Can ve ayse kim hangi cafede bakiyolar acaba
Ayse hanim nerde bakiyo acaba bide baska bi beyden bahsetmissinizz onuda ogrenebilirsem cok sevinirim
canım can ve ayse kac dakıka fal bakıyor ?
bı'de en cok hangısını tavsıye edersın ?
Bu tarz çalışmaları biliyorum cnm.Gerçekten çok iyi oluyorlar ama fiyat acısından çok pahalı oluyorlar...Merak ettim sen ne ödedin?
Ya bende Nadire hanım'ı merak ediyorum çok..acaba dedikleri yakın tarihler mi?Birde iskambilli güzel yorumluyor mu?
evet yorumluyo tarihleri yakın tarihler olursa soylıycem yurtdısıyla lglı bı ısım var ayın 15ınde haber verırım kızlar merak etmeyın :) ben daha dun terkedildim sana oyle diyim nedenii nolduğunu anlattı yorumladı annemdeki hastalığı bildi daha pek cok sey bakalım inaşşlh cıkar bu aralar baya zor durumdayım :S senınde bi falcı onerin varsa soylersen cok sevınırım
İnsallah cnm söylemiş olduğu tüm iyi seyleri birbir yasarsın . Ben Bayram ertesi düşünüyorum gitmek nasip olursa..
Malesef be cnm bende başarılı olan kimse olmadı dahaoda sık fal baktirmamdan sanırım. Bence bu bayan seni tatmin ettiyse verdigi süreler dolana kadar fal baktirmamaya çalış . Üst üste açılan fallar önünü kilitliyor gibi geliyor bana yani olacak işlerin sarkıyor..
doğru soyluyosun canım benımm ama ıcım ıcıme sığmıyo su anda kafamıda karıştırmak ıstemıyorum ama yapıcak hiç bişey yok aklım karısık ona soramadığım içi falcılarda cevap alıyorum resmen ama ıyı bı kadındı mesaj hakkım yok yazamıyorum ordan ama ozlem mail adresını yollmıştı sanırsam onada burdan teşşkür ediyorumm sağolsun
Mimar 34 merhaba,
Mesaj hakkım yok buradan yazabiliyorum. Tombik bir Arzu var. Ona baktırdım. Zaten arkadaşımla direk Arzu diye isim verdik. Bu hanıma yazdılar. Ben de burada bir-iki bahsi geçmişti kafenin, Anadolu yakasında oturup, Bağdat Caddesinde olunca gittim. Randevu falan da almadan doğrudan girdik içeri arkadaşımla. Bence hisleri gayet kuvvetli. Kağıtlara bakmadan konuşuyor çoğunlukla. Bir çok falcıdan çok daha isabetliydi bende. İçinde bulunduğum dönemi gerek iş gerek özel hayat bakımından çok güzel analiz etti. Gelecekle ilgili de bir yığın şey söylemedi, benim için esas iş önemliydi, bununla ilgili tarih verdi. 15 Ağustos sonrası umarım çıkar. İlişkimle ilgili de hiç boş umutlar vermedi. Olumsuzlukları çat çat saydı. Bana falcılar tutturamıyor genelde, ya da çok az tutturabiliyorlar. Bu böyle kağıt bile açmadan, kağıtların yüzü kapalıyken saymaya ve doğru saymaya başlayınca, ben etkilendim tabii. Tavsiye ederim Mimar'cım. Sevgiler.
Bugün daha önce burdan ismini duyduğum kadınlar kahvesi pelin hanıma gittik bugün arkdaımla o tutturdu hatta gidelim diye ben pek inanmıyorum genelde baktırdıklarım bu zaman kadar salladılar atıtılar tuttular hep ama ilk kez baktırdım bu pelin hanıma cidden bildi ya geçmişle ilgili pek bir şey söylemedi direk geleceği yorumladı. fiyat da 20 tl arkdaşım da beraber baktırdık o da çok memnun kaldı bir kaç ay sonra yine gitmeyi düşünüyorum tavsiye dederim arkdaşlar. Ben de burdan duyup gittim adını zaten.
iyi geceler kızlar bu falcı arayışında son durumları bende paylasmak istiyorum bugun baska forumları okurken melek adında bir bayan buldum şuan sadece telde baktıgını ankarada oldugunu onumuzdeki ekimde istanbula donecegını soyledi,büyükcekmecede kendıne ait cafede bakıyormuş internettede resmi web sitesi varmıs adresı almayıda unuttum bu arada :) arayıp onuda ısteyeceğim yaklasık 40 dakıka surdu cok başarılı, olamayacak seylere olmayacak bosa umutlanma dıye patır patır saydı , hastanedeki gorevın ne senın dıyınce 'daha onceden tanısıyormuyuz diye sordum 'gorevim hastane icerisinde :) evlilik tarihimle alakalı oda üzücü seyler soyledi gorecegiz artıkgayet basarılı buldum döndugumde cafemede beklerım dedi tavsıye ederım iskambil kahve falı bakıyor haberiniz olsunn kızlar :)
20 tl yatırdım canım
iyi geceler kızlar bu falcı arayışında son durumları bende paylasmak istiyorum bugun baska forumları okurken melek adında bir bayan buldum şuan sadece telde baktıgını ankarada oldugunu onumuzdeki ekimde istanbula donecegını soyledi,büyükcekmecede kendıne ait cafede bakıyormuş internettede resmi web sitesi varmıs adresı almayıda unuttum bu arada :) arayıp onuda ısteyeceğim yaklasık 40 dakıka surdu cok başarılı, olamayacak seylere olmayacak bosa umutlanma dıye patır patır saydı , hastanedeki gorevın ne senın dıyınce 'daha onceden tanısıyormuyuz diye sordum 'gorevim hastane icerisinde :) evlilik tarihimle alakalı oda üzücü seyler soyledi gorecegiz artıkgayet basarılı buldum döndugumde cafemede beklerım dedi tavsıye ederım iskambil kahve falı bakıyor haberiniz olsunn kızlar :)
telefon numarasını msj gönderebilirmisiniz yrn aramak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?