Bende dun gittim yorum yapmistim agzida bozuk kadinin begenmedim hic moral bozmaktan baska ise yaramadi valla paramiza yazik bu arada senin onericegin bi falci varmi bu arada kixlar bu demette baktircagniza iphoneda bi uygulama var valla o daha iyi bakiyo :))
Merhaba arkadaşlar. Bir süredir fal baktırmıyordum. Bugün cadde tarafına gidince aklıma Şebnem hanım geldi. Ona baktıramamıştım daha önceden, müsait bi zamanını yakalayamamıştım. Bugün sonunda baktırabildim. Söyleyebileceğim tek şey tek kelime ile harika. Bu kadar zamandır fal baktırdım kimlere kimlere, Şebnem hanım gibi bakan olmamıştı. Söyledikleri çıkar çıkmaz bilemem fakat falı oldukça tatmin etti beni. Etkilendim açıkçası. Yanımda gelen ve arkadaşımda aynı şekilde. 100 lira fiyatı ama değer. Deneyin derim.
Merhaba arkadaşlar. Bir süredir fal baktırmıyordum. Bugün cadde tarafına gidince aklıma Şebnem hanım geldi. Ona baktıramamıştım daha önceden, müsait bi zamanını yakalayamamıştım. Bugün sonunda baktırabildim. Söyleyebileceğim tek şey tek kelime ile harika. Bu kadar zamandır fal baktırdım kimlere kimlere, Şebnem hanım gibi bakan olmamıştı. Söyledikleri çıkar çıkmaz bilemem fakat falı oldukça tatmin etti beni. Etkilendim açıkçası. Yanımda gelen ve arkadaşımda aynı şekilde. 100 lira fiyatı ama değer. Deneyin derim.
arkadaşlar 10 tl ye yıldıznağme bakan fatıhtekı hocaya gıden varmı soledıklerı cıkıyormu bılıyormu ?
Arkadaşlar ayrıca eski yazılarda gördüm; Merkezefendi'de Saim hocadan bahsedilmiştir. Kendisini biz çok yakinen tanırız. Falcı değildir. Dua yapar. Bunlar büyük dualardır. Büyüyle asla işi olmaz. Bir çok iş adamı, millet vekili kimi ararsanız gider ona. Ulaşmak isteyen olursa numarasını verebilirim.
gülden hanım hangi günler orda biliyormusun teli varsa atarmısın bana
gulden hanım artık tılbe cafede degılşdır avcılarda kendıne mekan actı avcılarda fox clup karsında ilay cafede bakıyır iletişim 05373502271 bu numaradan ulasabılırsnız gulden hanıma
Bizim evin orda burası geçerken gördüm merak ettim baktirmadim bakalım eğer memnun kalırsam burdan derim herkese
Esatpaşa Fatoş; 17 yıl önce ilk gittiğim falcıdır. Nescafe fincanına yarım Türk kahvesi yapar ve içtikten sonra telvesini tepsiye döker ve tepsiyi çevirerek şekiller çizer ve yorumlar. Genelde aşk bakar. Ama adam evli mi, başka kadın var mı, yakında ayrılık veya düşüncesi var mı çok iyi bilir.
Zeynep; Eskiden Bahariye Nostradamusta çalışan ve sonra caddebostan^da kendi cafesini açıp işlemeyince evinde bakan kişi. Durum tespitleri tamamen ruh halinize göredir. Kendine bir de Yaşam koçluğu gibi bir değer yüklemiş gülünesi insan. Sadece gelecekle ilgili bir dediği oldu benimle ilgili.
Belgin Kostak; 7 yıl önce daha izmirde yaşarken şoförüyle İstanbula 2-3 günlüğüne gelirdi ve arabasında bakardı. O zamanlar 100 TL idi. Kağıda karalayarak bakardı. Durum tespitleri fena değildi ama gelecek yalan oldu. Nası böyle ünlendi anlamadım.
Su Karakuş; Osmanbeyde ofisinde Tarot bakar. Kişilik analizi ve şimdiki zaman iyi ancak gelecek ııhh.
Yeditepe Cüneyt; Evinde bakıyor kahveye ama cinleri var sanırım. Odada show yapıyor. Tüm erkek falcılar gibi acımasız. İşlem de yapıyor ama kelin ilacı olsa başına sürer.
Kartalkaya Orhan; Evinde bakıyor, acımasız. Durum tespiti iyi gelecek foss.
Selma Toprak; telde 1.5 saate yakın tarot bakıyor 100 TL idi 3 yıl önce. Şimdiyi iyi bilip gelecek çıkmayanlardan.
Mercan Seyhan; O da aynı Selma Toprak gibi.
Elmira; Pozitif ve durum tespitleri iyi ama gelecek yok maalesef.
Emine; TV ye çıktıktan sonra sapıttı. (Rüyanız hayrolsun) Taksimde Osmanağa Camii sokağında kendi cafesi var. Ben kahve baktırırdım ama tarot ta bakar. Şimdiyi biraz biril ama gelecek foss.
Ali İhsan Bey; Eve gelip tarot bakmıştı. Lara tarotu. Çok iddialı idi (3 yıl önce) ama ne yazaık koca bir yalan oldu.
Yumurtacı Nazife; Suya yumurta kırarak bakıyor şimdiki zamanda iyi ama gelecek foss.
Demet Keleş; Eskiden Beyoğlunda cafesinde bakardır şimdi Alman hast. Orada imiş. Kahve içersiniz ama kahve bahanedir, yüzünüze bakar. Genelde olanı görür ama gelecekle ilgili sadece birkaç şey yaşadım ben. Çok negatiftir. Negatif yüklenmeye hazır olurn.
Kurtuluştaki Münire; Çok yıllar önce baktırırdım tarot. Evinde bakardı. Koca bir yalan.
Şenesenevler Birnur Hanım; Evinde bakar kağıda karalayarak. Gelecek tamamen foss.
Sığınak cafe Niko; Genelde pek tutulmaz burada ama bana tespitleri çok isabetli olan falcılardan biridir. Gelecek yok ne yazık.
Sembol Nişantaşı; Fulya, Eskiden duru görüsü iyiyidi ama çalkantılı özel hayatı onu sekteye uğrattı. Artık göremiyor, bir de cafeyle çok kaprisli.
Sembol Nişantaşı Bahar; Şimdi orada değil. Tarotta güzel yorumları vardı ama gelecek yok.
Sembol Nişantaşı Meryem; İlk falı muhteşemdir. Büyü var mı onu anlar. Yerine kadar söyler ama gelecek yok.
Sembol Nişantaşı Hande; Şimdi İsviçrede, evlendi. Kahveyi iyi yorumlardı. Şimdiki zamanı çok iyi bilirdi. Ve çok pozitifti.
Sembol Nişantaşı Özgür, Vasat
Gemi Cafe Dilek; Fal bakmaktan sıkılan falcılardan. Artık Nişantaşında imiş ama dedikleri çıkmayanlardan.
Sembol Beşiktaş Nihal; Durum tespitleri oldukça iyidir ve yakın tarihlerle ilgili dediklerini yaşadığım çok olmuştur. Ve çok pozitif.
Sembol Beşiktaş Bora; Kendisini dışarı çağırıp baktırmıştık. Şimdiki zamanda iyi ama gelecek ne yazık foss.
Beylikdüzü Şıvga; Kendisi işlemcidir ama o bile koca yalan.
Ataköy Sevim Hanım; Evinde bakar annelerimiz baksa daha iyi.
Angels cafe Burcu; Kahve baktırırdım. Nabza göre şerbet verenlerden gelecek foss. Ama enerjisini ve güler yüzünü severim.
Angels Ayfer; İki kez tarot baktırdım ama kayda değer bulmadım.
Kadıköy Nil; Tarot öğrenip bakarım diye ortaya çıkanlardan. Ben de öğrensem en az onun kadar bakarım. Ne şimdi ne de gelecek.
Kırmızım Meliha; eskiden buradaydı tiki ve cini vardı. Büyü var mı bilirdi. Vasat.
Semra; Sanırım Kadıköy Cafeinn cafedeydi. Vasat bence.
Yusuf; Acıbadem Dörtyolda bir cafede idi. Sanırım şimdi kendi yerini açmış oraya yakın yerde. Su bakardı bana 3 yıl önce 50 TL ye. Ama gelecek çıkmadı.
Aydın Hn; Kıbrısta yaşar telde bakar kahveye. Durum tespitleri iyidir. Gelecek dediklerini yaşamışlığım da vardır. İşlemcidir.
Fenerbahçe Oya; Çok önceleri baktırmıştım. Hiç iz kalmamış.
Nazlı; Harbiyede ofisinde iskambil bakar. Biraz kötümserliği vardır bakarken ama aslında kendi çok güleryüzlüdür. Ama gelecek ne yazık çıkmaz.
Yılmaz; Pangaltıda ofisinde baktırdım 100 TL yakınlarda. Genelde kişilik haritası çıkartıp yol gösterici. Ama acımasız tüm adamlar gibi.
Dejavu Duygu; İsimden başka birşey bilmemişti. Fosss.
Dejavu Neşe; Nabza göre şerbetçilerden.
Didem Bakırköy; Tatlı ve naif. Durum biliyor ama sadece o.
Yeşilköy Esra; Durum tespitinde başarılı gelecek foss.
Yeşilköy Ukraynalı bir kadın; Evinde tarot bakıyor 100 TL. Anı bile bilemedi aman sakın.
Beyoğlu Kadınlar ve Melekler; Hepsi birbirinin aynı. E ne yapsınlar ekmek parası. Dilek ve pelin h aksız ün kazanmış.
Gül; Eski Bakırköy Purple cafede şimdi Yeşilköyde imiş. İlk falında şok olurdunuz sonrası foss. Ne şimdi ne de gelecek. Haksız ün kazandı bana göre.
Pen cafe Yeter; 1 kez baktırmıştım. Şimdiyi biraz bilmişti gelecek foss.
Pilav cafe Biriz; Tam bir fiyasko idi. Şimdi sanırım Angels cafede imiş.
Damlalar Emre; Onun baktığı iskambil falını ben de bakıyorum. Bakamadı da ben yorumladım. Çok komik ve pahalı idi. Vermedim para falan.
Sembol Beyoğlu; Tarık da, Mehmet de ve diğerleri de hep aynı. Değmez.
Sembol Cadde; Serkan sadece isim bilir geris yalan.
İstanbul cafe Alper; İlk falı güzeldi ama sonra saçmaladı.
Sarmaşık Hasan; Tam bir şarlatan ve herkese babadan kalma büyü çıkartır.
Capris Tasula; O da şarlatanlardan. Kurşun döküp para almaya heveslidir.
Zerrin Hn. Kuyubaşı Narçil cafe; Tam bir fiyasko
Fican cafe Melis; Durum tespitleri oldukça iyi idi ama gelecek yalan.
Göztepede Neval; 50 TL ye baktı geçen yıl tarota. Ama şimdiki zaman bile atmasyondu. Değmez.
Saim Hoca Merkezefendi; Aslında falcı değil sadece kısmet açıcı dua yapıyor. Ben biraz yararını gördüm.
Bakırköy Lale; İncirlide evinde bakmıştı birkaç kez. Çok kayda değer değil.
Gaziosmanpaşa Birsel; Çok acımasız konuşuyor. Bende dedikleri az biraz tutmuştu.
ELANİT; rahmetli. Dedikleri çok isabetliydi. Keşke yaşasaydı.
Kadıköy cafe Rea Sevgi; Çok önceleri baktırmıştım tarot bakardı. Gelecek foss.
Ezel İdealtepe; Tamamen foss
Neriman Uçurtma cafe; Çingene bir kadın ne kadar fal bakarsa o da o kaadr baktı işte.
Arzu Üsküdar; Eve gelmişti ama tam bir şarlatan. Büyü var deyip para almak istiyor. Kanmayın.
Suzy Etilerde Sporiumda tarot baktı. Tam bir fiyasko.
Baran; Selenyuma eve geldi. Kişilik ve durum analizleri iyi ama gelecek yok.
Semra Kiraz cafe; Buraya gelip tarot bakmıştı. Çoook fos.
Soğanlık Emine; Kendinden ne kadar eminse o kadar fiyasko.
Olgu; iskambile bakar kısa ve nettir. Çok soru soramazsın. Ama gelecek çıkmaz.
Seyhan hanım; Kadıköyde bir cafede baktı 3 yıl önce ve tam bir fiyasko idi.
Sema hanım Dimo cafe; Çok vasat.
Toprak; Kadıköyde bir cafede yaramaz.
Sevgi Kadıköy Cafe Rea; Şimdiki zamanı bile tam bilemedi gelecek foss.
Benim kendimle ilgili hatırladıklarım bunlar ama isimlerini hatırlamadığım bi 15 kişi daha vardır. Yıllardır bunca fal deneyimimle elde ne var diyorum şimdi. Koca bir sıfır. Ama tyine de eskisi kadar sık olmasa da baktırmayı seviyorum. Şimdilerde 3-4 ayda bir kere baktırır oldum. En son Mimarobada Melek diye birini duydum 20 TL ye bakan ama bu bizim burada bahsettiğimiz Melekmi bilmiyorum. Numarasına ulaşmak isterim her ikisinin da ve bir de Demet Keleş. Hani eskiden Beyoğlu Paradiso cafede bakan. Hepinize sevgiler. Çok uzun yazdığım için de bağışlayın lütfen.
saim hoca ne verirseniz onu alıyor öyle bir ücreti yok . ben 40 tl bırakmıştım bakmaz bile ne kdr bıraktığınıza ama dediğim gibi öyle sevgiliyi geri getirme vs gibi şeyler yapmaz
kovar bide yanından kızar çok bilginiz olsun ama söyler olurmu olmazmı diye
Merbaba
saim hocaya nasil ulasabilirim. nette ne adresini bulabildim ne telefonunu. iletisim bilgilerini msj atabilirmisin ?
Cnm merkezefendiye gidersen orda kime sorsan söylerler bende faydasını gormuştum yalnız 4den önce git
Saol cnm bilgi icin ama benim evim sile tarafinda hocanin yeride zeytinburnunda yani eger gttigimde bulamazsam kotu olacak o yuzden en azindan randevu alip yada onun orda oldugu bigun gtmk istiyorum. Hocanin cep telefonu ya da caminin telefonu varmi ulasabilcegim ?
Saim hoca eskiden merkez efendi camisinin müftüsüydu şimdi camide değil bende numarası yok bu forumda bilen vardı birikerinde
Anladim cnm burdan yazdim nosunu adresini istedim bilenlerden ama henuz gormediler sanirim ins ulasabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?