İstanbul'da Fal - Falcılar

kızlar yaa yok mu soyle yenı memnun kaldıgınız falcılar .

valla deneye deneye pıyasada falcı bırakmadık

canım can ve ayse kac dakıka fal bakıyor ?

bı'de en cok hangısını tavsıye edersın ?

Merhaba etoiles,

Senin yazını görünce internette araştırdım Vildan Çolak'ı. kökcanlandırma bana pek yabancı gelmedi çünkü bir arkadaşımdan daha önce aile dizimi (ya da dizini) diye bir şey duymuştum, biraz ona yakın gibi. Enteresan da bir konu. Sen bu kökcanlandırma programına katıldın mı ya da bana bu konuda söyleyeceğin bir şey olursa sevinirim. Özelden de yazabilirsin ama benim şu an için özelden mesaj atma hakkım yok.

merhaba kocamustafa paşada oturan böyle çoook zayıf 45 yaşlarında daha önce taximde türlü türlü cafelerde fal bakmış olan bedriye hanımı deneyen var mııı?
baktıran varsa yorum yaparmısınız?

Evet uc kez katildim bu calismya, aile dizimine benzerligi var fakat cok daha kapsamli benim cok ama cok ilginc buldugum cok sey ogrendigim bir calisma oldu.. Buraya yazmamin nedenide caresizlikten hocalardan medet uman kisiler var uzerinde buyu oldugundan suphelenenler var, bu calismada uzerinizde olan en buyu negatif varlik gibi her turlusu ortaya cikiyor ve aninda sifalandirilip temizleniyor, anlatilmaz yasanir bir calisma oyuzden burda cok iyi ifade edemeyebilirim.

kızlar bugun nadireye gittim ilk başta eve gitmeye falan korkuyodum ama gayet temiz kalpli iyi bir kadın ve hoş sohbaet falına gelince bana kağıda baktı ve tutarlı seyler soyyledıı bakalım cıkıcak mı onu bekliyorumm vee sonrada taksımdek symbolde nesile gittim manyağım ya bi günde bi tane yetmiyoo :)) nesille ikisi farklı seyler soyledir bana nesil hep kotuledi ve bilgisayar karşısında baktı hiç hoşlanmadım durmadan ekraa bakıyo bana bakıyo sonra falan hoş değildi bakalım nesilden pek memnun değilim cıkan varmı bilmiyorum kızlar ama nadıre abla genel konuları ailemi beni su akii durumumu bildi numarayı veren arkasımada cok teşşür ederimm

bu arada geçen gün caddebostanla ilgili yamışlar sırdaş cafe evime cok yakın gidip geliyorum arzu iyidir bilir bide sema mıydı semramıydı bayanın adını hatırlamıyorum oda iyidi orda ama hep söylediğim gibi fal birazda enerji işi nesilin dedikleri cıkmasın ama issstemiyorumm

Ya bende Nadire hanım'ı merak ediyorum çok..acaba dedikleri yakın tarihler mi?Birde iskambilli güzel yorumluyor mu?

Bu tarz çalışmaları biliyorum cnm.Gerçekten çok iyi oluyorlar ama fiyat acısından çok pahalı oluyorlar...Merak ettim sen ne ödedin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…