İstanbul'da Fal - Falcılar

kızlar bi anda heyecan yaptık sanırım umarım buda diğerleri gibi fos çıkmaz:111::111::111: sevdam2626 lafım sana deil tabiki canım

Son düzenleme:
dayanamadım msg gonderdim :) arayamadım utandım bu saatte neyseki uyumamış internetten calısıyorum daha cok yogunum dedi buyukcekmece sahilde tek ve bılındik şok market var onu ıkı dukkan gecınce cafe meleğim dedi bilginize döndugmde arar haber verırım dılersenız dedii memnunıyetle dedimm :) msn mail tel heryerden bakıyormuş şuan gelene kadar :)

ben tlf da baktırmak istiyorum bekliyorum maili cnm zahmet olmazsa :.)

Canim bende bekliyorum birde parayı bankadan mı gönderiyoruz ? Hangi banka acaba?

yok daha sana gondermedim canım yazıyordum şimdi bankaları saydı ama bana yakın olan garantıydi ordan yolladım onemlı deil nezmn ıstersen yolla dedi ben baktırdıktan sonra yolladım he memnun kalmasaydım da gonderırdim hak haktır.aaaa birde aklıma ne geldi tlf kapattıktan sonra sonucta bende baska forumdan aldım numarayı boyle dagıtıyoruz diye bi sorun olmaz deilmi falcı falcıdır :)

Gece gece geldiler valla bana. Kesinlikle hak haktir o kadar Cafe geziyoruz bazen cidden cok boş insanlara denk geliyoruz ama bunu beğenmedim odemiyecem deyip çıkmıyoruz :)
Simdi düşünüyorum 1 Cafe'ye gitsen aynı para aşağısı yok üstü var .en az 1 saat sıra beklersin arkasına 5 dakikada seni sepetlemeye bakarlar ha birde gittiğin onca yol ve masrafı :)
bence bu bayan denenir.20 tl birsey değil diye düşünüyorum .

canım geldimi mailim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…