İstanbul'da Fal - Falcılar

kızlar dun melekler kahvesın de ayse'ya bugun'De eren'e gıttım .eren yerıne aslın da can'a gıdecektım ama

kendılerı senelık ızıne cıkmıs o yuzden gelmısken erene baktırayım dedım .

ayse ; ısım analızın de cok basarılı .aklınızda kı kısının ısmını pat dıye soyluyor ha bı'De burcunu .

gelecekle ılgılı canımı sıkan seyler soyledı ,umarım ıyı bı falcı degıldır

eren ıse ; aklınızda kı kısının dıs gorunusunu tıpını cok guzel analız edıyor .

gelecek ılgılı cok guzel seyler soyledı ınsallah ıyı falcıdır

3 ay önce mandal ada beye baktirmistim gecmisimdeki kisinin benimle bı konuda konuşmak isteyeceğini tarihlerinde kandile cok yakın olacağını söylemişti sen cok fazla heyecanlanacaksin lafı biraz uzatmaya başlayacak havadan sudan konuşacak demişti dediği son şey oldu ama seni heveslendirmek istemem bu cocuk hatasıyla gelecek demişti evli olduğunu duydum bugün yine gittim ama evli olduğunu falının çıktığını söylemedim bana adamın evlendiğini ama kağıt üzerinde evlendiğini pişman olduğunu beni arzuladığını basından def et bu sana bela getirir dedi. Yani anlayacağınız kızlar gelse bile mutlu gelmedi zaten bundan sonrada fal baktirmayi cok dusunmuyorum yeni birilerinide denedim olmadı bana ırmağın adanın Demet'in dedikleri olmuştur 3 U de bu adamın olumsuz olduğunu söylediler...!

iyi akşamlar bişey sormak istiyorum bu demet 7 dk bakan demet mi acaba

sevgili tecrübeliler :) bende kahvede pek bişey çıkmadı geneldir kahve dedi sonrasında aklımdaki kişinin ismini sordu sonra da tarot baktı öye anlattı doğru mudur böyle mi ?

bu şekilde mi bakıo falı?

ya da tuğba diye başkasına mı gittim acaba

cnm ben tubayı begenırım .evet tuba fıncana cok fazla bakmaz .1 dakıka bılemedın 2 dakıka

bakar .yogunlugu kartlara verıyor

kizlar gunaydin,

mandal kafedeki adaya baktirip memnun kalan var mi? Dun aradim,ne fali bakiyor diye sormak icin, sadece yuzunuze bakarak anlatiyor dediler. Bilemedim ne yapsam..

TAKSİM KAPRİS CAFE ROZA...

Kardeşimin yakın arkadaşı kapris cafe rozaya gitmiş geçmiş ve anı gayet iyi bilmiş başarılıymış ve de bildiği şeylerde baya bi etkileyici bana göre... 20 liraya bakıyormuş. geçmiş sayfalarda da genelde gelecekle ilgili solediklerinden bi kaç tanesinin çıktıgını soylenmiş hiç bi dediği çıkmadı diyen yok araştırdığım kadarıyla. bende bi dahaki ay gitmeyi düşünüyorum aranızda giden bilgi sahibi olan varmı ?

Canim sen c.tesi fatihteki hoca ya gidecektin yildizname icin ne oldu gitmedin mı ?

Rozaya ablam ben ve arkadaşım baktırdık, ben çokta etkilendim falından ne varsa söyledi direk isim veriyor ama verdiği tarihler bana çıkmadı ne yazıkki :S sanırım anı ve o anki durumu biliyor ya da bende tutmamıştır.

Canim sen c.tesi fatihteki hoca ya gidecektin yildizname icin ne oldu gitmedin mı ?

ben biraz bu fal konularında kısmetsizim sanırım illaki son dakkada bi terslik çıkıo gidemiyorum. çarşamba akşamdan aradım kadın açmadı telefonu perşembe sabahı gitmeden bi daha aradım hocalar izinden dönmediler daha ama istersen haftaya pazartesiye randevu verebilirim dedi bende çalıştıgım için gidemeyeceğimden dolayı almadım randevu sonra işlerimi bitirince hazır vaktim varken bakırköye geçeyim dedim gitmeden adayı aradım izinli, kuzeyi aradım oda izinli aklımdada başka kimse yoktu gitmeyi düşündüğüm bende mecbur eli boş döndüm anlayacağın ama şimdi roza dikkatimi çekti bayramda belki gidebilirim.

Anladim cnm. Saglik olsun.
Bende senin yorumlarını bekliyordum ona göre Bayram ertesi gitmeyi düşünüyordum. Cok kararsız kaldım gidip gitmemek konusunda .

aynen fiyatıda uygun geldi bide yeride merkezi bi yer ulaşım kolay bana göre. aslında gelecek konusu şans meselesi sanırım herkesinki herkese tutmuyor ama en azından içinde bulundugum durumu güzel yorumlayabilmeside yeterli olabilir. bakalım o zmn kısmet diyelim umarım ablanlarınki tutarda burdan paylaşırsın guzel haberlerini :)

Anladim cnm. Saglik olsun.
Bende senin yorumlarını bekliyordum ona göre Bayram ertesi gitmeyi düşünüyordum. Cok kararsız kaldım gidip gitmemek konusunda .

bende çok gitmeyi istedim hatta yeride çok uzak bana göre bi kez gitme fırsatım oldu ondada hoca yok dediler artık ilerde bigun yine kısmet olursa hbr veririm. ama gitmeden mutlaka ara.

fal bu illa çıkacak diye bişi yokki zaten ya şans işi =)) vardır bundada bir hayır tamam haber veririm=)) ama dediğin gibi dene durumu güzel özetliyor umarım memnun kalırsın =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…