Uzun zamandır fal baktırmıyordum. Bu dönem çok ihtiyaç duyduğum için fal arayışım oldu ve dün akşam Mercan a da baktırdım telde.. Sonuç FOSSS verdiği tarihi bile beklememe gerek yok, kadın faldan anlamıyor, açıkçası ben daha iyi bakarım. Geçen sene Elmira ya baktırmıştım aynı tarz onuda beğenmemiştim.. Bunu anlamam için falın sonuna kadar beklememede gerek kalmıyor, nasıl bir bakım tarzıdır sinirleniyorum artık.. Dk 1 gol 1 FALSE ile başlayan bir fal.. geriside benden tiyo isteyip o şekilde devam edip senaryo yazıyor ama onu bile beceremiyor... Genelde umutsuzluğa düşdüğümüz anlarda sarılıyoruz fallara ama bunların geneli FOSS.. Çıkan fal haberlerinden de şüpheliyim, yada burda bildi herşeyi denen mesajlardanda.. Bilinenleri, yada çıkanları tekrar gözden geçirirsek bunların çok genel şeyler olduğunu görücez.. yazık bu sahtekarlara verilen paralara..
sorun bizlerde sanırım :) ben falcıları çok suçlamıyorum artık.
arz talep . kazanıyorlar sayemizde.
ben tanınmayan fiyatı makul bi falcıya gidiyorum.
anı güzel yorumluyor 15 dk moralim yerine geliyor çıkıyorum :)
bundan sonra rutinim budur :)
çuvalla para akıtmaktan yoruldum çünkü.
o falcının adı burda geçmedi ve asla geçmesini istemem :)
burda popüler olanın suyu çıkıyor sonunda.
Minikcim bu bize yapılır mı:)...Sen git beğen sonra da söyleme:)..Biraz tiyo ver bari:)
Sanırım Rita'ya akşam saatlerinde gitmemek gerekiyor, yorgun oluyor. Bir arkadaşım çok memnundu ondan hep gidiyordu bir akşam 6 gibi yanılmıyorsam randevu alabildik, hava kararıyordu. birlikte gittik kendisi de şaşırdı Rita hiçbir şey söylemedi, üstelik hadi söyleyemedi diye anlatıyoruz böyle böyle diye, soru sorunca "bilmeeem?" diyordu hiçbir katkısı olmamıştı. Ama arkadaşım ona çok gidiyordu ve aslında böyle olamdığını bir sürü şeyi söylediğini söylüyordu. Bana denk gelmemiştir, akşamları gitmeyin derim.
Sanırım Rita'ya akşam saatlerinde gitmemek gerekiyor, yorgun oluyor. Bir arkadaşım çok memnundu ondan hep gidiyordu bir akşam 6 gibi yanılmıyorsam randevu alabildik, hava kararıyordu. birlikte gittik kendisi de şaşırdı Rita hiçbir şey söylemedi, üstelik hadi söyleyemedi diye anlatıyoruz böyle böyle diye, soru sorunca "bilmeeem?" diyordu hiçbir katkısı olmamıştı. Ama arkadaşım ona çok gidiyordu ve aslında böyle olamdığını bir sürü şeyi söylediğini söylüyordu. Bana denk gelmemiştir, akşamları gitmeyin derim.
Cidden isim zikretmeyeceğim.
suçlamalar, gereksiz polemikleri geçtim.
burda ünlenenin fiyatı artıyor , kaprisi artıyor.
üç vakit didem önceden günde 8-9 bakarken günde 15-20 bakmaya başlamış mesela.
ben falcı paralarımı topladım bi karar aldım yüzme kursuna yazıldım :)
özel ders alıcam.
o yüzden afaki fal paralarına son
dileğinde telefonunu bir allahın kulu solemedi cok sey mi istiyorum ya yardım edıcek kımse yok mu arkadaslar eskıden gemı cafe de calısan dılegın telefonu ya da yerını tarıf etsenız kımse sesımı duymuo muu
sakin.... gonderiorum Ritanın telini:)
sorun bizlerde sanırım :) ben falcıları çok suçlamıyorum artık.
arz talep . kazanıyorlar sayemizde.
ben tanınmayan fiyatı makul bi falcıya gidiyorum.
anı güzel yorumluyor 15 dk moralim yerine geliyor çıkıyorum :)
bundan sonra rutinim budur :)
çuvalla para akıtmaktan yoruldum çünkü.
o falcının adı burda geçmedi ve asla geçmesini istemem :)
burda popüler olanın suyu çıkıyor sonunda.
Melekler gülsen nasıldır acaba? Daha önce deneyen oldumu arkadaslar??
50 tl miş kartal tarafında yeri telefonunu aldım sakın yanlış anlamasın kimse okuyorum arada reklam falan diye yazılıyo hiç aklınıza öyle durumlar gelmesin.
yaklaşık 20 senedir fal baktırırım severim baktırmayı bende iyi bakardım bıraktım yaşadığım bazı durumlardan dolayı çok az insan dan etkilenmişimdir. bu durum da öyle bişey oldu benim için sadece yazdığınız olaylara istinaden yazdım belki sizlere de iyi gelir hepimizin sorunları var belki az da olsa iyi gelir diye hepsi o :)
ben bır kere gıttım .soyledıgı olumsuz herseyı yasadım .olumlu soyledıklerı cıkmadı.
ama cok kısa fal bakıyor 5 belkı 7 dakıka .o yuzden benı tatmın etmedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?