Rica ederim, sen heartbeakera attın mı msj?
ya iste zaten sorun da o, yardımcısı var, gelio 7 dk dolunca uyarıo, o yuzden hicbir zaman bana 7 dk yetmedi, randevsuz bakmıo, bi de bazen cok bekliosun, cunku bir seans(7 dk) die girio onundeki 4-5 seans baktırıo, allahtan balkonu filan var da sigara icebiliosun...
ben memnunum ama muhakkak gidin de diyemem, eski sevgilimle olmayacagını(6,5 senelik bir ilişkiydi) cok defa soledi ben dinlemedim, yeni sevgilimin her turlu haltını solemis kisi de kendisi...
bilmiorum nası yapıo ama bilio iste...
Bazen ayda 1, bazen 2 ayda 1 giderim... ama ne soluosa yapın derim, cunku yapma dediginde de, yap dediginde de vardır bildigi...
ya iste zaten sorun da o, yardımcısı var, gelio 7 dk dolunca uyarıo, o yuzden hicbir zaman bana 7 dk yetmedi, randevsuz bakmıo, bi de bazen cok bekliosun, cunku bir seans(7 dk) die girio onundeki 4-5 seans baktırıo, allahtan balkonu filan var da sigara icebiliosun...
ben memnunum ama muhakkak gidin de diyemem, eski sevgilimle olmayacagını(6,5 senelik bir ilişkiydi) cok defa soledi ben dinlemedim, yeni sevgilimin her turlu haltını solemis kisi de kendisi...
Bazen ayda 1, bazen 2 ayda 1 giderim... ama ne soluosa yapın derim, cunku yapma dediginde de, yap dediginde de vardır bildigi...
bana mesaj gelmedii7 dk cok kısa gıbı gelıyo ama doyurucu bı sekılde bakıyosa yeter bencee bakalım nasıl olucak o kdar fos cııkan falcı oldukı denemmeye deger bısey kaybetmeyız ztn bu ara cok ıhtıyacım var sevgılımle aram bozuktu yalan soyledğımı dusunuyo hallettık sandım herseyı yıne başladı ayrılmıyoda sevıyo bılıyorum ama ben onu uzmusum oda benı uzucekmış resmen gunlerım ezıyet gıbı gecıyoo :S
Arkadaşlar, ben Ümraniye'deki Didem'e sonunda baktırabildim. Sempatik biri, durum tespitleri doğru, bana işimle ilgili çok kısa bir tarihte bir şey olacağını söyledi, ben ihtimal vermiyorum olacak dediği şeye ama olursa da burada paylaşacağım. Durum tespitleri iyi gelecekle ilgili ön görüsü için bir hafta gibi kısa bir süre var önümde. Umarım dediği gibi ilerler durum. Baktıramayan arkadaşlar arasınlar oluşan sıkıntı ile ilgili de bilgi verdi.
Ya fal bu ama bazı fal bakanlarda ciddin hissiyat ve değişik ruir halı olabiliyor sana dedikleri tutuyor ama sağlam olanlar sonrada o kisi fiyatını yükselebiliyor öyle cok falci gördüm bn eskiden 12 5 baktiriyordum demete şimdi 25 tl bakıyormuş bu bayramdan sonra kesin giderim sağlam falcilarimdan biridir ben zaten artık sabit 3 falcini war onlar beni rahatlatıyor onun dısında denediklerin tin zaten ismini duymadığına para vermem gerçekçi olmalı ,,,
Olabilir, elektrik meselesi..
Cunku Symbol Nilda dediler, bende kocaman bir fossssss....
Symbol Nihal bende cok iiydi.
Elmira; bana dedi ki adam seni yuk olarak goruo, cok sorunu var; aynen dedigi cıktı 1 hafta sonra gelen msjda aynen onun icin yuk oldugumu - aslında yuk demiyelim, cok sey var kafasında, benim triplerimle ugrasamıcakmıs vs - soledi, yuh dedim. Elmirayı begenmeyenler de var, ben begendim, nokta atısı yaptı..
Benim icin sırada melekler Can var...
Merhaba dereto, heartbrekaer, bliss33
Demet'in numarasini bana da ozelden yazabilirseniz cok sevinirim. Benim ozel mesaj hakkim yok.
Demet' i ben de internetten arastirdim, yorumlar baya olumlu.
arkadaşıma aynen katılıyorum burada DİDEM e toz kondurulmamak adına alınan bu kararı kınıyorum ayrıca yıllardır fal baktıran birisi olarak didemle hiç yüzyüze gelmedim bu sitede adına duyup para yatırdım 1 ay benimle oynadı daha sonra tepkilerden korkarak yeniden bizlere döndü hadi hatasını anlamıştır deyip olayı kapadık en son ANKARALI MELEK adıyla çünki eminim araştırdım gerekli mercilerede bildireceğimi buradan kendisine söylüyorum çünki tlf benimle defalarca konuştu kim olduğumu biliyor kendisi elli kılığa girerek insanları arkadaşlarımı tenzih ederek söylüyorum maymuna çeviren bu falcı adı ile ortada gezen bayanın ben bir ruh hastası olduğuna kesin kanaat getirdim ne yapmak lazım bu durumda çünki yarın başka bir şekilde yine ortaya çıkacaktır bir çok insanın duyguları ile oynayarak maddi ve manevi olarak sömürecektir dur demenin zamanı geldi vede ben DUR diyorum artık kendisi ile msj larım tlf kayıtlarım dahil hukuk önünde hesaplaşacağım (BU ARADA MELEK OLAYINDA BİZZAT BENİ ARAYIP BANA İFTİRA ATIYORLAR BEN DEĞİLİM BENDE MELEK HANIMI ARADIM ODA ÇOK KORKMUŞ DİYEN DİDEM AYNI GÜNÜN AKŞAMI BENİ ARAYIP BU OYUNU YAPANIN YANINDA ÇALIŞAN YARDIMCISI OLDUĞUNU SÖYLEDİ TLF KAPAMIŞ PEKİ BURADAN SORUYORUM KENDİSİNE MADEM SEN MELEK HANIMLA TFL KONUŞTUN SENİN YARDIMCIN OLDUĞUNU NASIL ANLAMADIN)
Hanimlar ihtiyacim oldugundan iyi falci ararken bu siteyi buldum. Ancak iyi falcilar oldugu kadar kotulerle de karsilastim ama hesabimi kapatmamdaki yegane sebep editorlerin tavridir. Danisikli dovus yapiyorlar buradan mail adresimizi paylastik diye bize ucgun ceza verdiler ayni sayfalarda bayanpetegin essek kadar yazdigi petekmakal mail adresini gormezden geldiler ceza vermediler.
En buyuk olaysa su; umraniye didem hakkinda kotu yorumlarin oldugu sayfalari silmisler (guya site onarimi yaptilar) nedense sadece didem hakkinda olumsuz yazilanlar silinmiss. Daha da ilginci uyelerin silinmis oldugundan goremedigi yorumlardaki bir cumleyi umraniye didem aynen bana kurup mesaj atti. Uyelerin goremedigi yorumlari didem nasil gordu ??? Bu da ben ve arkadaslarima sunu dusundurttu e editorlerde bir kadin sonucta didemin ovuldugunu gorunce gidip deneyip musterisi oldular o yuzdendir ki didemle ilgili kotu yorumlar siliniyor. Hatta oyleki didemin son foyasi ortaya cikmadina ragmen konusulmasina bile izin vermediler. Konuyu kestirip attilar kimsenin hakkini aramasina izin vermediler.
Boyle sarlatanlarla dolu bir sitede artik hesabimi tutmam kapatirim. Eminim bu mesajimi da silip beni reklam uyelik gibi gosterecekler. Ama ben burdaki mail adresini bildigim onlarca uyeye bu yazimi aynen mail atacagim
Cok merak edersem disardan takip ederim. Ama editorlerin keyfi davranmasina daha fazla izin vermem
Herkese iyi geceler kandiliniz mubarek olsun butun guzel fallariniz ciksin ins
Kılzar şok içinde okudum,tamam bende fal baktırırm ama yılda 2 defa bilemedin 1 defa.
Nedir bu fal hastalığı hepinizde
Ramazan ayında yapmayın bari.
Gördüğünüz rüyalar zaten geleceğinizin habercisi.
Geleceği ALLAH TAN BAŞKA KİMSE BİLEMEZ.
Hepimiz bunu biliyoruz.Falcıların tek yaptığı şey,para koparmak,atmak yada geçmişi söylemek(harflileri olanlar)
Teyzem sizin gibiydi.İstanbulda gitmediği uğramadığı falcı inanın abartmıyorum yok.Herbiri bişey söyledi.Hiç biri tutumadı.Teyzem iyi bir hayat yasamıyor şimdi...
kızlar sizlere katılıyorum ve de bende didemin bu sayfada çok kayırıldığını düşünmekteyim. hatırlarsanız onu dava edeceğimi yazmıştım o yazım sayfa yöneticileri tarafından silindi neden mi ? aman allah göstermesin savcılık bu sayfayı incelemeye alırsa ne kadınlar kulubu kalır ne de falcı reklamı yapacak sahte adresler değil mi ? herkes başkasından önce kendini düşünür ama unuttuğu birşey var gerekli kişilerle özelden msjlaştım ve de mail adreslerini aldım bu didem adındaki sahte falcının verdiği hesap nosunun kime ait oldugu o kişinin ana baba adı, adresi, telefonu herşeyi bende mevcut. şimdi son bir hamle daha bekliyorum kendisinden ben burdan yeterince falcı ismi topladım 4-5 isim var elimde kafam atarsa onlara giderim yani bu sayfaya pekde ihtiyacım kalmadı ama umarım didem yine buralara düşerde bende enselerim onu benim adresim kapatılsa bile bi tane daha açarım gerekirse yine takip ederim burayı kafama taktımya yapıcam bu didemle uğraşcam. hani demişler ya haksızlık karşısında susan dilsiz bir yılandır. kusura bakma admin kardeş sen burda ona buna adminlik taslayacaksın, kafana göre onu bunu 3-5 gunluk engelleyip, adresini kapatacaksın, ipleri elinde tutucaksın die koca sayfada olup bitenlere göz yumamam... dikkatinizi çekerim kızlar bu topic artık falcı arayanların değil sallamak kandırmak için enayi arayan falcıların sayfası olduda bizim haberimiz yok, online olan 10 kişiden 3ü sahte ve de reklam peşinde bunun sende farkındasın admin ama birilerine ders vermedikçe diğerlerinide akıllanmayacak gerçek bir örnek lazım bu sahtekarlığa son verilmesi için. bende bunu yapıcam... adresim silinir sayfadan atılırım felan şimdiden iyi bakın kendinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?