıntı donemınde hemen ınanıyoruz malesef

Oyle be canım herkez falci olmuş umut satıp duruyorlar. Sadece atip tutuyorlar Ha bazen denk getirdikleri oluyor o kadar.

Ben kurtuluşta ermeni bir kadına gitmiştim. Adı rita. Birçok şeyi bildi. Okulumdan,bölümümden tut da erkek arkadaşımın yaşantısına, sıkıntılarına kadar. Gelecekle ilgili söylediği bazı şeyler çıktı ama 40 liraydı. Ayrıca su falına bakıyor kahve falına değil.

kızlar damlalar barısa 2.kez gıttım .2. kez gıtmem hem elektırıgını cok begenmıstım hem de

ılk gıttıgım de verdıgı tarıhler gunu gunune cıkmıstı .2.gıdısım de gectıgımız ayın 29 temmuz da

bırsey olacak ama asıl olay agustosun 7-8 ınde olacak demıstı .cıkmadı .hos daha 8 tam dolmadı ama

cıkacak gıbı gorunmuyor :) sımdı tubanın tarıhlerı beklıyorum bakalım onunkıler cıkacak mı

kızlar bu medyum seyhan ilişki konularında cok guzel dualar verıyor bılgınız olsun ıcten okuyunca gercekten faydası oluyor tek sorun onda msnden bakıyor benım nıyetıme tarot baktı... evlilik ve ılıskı uzerıne yorumlar yapıyor daha cok 20 lıraydı ben baktırdıgımda tavsıye edıyorum baktırmıs bırı olarakk kii okuyorum okuyorum bıtıremıyorum sızler daha tecrubelısınız :))

gıt bakalım canım .neden moreın bu kadr bozuk canım ?

bu arada daha once tuba baktıgın da cıkmısmıydı falı ?

Dun gidemedim, hatta o kadar canım sıkkındı ki ofisten erken kactım, eve kostum resmen...

bugun 8 e kadar insallah cok sırası yoksa gidicem. Tubanın solediklerinin bazıları cuk oturdu. bazıları bende hatırlamıyorum:)

moralim benim dengesiz sevgilim (ex de diyebiliriz) yuzunden bole her zamanki gibi, adam 6 gun once oturucagımız evin hayalini kurarken, 3 gun once bu ilişkiyi ve seni istemiyorum diye mesaj cekti.. tabi ben dumur, once yalvardım sonra kabul ettim durumu... agla agla kor olcam sandım... arkadaslarım artık tehdit etti beni, bu adam yuzunden tekrar uzul, aileni cagırcaz alın kızınızı memlekete mi nereye mi isterseniz goturun die, son 2 senedir ne kadar iskence cektigimi bir Allah, bir ben, bir de yakın arklarım biliyor... Allah yardımcım olsun, hepimizin...

özleden msj yazamıyorum yaaa,bana acil teli lazım lütfen bilgi verirmsin.sldaydogan@gmail.com adresim

Sanırım Rita'ya akşam saatlerinde gitmemek gerekiyor, yorgun oluyor. Bir arkadaşım çok memnundu ondan hep gidiyordu bir akşam 6 gibi yanılmıyorsam randevu alabildik, hava kararıyordu. birlikte gittik kendisi de şaşırdı Rita hiçbir şey söylemedi, üstelik hadi söyleyemedi diye anlatıyoruz böyle böyle diye, soru sorunca "bilmeeem?" diyordu hiçbir katkısı olmamıştı. Ama arkadaşım ona çok gidiyordu ve aslında böyle olamdığını bir sürü şeyi söylediğini söylüyordu. Bana denk gelmemiştir, akşamları gitmeyin derim.

gittin mi, nasıldı?
yeri tam olarak nerede

gittin mi, nasıldı?
yeri tam olarak nerede

saat dortte canım randevum gıdıcem.ben aylar once gıtmıstım o dönem hamıleydi,gıttıklerım arasında basarılı dıyebılecegım kısıler arasında bende tek tutmayan işimdi zaten ılıskı konusunda basarılı buldum içsel sıkıntılarda tavsıyelerde bulunmustu ben begendim. yeride ümraniyede aldım tekrar adresını bakalım kolay bulurum daha oncede birkere gıtmıstım

canım bende burda gordum face sayfası varmış kahve falım didem ordan aldım bende no...fal bakım tarzını cok severim ben bırkere daha gıtmıstım begendimm yinede mailıne gnderebılırım ama o sayfada var

bn tatildeyim ama didem hanım a telfonla bile baaktırıyorum.. çok memnunum bende ...

canım bende burda gordum face sayfası varmış kahve falım didem ordan aldım bende no...fal bakım tarzını cok severim ben bırkere daha gıtmıstım begendimm yinede mailıne gnderebılırım ama o sayfada var

bn tatildeyim ama didem hanım a telfonla bile baaktırıyorum.. çok memnunum bende ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…