Bu Demet hanim'in fiyatı ne kadar acaba?
valla eskiden 20 TLydi, simdi 25 TL.
kızlar istanbulda gittiğimiz falcılar kimler,neredeler,tarot mu daha çok çıkar kahvemi,bilgilerimizi paylaşalım.... kaydirigubbakcemile2
HEE bunları nası biliosan derseniz cuma gunu gittim kendisine...
HEE bunları nası biliosan derseniz cuma gunu gittim kendisine...
Eskiden cafemside baktirmistim kapanmış orası ordan önce kadınlar kahvesinde çalışmış 7 dk bakıyordu ama suan fiyatı hakkında bı bilgim yok evindemi bakıyormuş nedir bayramdan sonra bakalım artık fal baktirmamayi düşünüyordum ama demet hanımın suandaki yorumunu merak ediyorum :)
öğrenirseniz demet hanımı banada yazarsanız sevinirimm numarasını özellikle vede cafenın yerini
bu demet kim ve biye 7 dakika bakıyorki acaba =)) memnun kaldın mı peki? telini bende alabilirmiyim? =)
7 dakika bakıo, memnunum ben, bundan 9 ay once sevgilim sehir degistiriyordu, merak etme donecek 6 ayda veya en gec 6. ayda donecek dedi, ole oldu...
sana birazxdan mesaj gonderecegim telini, sende heartbreaker a gonderir misin ltf? cunku 10 dk da 1 msj atılabiliomus
hadi yaa =)) 7 dakka olayına takıldım süremi tutuo napıosa=)) teşekkür ederim çook msjın için
hadi yaa =)) 7 dakka olayına takıldım süremi tutuo napıosa=)) teşekkür ederim çook msjın için
onu da şimdi hatırladım siz yazınca; şu 7 dk da baktıkça para arttıran arkadaşsa tarzını da sevmiyrum, bana söylediği şeyler çıkmadı...ama bir ark ım çok müptelası sanırım onunla enerjisi tutuyor
demetle ilgli olumsuz bi yorum okudumhevesim kaçtı ya.. doğru mu acaba ?
Rica ederim, sen heartbeakera attın mı msj?
ya iste zaten sorun da o, yardımcısı var, gelio 7 dk dolunca uyarıo, o yuzden hicbir zaman bana 7 dk yetmedi, randevsuz bakmıo, bi de bazen cok bekliosun, cunku bir seans(7 dk) die girio onundeki 4-5 seans baktırıo, allahtan balkonu filan var da sigara icebiliosun...
ben memnunum ama muhakkak gidin de diyemem, eski sevgilimle olmayacagını(6,5 senelik bir ilişkiydi) cok defa soledi ben dinlemedim, yeni sevgilimin her turlu haltını solemis kisi de kendisi...
bilmiorum nası yapıo ama bilio iste...
Bazen ayda 1, bazen 2 ayda 1 giderim... ama ne soluosa yapın derim, cunku yapma dediginde de, yap dediginde de vardır bildigi...
ya iste zaten sorun da o, yardımcısı var, gelio 7 dk dolunca uyarıo, o yuzden hicbir zaman bana 7 dk yetmedi, randevsuz bakmıo, bi de bazen cok bekliosun, cunku bir seans(7 dk) die girio onundeki 4-5 seans baktırıo, allahtan balkonu filan var da sigara icebiliosun...
ben memnunum ama muhakkak gidin de diyemem, eski sevgilimle olmayacagını(6,5 senelik bir ilişkiydi) cok defa soledi ben dinlemedim, yeni sevgilimin her turlu haltını solemis kisi de kendisi...
Bazen ayda 1, bazen 2 ayda 1 giderim... ama ne soluosa yapın derim, cunku yapma dediginde de, yap dediginde de vardır bildigi...
Olabilir, elektrik meselesi..
Cunku Symbol Nilda dediler, bende kocaman bir fossssss....
Symbol Nihal bende cok iiydi.
Elmira; bana dedi ki adam seni yuk olarak goruo, cok sorunu var; aynen dedigi cıktı 1 hafta sonra gelen msjda aynen onun icin yuk oldugumu - aslında yuk demiyelim, cok sey var kafasında, benim triplerimle ugrasamıcakmıs vs - soledi, yuh dedim. Elmirayı begenmeyenler de var, ben begendim, nokta atısı yaptı..
Benim icin sırada melekler Can var...
Olabilir, elektrik meselesi..
Cunku Symbol Nilda dediler, bende kocaman bir fossssss....
Symbol Nihal bende cok iiydi.
Elmira; bana dedi ki adam seni yuk olarak goruo, cok sorunu var; aynen dedigi cıktı 1 hafta sonra gelen msjda aynen onun icin yuk oldugumu - aslında yuk demiyelim, cok sey var kafasında, benim triplerimle ugrasamıcakmıs vs - soledi, yuh dedim. Elmirayı begenmeyenler de var, ben begendim, nokta atısı yaptı..
Benim icin sırada melekler Can var...
Cok tesekkur ederim, mesajin gelmis.
kızlar bana mesaj gelmemişş :S bu arada nihalın dedikleri banada cıkar sevıyorum o kadını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?