- 2 Ağustos 2012
- 1.035
- 18
- 108
Evde bakıyor karagumrukte oturuyor
Fiyatı nedir acaba?
Fiyatı nedir acaba?
30tl bakiyor ama uzun bakiyor
Cok teşekkür ederim cnm cevapların icin. Kafam hep nadireye gidiyor. Sana bunlardan kimin dedikleri oldu acaba? Senin fikirlerine inanıyorum işle ilgili büyük sıkıntım var malesef bu ikisinden hangisi acaba daha tutarlı ?
peki nasıl irtibat kurdunuz
Cok teşekkür ederim cnm cevapların icin. Kafam hep nadireye gidiyor. Sana bunlardan kimin dedikleri oldu acaba? Senin fikirlerine inanıyorum işle ilgili büyük sıkıntım var malesef bu ikisinden hangisi acaba daha tutarlı ?
Nadir'e derim ozaman Günay ablanın kişilik analizleri çok iyi sadece
Tamam cnm. O zaman bana Nadir'e abla'nin telefonunu gonderebilirmisin? Bayram ertesi arar giderim.Nadir'e derim ozaman Günay ablanın kişilik analizleri çok iyi sadece
Kahve falı bakıyorlar canım. Ayşe kahvenin yanında tarotta açıp 3 tane soru sormanı istiyor. Eğer gidecek olursan özellikle Can için önceden arayıp randevu al derim, 2-3 saat beklemek zorunda kalıyorsun çünkü.
arkadaşlar ben de burdaki yorumları okuyarakyeni gittim ümraniye didem'e. Şu anda tam 12den vurduğu bir konu oldu diyemiycem, eğer bu olumlu yorumları okumasaydım çok sıradan diyebilirdim ama birkaç gün beklemeyi tercih ediyorum..
Ayrıca bir tavsiyede bulunmak istiyorum durumu yada psikolojisi çöküntü içinde olanlar ve hoca arayışı içinde olanlar için özellikle uzak durun diyorum.. ve araştırmalarım sonucunda tanıştığım ve güvendiğim bana da çok iyi gelen birinden bahsedicem.. nolur reklam falan denmesim burda tavsiye sadece.. Vildan Çolak ismi kökcanlandırma ile üzerinizdeki blokajları anında temizliyor çok güçlü şaman enerjisi var genetikten gelen.. lütfen burda paylaştığım linkte bilgileri var okuyun derim ayrıca kitabı da var ve program videolarıda ver youtube da bulabilirsiniz, hocalara gidip hem dünyanın parasını verip hemde iyice negatif alıp diplere düşmekten iyidir kesinlikle..
xxxxxx
canım can ve ayse kac dakıka fal bakıyor ?
bı'de en cok hangısını tavsıye edersın ?
Tuba ii, barıs hmmm biraz daha vasat, internette ara damlalar Taxim die cıkıyor...
Merhaba etoiles,
Senin yazını görünce internette araştırdım Vildan Çolak'ı. kökcanlandırma bana pek yabancı gelmedi çünkü bir arkadaşımdan daha önce aile dizimi (ya da dizini) diye bir şey duymuştum, biraz ona yakın gibi. Enteresan da bir konu. Sen bu kökcanlandırma programına katıldın mı ya da bana bu konuda söyleyeceğin bir şey olursa sevinirim. Özelden de yazabilirsin ama benim şu an için özelden mesaj atma hakkım yok.
Bende Can ve Ayseyi merak ettim....
nerede bakıyorlar acaba birde kaç tl dir bilgi verebilirseniz sevinirim.
kızlar bugun nadireye gittim ilk başta eve gitmeye falan korkuyodum ama gayet temiz kalpli iyi bir kadın ve hoş sohbaet falına gelince bana kağıda baktı ve tutarlı seyler soyyledıı bakalım cıkıcak mı onu bekliyorumm vee sonrada taksımdek symbolde nesile gittim manyağım ya bi günde bi tane yetmiyoo :)) nesille ikisi farklı seyler soyledir bana nesil hep kotuledi ve bilgisayar karşısında baktı hiç hoşlanmadım durmadan ekraa bakıyo bana bakıyo sonra falan hoş değildi bakalım nesilden pek memnun değilim cıkan varmı bilmiyorum kızlar ama nadıre abla genel konuları ailemi beni su akii durumumu bildi numarayı veren arkasımada cok teşşür ederimm
bu arada geçen gün caddebostanla ilgili yamışlar sırdaş cafe evime cok yakın gidip geliyorum arzu iyidir bilir bide sema mıydı semramıydı bayanın adını hatırlamıyorum oda iyidi orda ama hep söylediğim gibi fal birazda enerji işi nesilin dedikleri cıkmasın ama issstemiyorumm
Daha onceki sayfalarda Melekler kahvesi demisler....heralde 20-25 TL filandir
Evet uc kez katildim bu calismya, aile dizimine benzerligi var fakat cok daha kapsamli benim cok ama cok ilginc buldugum cok sey ogrendigim bir calisma oldu.. Buraya yazmamin nedenide caresizlikten hocalardan medet uman kisiler var uzerinde buyu oldugundan suphelenenler var, bu calismada uzerinizde olan en buyu negatif varlik gibi her turlusu ortaya cikiyor ve aninda sifalandirilip temizleniyor, anlatilmaz yasanir bir calisma oyuzden burda cok iyi ifade edemeyebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?