fal bu illa çıkacak diye bişi yokki zaten ya şans işi =)) vardır bundada bir hayır tamam haber veririm=)) ama dediğin gibi dene durumu güzel özetliyor umarım memnun kalırsın =)
kızlar dun melekler kahvesın de ayse'ya bugun'de eren'e gıttım .eren yerıne aslın da can'a gıdecektım ama
kendılerı senelık ızıne cıkmıs o yuzden gelmısken erene baktırayım dedım .
Ayse ; ısım analızın de cok basarılı .aklınızda kı kısının ısmını pat dıye soyluyor ha bı'de burcunu .
Gelecekle ılgılı canımı sıkan seyler soyledı ,umarım ıyı bı falcı degıldır
Eren ıse ; aklınızda kı kısının dıs gorunusunu tıpını cok guzel analız edıyor .
Gelecek ılgılı cok guzel seyler soyledı ınsallah ıyı falcıdır
TAKSİM KAPRİS CAFE ROZA...
Kardeşimin yakın arkadaşı kapris cafe rozaya gitmiş geçmiş ve anı gayet iyi bilmiş başarılıymış ve de bildiği şeylerde baya bi etkileyici bana göre... 20 liraya bakıyormuş. geçmiş sayfalarda da genelde gelecekle ilgili solediklerinden bi kaç tanesinin çıktıgını soylenmiş hiç bi dediği çıkmadı diyen yok araştırdığım kadarıyla. bende bi dahaki ay gitmeyi düşünüyorum aranızda giden bilgi sahibi olan varmı ?
Bende baktirmistim ama o anda iyi biliyor gecmiside bana eski sevgilimle eninde sonunda evleneceksin çiçek getireceksin bana dedi verdi tarihin üstünden cok gecti bide orda imam diye bı adam var onlarda cok kötü kavga etmiştim o Kafe'de kursun da döküyor benide bı arkadasım götürmüştü ona dedikleri bin bazıları olmuştu B'nde öyle gitmiştim rozaya ama fiyatı düşüktu 20 olmuş baksana ..!
Bende baktirmistim ama o anda iyi biliyor gecmiside bana eski sevgilimle eninde sonunda evleneceksin çiçek getireceksin bana dedi verdi tarihin üstünden cok gecti bide orda imam diye bı adam var onlarda cok kötü kavga etmiştim o Kafe'de kursun da döküyor benide bı arkadasım götürmüştü ona dedikleri bin bazıları olmuştu B'nde öyle gitmiştim rozaya ama fiyatı düşüktu 20 olmuş baksana ..!
kizlar gunaydin,
mandal kafedeki adaya baktirip memnun kalan var mi? Dun aradim,ne fali bakiyor diye sormak icin, sadece yuzunuze bakarak anlatiyor dediler. Bilemedim ne yapsam..
ben kesin gideceğim canım züleyhaya da nadireye de.bi de karagümrüklü günayı merak ediyorum.düzceli ali hocanın da teli varmış sende.çok ihtiyacım var bu aralar.özelden yazarsan çok sevinirim teşekkürler
evet imam çok kötü bende araştırdım dun hiç iyi şeyler duymadım ama roza iyi gibi peki arkadaşında mı rozaya baktırmıştı yoksa imama mı ? sana hiç bi dediği çıkmadımı ?
aynısını banada dedi barışacaksın elinde çiçeklerle geleceksin diye (= verdiği tarihten çok geçti valla (=
geçmiş ve an çok başarılıda gerisi bendede tutmadı. eskiden ne kadardıki fiyat.
ayy o imam ayrı bi entrika yaa hiç sevmedim onu
Size eski tecrubelerimi anlatacağım fal baktirmaya Taksim'de başladım kadınlar kahvesine gitmiştik orda remziyeye baktirmistik elime kağıt tutuşturdu ama dedikleri çıkmadı orda Meryem'de baktirdim sadece stres attım onla:) ama o kısa boylu duygumudur nedir anam o iyi bakmıştı o zamanda 2 3 kere gitmiştim söylediği tarihler attı ama yinede digerlerinden iyidir majestik EMRE,NERİMAN 'hasan , inci, huriye bacı, toprak,Tarık hiçbirisi bana tutmadı daha cok war ama jatirlamiyorum:)
o duyguyada baktırcam ya=)) nasıl bakıyor peki? bakış tarzı filan nasıl? remziye meryem hiç baktırmadım baktırmamda onlara ya=)
Digerlerinden iyi bnce tutturuyor ama halen Ordami bilemiyorum baya olmuştur gitmeyeli ..
Ben bayadır taksimde fal baktırmıyorum ama ordaysa ona bi gitmeyi düşünüyorum bide onu deneyim hehe :))) nasılsa hiçbiri çıkmıo=)
Kimlere gittin çıkan hangisi acaba ?
Merak ettim su enfali bayramdan sonra bı bakalım . :) ama bn de cok falciya gittim B'nde 2 falci tutturdu digerleri fos ,,,!
bi deneyebilirsin en azından isimleri pat pat sayıyor zaten=)) şu arkadaşınla gelmişsin diyo çatlak biraz =)) sende hangileri çıktı peki 2 kişi?
ben mandal cafe adayada gittim onun dediklerine var daha bakalım çıkacak mı=) işte rozaya baktrdım senle benzer şeyleri söylemiş zaten =)başkada gitiğim bildiğim yok öyle
zaten verdiğimiz paralara yazık valla =)) 20 tl bile çok bana göre =)) sınırım 30 zaten üstüne baktıramam gider alışveriş yaparım ya =)) benim duymak istediğimde zaten yurtdışıyla ilgili aslında evde kaldım onu biliyorum artık çünkü hehe =)) aşktan beklentim yok =)
Bana adanın dedikleri çıktı olmaz diyordum oldu bide ırmak wardi o da acayip bakmıştı o çıktı Bende cok para vermiyorum falcilarda 25 30
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?