İstanbul'da Fal - Falcılar

arkadaşlar ben de burdaki yorumları okuyarakyeni gittim ümraniye didem'e. Şu anda tam 12den vurduğu bir konu oldu diyemiycem, eğer bu olumlu yorumları okumasaydım çok sıradan diyebilirdim ama birkaç gün beklemeyi tercih ediyorum..

Ayrıca bir tavsiyede bulunmak istiyorum durumu yada psikolojisi çöküntü içinde olanlar ve hoca arayışı içinde olanlar için özellikle uzak durun diyorum.. ve araştırmalarım sonucunda tanıştığım ve güvendiğim bana da çok iyi gelen birinden bahsedicem.. nolur reklam falan denmesim burda tavsiye sadece.. Vildan Çolak ismi kökcanlandırma ile üzerinizdeki blokajları anında temizliyor çok güçlü şaman enerjisi var genetikten gelen.. lütfen burda paylaştığım linkte bilgileri var okuyun derim ayrıca kitabı da var ve program videolarıda ver youtube da bulabilirsiniz, hocalara gidip hem dünyanın parasını verip hemde iyice negatif alıp diplere düşmekten iyidir kesinlikle..

xxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar ben bugün didem hanıma gittim bakırköydekine kağıt ve kahve karışık
bakıyor bir kağıda not alıyor bazı tarihler verdi içimden olmasını istediğim
olumlu şeyler söyledi bekleyip göreceğim inşallah söyledikleri çıkar, daha önceki deneyimlerinizi paylaşırmısınız merak ediyorummmmm

canım nasıldı biraz daha anlatabilir misin? psikolojisi çöküntü içinde olanlar için uzak durun demişsin, o konuyu da açabilir misin biraz? burdan paylaşmıyim dersen istersen özelden de mesajlaşabiliriz.

söylemek istediğim hoca arayışı içinde olanlar, büyü yaptırmak yada iyi niyetle bozdurmak için hocalara başvuranların karmasının nasıl etkileneceğini ve dipsiz kuyulara çekilebileceklerini Vildan hanımın kitabını ve yazılarını okuyarak ve çalışmalarına katılarak anladım... sizde paylaştığım linkteki yazıları okuyun en azından bilgilenirsiniz.. hocaların yapılan işlemlerin tehlikeli olduğunu söylüyorum...

kızlar bende az once geldim didem hanımdan pişman olmadım yine genel durumu iyiydi en yakınımdan bile sakladıgım saklamak zorunda kaldıgım bi durumum vardı ( özel oldugu ıcın paylasamıyorum ) onu soyledi ilk asıl üzüntüm oydu zaten evlenecegim tarıhın uzayacagını kotu olmasada mecburen uzayacagını soyledi bakalım kısmet şimdide aklım ona takıldı zaten.

aile içi sıkıntıları saydı tek tek sorularımın cevabını aldım 10 gun ara ile ıkı tarıh verdi onlarda cıkarsa yazarım. fakat evlılık tarıhıne takıldım kısacası sımdı.ben begendim tavsıye ederim

Selma Toprak mı Mercan mı? gidenler baktıranlar varsa hemen yorum yapabilirmi? bu akşam baktırmak istiyorum telde acil durumum..

Selma Toprak mı Mercan mı? gidenler baktıranlar varsa hemen yorum yapabilirmi? bu akşam baktırmak istiyorum telde acil durumum..

canım selma toprak iyidir ben baktırmıstım telde ama numarasını nereye yazdım bilmiyorum bakıp yazarım istersen...bende gelecekle alaklı cok bekledıgım seyler cıkmadı ama durum anlık baskasının kafasında dusuncelerı guzel yorumluyor

daha önce baktırdınızmı deneyimlerinizi paylaşırmısınız
benim bugün fal baktırırken gördüğüm kırmızı elbiseli
bayan sizmiyidiniz

Ankarada oturuyorum. İstanbula gidip geliyorum ara sira bir arkafasimin tavsiyesiyle angels cafe birize gittim bugun ve gecmisi bildi. Hatta gelecek dedigi seyler bile gecmiste olmus bitmis seylerdi o yuzden supheliyim. Ama soyledikleri spesifikti.

paylaştığınız linkte virüs var ama... merak edip bakayım dedim ama bu sitede link paylaşımı yapmak da yasak

bu biriz eskiden kadikoy pilav cafede calisan biriz mi acaba?

Ritaya yakında mı gittin zira son zamanda pek begenmiyorlar s

Merhaba arkadaşlar,
Caddebostan Sırdaş Cafe Arzu'ya giden arkadaşlar falıyla ilgili yorumda bulunabilirler mi? Ben bugün gittim, iyi buldum. Gelecekle ilgili söyledikleri çıkıyor mu?

Uzun zamandır fal baktırmıyordum. Bu dönem çok ihtiyaç duyduğum için fal arayışım oldu ve dün akşam Mercan a da baktırdım telde.. Sonuç FOSSS verdiği tarihi bile beklememe gerek yok, kadın faldan anlamıyor, açıkçası ben daha iyi bakarım. Geçen sene Elmira ya baktırmıştım aynı tarz onuda beğenmemiştim.. Bunu anlamam için falın sonuna kadar beklememede gerek kalmıyor, nasıl bir bakım tarzıdır sinirleniyorum artık.. Dk 1 gol 1 FALSE ile başlayan bir fal.. geriside benden tiyo isteyip o şekilde devam edip senaryo yazıyor ama onu bile beceremiyor... Genelde umutsuzluğa düşdüğümüz anlarda sarılıyoruz fallara ama bunların geneli FOSS.. Çıkan fal haberlerinden de şüpheliyim, yada burda bildi herşeyi denen mesajlardanda.. Bilinenleri, yada çıkanları tekrar gözden geçirirsek bunların çok genel şeyler olduğunu görücez.. yazık bu sahtekarlara verilen paralara..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…