İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar daha önce monalisa cafe ye ya da aynı hizada aynı katta bi cafe daha var o da olabilir. Hatırlayanınız var mı bilmiyorum, 2010 Martta gitmiştim genç bi çocuk vardı ismini söylemişti ama önemsemediğim için unuttum. Hafif kırıktı sanki, baktırdığımda çok inanmamıştım ama ne söylediyse cıktı, zaten bakarken iddialıydı, baktırdıktan bi ay sonra gittim o yoktu sordum bilmiyoruz dediler genç bi bayan baktı tam anlamıyla fiyaskoydu tabi, bileniniz duyanınız vardır belki monalisa çıkışlı hafif kırık kısa boylu genç bey'i :))

büyükçekmecede nerdeymişki ya bana çok yakın büyükçekmece çünkü deneyebilirim iletişim bilgilerini bende alabilir miyim? :)

kızlar büyükçekmecede bakan kimmiş bende çok yakınım b.çekmeceye bilgi verirseniz çok sevinirim.

kızlar msj gonderıyorsunz ama mail yok benımde ozel mjım yok yahuuuu :) maıl gondermekten parmaklarım şiştiii hihihihi :) mailinize gonderın lutfen

tecrübeliler bende kahvede pek bişey çıkmadı geneldir kahve dedi tarot açtı sonra da bende bi de kişinin ismini sordu onu anlattı doğru mudur böyle mi ?

bu şekilde mi bakıo falı?

ya da tuğba diye başkasına mı gittim acaba

Canım sabah 11 den beri bekliyorum bır bana kısmet olmadı ya( ilk bilgileri alan oldum ama bana daha bakılmadı . Catliyacam meraktan yakındır :))

Kizlar bahsi gecen melek hanima msn den baktirdim. Adi burda gecen ne kadar falci varsa hepsini cope atin. Melek hanimla irtibata gecin. kadin muhtesem. Yuzyuze olsa bilir diyecegim ama bu kadar uzaktan butun yasadigim sorunlari anlatmasi esimin adiyla kizimin yasiyla ilgili konusmasi yaptigim dusuge kadar bilmesi soklardayim. Parayi konusmadi bile bir ara yatirirsin dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…