İstanbul'da Fal - Falcılar

kızlar istanbulda gittiğimiz falcılar kimler,neredeler,tarot mu daha çok çıkar kahvemi,bilgilerimizi paylaşalım.... kaydirigubbakcemile2

pazar günü bir arkadaşımla hayatımda ilk defa para vererek maltepede yasemine kahve falı baktırdım...bana çok met etmişlerdi.ama palavra hiç birşey bilemedi.söylediklerine ben hayır diyincede sinirlenmeye başladı,bnen burada öyle görüyorum dedi...duyrulur bence bakamıyır

öğrenirseniz demet hanımı banada yazarsanız sevinirimm numarasını özellikle vede cafenın yerini

bu demet kim ve biye 7 dakika bakıyorki acaba =)) memnun kaldın mı peki? telini bende alabilirmiyim? =)

7 dakika bakıo, memnunum ben, bundan 9 ay once sevgilim sehir degistiriyordu, merak etme donecek 6 ayda veya en gec 6. ayda donecek dedi, ole oldu...

sana birazxdan mesaj gonderecegim telini, sende heartbreaker a gonderir misin ltf? cunku 10 dk da 1 msj atılabiliomus

hadi yaa =)) 7 dakka olayına takıldım süremi tutuo napıosa=)) teşekkür ederim çook msjın için

hadi yaa =)) 7 dakka olayına takıldım süremi tutuo napıosa=)) teşekkür ederim çook msjın için

Rica ederim, sen heartbeakera attın mı msj?

ya iste zaten sorun da o, yardımcısı var, gelio 7 dk dolunca uyarıo, o yuzden hicbir zaman bana 7 dk yetmedi, randevsuz bakmıo, bi de bazen cok bekliosun, cunku bir seans(7 dk) die girio onundeki 4-5 seans baktırıo, allahtan balkonu filan var da sigara icebiliosun...

ben memnunum ama muhakkak gidin de diyemem, eski sevgilimle olmayacagını(6,5 senelik bir ilişkiydi) cok defa soledi ben dinlemedim, yeni sevgilimin her turlu haltını solemis kisi de kendisi...

bilmiorum nası yapıo ama bilio iste...

Bazen ayda 1, bazen 2 ayda 1 giderim... ama ne soluosa yapın derim, cunku yapma dediginde de, yap dediginde de vardır bildigi...

bende merak etmiştim eski sayfalarda bu yorumu bulmuştum ama doğruymuş o zmn yukardada aynı şekilde açıklama yapıldıgına gore...

Son düzenleme:
demetle ilgli olumsuz bi yorum okudum hevesim kaçtı ya.. doğru mu acaba ?

Olabilir, elektrik meselesi..

Cunku Symbol Nilda dediler, bende kocaman bir fossssss....

Symbol Nihal bende cok iiydi.

Elmira; bana dedi ki adam seni yuk olarak goruo, cok sorunu var; aynen dedigi cıktı 1 hafta sonra gelen msjda aynen onun icin yuk oldugumu - aslında yuk demiyelim, cok sey var kafasında, benim triplerimle ugrasamıcakmıs vs - soledi, yuh dedim. Elmirayı begenmeyenler de var, ben begendim, nokta atısı yaptı..

Benim icin sırada melekler Can var...

anladım canım farklıymış valla yok göndermedim göndereceğim birazdan onada =)
elektirk meselesi bence fal dediğin

Cok tesekkur ederim, mesajin gelmis.

Symbol Nihal beşiktaştaki dimi??? Onuda çok merak ediyorum yaaa :)) ama bunları zaman dilimlerine ayırmam gerekiyor :)))

aynen aklımdaki kişi sayısı çoğalıyor burayı takip ettikçe. can veya ayşe, kuzey, ada , roza, şimdide demet çıktı nasıl karar vericem bilmiyorum bayramdan sonra kesin gitmeyi düşünüyorum bakalım o zmna kdr kimler eklencek buraya

bana mesaj gelmedii 7 dk cok kısa gıbı gelıyo ama doyurucu bı sekılde bakıyosa yeter bencee bakalım nasıl olucak o kdar fos cııkan falcı oldukı denemmeye deger bısey kaybetmeyız ztn bu ara cok ıhtıyacım var sevgılımle aram bozuktu yalan soyledğımı dusunuyo hallettık sandım herseyı yıne başladı ayrılmıyoda sevıyo bılıyorum ama ben onu uzmusum oda benı uzucekmış resmen gunlerım ezıyet gıbı gecıyoo :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…