İstanbul'da Fal - Falcılar

Ayrıca bu forumdaki yorumlarda bişey daha dikkatimi çekti, gidilen falcılar için yorum yapılırken falcının huyu suyu da dikkate alınıyor, falcı için iyi beğendim derken, çok güleryüzlü, ilgili, şirin, sevimli, sempatik, iyi kalpli gibi..... bunlara hiç gerek olmadığını düşünüyorum.. işini bilmediği sürece istediği kadar iyi ve sempatik görünsün ne yazar...

sorun bizlerde sanırım :) ben falcıları çok suçlamıyorum artık.
arz talep . kazanıyorlar sayemizde.
ben tanınmayan fiyatı makul bi falcıya gidiyorum.
anı güzel yorumluyor 15 dk moralim yerine geliyor çıkıyorum :)
bundan sonra rutinim budur :)
çuvalla para akıtmaktan yoruldum çünkü.
o falcının adı burda geçmedi ve asla geçmesini istemem :)
burda popüler olanın suyu çıkıyor sonunda.

Minikcim bu bize yapılır mı:)...Sen git beğen sonra da söyleme:)..Biraz tiyo ver bari:)

Minikcim bu bize yapılır mı:)...Sen git beğen sonra da söyleme:)..Biraz tiyo ver bari:)

Cidden isim zikretmeyeceğim.
suçlamalar, gereksiz polemikleri geçtim.
burda ünlenenin fiyatı artıyor , kaprisi artıyor.
üç vakit didem önceden günde 8-9 bakarken günde 15-20 bakmaya başlamış mesela.
ben falcı paralarımı topladım bi karar aldım yüzme kursuna yazıldım :)
özel ders alıcam.
o yüzden afaki fal paralarına son

ritanın telefonunu gonderebılır mısın

ritanın telefonunu gonderebılır mısın

dileğinde telefonunu bir allahın kulu solemedi cok sey mi istiyorum ya yardım edıcek kımse yok mu arkadaslar eskıden gemı cafe de calısan dılegın telefonu ya da yerını tarıf etsenız kımse sesımı duymuo muu

şimcik farkettim verdiği tarih dünmüş.olmadı olmadı hayde buyur burdan yak:) bir tarihi daha var bakalım..uff gene daraldım iyi ki param yok ha

sakin.... gonderiorum Ritanın telini:)

Son düzenleme:

aynen ya en güzeli ucuz bulcan bitane çok sıkıldığında git hoop baktır uğraş uğraş nereye kadar =) bizim sayemizde şımardılar ben 8 tlye fal baktırdığımı hatırlıyorum şimdi nedir bu paralar yok 30 yok 50 yok 75 ne söylüyor sanki falcının suçu yok kesinlikle=))

Dun umraniye didem e gittigimi yazmistim tavsiye etmiyorum cok siradan ve burda pekde hos seyler yazilmamis hakkinda dikkat edin derim. Bugunde 3 vakit didem e baktirdim daha tutarli, oyle sasirtici 12den vuran bisey soylemedi ama tutarsiz biseyde soylemedi, kalkip benim gibi atasehirden gelmeye degermi emin degilim suan.. Birde gelmisken civilti sunayi deniycem yazarim yorumlarimi..

Melekler gülsen nasıldır acaba? Daha önce deneyen oldumu arkadaslar??

ben bır kere gıttım .soyledıgı olumsuz herseyı yasadım .olumlu soyledıklerı cıkmadı.

ama cok kısa fal bakıyor 5 belkı 7 dakıka .o yuzden benı tatmın etmedı

Son düzenleme:

Numarasini alabilirmiyim acaba nerde

Ben taksim majestik cafe sengul gitmek istedim sanırım Ramazan'da bakmıyormuş cafeyi aradım öyle dediler baktiran varmi sengule

Son düzenleme:
Mimar 34 merhaba,
Mesaj hakkım yok buradan yazabiliyorum. Tombik bir Arzu var. Ona baktırdım. Zaten arkadaşımla direk Arzu diye isim verdik. Bu hanıma yazdılar. Ben de burada bir-iki bahsi geçmişti kafenin, Anadolu yakasında oturup, Bağdat Caddesinde olunca gittim. Randevu falan da almadan doğrudan girdik içeri arkadaşımla. Bence hisleri gayet kuvvetli. Kağıtlara bakmadan konuşuyor çoğunlukla. Bir çok falcıdan çok daha isabetliydi bende. İçinde bulunduğum dönemi gerek iş gerek özel hayat bakımından çok güzel analiz etti. Gelecekle ilgili de bir yığın şey söylemedi, benim için esas iş önemliydi, bununla ilgili tarih verdi. 15 Ağustos sonrası umarım çıkar. İlişkimle ilgili de hiç boş umutlar vermedi. Olumsuzlukları çat çat saydı. Bana falcılar tutturamıyor genelde, ya da çok az tutturabiliyorlar. Bu böyle kağıt bile açmadan, kağıtların yüzü kapalıyken saymaya ve doğru saymaya başlayınca, ben etkilendim tabii. Tavsiye ederim Mimar'cım. Sevgiler.

ben bır kere gıttım .soyledıgı olumsuz herseyı yasadım .olumlu soyledıklerı cıkmadı.

ama cok kısa fal bakıyor 5 belkı 7 dakıka .o yuzden benı tatmın etmedı

Sagol canım yorumların icin.bana farketmiyor genelde kimsenin ne olumlu ne olumsuz dedikleri bana tutmadığı icin artık zaten girgirina gidiyorum:)su sıralar gidip biraz hikaye dinleyesim var ama birazda tutarlı olsun dediğimden sordum gülşeni :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…