Evet biraz fazla. Şebnem'i bu forumda eskiden çok övdükleri için gidip denemek istedim. Pişman da olmadım açıkçası. Gerçi tabi ileride ne olacak bitecek bilemeyiz ama uzun bir süre fal baktırmam mesela. Oraya buraya gidip 20-30 vereceğime bir kere 100 lira öderim daha da ihtiyacım olmaz diye düşündüm. Bildiği şeyler insanı şaşırtıyor çünkü. Buradan da bir kaç arkadaş 1-2 sene geçmesine rağmen hala Şebnem'in dedikleri çıkıyor diyince merak ettim ben de :) Uzun uzun bakıyor işte fala. İskambil kağıdı açıyor biraz ama hikaye onlar. Besbelli cinleri var. Görür görmez anlıyorsunuz.[/. Ben şebnemi araştırdım uzaktan arkadaşımın yakını gitmiş 200 tl ödemiş dedikleri çıkmadı diyor o yuzden ben biraz üzerinde durmadım açıkcası
Doğrudur, bir şey diyemiyorum. Bakalım artık zamanla çıkacak şeyler zaten. Arkadaşım da baktırmıştı. Onda da bir gelişme olursa haberdar ederim sizi.
Kizlar taksim symbol tarik cok ama cok kotu hic zamaninizi harcamayin
Bakirkoy didem in cikan fali varmi? Yorumlarinizi yazarmisiniz
Birde mandal cafe ada? Gitmeye degermi bu aksam gitmek istiyorum hangisi oncelikli sizce?
Didem'e bende gittim güzel bakıyor ama daha dedikleri çıkmadı ada için daha önce kötü dedim ama o bana birisiye tanıştım evli zaman kaybı görüşme dedi ben sallıyor dedim falını ciddiye almadım keske alsaydım
kadıköyde mu cafede çalışan neva ece hanımı tavsiye ederim...kendisi süperdir
yazz 12 arslan beye gittiğini söylüyorsun .. etkilenmemene bir şey diyemem.. mutlaka senin gözlemlerinde farklı kişiler vardır. sana şimdi diğer arkadaşın taşlamasına verdiğim gibi sorsam... sence fal nerede bakılıyor diye :) bana yardımcı olabilirmisin ? ben kişinin boyunu kilosunu yaşını hatta göz rengini tarihleri ise günü gününe veren birini daha görmedim.. bu arada mu cafede sadece arslan beyde yok ... pandora falı ile nam salmış mine hanım ve keops ta hayli iddialı aysun hanım var..... bunlardan hangisine biri veya birileri bakabiliyor...? adres verirsen sevinirim... illa mu cafe demiyorum.. ama illa kalite diyeceğim...çoluk çocuğa fal bakılmıyor.. elbette pahalı :) öğrenci takımı ile 2. sınıflar uğraşıyor...mu cafeye girdiğini iddia ediyorsanız kapıdaki first class ikazını anlamış olmalısınız.
bende ne zamandır baktırmıyordum o kadar çok kişiye baktırdım ki bir ara uzunca bir zaman baktırmicam dedim ama şu an yine istiyorum kime gitsem acaba bana gelecek değil şu anı bilen biri lazım. Emelim cafe bakırköye mi gitsem orda baktıran var mı?
yani ada'ya gidilir diyo musun?
yani ada'ya gidilir diyo musun?
o zaman yarın öğlen çıkayım bakırköydeki fal cafeleri bir dolaşayım bir kaç kişiye baktırayımdöndüğümde akşam sizlere mutlaka haber veririm kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?