İstanbul'da Fal - Falcılar

Merhabalar... Msn de bakan Melek Hanım'ın ve eskiden Paradiso cafe'nin sahibi olup orada bakan ve uzun zaman önce izini kaybettiğim demet Keleş'in iletişim bilgilerini rica edebilir miyim lütfen? Teşekkürler

bu msnde bakan melek dıdem degılmı yanlısmı dedıler burda busturu polemık oldu melek hanım ıcın anlıyamadım

benım gıttıgım ıkı falcıyada gıtmıssın :) eger ozel olmasa ıkısınınde ne soyledıgını ozetle yazarmısın? bunu sunun ıcın rıca edıyorum senden enazından verdıklerı tarıh gelmeyınce yada dedıklerı tutmayınca ona gore degerlendırme yaparız..seba cok sık gıttıgım bır falcı,her gıttıgımde soyledıgı bı kac olayı muhakkak yasıyorum,ada ya ıse yalnızca bır defa gıttım basarılıydı,onun falı sebanın kı ıle zıt geldı,benım durumumun netlılıgını gecen zaman belırleyecek,ama bana ıkısıde aynı sahıs ıcın farklı seyler soyledı...bozma moralını canım en nıhayetınde fal,sen benım en son basıma gelenı okudunmu :) kadına gıttıgıme gıdecegıme bın pısman oldum...

canım bana seba ask hayatım konusun da yakın bı tarıh vermedı .

gelecek 2013 ayın 2.ayından sonra bı ask olacagını yengec burclu

benden yasca buyuk bırıyle ask yasayacakmısım .aramız da soyle

en fazla 10 yas olacakmıs .olgun elı kalem tutan maddı olarak oldukca ıyı bırı olacakmıs.

madem bunakla bı ask yasayacagım bı zahmet de zengın olsun yanı .ayy cok sınır oldum ha

yeni ayrıldıgım kısı ıcın cok uzucu seyler soyledı .senı kaybettıgıne asla pısman olmayacak

evet senı arayacak ama boslukta kalacagı ıcın arayacak ,senın kıymetını anladıgı ıcın degıl dedı .

suan da zaten kızıl saclı olgun bı kadınla gorusuyor dedı .fakat senınkı kadından hoslanmıyor ama

kadın yapısmıs vazıyette dedı .yenı ayrıldıgın kısı ; senın hem fızıken hem ruhen cok begenıyor ancak ;

onun kafasında kı planlarda kı uygun sahıs sen degılsın dedı .o bı ımporatice arıyor yanı maddı durumu

oldukca ıyı zengın bı kadınla gelecek dusunuyor dedı .mantıklı geldı bu dedıgı bana,cunku benı en son

aldattıgı kadın zengın 45 yasında bı kadındı eet ayrıldım .ama bız kadınlar da ne vardır ;

surunsun kopekler gıbı kapım da yatsın kıymetımı kaybettıgın de anlasın olayıyı vardır ,hele kı ılıskıye

o kadar emek verdıyse bı kadın bu saydıkları gercekten cok ıstıyor .hele ben ; onu surunurken gormekten

oyle bı zevk alırım kı .... ama ıste pısman olmayacakmıs surunmuyecekmıs anlayacagın tum emeklerım

yanıma kaldı .off valla sınırlendım haa baktırmaz olaydım su fala .hayatıma gırecek kısının ısmının ıcın de

f-t-u harflerı ıceren yengec burclu dedıgım gıbı yasca buyuk bı bunak olacak(mıs)

ada ıse ; yenı ayrıldıgım kısının dengesız olusunu ınatcı bı karakter oldugunu benım cenemden cok korktugu

soyleyerek nokta atısları yaptı .benı uzup yıprattıgının farkın da oldugunu soyledı .bu kısı bayramdan sonra ılk hafta

senı arıyor ama bı beraberlık goremıyorum cunku sen bu kısıden tıksınmıssın bır daha ıstemeyeceksın zaten

kafan da bıtmıs senın tek derdın donsun surunsun egonu sısırmek dedı bu kısının ısmının ıcın de r-e harflerı var dedı .

bunu da bıldı .ama hayatıma yenı gırecek kısının de harflerın ıcın de r-e harflerı olacak ve yengec burcu yasca buyuk bırı olcak dedı .

ıkısı de bı bunakla evlendırdı benı allahım delırıyorum morelım bozuldu valla .

senın yorumu okumadım cnm ne geldı basına ?

canım msj hakkın varsa bana da gönderebilir misin

canım ben kucukkoyde ıskambıl falı bakan bır kadına gıttım,kadın sana 7 sene evlılık yok dedı,enıyı dostunun olumuyle sarsılacaksın dedı,suan dusundugun kısıyle olmayacak dedı,adam benı 7 kat zındana sokup cıkardı resmen :) canım bunak deme adama belkı oyle bı kısı hayatına gercekten gırer ve senı cok mutlu eder,ruh ıkızın olur aradakı yas farkı aklına bıle gelmez,erkegın kucugunden yumruk yersın buyugundende fındık :) vallahı bu laf cok dogru.. bır kadın bır erkege gore daha cabuk olgunlasıyo,bunuda gozardı etme canım..

bu 7 dakıka olayı bana da cok sacma geldı .bence falın dakıkası suresı olmamalıdır .

ne cıkıyorsa o aktarılmalıdır .herkesın falı 7 dakıkalıktan ıbaret degıldır sonuc da .

7 dakıka dıye bı sınırlama ne kadar sacma olmus .falın devamı da reklamlardan sonra fılan sanırım

sebayı bilmiyorum ama ben adaya ilk gittiğimde dikkate almadım ne kadar saçmaladı dedim ama dediklerini yaşadım çıktı yani eski sevgilimin hayatında evli geleceğini söyledi,seni görecek ama parmagında yüzük olacak dedi evet daha sayamadıklarım olumsuz konuştu yeni biri girecek ama ayrılacaksın demişti l ve t olacak dedi bn 1 ay önce tolga diye biriyle çıktım ama cocuk sakagın tekiydi ayrıldım bunun dışında demette ada gibi 1 sene sonra ayrıldıgın sevgilinin gerçek yüzünü göreceksin korma ama bişi söyleyeceğim o evlenecek dedi bırak kızım bunu demişti ondan sana bişey olmaxz demişti diğer tüm falcılar eski sevgilimle beni evlendirdi düşünsene bu yaz düğünüm olmuştu belkide çocuğum yani fal moral depolamak için değil dobra olmalı ..!

demet biraz farklıdır nasıl desem agzı bozuktu eskiden şimdi bilmiyorum ama sana şunu söyleyim dobradır ne ise söyler moralin bozulup bozulmaması umrunda değildir ..7 dk soru sordurmuyor ve kısa net ne olacaksa söylüyor her falcının yoğurt yiyişi farklı bn eskiden baktırdım ama halen ismini duyuyorum forumda baktıranlar lütfen mesaj atsın gideceklerde bn bayramdan sonra 3 arkadaş gidecez gelmek isteyenler bna mesaj atabilir :)saygılar

ben gelmek istiorm ama telefonunu kimse paylaşmıyor

Kizlar, symbol cafe serkani sormustum bir kisi cvp yazmis, aranizda baska serkana baktiran yok mu??? tanidigim bikac kisi gitmis daha once, kimi biliyo diyo, kimi de bilmiyo diyo...
aranizda gidenler varsa yorumlarinizi bekliyorum :))

gayette biliyo 3 kere gittim 3ünde de bildi. bugün yne gittim geleceğide biliyoo. örneğin abin ev yada arba alck yakında dedi abim araba sipariişi verdi diğer abin evlencek dedi yakında sözü var ve bi kaç bişi daha gayette biliyo

Serkan'ın iyi olduğunu duydum hiç denk gelmedi sadece isim bildigini bide ani bildigini biliyorum gelecek cok fazla çıktığını duymadım arkadaslarım cok gitti masada guzel bakiyo ama dedikleri çıktığını cok duymadım orda levente baktirdim berbat ..!

Esatpaşa Fatoş; 17 yıl önce ilk gittiğim falcıdır. Nescafe fincanına yarım Türk kahvesi yapar ve içtikten sonra telvesini tepsiye döker ve tepsiyi çevirerek şekiller çizer ve yorumlar. Genelde aşk bakar. Ama adam evli mi, başka kadın var mı, yakında ayrılık veya düşüncesi var mı çok iyi bilir.
Zeynep; Eskiden Bahariye Nostradamus’ta çalışan ve sonra caddebostan^da kendi cafesini açıp işlemeyince evinde bakan kişi. Durum tespitleri tamamen ruh halinize göredir. Kendine bir de Yaşam koçluğu gibi bir değer yüklemiş gülünesi insan. Sadece gelecekle ilgili bir dediği oldu benimle ilgili.
Belgin Kostak; 7 yıl önce daha izmir’de yaşarken şoförüyle İstanbul’a 2-3 günlüğüne gelirdi ve arabasında bakardı. O zamanlar 100 TL idi. Kağıda karalayarak bakardı. Durum tespitleri fena değildi ama gelecek yalan oldu. Nası böyle ünlendi anlamadım.
Su Karakuş; Osmanbey’de ofisinde Tarot bakar. Kişilik analizi ve şimdiki zaman iyi ancak gelecek ııhh.
Yeditepe Cüneyt; Evinde bakıyor kahveye ama cinleri var sanırım. Odada show yapıyor. Tüm erkek falcılar gibi acımasız. İşlem de yapıyor ama kelin ilacı olsa başına sürer.
Kartalkaya Orhan; Evinde bakıyor, acımasız. Durum tespiti iyi gelecek foss.
Selma Toprak; telde 1.5 saate yakın tarot bakıyor 100 TL idi 3 yıl önce. Şimdiyi iyi bilip gelecek çıkmayanlardan.
Mercan Seyhan; O da aynı Selma Toprak gibi.
Elmira; Pozitif ve durum tespitleri iyi ama gelecek yok maalesef.
Emine; TV ye çıktıktan sonra sapıttı. (Rüyanız hayrolsun) Taksim’de Osmanağa Camii sokağında kendi cafesi var. Ben kahve baktırırdım ama tarot ta bakar. Şimdiyi biraz biril ama gelecek foss.
Ali İhsan Bey; Eve gelip tarot bakmıştı. Lara tarotu. Çok iddialı idi (3 yıl önce) ama ne yazaık koca bir yalan oldu.
Yumurtacı Nazife; Suya yumurta kırarak bakıyor şimdiki zamanda iyi ama gelecek foss.
Demet Keleş; Eskiden Beyoğlu’nda cafesinde bakardır şimdi Alman hast. Orada imiş. Kahve içersiniz ama kahve bahanedir, yüzünüze bakar. Genelde olanı görür ama gelecekle ilgili sadece birkaç şey yaşadım ben. Çok negatiftir. Negatif yüklenmeye hazır olurn.
Kurtuluş’taki Münire; Çok yıllar önce baktırırdım tarot. Evinde bakardı. Koca bir yalan.
Şenesenevler Birnur Hanım; Evinde bakar kağıda karalayarak. Gelecek tamamen foss.
Sığınak cafe Niko; Genelde pek tutulmaz burada ama bana tespitleri çok isabetli olan falcılardan biridir. Gelecek yok ne yazık.
Sembol Nişantaşı; Fulya, Eskiden duru görüsü iyiyidi ama çalkantılı özel hayatı onu sekteye uğrattı. Artık göremiyor, bir de cafeyle çok kaprisli.
Sembol Nişantaşı Bahar; Şimdi orada değil. Tarotta güzel yorumları vardı ama gelecek yok.
Sembol Nişantaşı Meryem; İlk falı muhteşemdir. Büyü var mı onu anlar. Yerine kadar söyler ama gelecek yok.
Sembol Nişantaşı Hande; Şimdi İsviçre’de, evlendi. Kahveyi iyi yorumlardı. Şimdiki zamanı çok iyi bilirdi. Ve çok pozitifti.
Sembol Nişantaşı Özgür, Vasat
Gemi Cafe Dilek; Fal bakmaktan sıkılan falcılardan. Artık Nişantaşı’nda imiş ama dedikleri çıkmayanlardan.
Sembol Beşiktaş Nihal; Durum tespitleri oldukça iyidir ve yakın tarihlerle ilgili dediklerini yaşadığım çok olmuştur. Ve çok pozitif.
Sembol Beşiktaş Bora; Kendisini dışarı çağırıp baktırmıştık. Şimdiki zamanda iyi ama gelecek ne yazık foss.
Beylikdüzü Şıvga; Kendisi işlemcidir ama o bile koca yalan.
Ataköy Sevim Hanım; Evinde bakar annelerimiz baksa daha iyi.
Angel’s cafe Burcu; Kahve baktırırdım. Nabza göre şerbet verenlerden gelecek foss. Ama enerjisini ve güler yüzünü severim.
Angel’s Ayfer; İki kez tarot baktırdım ama kayda değer bulmadım.
Kadıköy Nil; Tarot öğrenip bakarım diye ortaya çıkanlardan. Ben de öğrensem en az onun kadar bakarım. Ne şimdi ne de gelecek.
Kırmızım Meliha; eskiden buradaydı tiki ve cini vardı. Büyü var mı bilirdi. Vasat.
Semra; Sanırım Kadıköy Cafeinn cafedeydi. Vasat bence.
Yusuf; Acıbadem Dörtyol’da bir cafede idi. Sanırım şimdi kendi yerini açmış oraya yakın yerde. Su bakardı bana 3 yıl önce 50 TL ye. Ama gelecek çıkmadı.
Aydın Hn; Kıbrıs’ta yaşar telde bakar kahveye. Durum tespitleri iyidir. Gelecek dediklerini yaşamışlığım da vardır. İşlemcidir.
Fenerbahçe Oya; Çok önceleri baktırmıştım. Hiç iz kalmamış.
Nazlı; Harbiye’de ofisinde iskambil bakar. Biraz kötümserliği vardır bakarken ama aslında kendi çok güleryüzlüdür. Ama gelecek ne yazık çıkmaz.
Yılmaz; Pangaltı’da ofisinde baktırdım 100 TL yakınlarda. Genelde kişilik haritası çıkartıp yol gösterici. Ama acımasız tüm adamlar gibi.
Dejavu Duygu; İsimden başka birşey bilmemişti. Fosss.
Dejavu Neşe; Nabza göre şerbetçilerden.
Didem Bakırköy; Tatlı ve naif. Durum biliyor ama sadece o.
Yeşilköy Esra; Durum tespitinde başarılı gelecek foss.
Yeşilköy Ukraynalı bir kadın; Evinde tarot bakıyor 100 TL. Anı bile bilemedi aman sakın.
Beyoğlu Kadınlar ve Melekler; Hepsi birbirinin aynı. E ne yapsınlar ekmek parası. Dilek ve pelin h aksız ün kazanmış.
Gül; Eski Bakırköy Purple cafede şimdi Yeşilköy’de imiş. İlk falında şok olurdunuz sonrası foss. Ne şimdi ne de gelecek. Haksız ün kazandı bana göre.
Pen cafe Yeter; 1 kez baktırmıştım. Şimdiyi biraz bilmişti gelecek foss.
Pilav cafe Biriz; Tam bir fiyasko idi. Şimdi sanırım Angel’s cafede imiş.
Damlalar Emre; Onun baktığı iskambil falını ben de bakıyorum. Bakamadı da ben yorumladım. Çok komik ve pahalı idi. Vermedim para falan.
Sembol Beyoğlu; Tarık da, Mehmet de ve diğerleri de hep aynı. Değmez.
Sembol Cadde; Serkan sadece isim bilir geris yalan.
İstanbul cafe Alper; İlk falı güzeldi ama sonra saçmaladı.
Sarmaşık Hasan; Tam bir şarlatan ve herkese babadan kalma büyü çıkartır.
Capris Tasula; O da şarlatanlardan. Kurşun döküp para almaya heveslidir.
Zerrin Hn. Kuyubaşı Narçil cafe; Tam bir fiyasko
Fican cafe Melis; Durum tespitleri oldukça iyi idi ama gelecek yalan.
Göztepe’de Neval; 50 TL ye baktı geçen yıl tarota. Ama şimdiki zaman bile atmasyondu. Değmez.
Saim Hoca Merkezefendi; Aslında falcı değil sadece kısmet açıcı dua yapıyor. Ben biraz yararını gördüm.
Bakırköy Lale; İncirli’de evinde bakmıştı birkaç kez. Çok kayda değer değil.
Gaziosmanpaşa Birsel; Çok acımasız konuşuyor. Bende dedikleri az biraz tutmuştu.
ELANİT; rahmetli. Dedikleri çok isabetliydi. Keşke yaşasaydı.
Kadıköy cafe Rea Sevgi; Çok önceleri baktırmıştım tarot bakardı. Gelecek foss.
Ezel İdealtepe; Tamamen foss
Neriman Uçurtma cafe; Çingene bir kadın ne kadar fal bakarsa o da o kaadr baktı işte.
Arzu Üsküdar; Eve gelmişti ama tam bir şarlatan. Büyü var deyip para almak istiyor. Kanmayın.
Suzy Etiler’de Sporiumda tarot baktı. Tam bir fiyasko.
Baran; Selenyum’a eve geldi. Kişilik ve durum analizleri iyi ama gelecek yok.
Semra Kiraz cafe; Buraya gelip tarot bakmıştı. Çoook fos.
Soğanlık Emine; Kendinden ne kadar eminse o kadar fiyasko.
Olgu; iskambile bakar kısa ve nettir. Çok soru soramazsın. Ama gelecek çıkmaz.
Seyhan hanım; Kadıköy’de bir cafede baktı 3 yıl önce ve tam bir fiyasko idi.
Sema hanım Dimo cafe; Çok vasat.
Toprak; Kadıköy’de bir cafede yaramaz.
Sevgi Kadıköy Cafe Rea; Şimdiki zamanı bile tam bilemedi gelecek foss.

Benim kendimle ilgili hatırladıklarım bunlar ama isimlerini hatırlamadığım bi 15 kişi daha vardır. Yıllardır bunca fal deneyimimle elde ne var diyorum şimdi. Koca bir sıfır. Ama tyine de eskisi kadar sık olmasa da baktırmayı seviyorum. Şimdilerde 3-4 ayda bir kere baktırır oldum. En son Mimaroba’da Melek diye birini duydum 20 TL ye bakan ama bu bizim burada bahsettiğimiz Melek’mi bilmiyorum. Numarasına ulaşmak isterim her ikisinin da ve bir de Demet Keleş. Hani eskiden Beyoğlu Paradiso cafede bakan. Hepinize sevgiler. Çok uzun yazdığım için de bağışlayın lütfen.

Aynen iste, sen uzulursun kırılırsın die aman solimim die bir derdi yok, pat pat soler ne oldugunu veya olacagını..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…