Mimar 34 merhaba,
Mesaj hakkım yok buradan yazabiliyorum. Tombik bir Arzu var. Ona baktırdım. Zaten arkadaşımla direk Arzu diye isim verdik. Bu hanıma yazdılar. Ben de burada bir-iki bahsi geçmişti kafenin, Anadolu yakasında oturup, Bağdat Caddesinde olunca gittim. Randevu falan da almadan doğrudan girdik içeri arkadaşımla. Bence hisleri gayet kuvvetli. Kağıtlara bakmadan konuşuyor çoğunlukla. Bir çok falcıdan çok daha isabetliydi bende. İçinde bulunduğum dönemi gerek iş gerek özel hayat bakımından çok güzel analiz etti. Gelecekle ilgili de bir yığın şey söylemedi, benim için esas iş önemliydi, bununla ilgili tarih verdi. 15 Ağustos sonrası umarım çıkar. İlişkimle ilgili de hiç boş umutlar vermedi. Olumsuzlukları çat çat saydı. Bana falcılar tutturamıyor genelde, ya da çok az tutturabiliyorlar. Bu böyle kağıt bile açmadan, kağıtların yüzü kapalıyken saymaya ve doğru saymaya başlayınca, ben etkilendim tabii. Tavsiye ederim Mimar'cım. Sevgiler.
damlalar cafe nerede? barış veya tuğba hangsi daha iyi
Barış'a 4 kız arkadas gitmiştik herkeze ayrı olaylar ayrı tarihler üstünden aylar gecti birimize bile tutan hiçbirşey olmadıama sanırım Tuba denenir orda 1 müşteri iyi diyordu. Aslında daha sonra deniyecektik ama mekan cok kötü bu arada Taksim'de majestik cinemasi sokağında . Nette bulabilirsin adres tel .
çok teşekkürler :) kaç tl acaba hatrlıomusn
bırseyler ters gıttıgınde hemen falcı falcı dolasırsınya bu hafta oyle oldu ılk zuleyha ablaya gıttım cok cok ıyı nıyetlı bırı cokta guzel baktı aydınlattı benı bırde kasımpasadakı nadıre ablaya gıttım nadıre abla evlılık kısmetın kapalı dıyınce ıcım sıkıldı yoksa bayagı guzeldı falı memnun kaldım bakalım cıkıcakmı fallar
Bu kişi nerdedir? Daha detaylı bilgi verirmisiniz
Konunun hepsini okuyamadım kızlar ama size tavsiye edebileceğim bi kafe var Bakırköyde. Kadın konuştukça biz tanışıyo muyuz diye düşünmüştük resmen. Bana söylediği ilk şey birinden teklif alıcaksın adında m var r var t var demişti. Ertesi gün murattan teklif almıstım. :)) Sora kuzenımle nısanlısı yuzuklerını cıkarmıstı beni mi sınıyosunuz diye ters yapmıstı korkmustukD
canım ben ne zamandır züleyhayı arıyorum.telini verebilir misin özelden?çok iyiymiş diye duymuştum onu.bi de kasımpaşadaki nadire ablanın telini de alabilir miyim.ikisine de gitmek istiyorum ben de.çoook teşekkürler şimdiden
Ben Kasımpaşa'da Nadir'e ablaya gittim birde Zuleyha ya gittim gayet iyiler Cafe falcilari değiller birde karagumrukte Günay abla var kibrite bakıyor hepsi iyiler bence[/Q
bu üç falcının da telini alabilir miyim canım. züleyha, kasımpaşalı nadire ve karagümrüklü günay...
züleyha hanımın nerede baktığını ve telefon numarasını özelden yollarsanız sevinirim
Evet Zuleyha çok iyidir tarihleri bir bir çıkar bana ama daha referans olamam sonra randevu veriyorlar giymiyorlar ben kötü oluyorum
Evet Zuleyha çok iyidir tarihleri bir bir çıkar bana ama daha referans olamam sonra randevu veriyorlar giymiyorlar ben kötü oluyorum
yerini tarif edersen hemen cafe nin ismini söyleyen birisi çıkabilir :)
yerini tarif edersen hemen cafe nin ismini söyleyen birisi çıkabilir :)
Melekler gülsen nasıldır acaba? Daha önce deneyen oldumu arkadaslar??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?