- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
3 ay önce mandal ada beye baktirmistim gecmisimdeki kisinin benimle bı konuda konuşmak isteyeceğini tarihlerinde kandile cok yakın olacağını söylemişti sen cok fazla heyecanlanacaksin lafı biraz uzatmaya başlayacak havadan sudan konuşacak demişti dediği son şey oldu ama seni heveslendirmek istemem bu cocuk hatasıyla gelecek demişti evli olduğunu duydum bugün yine gittim ama evli olduğunu falının çıktığını söylemedim bana adamın evlendiğini ama kağıt üzerinde evlendiğini pişman olduğunu beni arzuladığını basından def et bu sana bela getirir dedi. Yani anlayacağınız kızlar gelse bile mutlu gelmedizaten bundan sonrada fal baktirmayi cok dusunmuyorum yeni birilerinide denedim olmadı bana ırmağın adanın Demet'in dedikleri olmuştur 3 U de bu adamın olumsuz olduğunu söylediler...!
iyi akşamlar bişey sormak istiyorum bu demet 7 dk bakan demet mi acaba
Evet eskiden Taksim'de bakıyordu ondan sonra baktirmadim cok müşteri göndermiştim
sevgili tecrübeliler :) bende kahvede pek bişey çıkmadı geneldir kahve dedi sonrasında aklımdaki kişinin ismini sordu sonra da tarot baktı öye anlattı doğru mudur böyle mi ?
bu şekilde mi bakıo falı?
ya da tuğba diye başkasına mı gittim acaba
cnm ben tubayı begenırım .evet tuba fıncana cok fazla bakmaz .1 dakıka bılemedın 2 dakıka
bakar .yogunlugu kartlara verıyor
bende beğenirim fal bakmasını 8 yıldır felan giderim ara ara şimdiye kdr çıkmadığı pek olmamıştır bana da. en isabetli fal bakanlardan biridir bana göre.
TAKSİM KAPRİS CAFE ROZA...
Kardeşimin yakın arkadaşı kapris cafe rozaya gitmiş geçmiş ve anı gayet iyi bilmiş başarılıymış ve de bildiği şeylerde baya bi etkileyici bana göre... 20 liraya bakıyormuş. geçmiş sayfalarda da genelde gelecekle ilgili solediklerinden bi kaç tanesinin çıktıgını soylenmiş hiç bi dediği çıkmadı diyen yok araştırdığım kadarıyla. bende bi dahaki ay gitmeyi düşünüyorum aranızda giden bilgi sahibi olan varmı ?
TAKSİM KAPRİS CAFE ROZA...
Kardeşimin yakın arkadaşı kapris cafe rozaya gitmiş geçmiş ve anı gayet iyi bilmiş başarılıymış ve de bildiği şeylerde baya bi etkileyici bana göre... 20 liraya bakıyormuş. geçmiş sayfalarda da genelde gelecekle ilgili solediklerinden bi kaç tanesinin çıktıgını soylenmiş hiç bi dediği çıkmadı diyen yok araştırdığım kadarıyla. bende bi dahaki ay gitmeyi düşünüyorum aranızda giden bilgi sahibi olan varmı ?
Canim sen c.tesi fatihteki hoca ya gidecektin yildizname icin ne oldu gitmedin mı ?
Rozaya ablam ben ve arkadaşım baktırdık, ben çokta etkilendim falından ne varsa söyledi direk isim veriyor ama verdiği tarihler bana çıkmadı ne yazıkki :S sanırım anı ve o anki durumu biliyor ya da bende tutmamıştır.
peki diğerlerininki tuttu mu ablan ve arkadaşının ki ?
ben biraz bu fal konularında kısmetsizim sanırım illaki son dakkada bi terslik çıkıo gidemiyorum. çarşamba akşamdan aradım kadın açmadı telefonu perşembe sabahı gitmeden bi daha aradım hocalar izinden dönmediler daha ama istersen haftaya pazartesiye randevu verebilirim dedi bende çalıştıgım için gidemeyeceğimden dolayı almadım randevu sonra işlerimi bitirince hazır vaktim varken bakırköye geçeyim dedim gitmeden adayı aradım izinli, kuzeyi aradım oda izinli aklımdada başka kimse yoktu gitmeyi düşündüğüm bende mecbur eli boş döndüm anlayacağın ama şimdi roza dikkatimi çekti bayramda belki gidebilirim.
onlara verdiği tarihlere daha var eğer olursa söylerim sana ama genel olarak bence o kadarda kötü bir falcı değil fiyatıda uygun sayılır deneyebilirsin bir de kısa bakıyor 3 tane filanda soru sorma hakkı veriyor.
Anladim cnm. Saglik olsun.
Bende senin yorumlarını bekliyordum ona göre Bayram ertesi gitmeyi düşünüyordum. Cok kararsız kaldım gidip gitmemek konusunda .
aynen fiyatıda uygun geldi bide yeride merkezi bi yer ulaşım kolay bana göre. aslında gelecek konusu şans meselesi sanırım herkesinki herkese tutmuyor ama en azından içinde bulundugum durumu güzel yorumlayabilmeside yeterli olabilir. bakalım o zmn kısmet diyelim umarım ablanlarınki tutarda burdan paylaşırsın guzel haberlerini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?