sayfa3819'a bakarsan cnm benim yazmış olduğum mesaja..sana gönderebilirim numara...
Arkadaslar merhaba. Telefondan girdigim icin mail atamiyorum su an. Mesaj hakkim da henuz yok. Mesaj atan arkadaslara bu aksam cevap verecegim. Ama ben Saim hocayi daha bugun babama sordum. Saim hoca oyle randevuyla bakmaz dedi. O kadar cok giden kisi var ki, onemsiz bir sey icinse zaten kizip gonderiyor. Belirli bir ucreti yok. Telefonla ulasmak biraz zor yani. Merkezefendi camiinde hala. Orda herkes biliyormus kendinisini zaten. İyi bir hoca fakat ister istemez isi biraz ticarete dokmus cunku cok gideni var.
Anladim cnm burdan bi arkadasla maillestik saolsun verdi noyu, hocayi aradim ama 10gun snra ara dedi. Bana ozelden mail adresini verebilirsen eger gitme sebebimi senlede paylasayim yani en azindan bakarmi bakmazmi bana bi fikir verirsin. bide oyle cok yuksek meblaglar verecek durumumda yok yani minimum ne kdr yeterli olur acaba ona gore hazirlikli gideyim. mailleselim mutlaka.
Yok Cnm öyle rakamlar almıyor 50-60 filan alıyor öyle para göz değildir dua verir işlem verir birebir yapmak lazimMesaj hakkım olmadığı için gönderemiyorum canım. Ama çok yüksek rakamlar isteyeceğini sanmıyorum. Yani ilk gittiğinde 100-150 lira veriyormuş kadınlar. Dua yazıyor vs. Tabi bu senin istediğin şeye göre değişir.
Yok Cnm öyle rakamlar almıyor 50-60 filan alıyor öyle para göz değildir dua verir işlem verir birebir yapmak lazim
100 tl biraz fazla değilmi acayip iyi olsada o para bı falci için cok para manyakmiyim olurum bn vermem o parayı ne o ya ne söylüyor acaba 100 YTL'ye merak ettim biraz anlat bakalım canım :)
kızlar çok acıl saım hocanın telını bana gonderırmısınız ben zeytınburnuna cok yakınım
Yok Cnm öyle rakamlar almıyor 50-60 filan alıyor öyle para göz değildir dua verir işlem verir birebir yapmak lazim
Peki sen islem yaptirdinmi hic bu hocaya. ne gibi ve ne kdrda surede faydasini gordun merak ettimde...
Ben7 sene önce yaptırmıştım is için iyi olmuştu fakat suan başka hocaya gidiyorum sen ne için istiyosun
okadar falcıya gıdıyosun kotu bırsey yok degılmı dıyorsun sonrada basına bırsey gelıyor okadar gıttımkı dıyorsun 1tanesıde soylemezmı dıyorsun okadar ıddalı konusuyorlarkı yazık falcı kalmamıs ınsanı bır uyarırlar ıyı falcıyım dıyolarya
Evet biraz fazla. Şebnem'i bu forumda eskiden çok övdükleri için gidip denemek istedim. Pişman da olmadım açıkçası. Gerçi tabi ileride ne olacak bitecek bilemeyiz ama uzun bir süre fal baktırmam mesela. Oraya buraya gidip 20-30 vereceğime bir kere 100 lira öderim daha da ihtiyacım olmaz diye düşündüm. Bildiği şeyler insanı şaşırtıyor çünkü. Buradan da bir kaç arkadaş 1-2 sene geçmesine rağmen hala Şebnem'in dedikleri çıkıyor diyince merak ettim ben de :) Uzun uzun bakıyor işte fala. İskambil kağıdı açıyor biraz ama hikaye onlar. Besbelli cinleri var. Görür görmez anlıyorsunuz.[/. Ben şebnemi araştırdım uzaktan arkadaşımın yakını gitmiş 200 tl ödemiş dedikleri çıkmadı diyor o yuzden ben biraz üzerinde durmadım açıkcası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?