İstanbul'da Fal - Falcılar

Cok teşekkür ederim sana. Bayram ertesi kısmetse gideceğim. Baktirinca yorumlarımı yazarım :) sana bır sorum var canım şimdi Demet hanım 7 dakika bakıyor ya acaba tek bır konuyami yoğunlaşıyor. Yoksa genel mı bakıyor?

Valla canım, benim tek bir sorum oluyo o yuzden tek bisi uzerine odaklanıorum:) malum mukemmel ilişkim :):) bekliorum yorumlarını

Valla canım, benim tek bir sorum oluyo o yuzden tek bisi uzerine odaklanıorum:) malum mukemmel ilişkim :):) bekliorum yorumlarını

Anladim cnm tekrar teşekkürler. Bayram ertesi düşünüyordum . Bellide olmaz belki bu haftada gidebilirim.mutlaka gidince yazarım buraya :)

Forumda adı geçmeyen bir sürü falci war disarda önüne gelen falci olmuş artık falcilarda çifter çifter emineler didemler 'guldenler tugbalar bugün kendimi tutamadım caruselin orda bı Kafe'ye girdim anne kiz bakıyormuş böyle sacmalayan birisini görmedim ismi Tuğba tanıyan warmidir bilemiyorum yanında kucuk cocuğu war durmadan onla ilgilendi fala konsantirebile olamadı sınır oldum kahve 20 Tarot 25 anneside war hiç bisi bilemedi yani anlayacağınız taniMadigim falciya gitmemem gerektiğini bı kere daha anladım bana öğüt veriyor sen kimsin önce falını guzel bak beğeneyim belki dikkate alırım sonuçta para karşılığı bakılıyor annemde öğüt veriyor ama para almıyor :)

Tatlım muhattap olmazsın olur biter dert etme sonuçta verilen parayı haketmeyenler kendinide ihlal eder sana katılıyorum ama olan olmuş bikere zaten ben hep söylüyorum ya 25 20 tl üzerinde para isterlerse. Asla vermem hele telefonda bakanlara hiç vermem Kursunda dökse o kadar etmez anlayacağın biraz yontulanin aklı basına geliyor zaten falci bakıyor ismi duyulmuş hemen başlıyor para sökmeye bu isler böyledir zaten sen bu forumda duyup gittiğini savunuyorsun sonra si sen üzülüyorsun bence sana guzel baksada eğer cok para isteyen falciya baktirmazsin bu forumada anlatırsın bizde o falciya gitmeyiz bak sen yazdın Didem bitti zaten dalida çıkmadı bu saatten sonra 5 param olsa vermem ,,!

merak ettim demet hanımı bayramdan sonra bır gun gıdebılrıım telefonunu bana da gonderırmısınızz...

Merhabalar... Msn de bakan Melek Hanım'ın ve eskiden Paradiso cafe'nin sahibi olup orada bakan ve uzun zaman önce izini kaybettiğim demet Keleş'in iletişim bilgilerini rica edebilir miyim lütfen? Teşekkürler

uzun bı aradan sonra medıtasyonvb seylerden sonra geri dondum 200 sayfanın tam 10 sayfasnı okudum buhran bastı smdı kımler var kımler yok yenı falcılar kım
laf cafe kuzey nasıl ? Hadı bayanlar bana özet gecin hala o herseyı bılen falcıyı bulamadıkmı :/

kızlar ben bu demeti aradım randevuda aldım ama bu seans muhabetı nedır allh aşkına 7 dk mıs 25 mılyon parasında değilim ne kadar saçma sapan insanlara para verdık biz ama ne bılıyım cok garıbıme gıttı 7 dkda ne anlatabılır ki bilemedim ben yarın deniycem haber verırım sızedee

mutlaka haber ver bize canim. Bir de bu arada demetin iletisim bilgilerini de iletebilir misin?

Merhabalar... Msn de bakan Melek Hanım'ın ve eskiden Paradiso cafe'nin sahibi olup orada bakan ve uzun zaman önce izini kaybettiğim demet Keleş'in iletişim bilgilerini rica edebilir miyim lütfen? Teşekkürler

duyduğum kadarıyla kendi cafesini açmış ama nerde öğrenemedim, arkadaşlar bu arada mesnon diye bir
fal çeşidi varmış nedir bilen varmı acaba tarotun bir çeşidimi

msnde melek hanım dıye dedıler sonrada dıdemden cıktılar anlıyamadım o melektenmı bahsedıyosun

sık sık üst üste fal baktırmak ugursuzluk getırır mı kızlar ?

ben su sıralar hangı falcıya gıtsem ,tum morelım alt ust edılıp

gonderılıyorum eskıden falcılar da morel bulurdum

hatta terapı nıyetıne gıderdım ,kafam bıraz dagılır rahatlamıs olurdum .

ama sımdı tam tersı ,hangı falcıya gıtsem uzerm de yogun bı agırlık

ve aglama krızı baslıyor .bu neden oluyor anlamıyorum artık

falın negatıflıgınımı cekıyorum yoksa:26: ısın kotusu hep kotu seyler duymaya basladım .

su sıralar hangı falcıya gıtsem ,hep olumsuz seyler duyuyorum tum gunum mahvoluyor .

neyse kızlar once sormak ıstedıgım ,sık sık fal baktırmak ugursuzluk getırıyor mu ?

2.sorum ıse ; bugun bakırkoy'De sebanın fal evın de seba'ya ve mandal cafede ada'ya fal baktırdım .

ıkısıde canımı sıktı olumsuz seyler duydum ıkısınden .gelecekle ılgılı ıkısı de farklı seyler soyledı fakat

sadece tek nokta da bulustular o oda ; gelecekte kı hayatıma gıren kısının yengec burcu olacagını

soyledıler .tek ortak noktaları burası .dıger soyledıklerı ıkısının de farklıydı .

sımdı bu seba ve ada sızce nasıl ? ınsallah cıkmıyordur falları moralım cok kotu oldu yaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…