İstanbul'da Fal - Falcılar

bana da ritanın numarasını gönderebilir misin,şimdiden teşekkürler..

bukadar berbat olumsuz haberlerı bır bır sırlayan baska falcı yoktur heralde :) bu kadına ıkıncı gıdısım ılk gıdısımdede benı 7 kat zındana sokup cıkardı,bugun yıne aynısı...cok yakın bır dostumun olum haberıyle sarsılacakısım,benım dusundugum kısıyle kesınlıkle evlılık yokmus ben onla dost hayatı yasacakmısım yuhh daha neler yaaa,hemde 2 sene nıkahsız beraberlık,ulen kadın ben bekar bır genc kızım ne ısım olur benım dost hayatı yasamakla nıkahsız beraberlıklerle tovbe yarabbı tovbe... en kotu bıter beraberlıgım yanı..7 yıl hayatımda hiçkimse olmayacakmıs zaten 7 yıldan sonra bırıyle evlenıp cok mutlu olacakmısım,,,bu kadın la frekans sorunumuz var sanırım,ınsan sallarda olabılecek seylerı sallar.. suan da hayatım cok berbat degılkı,ne para sıkıntım kaldı ne mutsuzlugum kaldı,bı ara dıecektım ben ozaman yasamaktan vazgeceyım abla dıye...hiç memnun kalmadım...
para sıkıntım olsa falcı falcı gezmem falcıya verecek para bulamamaktan :)

Medyum ırmak yazinca çıkıyordu eskiden erkekti kadın olmuş :)

Ben olsam senin kadar sabırlı olamazdim herhalde :)

Merhaba, ben de telefon numarasini alabilir miyim, ozelden yazabilirseniz cok cok sevinirim.

Eskiden cafemside baktirmistim kapanmış orası ordan önce kadınlar kahvesinde çalışmış 7 dk bakıyordu ama suan fiyatı hakkında bı bilgim yok evindemi bakıyormuş nedir bayramdan sonra bakalım artık fal baktirmamayi düşünüyordum ama demet hanımın suandaki yorumunu merak ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…