İstanbul'da Fal - Falcılar

bende aynı şeyi düşündüm gece 1 de bakmış olmasına rağmen yorgundur kesin atar bitirmek için falı die düşünmedim ama çok şaşırdım. bende az önce yatırdım ödemesini hiç parayla ilgisi yok paragöz değil bravo bayana

Ben burada esip gürledim mi sonra bana kızıyorsunuz ama mail adresinizi herkesi ngörebileceği google tarafından indekslenen alanda paylaşmaktan hiç çekinmiyorsunuz. 2 gün sonra mail adresinizi google üzerinde aratınca burası gelince mesajımı sil diye ağlaya ağlaya gelirsiniz. Kusura bakmayın uslubum sert ama bu konuda bin kez uyardık sizi bu arada mail adresini verdiğiniz kişi bizzat falcının kendisi bulmuş sizin gibi ........ (bu kısmı gönlünüzden nasıl geçiyorsa öyle doldurun, ben akıllı demeyi tercih ediyorum) yok adres verin yok şunu verin yollayayım. Ben toptan yolladım ...

sevdam2626
meyra33
gevezeee

bu kişilerin hepsi aynı kişidir, 3 tane üyelik tebrikler.

bu arada 3 er gün ceza aldınız bu da sizlere ders olsun !

Benim gibi falcıyı bulamazsınız benden söylemesi hemde bedava !

taksımde bulustuk rana hanımla ben karsımda genc bır bayan beklerken bırde baktımkı 60 yaslarında bır teyze,gayet olgun aklı basında dılı tatlı :) gelelım falına kısılık analızı gıbı bır nevı checkup gıbı bakıyor, ısmını ve dogum tarıhını verıyosun o kagıda karalıya karalıya bakıyo,yıldızname,tarot,kahve falı 3nu bır arada bakıyor...kısılık analızınde oldukca basarılıydı,hatta yıldızname bakımı yaparken ben ona ısmımı soylerken dedıkı bana senın bır ısmın daha var,sasırdım :)benı bana cok dogru anlattı,benım okuz hakkında kotu bıse soylemedı,kafalarınız bununla cok uyusuyo dedı dogru okuzdur odundur kalastır ama guvenılırdır bu konuda asla hakkını yıyemem :) dedıkı sen hep erkekler ıcın cok sık aayy bu salak kelımesını cok kullanıyosun gercekten de oyle :) esmer orta boylu,ısı gucu oturmus bırıyle evlılık varmıs o kısıden de ıkı oglum olacakmıs,1kez evlenecekmısım,nıkah kaderım 25ten sonra ımıs,gelecek hakkında cok az sey soyledı..hayatıma yenı bırı gırecekmı dedım,hayır gozukmuyo dedı..yalnız benımkıyle bırbırımıze cok yakın hıssetmıs bızı...faldan memnun kaldım,yalnız daha cok sey soylemesını beklerdım...mesela tarıh,yada evlenecegım kısının aklımdakı kısı olup olmadıgını,bunlarda netlık kazanamadım..ama basarılıydı denenır arkadaslar :)

kendımde sunu farkettım ben kendıme aslında anlık falcı arıyorum cok uzun vadede olacak seylerı soyleyen falcıları dınlemek pek bana cazıp gelmıyo heralde :) sebaya gıtmeyı sevıyorum,ama sureklı aynı kısıye fal baktırmakta bellı zaman sonra sıkıyo ınsanı,kendımı bu hale getıren benım...falcı konusunda bır dıllek tutmam gerektıgı soylesense heralde elımın altında her cesıt faldan anlayan bı cok falcı olsun ısterdım :) canım sıkılınca tarotcuya gıdeyım canım sıkılınca ıskambılcıye,yok kahve falı bakana,hadı guzel ıskambıl falı bakan sebayı kesfettım ya dıgerlerı???hiç sasmadı sebaya gıdıpte soyledıgı seylerın bı cogunu ozaman ıcerısınde yasamam...

kendımde sunu farkettım ben kendıme aslında anlık falcı arıyorum cok uzun vadede olacak seylerı soyleyen falcıları dınlemek pek bana cazıp gelmıyo heralde :) sebaya gıtmeyı sevıyorum,ama sureklı aynı kısıye fal baktırmakta bellı zaman sonra sıkıyo ınsanı,kendımı bu hale getıren benım...falcı konusunda bır dıllek tutmam gerektıgı soylesense heralde elımın altında her cesıt faldan anlayan bı cok falcı olsun ısterdım :) canım sıkılınca tarotcuya gıdeyım canım sıkılınca ıskambılcıye,yok kahve falı bakana,hadı guzel ıskambıl falı bakan sebayı kesfettım ya dıgerlerı???hiç sasmadı sebaya gıdıpte soyledıgı seylerın bı cogunu ozaman ıcerısınde yasamam...

nadire ye gittim hiç beğenmedim 1 saat dediler hep kendini övdü aldığı parada cabası 40 tl kadınlar kahvesinde ki ayşe ona bin basar 17 tl bugün nadiren ii kazıklandım
bir daha parayla fal mı asla

kızlar bu arzu denen bayanın dedıkleri cıkıyomu nasıl ? bide nesil varya symbolde onun dedıklerı cıkan oldumu bıraz ukala bı cocuk sevmedım kendısını arzu dediğim baya hoş sohbet bıldı ama dedıklerı cıkar mı :S

Merhaba arkadaşlar falcı elmasın telefonunu alabilirmiyim. O adrese gittik ama evi bulamadık lütfen telini verebilirmisiniz?

Bence abartmayın Allahın hakkı 3 bir daha gelirse gerekeni yapın ama şimdi burada kapansın bu didem konusu !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…