- 2 Ağustos 2012
- 1.035
- 18
- 108
Cok teşekkür ederim sana. Bayram ertesi kısmetse gideceğim. Baktirinca yorumlarımı yazarım :) sana bır sorum var canım şimdi Demet hanım 7 dakika bakıyor ya acaba tek bır konuyami yoğunlaşıyor. Yoksa genel mı bakıyor?
Valla canım, benim tek bir sorum oluyo o yuzden tek bisi uzerine odaklanıorum:) malum mukemmel ilişkim :):) bekliorum yorumlarını
arkadaşıma aynen katılıyorum burada DİDEM e toz kondurulmamak adına alınan bu kararı kınıyorum ayrıca yıllardır fal baktıran birisi olarak didemle hiç yüzyüze gelmedim bu sitede adına duyup para yatırdım 1 ay benimle oynadı daha sonra tepkilerden korkarak yeniden bizlere döndü hadi hatasını anlamıştır deyip olayı kapadık en son ANKARALI MELEK adıyla çünki eminim araştırdım gerekli mercilerede bildireceğimi buradan kendisine söylüyorum çünki tlf benimle defalarca konuştu kim olduğumu biliyor kendisi elli kılığa girerek insanları arkadaşlarımı tenzih ederek söylüyorum maymuna çeviren bu falcı adı ile ortada gezen bayanın ben bir ruh hastası olduğuna kesin kanaat getirdim ne yapmak lazım bu durumda çünki yarın başka bir şekilde yine ortaya çıkacaktır bir çok insanın duyguları ile oynayarak maddi ve manevi olarak sömürecektir dur demenin zamanı geldi vede ben DUR diyorum artık kendisi ile msj larım tlf kayıtlarım dahil hukuk önünde hesaplaşacağım (BU ARADA MELEK OLAYINDA BİZZAT BENİ ARAYIP BANA İFTİRA ATIYORLAR BEN DEĞİLİM BENDE MELEK HANIMI ARADIM ODA ÇOK KORKMUŞ DİYEN DİDEM AYNI GÜNÜN AKŞAMI BENİ ARAYIP BU OYUNU YAPANIN YANINDA ÇALIŞAN YARDIMCISI OLDUĞUNU SÖYLEDİ TLF KAPAMIŞ PEKİ BURADAN SORUYORUM KENDİSİNE MADEM SEN MELEK HANIMLA TFL KONUŞTUN SENİN YARDIMCIN OLDUĞUNU NASIL ANLAMADIN)
7 dakika bakıo, memnunum ben, bundan 9 ay once sevgilim sehir degistiriyordu, merak etme donecek 6 ayda veya en gec 6. ayda donecek dedi, ole oldu...
sana birazxdan mesaj gonderecegim telini, sende heartbreaker a gonderir misin ltf? cunku 10 dk da 1 msj atılabiliomus
Külkedisi bana da lütfen Demetin telini de veriri misin?
kızlar ben bu demeti aradım randevuda aldım ama bu seans muhabetı nedır allh aşkına 7 dk mıs 25 mılyon parasında değilim ne kadar saçma sapan insanlara para verdık biz ama ne bılıyım cok garıbıme gıttı 7 dkda ne anlatabılır ki bilemedim ben yarın deniycem haber verırım sızedee
Merhabalar... Msn de bakan Melek Hanım'ın ve eskiden Paradiso cafe'nin sahibi olup orada bakan ve uzun zaman önce izini kaybettiğim demet Keleş'in iletişim bilgilerini rica edebilir miyim lütfen? Teşekkürler
Merhabalar... Msn de bakan Melek Hanım'ın ve eskiden Paradiso cafe'nin sahibi olup orada bakan ve uzun zaman önce izini kaybettiğim demet Keleş'in iletişim bilgilerini rica edebilir miyim lütfen? Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?