Aynen canım... Ben yine de bu akşam gidiyorum ona. Çok uzun yıllardan sonra özlemişim. Ayrıca no için çok teşekkürler
Aynen iste, sen uzulursun kırılırsın die aman solimim die bir derdi yok, pat pat soler ne oldugunu veya olacagını..
Attım canım demetin telini özelden...
Ben bundan 2 yıl öncesine kadar Sembol Nişantaşına neredeyse hergün giderdim ve bütün falcıları tavaf ederdim. İsmaile de baktırdım evet ama nedense onunla benim frekansım pek tutmadı. Ama severdim kişilik olarak onu. Sonra nereye gittiğini ben de bilşmiyorum açıkçası. Aslında bende hepsinin cep telefonları vardı ama bir ara sinirlenip bütün falcıların cep telefonlarını sildim o sinirle. Yoksa verirdim şimdi sana...
Attım canım demetin telini özelden...
Demet'in telefinunu Dün telefonunu Berrinderen arkadasa vermiştim.bugun mail attım sordum gittin mı diye gelen cevap aşağıda ..
Sakin gitme canim 7 dakka sure veriyo ama bu 7 dakkada devamli arkadasinin ismi icinde a var mi yok k varmi yok i varmi yok 29 harfi sayiyo
Hic bisey bilemedi 7 dakka sonra yardimcisi ikinci 7 dakkayi alirmisiniz dedi hayir dedim :) ikinci bir 25 tl daha vermeye tahammul edemezdim
Ben forumdan ciktim yazamiyorum ama benim nickimle kizlari uyar ki yazik olmasin paralarina
kızlar ben demetten geliyorum ya size söyle diyim kadın parayı bulmuş bence su ana kadar gıtıığım en duzgun falcı evıydı dıyım artık baya guzel dosenmiş falan fılan 7 dk 25 tl bana cok az geldı onumdeki bayan uzattı 10 dk olsun dedı kadından 37 aldılar ya bılmıyorum benım su ankı durumumu bıldı gıbı ama içime sımedi oyle zaman sınırlaması falan baksın ıste adam gıbı cok garıbıme gıttı :S:S bana da ısım sordu su var mı o varmı dıye erkek arkdaşımın su ankı durumunu bıldı ama o kadar ztn gelecek falan yok yanı 7 dkda ne olucak
kızlar bu arada benım bilgisayarım bozuktu sımdı gordum burdakı mesajlarıda yolıyamadım numarayıda ama ıcıme sınmedı soylıyımm
arkadaşlar ben bugün annemle gittim moralim çok kötü bozuldu sadece harf soruyo onlarla kişilere bakıyo
gelecek içinde nereye baktığını anlamadım kısacası beni pek tatmin etmedi
söylemeyi unuttum sadece yüzüme bakarak konuştu oda beş dakika
kızlar yaa demet de zaten hayır olmadıgı bellıydı .
yanı kadın ısı tamamen tıcarete dokmus .
fal sınırı 7 dakıka .devamını ıstıyorsan su kadar ucret daha vermek dıye
bırsey mı olur allas askına yaa ! fal faldır .ne gorunuyorsa odur
devamı ıcın de su kadar ucret felan sacmalık otesı baska bırsey degıl.
kadın resmen tıcaret yapıyor .
aynen oyle canım hıc bıseye bakmıyo yuzune bakıp soyluyo ama bılmıyorum guzel bır enerjı alamadım kadından senın ıyı diyebilcegın bı falcı varmı ??
canim ya sen bu fatihte 10tl ye yildizname bakan yere gittin mi? Ben Bayram Ertesi dusunuyordum ama emin olamiyorum bir türlü
yok canım gıtmedim gidemedim valla daha fırsatım olmadı ama gıtmek ısterımm[/QUOTE
Falcilarda is yok hepsi isi ticarette dokmuscok sıktılar artık bu Fatih'e gidersen mutlaka yorumlarını yazarsın :) ben ancak Bayram ertesi ilk haftasonu gidebilirim. Sanırım sen daha erken gidersin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?