İstanbul'da Fal - Falcılar

bende istiiyorum bu melek adında bayanın numarasını mesaj hakkı olan bırısı atabılırse cok sevınırım :S:S

bende adresini alabilirmiyim xxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
mail adreslerinizi, telefon numaralarınızı herkesin göreceği yerlere yazmanız güvenliğiniz açısından tehlikelidir.

Siteyi binlerce ziyaretçi okuyup takip ediyor, iletişim bilgilerinizi herkes görüyor, kişisel bilgilerinizin kötü niyetli kişilerin eline geçmesini istemiyorsanız mail adreslerinizi, telefon numaralarınızı paylaşmayınız.

Paylaştığınız bu bilgilerden sitemiz sorumlu değildir.

büyükçekmecede nerdeymişki ya bana çok yakın büyükçekmece çünkü deneyebilirim iletişim bilgilerini bende alabilir miyim? :)

merhaba gece dayanamayıp uyudum kızlar iki arkadasa gonderebıldım mail ancak ısteyen arkadaslara gondrcm inş tek tek :)

dün gece melek hnm msn den iskambil falı baktı müsaitti. evet bende oldukça beğendim fal bakışını bir çok şeyi gayet güzel bildi çok özel durumları söyledi açıkcası şaşırdım bu kdr isabetli fal bakan çok az kişi gördüm . tşk ederim paylaştığın için daha ödemesini yapmadım bilgilerini göndericek hiç paracı bir bayan değil ilginç geldi bana

canım gercekten gece gece baktırabıldınmi :) sevindim memnun kalmana evet banada para konusunda sasırtıcı geldi iyi fal bakmasına ragmen sonra gonder hic onemlı deil dedi :)

canım gercekten gece gece baktırabıldınmi :) sevindim memnun kalmana evet banada para konusunda sasırtıcı geldi iyi fal bakmasına ragmen sonra gonder hic onemlı deil dedi :)

evet baktı mail gönderdim bgn için randevu istedim o da müsaitim ekleyin beni bakim dedi yarım saate yakın baktı kendisini de tebrik ettim güzel bakıyor inşş dedikleri çıkar yakın zmn ları söyledi hep

Senin adına sevindim canım..Bende hala ulaşmaya çalışıyorum(

mail bkleyen varmı kızlar herkese gonderdim sanıyorum :) buarada mailde anlatıp inş hos karsılarsınız burda gecmiş sayfalardada okudugumuz gibi numaranızı verebılırmıyım diye soramadım oyuzden mail adresını vermişti ekleyın benı ordan diye onu gonderıyorum size sizler alın ordan numarasını sonra numaram nıye dagıtıldı şikayette bulunucam diye yazıları burda cok okudugumuz için korktum :) haberlerınızı beklıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…