Merhabalar... Msn de bakan Melek Hanım'ın ve eskiden Paradiso cafe'nin sahibi olup orada bakan ve uzun zaman önce izini kaybettiğim demet Keleş'in iletişim bilgilerini rica edebilir miyim lütfen? Teşekkürler
sık sık üst üste fal baktırmak ugursuzluk getırır mı kızlar ?
ben su sıralar hangı falcıya gıtsem ,tum morelım alt ust edılıp
gonderılıyorumeskıden falcılar da morel bulurdum
hatta terapı nıyetıne gıderdım ,kafam bıraz dagılır rahatlamıs olurdum .
ama sımdı tam tersı ,hangı falcıya gıtsem uzerm de yogun bı agırlık
ve aglama krızı baslıyor .bu neden oluyor anlamıyorum artık
falın negatıflıgınımı cekıyorum yoksa:26: ısın kotusu hep kotu seyler duymaya basladım .
su sıralar hangı falcıya gıtsem ,hep olumsuz seyler duyuyorum tum gunum mahvoluyor .
neyse kızlar once sormak ıstedıgım ,sık sık fal baktırmak ugursuzluk getırıyor mu ?
2.sorum ıse ; bugun bakırkoy'De sebanın fal evın de seba'ya ve mandal cafede ada'ya fal baktırdım .
ıkısıde canımı sıktı olumsuz seyler duydum ıkısınden .gelecekle ılgılı ıkısı de farklı seyler soyledı fakat
sadece tek nokta da bulustular o oda ; gelecekte kı hayatıma gıren kısının yengec burcu olacagını
soyledıler .tek ortak noktaları burası .dıger soyledıklerı ıkısının de farklıydı .
sımdı bu seba ve ada sızce nasıl ? ınsallah cıkmıyordur falları moralım cok kotu oldu yaaaaaa
benım gıttıgım ıkı falcıyada gıtmıssın :) eger ozel olmasa ıkısınınde ne soyledıgını ozetle yazarmısın? bunu sunun ıcın rıca edıyorum senden enazından verdıklerı tarıh gelmeyınce yada dedıklerı tutmayınca ona gore degerlendırme yaparız..seba cok sık gıttıgım bır falcı,her gıttıgımde soyledıgı bı kac olayı muhakkak yasıyorum,ada ya ıse yalnızca bır defa gıttım basarılıydı,onun falı sebanın kı ıle zıt geldı,benım durumumun netlılıgını gecen zaman belırleyecek,ama bana ıkısıde aynı sahıs ıcın farklı seyler soyledı...bozma moralını canım en nıhayetınde fal,sen benım en son basıma gelenı okudunmu :) kadına gıttıgıme gıdecegıme bın pısman oldum...
valla canım, benim tek bir sorum oluyo o yuzden tek bisi uzerine odaklanıorum:) malum mukemmel ilişkim :):) bekliorum yorumlarını
kızlar ben bu demeti aradım randevuda aldım ama bu seans muhabetı nedır allh aşkına 7 dk mıs 25 mılyon parasında değilim ne kadar saçma sapan insanlara para verdık biz ama ne bılıyım cok garıbıme gıttı 7 dkda ne anlatabılır ki bilemedim ben yarın deniycem haber verırım sızedee
canım bana seba ask hayatım konusun da yakın bı tarıh vermedı .
gelecek 2013 ayın 2.ayından sonra bı ask olacagını yengec burclu
benden yasca buyukbırıyle ask yasayacakmısım .aramız da soyle
en fazla 10 yas olacakmıs .olgun elı kalem tutan maddı olarak oldukca ıyı bırı olacakmıs.
madem bunakla bı ask yasayacagım bı zahmet de zengın olsun yanı .ayy cok sınır oldum ha
yeni ayrıldıgım kısı ıcın cok uzucu seyler soyledı .senı kaybettıgıne asla pısman olmayacak
evet senı arayacak ama boslukta kalacagı ıcın arayacak ,senın kıymetını anladıgı ıcın degıl dedı .
suan da zaten kızıl saclı olgun bı kadınla gorusuyor dedı .fakat senınkı kadından hoslanmıyor ama
kadın yapısmıs vazıyette dedı .yenı ayrıldıgın kısı ; senın hem fızıken hem ruhen cok begenıyor ancak ;
onun kafasında kı planlarda kı uygun sahıs sen degılsın dedı .o bı ımporatice arıyor yanı maddı durumu
oldukca ıyı zengın bı kadınla gelecek dusunuyor dedı .mantıklı geldı bu dedıgı bana,cunku benı en son
aldattıgı kadın zengın 45 yasında bı kadındıeet ayrıldım .ama bız kadınlar da ne vardır ;
surunsun kopekler gıbı kapım da yatsın kıymetımı kaybettıgın de anlasın olayıyı vardır ,hele kı ılıskıye
o kadar emek verdıyse bı kadın bu saydıkları gercekten cok ıstıyor .hele ben ; onu surunurken gormekten
oyle bı zevk alırım kı .... ama ıste pısman olmayacakmıs surunmuyecekmıs anlayacagın tum emeklerım
yanıma kaldı .off valla sınırlendım haa baktırmaz olaydım su fala .hayatıma gırecek kısının ısmının ıcın de
f-t-u harflerı ıceren yengec burclu dedıgım gıbı yasca buyuk bı bunak olacak(mıs)
ada ıse ; yenı ayrıldıgım kısının dengesız olusunu ınatcı bı karakter oldugunu benım cenemden cok korktugu
soyleyerek nokta atısları yaptı .benı uzup yıprattıgının farkın da oldugunu soyledı .bu kısı bayramdan sonra ılk hafta
senı arıyor ama bı beraberlık goremıyorum cunku sen bu kısıden tıksınmıssın bır daha ıstemeyeceksın zaten
kafan da bıtmıs senın tek derdın donsun surunsun egonu sısırmek dedıbu kısının ısmının ıcın de r-e harflerı var dedı .
bunu da bıldı .ama hayatıma yenı gırecek kısının de harflerın ıcın de r-e harflerı olacak ve yengec burcu yasca buyuk bırı olcak dedı .
ıkısı de bı bunakla evlendırdı benıallahım delırıyorum morelım bozuldu valla .
senın yorumu okumadım cnm ne geldı basına ?
kızlar ben bu demeti aradım randevuda aldım ama bu seans muhabetı nedır allh aşkına 7 dk mıs 25 mılyon parasında değilim ne kadar saçma sapan insanlara para verdık biz ama ne bılıyım cok garıbıme gıttı 7 dkda ne anlatabılır ki bilemedim ben yarın deniycem haber verırım sızedee
Külkedisi bana da lütfen Demetin telini de veriri misin?
sebayı bilmiyorum ama ben adaya ilk gittiğimde dikkate almadım ne kadar saçmaladı dedim ama dediklerini yaşadım çıktı yani eski sevgilimin hayatında evli geleceğini söyledi,seni görecek ama parmagında yüzük olacak dedi evet daha sayamadıklarım olumsuz konuştu yeni biri girecek ama ayrılacaksın demişti l ve t olacak dedi bn 1 ay önce tolga diye biriyle çıktım ama cocuk sakagın tekiydi ayrıldım bunun dışında demette ada gibi 1 sene sonra ayrıldıgın sevgilinin gerçek yüzünü göreceksin korma ama bişi söyleyeceğim o evlenecek dedi bırak kızım bunu demişti ondan sana bişey olmaxz demişti diğer tüm falcılar eski sevgilimle beni evlendirdi düşünsene bu yaz düğünüm olmuştu belkide çocuğum yani fal moral depolamak için değil dobra olmalı ..!sık sık üst üste fal baktırmak ugursuzluk getırır mı kızlar ?
ben su sıralar hangı falcıya gıtsem ,tum morelım alt ust edılıp
gonderılıyorumeskıden falcılar da morel bulurdum
hatta terapı nıyetıne gıderdım ,kafam bıraz dagılır rahatlamıs olurdum .
ama sımdı tam tersı ,hangı falcıya gıtsem uzerm de yogun bı agırlık
ve aglama krızı baslıyor .bu neden oluyor anlamıyorum artık
falın negatıflıgınımı cekıyorum yoksa:26: ısın kotusu hep kotu seyler duymaya basladım .
su sıralar hangı falcıya gıtsem ,hep olumsuz seyler duyuyorum tum gunum mahvoluyor .
neyse kızlar once sormak ıstedıgım ,sık sık fal baktırmak ugursuzluk getırıyor mu ?
2.sorum ıse ; bugun bakırkoy'De sebanın fal evın de seba'ya ve mandal cafede ada'ya fal baktırdım .
ıkısıde canımı sıktı olumsuz seyler duydum ıkısınden .gelecekle ılgılı ıkısı de farklı seyler soyledı fakat
sadece tek nokta da bulustular o oda ; gelecekte kı hayatıma gıren kısının yengec burcu olacagını
soyledıler .tek ortak noktaları burası .dıger soyledıklerı ıkısının de farklıydı .
sımdı bu seba ve ada sızce nasıl ? ınsallah cıkmıyordur falları moralım cok kotu oldu yaaaaaa
bu 7 dakıka olayı bana da cok sacma geldı .bence falın dakıkası suresı olmamalıdır .
ne cıkıyorsa o aktarılmalıdır .herkesın falı 7 dakıkalıktan ıbaret degıldır sonuc da .
7 dakıka dıye bı sınırlama ne kadar sacma olmus .falın devamı da reklamlardan sonra fılan sanırım
demet biraz farklıdır nasıl desem agzı bozuktu eskiden şimdi bilmiyorum ama sana şunu söyleyim dobradır ne ise söyler moralin bozulup bozulmaması umrunda değildir ..7 dk soru sordurmuyor ve kısa net ne olacaksa söylüyor her falcının yoğurt yiyişi farklı bn eskiden baktırdım ama halen ismini duyuyorum forumda baktıranlar lütfen mesaj atsın gideceklerde bn bayramdan sonra 3 arkadaş gidecez gelmek isteyenler bna mesaj atabilir :)saygılar
Kizlar, symbol cafe serkani sormustum bir kisi cvp yazmis, aranizda baska serkana baktiran yok mu??? tanidigim bikac kisi gitmis daha once, kimi biliyo diyo, kimi de bilmiyo diyo...
aranizda gidenler varsa yorumlarinizi bekliyorum :))
gayette biliyo 3 kere gittim 3ünde de bildi. bugün yne gittim geleceğide biliyoo. örneğin abin ev yada arba alck yakında dedi abim araba sipariişi verdi diğer abin evlencek dedi yakında sözü var ve bi kaç bişi daha gayette biliyo
Her 10 dakikada 1 mesaj hakkından dolayı sorun yaşıyorum kızlar bazı arkadaşlara gönderdim numarayı... Sizlere de göndereceğim 10 ar dakika arayla =)
ben gelmek istiorm ama telefonunu kimse paylaşmıyor
Gonderdim canım sana....
demet biraz farklıdır nasıl desem agzı bozuktu eskiden şimdi bilmiyorum ama sana şunu söyleyim dobradır ne ise söyler moralin bozulup bozulmaması umrunda değildir ..7 dk soru sordurmuyor ve kısa net ne olacaksa söylüyor her falcının yoğurt yiyişi farklı bn eskiden baktırdım ama halen ismini duyuyorum forumda baktıranlar lütfen mesaj atsın gideceklerde bn bayramdan sonra 3 arkadaş gidecez gelmek isteyenler bna mesaj atabilir :)saygılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?