İstanbul'da Fal - Falcılar

Bu kişi nerdedir? Daha detaylı bilgi verirmisiniz

damlalar cafe nerede? barış veya tuğba hangsi daha iyi

Barış'a 4 kız arkadas gitmiştik herkeze ayrı olaylar ayrı tarihler üstünden aylar gecti birimize bile tutan hiçbirşey olmadı ama sanırım Tuba denenir orda 1 müşteri iyi diyordu. Aslında daha sonra deniyecektik ama mekan cok kötü bu arada Taksim'de majestik cinemasi sokağında . Nette bulabilirsin adres tel .

çok teşekkürler :) kaç tl acaba hatrlıomusn

Konunun hepsini okuyamadım kızlar ama size tavsiye edebileceğim bi kafe var Bakırköyde. Kadın konuştukça biz tanışıyo muyuz diye düşünmüştük resmen. Bana söylediği ilk şey birinden teklif alıcaksın adında m var r var t var demişti. Ertesi gün murattan teklif almıstım. :)) Sora kuzenımle nısanlısı yuzuklerını cıkarmıstı beni mi sınıyosunuz diye ters yapmıstı korkmustuk D

ben geçen sene melekler kahvesindeki erene baktırdım söylediklerinin çoğu tuttu..tekrar gitmeyi düşünüyorum hala ordaysa..

canım ben ne zamandır züleyhayı arıyorum.telini verebilir misin özelden?çok iyiymiş diye duymuştum onu.bi de kasımpaşadaki nadire ablanın telini de alabilir miyim.ikisine de gitmek istiyorum ben de.çoook teşekkürler şimdiden

yerini tarif edersen hemen cafe nin ismini söyleyen birisi çıkabilir :)

züleyha hanımın nerede baktığını ve telefon numarasını özelden yollarsanız sevinirim

Evet Zuleyha çok iyidir tarihleri bir bir çıkar bana ama daha referans olamam sonra randevu veriyorlar giymiyorlar ben kötü oluyorum

ben kesin gideceğim canım züleyhaya da nadireye de.bi de karagümrüklü günayı merak ediyorum.düzceli ali hocanın da teli varmış sende.çok ihtiyacım var bu aralar.özelden yazarsan çok sevinirim teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…