Ada bana çok güzel şeyler söylemişti valla olsa güzel olur =)yeni biriyle tanışcan filan dedi ama görcez =)) ırmak nerde bakıyor ?
Ya twittrda hesabı war ama sabit bı yerde çalışmıyor fiyatida özel bakınca yüksek oluyor ,!)
hmm anladım twitterda ne yazınca çıkıyo peki?
Medyum ırmak yazinca çıkıyordu eskiden erkekti kadın olmuş :)
ahha o da güzelmiş=))
Rita'yı beğenmeyenlerde çok olmuştu, hatta gittiğim zaman bende beğenmemiştim ama zamanla dediği şeyleri yaşayınca fikrim değişti... Olumsuz şeyleri de çekinmeden söyleyen birisi kendisi, yalnız Rita'ya gideceklere şu tavsiyede bulunurum odaya yalnız girin sanırım frekansları karışabiliyor... Benim sevgilimi arkadaşıma anlatmıştı çünkü...
Ben gideli 1 yıl oldu o nedenle şuan ne kadara bakıyor bilmiyorum... Numarasını özelden gönderebilirim...
Medyum ırmak yazinca çıkıyordu eskiden erkekti kadın olmuş :)
Ben olsam senin kadar sabırlı olamazdim herhalde :)bukadar berbat olumsuz haberlerı bır bır sırlayan baska falcı yoktur heralde :) bu kadına ıkıncı gıdısım ılk gıdısımdede benı 7 kat zındana sokup cıkardı,bugun yıne aynısı...cok yakın bır dostumun olum haberıyle sarsılacakısım,benım dusundugum kısıyle kesınlıkle evlılık yokmus ben onla dost hayatı yasacakmısım yuhh daha neler yaaa,hemde 2 sene nıkahsız beraberlık,ulen kadın ben bekar bır genc kızım ne ısım olur benım dost hayatı yasamakla nıkahsız beraberlıklerle tovbe yarabbı tovbe... en kotu bıter beraberlıgım yanı..7 yıl hayatımda hiçkimse olmayacakmıs zaten 7 yıldan sonra bırıyle evlenıp cok mutlu olacakmısım,,,bu kadın la frekans sorunumuz var sanırım,ınsan sallarda olabılecek seylerı sallar.. suan da hayatım cok berbat degılkı,ne para sıkıntım kaldı ne mutsuzlugum kaldı,bı ara dıecektım ben ozaman yasamaktan vazgeceyım abla dıye...hiç memnun kalmadım...
para sıkıntım olsa falcı falcı gezmem falcıya verecek para bulamamaktan :)
Siz soyleyince merak ettim baktim bu irmak parayi bulunca bildigin travesti olmus :)[/eskiden daha iyi bakıyordu belki fiyatı yüksektir
kızlar nadıre hanım ne oldu ? gıdecek arkadaslar vardı gıttıler mı acaba ?
bende beğenirim fal bakmasını 8 yıldır felan giderim ara ara şimdiye kdr çıkmadığı pek olmamıştır bana da. en isabetli fal bakanlardan biridir bana göre.
Canım merhaba..Bu dediğiniz Demet nerde ve ne falı bakıyor?..7 dakika olan:)..
taksimde yeri var alman hst orada tlf numarasını verebilirim rand ile bakıyor tarota bakıyor
Siz soyleyince merak ettim baktim bu irmak parayi bulunca bildigin travesti olmus :)
taksimde yeri var alman hst orada tlf numarasını verebilirim rand ile bakıyor tarota bakıyor
Merhaba, ben de telefon numarasini alabilir miyim, ozelden yazabilirseniz cok cok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?