Canim gecmis ve an konusunda cok basariliydi ve beni Ciddi Ciddi sok etti. Ama gelecek icin dedikleri tutmadi. Temuz 21 isle ilgili gorusme dedi o olmadi. Temuz Sonu yada Agustos basi eski sevgiliyle gorusme dedi o da olmadi malesef((
anladım canımozaman yarın didem hanıma baktırıym ben en azından bildıgım bi bayan ama bıldıgın ve tarıhlerde soyledıklerı tutan ıyı bır falcı varmı
Canim 30 kadar falci gordum 1 sene icinde hepside isim yapmis falcilar 1 inin bile dedigi hicbirsey cikmadibende artik sıkıldim fal baktirmaktan bana tuturamiyorlar
anladım canım kısmet zaten nerde bir cafeye gırsem kesın bır falcı cıkıyor herkes falcı olmus bızde sıkıntı donemınde hemen ınanıyoruz malesef
Anlamiyorum biz 20 gun sabah aksam pesinde kosuyoruz bakmiyor ama size bakiyor. Nasil basardiniz?
erenköy de spiritüel yaşam koçu zeynep in telini bilen varsa bana ulaşabilir mi? bellavidas@yahoo.com
gidenlerin yorumunu da merak ediyorum..
Insallah, bakalım bana ne dicek, baya baya depresif moda girdim son 3 gunde yine.
gıt bakalım canım .neden moreın bu kadr bozuk canım ?
bu arada daha once tuba baktıgın da cıkmısmıydı falı ?
Arkadaşlar, İstanbul'da neredeyse bütün falcıları gezerdim eskiden. O zamanlar cafelerde fal bakılmıyordu. Sonra çok sıkıldım bıraktım. Bir gün bir arkadaşım tesadüfen Mercan'a baktırmış. Her söylediği çıkınca, bana da baktır dedi. Önce boşver dedim, sonra bir akşam çok sıkıntılıyken aradım. Randevu verdi. Telefonda veya msn de bakıyor. Ben böyle şey görmedim. İş,aşk hepsi çıktı. Hatta o dönem kimsenin bilmediği karışık bir mesele vardı. Onu bile söyledi, ben inanamadım. Baktırmak isteyen olursa, bende telefonu var. Ama kesin deneyim derim.
Ben kurtuluşta ermeni bir kadına gitmiştim. Adı rita. Birçok şeyi bildi. Okulumdan,bölümümden tut da erkek arkadaşımın yaşantısına, sıkıntılarına kadar. Gelecekle ilgili söylediği bazı şeyler çıktı ama 40 liraydı. Ayrıca su falına bakıyor kahve falına değil.
face sayfasından didem hanımın telını buldum dogru didemmiş :) aylar önce gayet tutarlı seyler soylemıstı ve yasadım cogu soyledıgı seyleriii iş konuusunda deil belkı ama aşkta baya saglamdı,yarın için randevu aldım fakat kuzeyıde denemek ıstıyorum lutfen birisi numarasını gonderebılırmi cok rica ediyorum iyi aksamlar
gittin mi, nasıldı?
yeri tam olarak nerede
kızlar kadiköyde bildiğiniz iyi bi falcı yok mu yeter valla karşıya geçmek istemiyorummmm
canım bende burda gordum face sayfası varmış kahve falım didem ordan aldım bende no...fal bakım tarzını cok severim ben bırkere daha gıtmıstım begendimm yinede mailıne gnderebılırım ama o sayfada var
canım bende burda gordum face sayfası varmış kahve falım didem ordan aldım bende no...fal bakım tarzını cok severim ben bırkere daha gıtmıstım begendimm yinede mailıne gnderebılırım ama o sayfada var
özleden msj yazamıyorum yaaa,bana acil teli lazım lütfen bilgi verirmsin.sldaydogan@gmail.com adresim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?