Melekler gülşeni bilmiyorum ama melekler ayşe ve can süper ötesi arkadaşım.
Canım zuleyha ne Kadar'a bakıyor acaba?
Zuleyha 25 bakıyor evinde halkalida
Zuleyha 25 bakıyor evinde halkalida
Mail adresim ozlem-dogukan@hotmail.com
Peki canım ne fali bakıyorlar ?
Kahve falı bakıyorlar canım. Ayşe kahvenin yanında tarotta açıp 3 tane soru sormanı istiyor. Eğer gidecek olursan özellikle Can için önceden arayıp randevu al derim, 2-3 saat beklemek zorunda kalıyorsun çünkü.
Uf ya beni de kahvede kimse tuturamiyor ;( son bır sorum daha var canım benim is sıkıntım var onun icin istiyorum sence hangisi? Bu arada cok teşekkürler cevapların icin.
Ben taksim majestik cafe sengul gitmek istedim sanırım Ramazan'da bakmıyormuş cafeyi aradım öyle dediler baktiran varmi sengule
Ben Kasımpaşa'da Nadir'e ablaya gittim birde Zuleyha ya gittim gayet iyiler Cafe falcilari değiller birde karagumrukte Günay abla var kibrite bakıyor hepsi iyiler bence[/Q
bu üç falcının da telini alabilir miyim canım. züleyha, kasımpaşalı nadire ve karagümrüklü günay...
karagümrüklü günayın telefonunu alabilirmiyim
Melekler gülşeni bilmiyorum ama melekler ayşe ve can süper ötesi arkadaşım.
Uf ya beni de kahvede kimse tuturamiyor ;( son bır sorum daha var canım benim is sıkıntım var onun icin istiyorum sence hangisi? Bu arada cok teşekkürler cevapların icin.
Valla iş ile ilgili Ayşe beni şok etmişti. Ayşeye git o zaman. Üniversiteden mezun olduğum bölüme ve çalıştığım iş alanına kadar küt küt söyledi ve öyle kontrol etmek için sorular falan sormuyor sana, hani bazıları yapar ya yem atar falan. Hatta istanbulda çalışmadığımı bile bildi. Yalnız korkma ha baştan uyarayımda. Ben biraz korkmuştum. Böyle kulağının arkasına doğru falan bakıyor odaklanıyor, biraz ürkütücü. Ben boyuna saçımı, kulağımı falan düzeltiyordum bişey mi var diye.
Günay abla kibritle kahve bir arada bakarkaragümrüklü günayın telefonunu alabilirmiyim
Günay abla kibritle kahve bir arada bakar
Canım yeri nerde ve ne kadar acaba?
damlalar cafe nerede? barış veya tuğba hangsi daha iyi
Canım yeri nerde ve ne kadar acaba?
Evde bakıyor karagumrukte oturuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?