- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
aynen oyle canım hıc bıseye bakmıyo yuzune bakıp soyluyo ama bılmıyorum guzel bır enerjı alamadım kadından senın ıyı diyebilcegın bı falcı varmı ??
kızlar ben bugün gittim resmen ağlattı olumsuzluk yükledi (ayrıca sallamasyonları da mevcut) harf harf soruyor isminde mi soyisminde mi diye..e ben söyleyeceksem ne diye fal bakıyorsun ki ayrıca fal falan da bakmıyor iki üç bişey söyledi kendi kendine güldü espri yaptı ağzı da çok bozuk verdiğim parayı da helal etmiyorum..boşa gitmeyin değmez.
aynen oyle katılıyorum mekana girince begendim atmosferını falan ama yok yanı kadın anladınn dıyıp duruyo anladım canım anladımmayy sınırımı bozduu kadın valla
canım bana seba ask hayatım konusun da yakın bı tarıh vermedı .
gelecek 2013 ayın 2.ayından sonra bı ask olacagını yengec burclu
benden yasca buyukbırıyle ask yasayacakmısım .aramız da soyle
en fazla 10 yas olacakmıs .olgun elı kalem tutan maddı olarak oldukca ıyı bırı olacakmıs.
madem bunakla bı ask yasayacagım bı zahmet de zengın olsun yanı .ayy cok sınır oldum ha
yeni ayrıldıgım kısı ıcın cok uzucu seyler soyledı .senı kaybettıgıne asla pısman olmayacak
evet senı arayacak ama boslukta kalacagı ıcın arayacak ,senın kıymetını anladıgı ıcın degıl dedı .
suan da zaten kızıl saclı olgun bı kadınla gorusuyor dedı .fakat senınkı kadından hoslanmıyor ama
kadın yapısmıs vazıyette dedı .yenı ayrıldıgın kısı ; senın hem fızıken hem ruhen cok begenıyor ancak ;
onun kafasında kı planlarda kı uygun sahıs sen degılsın dedı .o bı ımporatice arıyor yanı maddı durumu
oldukca ıyı zengın bı kadınla gelecek dusunuyor dedı .mantıklı geldı bu dedıgı bana,cunku benı en son
aldattıgı kadın zengın 45 yasında bı kadındıeet ayrıldım .ama bız kadınlar da ne vardır ;
surunsun kopekler gıbı kapım da yatsın kıymetımı kaybettıgın de anlasın olayıyı vardır ,hele kı ılıskıye
o kadar emek verdıyse bı kadın bu saydıkları gercekten cok ıstıyor .hele ben ; onu surunurken gormekten
oyle bı zevk alırım kı .... ama ıste pısman olmayacakmıs surunmuyecekmıs anlayacagın tum emeklerım
yanıma kaldı .off valla sınırlendım haa baktırmaz olaydım su fala .hayatıma gırecek kısının ısmının ıcın de
f-t-u harflerı ıceren yengec burclu dedıgım gıbı yasca buyuk bı bunak olacak(mıs)
ada ıse ; yenı ayrıldıgım kısının dengesız olusunu ınatcı bı karakter oldugunu benım cenemden cok korktugu
soyleyerek nokta atısları yaptı .benı uzup yıprattıgının farkın da oldugunu soyledı .bu kısı bayramdan sonra ılk hafta
senı arıyor ama bı beraberlık goremıyorum cunku sen bu kısıden tıksınmıssın bır daha ıstemeyeceksın zaten
kafan da bıtmıs senın tek derdın donsun surunsun egonu sısırmek dedıbu kısının ısmının ıcın de r-e harflerı var dedı .
bunu da bıldı .ama hayatıma yenı gırecek kısının de harflerın ıcın de r-e harflerı olacak ve yengec burcu yasca buyuk bırı olcak dedı .
ıkısı de bı bunakla evlendırdı benıallahım delırıyorum morelım bozuldu valla .
senın yorumu okumadım cnm ne geldı basına ?
Esatpaşa Fatoş; 17 yıl önce ilk gittiğim falcıdır. Nescafe fincanına yarım Türk kahvesi yapar ve içtikten sonra telvesini tepsiye döker ve tepsiyi çevirerek şekiller çizer ve yorumlar. Genelde aşk bakar. Ama adam evli mi, başka kadın var mı, yakında ayrılık veya düşüncesi var mı çok iyi bilir.
Zeynep; Eskiden Bahariye Nostradamus’ta çalışan ve sonra caddebostan^da kendi cafesini açıp işlemeyince evinde bakan kişi. Durum tespitleri tamamen ruh halinize göredir. Kendine bir de Yaşam koçluğu gibi bir değer yüklemiş gülünesi insan. Sadece gelecekle ilgili bir dediği oldu benimle ilgili.
Belgin Kostak; 7 yıl önce daha izmir’de yaşarken şoförüyle İstanbul’a 2-3 günlüğüne gelirdi ve arabasında bakardı. O zamanlar 100 TL idi. Kağıda karalayarak bakardı. Durum tespitleri fena değildi ama gelecek yalan oldu. Nası böyle ünlendi anlamadım.
Su Karakuş; Osmanbey’de ofisinde Tarot bakar. Kişilik analizi ve şimdiki zaman iyi ancak gelecek ııhh.
Yeditepe Cüneyt; Evinde bakıyor kahveye ama cinleri var sanırım. Odada show yapıyor. Tüm erkek falcılar gibi acımasız. İşlem de yapıyor ama kelin ilacı olsa başına sürer.
Kartalkaya Orhan; Evinde bakıyor, acımasız. Durum tespiti iyi gelecek foss.
Selma Toprak; telde 1.5 saate yakın tarot bakıyor 100 TL idi 3 yıl önce. Şimdiyi iyi bilip gelecek çıkmayanlardan.
Mercan Seyhan; O da aynı Selma Toprak gibi.
Elmira; Pozitif ve durum tespitleri iyi ama gelecek yok maalesef.
Emine; TV ye çıktıktan sonra sapıttı. (Rüyanız hayrolsun) Taksim’de Osmanağa Camii sokağında kendi cafesi var. Ben kahve baktırırdım ama tarot ta bakar. Şimdiyi biraz biril ama gelecek foss.
Ali İhsan Bey; Eve gelip tarot bakmıştı. Lara tarotu. Çok iddialı idi (3 yıl önce) ama ne yazaık koca bir yalan oldu.
Yumurtacı Nazife; Suya yumurta kırarak bakıyor şimdiki zamanda iyi ama gelecek foss.
Demet Keleş; Eskiden Beyoğlu’nda cafesinde bakardır şimdi Alman hast. Orada imiş. Kahve içersiniz ama kahve bahanedir, yüzünüze bakar. Genelde olanı görür ama gelecekle ilgili sadece birkaç şey yaşadım ben. Çok negatiftir. Negatif yüklenmeye hazır olurn.
Kurtuluş’taki Münire; Çok yıllar önce baktırırdım tarot. Evinde bakardı. Koca bir yalan.
Şenesenevler Birnur Hanım; Evinde bakar kağıda karalayarak. Gelecek tamamen foss.
Sığınak cafe Niko; Genelde pek tutulmaz burada ama bana tespitleri çok isabetli olan falcılardan biridir. Gelecek yok ne yazık.
Sembol Nişantaşı; Fulya, Eskiden duru görüsü iyiyidi ama çalkantılı özel hayatı onu sekteye uğrattı. Artık göremiyor, bir de cafeyle çok kaprisli.
Sembol Nişantaşı Bahar; Şimdi orada değil. Tarotta güzel yorumları vardı ama gelecek yok.
Sembol Nişantaşı Meryem; İlk falı muhteşemdir. Büyü var mı onu anlar. Yerine kadar söyler ama gelecek yok.
Sembol Nişantaşı Hande; Şimdi İsviçre’de, evlendi. Kahveyi iyi yorumlardı. Şimdiki zamanı çok iyi bilirdi. Ve çok pozitifti.
Sembol Nişantaşı Özgür, Vasat
Gemi Cafe Dilek; Fal bakmaktan sıkılan falcılardan. Artık Nişantaşı’nda imiş ama dedikleri çıkmayanlardan.
Sembol Beşiktaş Nihal; Durum tespitleri oldukça iyidir ve yakın tarihlerle ilgili dediklerini yaşadığım çok olmuştur. Ve çok pozitif.
Sembol Beşiktaş Bora; Kendisini dışarı çağırıp baktırmıştık. Şimdiki zamanda iyi ama gelecek ne yazık foss.
Beylikdüzü Şıvga; Kendisi işlemcidir ama o bile koca yalan.
Ataköy Sevim Hanım; Evinde bakar annelerimiz baksa daha iyi.
Angel’s cafe Burcu; Kahve baktırırdım. Nabza göre şerbet verenlerden gelecek foss. Ama enerjisini ve güler yüzünü severim.
Angel’s Ayfer; İki kez tarot baktırdım ama kayda değer bulmadım.
Kadıköy Nil; Tarot öğrenip bakarım diye ortaya çıkanlardan. Ben de öğrensem en az onun kadar bakarım. Ne şimdi ne de gelecek.
Kırmızım Meliha; eskiden buradaydı tiki ve cini vardı. Büyü var mı bilirdi. Vasat.
Semra; Sanırım Kadıköy Cafeinn cafedeydi. Vasat bence.
Yusuf; Acıbadem Dörtyol’da bir cafede idi. Sanırım şimdi kendi yerini açmış oraya yakın yerde. Su bakardı bana 3 yıl önce 50 TL ye. Ama gelecek çıkmadı.
Aydın Hn; Kıbrıs’ta yaşar telde bakar kahveye. Durum tespitleri iyidir. Gelecek dediklerini yaşamışlığım da vardır. İşlemcidir.
Fenerbahçe Oya; Çok önceleri baktırmıştım. Hiç iz kalmamış.
Nazlı; Harbiye’de ofisinde iskambil bakar. Biraz kötümserliği vardır bakarken ama aslında kendi çok güleryüzlüdür. Ama gelecek ne yazık çıkmaz.
Yılmaz; Pangaltı’da ofisinde baktırdım 100 TL yakınlarda. Genelde kişilik haritası çıkartıp yol gösterici. Ama acımasız tüm adamlar gibi.
Dejavu Duygu; İsimden başka birşey bilmemişti. Fosss.
Dejavu Neşe; Nabza göre şerbetçilerden.
Didem Bakırköy; Tatlı ve naif. Durum biliyor ama sadece o.
Yeşilköy Esra; Durum tespitinde başarılı gelecek foss.
Yeşilköy Ukraynalı bir kadın; Evinde tarot bakıyor 100 TL. Anı bile bilemedi aman sakın.
Beyoğlu Kadınlar ve Melekler; Hepsi birbirinin aynı. E ne yapsınlar ekmek parası. Dilek ve pelin h aksız ün kazanmış.
Gül; Eski Bakırköy Purple cafede şimdi Yeşilköy’de imiş. İlk falında şok olurdunuz sonrası foss. Ne şimdi ne de gelecek. Haksız ün kazandı bana göre.
Pen cafe Yeter; 1 kez baktırmıştım. Şimdiyi biraz bilmişti gelecek foss.
Pilav cafe Biriz; Tam bir fiyasko idi. Şimdi sanırım Angel’s cafede imiş.
Damlalar Emre; Onun baktığı iskambil falını ben de bakıyorum. Bakamadı da ben yorumladım. Çok komik ve pahalı idi. Vermedim para falan.
Sembol Beyoğlu; Tarık da, Mehmet de ve diğerleri de hep aynı. Değmez.
Sembol Cadde; Serkan sadece isim bilir geris yalan.
İstanbul cafe Alper; İlk falı güzeldi ama sonra saçmaladı.
Sarmaşık Hasan; Tam bir şarlatan ve herkese babadan kalma büyü çıkartır.
Capris Tasula; O da şarlatanlardan. Kurşun döküp para almaya heveslidir.
Zerrin Hn. Kuyubaşı Narçil cafe; Tam bir fiyasko
Fican cafe Melis; Durum tespitleri oldukça iyi idi ama gelecek yalan.
Göztepe’de Neval; 50 TL ye baktı geçen yıl tarota. Ama şimdiki zaman bile atmasyondu. Değmez.
Saim Hoca Merkezefendi; Aslında falcı değil sadece kısmet açıcı dua yapıyor. Ben biraz yararını gördüm.
Bakırköy Lale; İncirli’de evinde bakmıştı birkaç kez. Çok kayda değer değil.
Gaziosmanpaşa Birsel; Çok acımasız konuşuyor. Bende dedikleri az biraz tutmuştu.
ELANİT; rahmetli. Dedikleri çok isabetliydi. Keşke yaşasaydı.
Kadıköy cafe Rea Sevgi; Çok önceleri baktırmıştım tarot bakardı. Gelecek foss.
Ezel İdealtepe; Tamamen foss
Neriman Uçurtma cafe; Çingene bir kadın ne kadar fal bakarsa o da o kaadr baktı işte.
Arzu Üsküdar; Eve gelmişti ama tam bir şarlatan. Büyü var deyip para almak istiyor. Kanmayın.
Suzy Etiler’de Sporiumda tarot baktı. Tam bir fiyasko.
Baran; Selenyum’a eve geldi. Kişilik ve durum analizleri iyi ama gelecek yok.
Semra Kiraz cafe; Buraya gelip tarot bakmıştı. Çoook fos.
Soğanlık Emine; Kendinden ne kadar eminse o kadar fiyasko.
Olgu; iskambile bakar kısa ve nettir. Çok soru soramazsın. Ama gelecek çıkmaz.
Seyhan hanım; Kadıköy’de bir cafede baktı 3 yıl önce ve tam bir fiyasko idi.
Sema hanım Dimo cafe; Çok vasat.
Toprak; Kadıköy’de bir cafede yaramaz.
Sevgi Kadıköy Cafe Rea; Şimdiki zamanı bile tam bilemedi gelecek foss.
Benim kendimle ilgili hatırladıklarım bunlar ama isimlerini hatırlamadığım bi 15 kişi daha vardır. Yıllardır bunca fal deneyimimle elde ne var diyorum şimdi. Koca bir sıfır. Ama tyine de eskisi kadar sık olmasa da baktırmayı seviyorum. Şimdilerde 3-4 ayda bir kere baktırır oldum. En son Mimaroba’da Melek diye birini duydum 20 TL ye bakan ama bu bizim burada bahsettiğimiz Melek’mi bilmiyorum. Numarasına ulaşmak isterim her ikisinin da ve bir de Demet Keleş. Hani eskiden Beyoğlu Paradiso cafede bakan. Hepinize sevgiler. Çok uzun yazdığım için de bağışlayın lütfen.
Biz Kadikoy'de bir cafede bulusmustuk. Anadolu yakasinda oturuyor kendisi. Telefonda bir yer ayarliyorsunuz kararlastirip. Numarasi var canim ama benim mesaj gonderme hakkim yok malesef. Sen eger mailini falan atarsan bana o sekilde yollayabilirim.
Kizlar dayanamadım bende demete gittim ya beni bana soruyor sevgilin warmi eskisi kötüymüş falan die eski sinden daha berbat olmuş beni hatırlamadı falı salladı gibi arkada 5 kisi dahada vardı ben begenmeyince onlardan uç kisi sordu benim moralimin bozuk olduğunu gören sonra bastırırız degil gittiler cidden demeti defterden siliyorum cok değişmiş parayı bulunca performansı sıfır o kadarda övmüştümeskisiyle alakası yok
elif.kurt76@hotmail.comsanırım topıkte 2 tane didem var benim sureklı baktırdıgm didem bakırköyde kafede 3 vakitte 25 liraya bakıyor. kahve iskambil güzel bakıyo iyi biri.
diğer didem ümraniyede ofisinde bakıyor 40 tl ye ben gitcem kararlıyım haftasonu musaıt olunca randewu almayı dusunuyorum
**bana bahcelıewlerden umranıyeye nasıl gidilir tarif edermisiniz bayanlar :2:
ay ne bunağı ya, en fazla 10 yaş demiş duyanda 40 falan dedi sanacak
Demet'in suan baktığı falı :sevgilinde a e varmi ben yok s varmi ben söyleyin sen zorlama dedim ismi söyledim halen seni seviyor dedi adam başkasıyla evlendiama donecek dedi bn de hiç ses yok hiç böyle bakacağını düşünmüyordum ya nasıl olur eskiden cok sonra ve net bakmıştı ama şimdi hiç biseymi tutturmaz cidden eski falı yla hiç alakası yok 25 tl baktı ama inanınki kızlar söylediği seyler sanki ben degildim nasıl oluyor anlamadım ya ...(
Bende dun gittim yorum yapmistim agzida bozuk kadinin begenmedim hic moral bozmaktan baska ise yaramadi valla paramiza yazik bu arada senin onericegin bi falci varmi bu arada kixlar bu demette baktircagniza iphoneda bi uygulama var valla o daha iyi bakiyo :))
elif.kurt76@hotmail.com cok acıl mumkunse
tşkler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?