İstanbul'da Fal - Falcılar

canım can ve ayse kac dakıka fal bakıyor ?

bı'de en cok hangısını tavsıye edersın ?

10-15 dk kadar bakıyorlar, tabi senin sorularına,yoğunluğa falan da bağlı biraz. Eğer tarih falan versin istersen Can beye git, uzun vadeli tarih aralıkları veriyor, not falan alman gerek. Ayşe daha yakın zamana,şimdiye falan yönelik şeyler söylüyor ama çok iyi tutturuyor gerçekten Yani ben ikisini de beğendim ki bana iyi bakabilen pek yoktur genelde.

Ben Bayadir girmiyorum baya üye gelmiş Baya yeni falcilar çıkmış meydana ,,,eski bastırdıklarim fan sonra biraz daha mola vereyim dedim ..Ama forumu özledimm ..

Bu tarz çalışmaları biliyorum cnm.Gerçekten çok iyi oluyorlar ama fiyat acısından çok pahalı oluyorlar...Merak ettim sen ne ödedin?

Haklısın fiyat pahalı biraz 350tl.. ama bu parayı 1 kez verip çalışmaya katıldığımda kesinlikle içime oturmadı.. burda yada yıllarca saçma sapan insanlara döktüğüm paraları düşününce üzüldüm. reklam gibi düşünülecek diye fazla yazmak istemiyorum ama bu forumda büyü yada herhangi bir çöküntü ile hoca kapısı aşındıranlar varsa bu çalışmaya katılmalarını tavsiye ediyorum.. en ilginç olanıda yakınını kaybetmiş ve onunla vedalaşamamış içinde hala o acıyı taşıyanlar bu çalışmada o kaybettiğiniz insanın durumunu görüp yaşıyorsunuz birebir ve yattığı yeri şifalandırabiliyorsunuz, onun sıkıntısı varsa bu da ortaya çıkıyor... bu çok önemli bir çalışma merak edenler ücretsiz de katılıp sunum açtırmadan seyredebiliyorlar, duygu durumlaına geçebiliyorlar..

Bakırköy Didem e baktırıpda verdiği tarihler yada söyledikleri çıkanlar oldu mu? önceki sayfalarda okuduğum temmuz ayını bekleyenler nasıl sonuçlandı, biraz daha yorum yaparsanız çok sevinicem...

Ya bende Nadire hanım'ı merak ediyorum çok..acaba dedikleri yakın tarihler mi?Birde iskambilli güzel yorumluyor mu?

evet yorumluyo tarihleri yakın tarihler olursa soylıycem yurtdısıyla lglı bı ısım var ayın 15ınde haber verırım kızlar merak etmeyın :) ben daha dun terkedildim sana oyle diyim nedenii nolduğunu anlattı yorumladı annemdeki hastalığı bildi daha pek cok sey bakalım inaşşlh cıkar bu aralar baya zor durumdayım :S senınde bi falcı onerin varsa soylersen cok sevınırım

Bugün daha önce burdan ismini duyduğum kadınlar kahvesi pelin hanıma gittik bugün arkdaımla o tutturdu hatta gidelim diye ben pek inanmıyorum genelde baktırdıklarım bu zaman kadar salladılar atıtılar tuttular hep ama ilk kez baktırdım bu pelin hanıma cidden bildi ya geçmişle ilgili pek bir şey söylemedi direk geleceği yorumladı. fiyat da 20 tl arkdaşım da beraber baktırdık o da çok memnun kaldı bir kaç ay sonra yine gitmeyi düşünüyorum tavsiye dederim arkdaşlar. Ben de burdan duyup gittim adını zaten.

İnsallah cnm söylemiş olduğu tüm iyi seyleri birbir yasarsın . Ben Bayram ertesi düşünüyorum gitmek nasip olursa..
Malesef be cnm bende başarılı olan kimse olmadı daha oda sık fal baktirmamdan sanırım. Bence bu bayan seni tatmin ettiyse verdigi süreler dolana kadar fal baktirmamaya çalış . Üst üste açılan fallar önünü kilitliyor gibi geliyor bana yani olacak işlerin sarkıyor..

doğru soyluyosun canım benımm ama ıcım ıcıme sığmıyo su anda kafamıda karıştırmak ıstemıyorum ama yapıcak hiç bişey yok aklım karısık ona soramadığım içi falcılarda cevap alıyorum resmen ama ıyı bı kadındı mesaj hakkım yok yazamıyorum ordan ama ozlem mail adresını yollmıştı sanırsam onada burdan teşşkür ediyorumm sağolsun

Bence cnm biraz zamana bırak birtakım seyleri baktın cok zorlaniyorsun bence karşındakini ara sor. Falcilarin lafı ile hareket etme. 1 doğru söylüyorlarsa yanına 2 de yalan sallıyorlar. Benim iliskim bitti. Daha dogrusu bır kavgamız oldu ben falcilara kostum hep bana sen arama bekle o seni ariyacak dediler 1 sene oldu birkez aramadı halbuki o zaman kendi irademle hareket etseydim ben arardim ve düzeltirdim durumu.. Şimdi ise o kadar zaman gecmis ki ne yapsam boş

Canım çok teşekkür ederim..Verdiğin bilgiler için..En kısa zamanda baktıracağım..Çok merak ettim..Tekrar teşekkürler..Sevgiler..

pelin geçmiş ve anı çok iyi özetler şaşırıp kalırsın hatta o konuda genelde yanılmaz ama gelecekle ilgili helede eski bi sevgilin varsa genelde herkese dönecek bu senin kaderin der, bilemiyorum tabi size ne söledi... bi müddet söledikleri çıkar sonra bi bakarsınki hayatın onun sölediğinden çok farklı ilerliyo kaderin dediği kişiden eser yok
hatta fal sırası beklerken sohbet ettiğim bazı kişilerin bana anlattığına göre eski sevgilisi çoktan başkasıyla evlendiği halde pelin hala eskisinden haber alıcaksın diyomuş ve ona benzer bi sürrü örnek var hatta bu topicte bile...yanlış anlama sakın bana söledikleri çıkmadı diye sanada çıkmıycak diye bişey yok sadece deneyimlerimi paylaşıyım dedim
fazla umut bağlamamak gerekiyo fallara

iyi geceler kızlar bu falcı arayışında son durumları bende paylasmak istiyorum bugun baska forumları okurken melek adında bir bayan buldum şuan sadece telde baktıgını ankarada oldugunu onumuzdeki ekimde istanbula donecegını soyledi,büyükcekmecede kendıne ait cafede bakıyormuş internettede resmi web sitesi varmıs adresı almayıda unuttum bu arada :) arayıp onuda ısteyeceğim yaklasık 40 dakıka surdu cok başarılı, olamayacak seylere olmayacak bosa umutlanma dıye patır patır saydı , hastanedeki gorevın ne senın dıyınce 'daha onceden tanısıyormuyuz diye sordum 'gorevim hastane icerisinde :) evlilik tarihimle alakalı oda üzücü seyler soyledi gorecegiz artık gayet basarılı buldum döndugumde cafemede beklerım dedi tavsıye ederım iskambil kahve falı bakıyor haberiniz olsunn kızlar :)

ne kadara bakıyo pekiii????

telefon numarasını msj gönderebilirmisiniz yrn aramak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…