İstanbul'da Fal - Falcılar

aynen oyle canım hıc bıseye bakmıyo yuzune bakıp soyluyo ama bılmıyorum guzel bır enerjı alamadım kadından senın ıyı diyebilcegın bı falcı varmı ??

valla cnm ben de cok falcı gezdım .gunde 2-3 kere farklı farklı falcılara gıttıgımı bılırım .

ama hala su cok ıyıydı dıyemıyorum .az bısey de olsa benı tatmın eden

damlalar tuba ıle melekler ayse oldu .yanı cnm bıde hepsı aynı bu falcıların yaa .

baktıra baktıra artık anlıyorum kı hepsı aynı cumlelerı farklı sekıller de yorumluyorlar.

ınan aynı cumlelerı duymak da bayıyor artık benı yaa .fal baktıra baktıra ben de artık

falcılar gıbı konusmaya basladım ınsanlarla yanı onların cumlelerı o kadar ezberlemısım kı

ben de artık o cumlelerı kurup duruyorum .dedıgım gıbı hep aynı cumleler herkesden aynı seylerı duyuyorum ;

egıtım konusun da tamamlaman gereken planların var .aslın da yok ama var dıyorlar .

ıs konusun da yapacagın degısıkler senı karıyerın de bı noktaya getırecek

parasal olarak rahatlayacagın bı doneme gırıyorsun .

bu yıl senın ıcın ask yılı olacak .bla bla bla

hep aynı cumleler yaa valla sıkıldım .sankı bu cumlelerın bı kıtabı varmıs da oradan ezerlıyorlarmıs gıbı gelıyo artık bana

bı sure ara verıyorum fal olayına ben yaa .

kızlar ben bugün gittim resmen ağlattı olumsuzluk yükledi (ayrıca sallamasyonları da mevcut) harf harf soruyor isminde mi soyisminde mi diye..e ben söyleyeceksem ne diye fal bakıyorsun ki ayrıca fal falan da bakmıyor iki üç bişey söyledi kendi kendine güldü espri yaptı ağzı da çok bozuk verdiğim parayı da helal etmiyorum..boşa gitmeyin değmez.

aynen oyle katılıyorum mekana girince begendim atmosferını falan ama yok yanı kadın anladınn dıyıp duruyo anladım canım anladımm ayy sınırımı bozduu kadın valla

benim kendime baktığım fallar çıkmaya başladı
p.tesi baktım planladığın yolculuk , iptal olacak gidemeyeceksin dedim kendi kendime
hadi ordan kendim tatili satın aldın cuma yola çıkıyon dedim kartları attım köşeye
ç.ba günü tur yeterli doluluğa ulaşmadığı için iptal oldu
çıkmayaydı ya bayram istanbulda çekilir mi

ay ne bunağı ya, en fazla 10 yaş demiş duyanda 40 falan dedi sanacak

bende çok güzel bir yazı olmuş olayı özetlemişsiniz falcılar anı ve geçmişi bilir ama geleceği bilemez demenin özeti gibi bu yazı =) maalesefki gelecekle ilgili tuttutan falcı yok.

Kizlar dayanamadım bende demete gittim ya beni bana soruyor sevgilin warmi eskisi kötüymüş falan die eski sinden daha berbat olmuş beni hatırlamadı falı salladı gibi arkada 5 kisi dahada vardı ben begenmeyince onlardan uç kisi sordu benim moralimin bozuk olduğunu gören sonra bastırırız degil gittiler cidden demeti defterden siliyorum cok değişmiş parayı bulunca performansı sıfır o kadarda övmüştüm eskisiyle alakası yok

Demet'in suan baktığı falı :sevgilinde a e varmi ben yok s varmi ben söyleyin sen zorlama dedim ismi söyledim halen seni seviyor dedi adam başkasıyla evlendi ama donecek dedi bn de hiç ses yok hiç böyle bakacağını düşünmüyordum ya nasıl olur eskiden cok sonra ve net bakmıştı ama şimdi hiç biseymi tutturmaz cidden eski falı yla hiç alakası yok 25 tl baktı ama inanınki kızlar söylediği seyler sanki ben degildim nasıl oluyor anlamadım ya ...(

Kızlar
uc vakit Cafe Didem ne fali bakıyor ve ne kadar fiyatı ? Birde ada mı Didem mı daha iyi? Bayramda birine gitmek istiyom :) kararsız kaldım

elif.kurt76@hotmail.com

teşekkür

Bende dun gittim yorum yapmistim agzida bozuk kadinin begenmedim hic moral bozmaktan baska ise yaramadi valla paramiza yazik bu arada senin onericegin bi falci varmi bu arada kixlar bu demette baktircagniza iphoneda bi uygulama var valla o daha iyi bakiyo :))

Fala demeti övmüştüm asla övulecek bı yeri kalmamış ben bile daha iyi bakarım beni bana soruyor nese başka falci karı gittim 2 falcini daha var onlarıda söyledim aman cok konusunca sonu kötü oluyor :) :)

Merhaba arkadaşlar. Bir süredir fal baktırmıyordum. Bugün cadde tarafına gidince aklıma Şebnem hanım geldi. Ona baktıramamıştım daha önceden, müsait bi zamanını yakalayamamıştım. Bugün sonunda baktırabildim. Söyleyebileceğim tek şey tek kelime ile harika. Bu kadar zamandır fal baktırdım kimlere kimlere, Şebnem hanım gibi bakan olmamıştı. Söyledikleri çıkar çıkmaz bilemem fakat falı oldukça tatmin etti beni. Etkilendim açıkçası. Yanımda gelen ve arkadaşımda aynı şekilde. 100 lira fiyatı ama değer. Deneyin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…