İstanbul'da Fal - Falcılar

Peki canım ne fali bakıyorlar ?

Kahve falı bakıyorlar canım. Ayşe kahvenin yanında tarotta açıp 3 tane soru sormanı istiyor. Eğer gidecek olursan özellikle Can için önceden arayıp randevu al derim, 2-3 saat beklemek zorunda kalıyorsun çünkü.

Uf ya beni de kahvede kimse tuturamiyor ;( son bır sorum daha var canım benim is sıkıntım var onun icin istiyorum sence hangisi? Bu arada cok teşekkürler cevapların icin.

Uf ya beni de kahvede kimse tuturamiyor ;( son bır sorum daha var canım benim is sıkıntım var onun icin istiyorum sence hangisi? Bu arada cok teşekkürler cevapların icin.

Valla iş ile ilgili Ayşe beni şok etmişti. Ayşeye git o zaman. Üniversiteden mezun olduğum bölüme ve çalıştığım iş alanına kadar küt küt söyledi ve öyle kontrol etmek için sorular falan sormuyor sana, hani bazıları yapar ya yem atar falan. Hatta istanbulda çalışmadığımı bile bildi. Yalnız korkma ha baştan uyarayımda. Ben biraz korkmuştum. Böyle kulağının arkasına doğru falan bakıyor odaklanıyor, biraz ürkütücü. Ben boyuna saçımı, kulağımı falan düzeltiyordum bişey mi var diye.

Ayse hanim nerde bakiyo acaba bide baska bi beyden bahsetmissinizz onuda ogrenebilirsem cok sevinirim

selam arkadaşlar, ben de bir falcı ararken yazılarınızı gördüm.çok eski yazıları okudum da iranlı elmira diye bir kadın varmış herşeyi biliyormuş.yaklaşık 1-1,5 saat bakıyormuş falına ve öyle kahve falan deil yaşını falan soruyormuş ondan sonra döktürüyormuş gelmişini geçmişini.ama bu kadın nerededir onu öğrenemedim bilen var mı arkadaşlar

Ben Didem e dün gittiğimi söylemiştim.. şuan orda hiç önemsemediğim bir detay takıldı kafama böylece Didem de takıldı... Arkadaşlar gidip memenun kalanlar yorumlarını yazarmı?

Dün birde Bakırköye gitmişkencıvıltı sunaya da gittim... o neydi öyle ablacımm:))) gidip memnun kalan varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…