İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaşlar ayrıca eski yazılarda gördüm; Merkezefendi'de Saim hocadan bahsedilmiştir. Kendisini biz çok yakinen tanırız. Falcı değildir. Dua yapar. Bunlar büyük dualardır. Büyüyle asla işi olmaz. Bir çok iş adamı, millet vekili kimi ararsanız gider ona. Ulaşmak isteyen olursa numarasını verebilirim.

hahahah yorumuna cok guldum canım .ozellıkle kırmızı yere

100 tl biraz fazla değilmi acayip iyi olsada o para bı falci için cok para manyakmiyim olurum bn vermem o parayı ne o ya ne söylüyor acaba 100 YTL'ye merak ettim biraz anlat bakalım canım :)

canım yaa 100 tl bana da bıraz fazla geldı :/ yanı eskıden olsa belkı 100tl verırdım ama

falcı geze geze artık anlıyorsun kı hıc bır falcının ozel bı numarası yok

o yuzden o paranın degmedıgını anlıyorsun .yanı hepsı aynı seylerı soyluyor

an ve gecmısde cok basarılı falcılar tanıdım ama ,gelecekle ılgılı falcıların genelı artık tatmın etmıyor benı .

o yuzden canım 100tl bana da bıraz fazla geldı .ınsallah soyledıklerı cıkar cnm .haberdar et bızı

Bı arada merak etmiştim bana yakın Erenköy ama gitmem 100 tl ne yav yuh kaç bakıyor ne bakıyor altın tasdami bakıyor ne acep eğer o kadar iyi bı falci olsa B'nden kacmazdi ben kimleri duydum başka baktiran varmi acaba su şebneme birde ben fal orucumu demetle bozdum anlattım zaten eskisi gibi bakamıyor cok berbat baktı benim dilime düştü ya kişiliğine sözüm yok ben falına bakarım ne umutlarda gittim kadın beni taksimden soğuttu şimdi bayramdan sonra bi falci deneyeceğim bakalım kızlar telefonda fal asla baktirmayin acaip sallıyorlar ...!

Merhaba bu saim hocayi bnde cok duydum ama bir turlu ulasamadim. adresi tam olarak nedir yada telefon numarasi varmi irtibat kurabilecegim ?

gulden hanım artık tılbe cafede degılşdır avcılarda kendıne mekan actı avcılarda fox clup karsında ilay cafede bakıyır iletişim 05373502271 bu numaradan ulasabılırsnız gulden hanıma

Bizim evin orda burası geçerken gördüm merak ettim baktirmadim bakalım eğer memnun kalırsam burdan derim herkese

falcolıkler hadı ramazan da bıttı artık ,fal orucumuz da bıtmıstır

ben de oyle ters bı ınsanım kı ramazan boyunca baktırdım baktırdım

ramazan bıttı fal orucuna gırdım

Son düzenleme:
Merhaba saim hocaya nasil ulasabilirim hangi gunler nerde bulunur adres teli varmidir ?
Tsk

Merbaba
saim hocaya nasil ulasabilirim. nette ne adresini bulabildim ne telefonunu. iletisim bilgilerini msj atabilirmisin ?

Dün buradaki yazıyı görünce hergün kapısının önünden geçtiğim yeni bir Cafe açıldığını gördüm fal Cafe olduğunu anlamamıştım burda yazinca avcilar Fox un karşısında bende ozaman jeton düştü dün baktım gece 10 da açık gidip deneyim dedim cafenin ici çok sırın olmuş daha oncede büstünü falci tanimisimdir uzun zamandır bakan tecrübeli biriymiş kendisi eskiden tilbe Cafe'de bakıyormuş şimdi ise kendi yerini acmışlar hiç giymemişim keske daha önce tanisaymisim çok pozitif bir bayan kendisi çok güzel baktı ayrıntiliydi çok memnun kaldım gercekten tavsiye ederim herkese

Cnm merkezefendiye gidersen orda kime sorsan söylerler bende faydasını gormuştum yalnız 4den önce git

Saol cnm bilgi icin ama benim evim sile tarafinda hocanin yeride zeytinburnunda yani eger gttigimde bulamazsam kotu olacak o yuzden en azindan randevu alip yada onun orda oldugu bigun gtmk istiyorum. Hocanin cep telefonu ya da caminin telefonu varmi ulasabilcegim ?

Saim hoca eskiden merkez efendi camisinin müftüsüydu şimdi camide değil bende numarası yok bu forumda bilen vardı birikerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…