İstanbul'da Fal - Falcılar

kızlar az önce yeşilköy tilbede fal baktırdım.memnun kalmadım haberiniz olsun 3 kişi baktırdık hepimize aynı şey söyledi.aslında stones cafede güle baktırcaktık o cafeden ayrıldığı için daha önceden baktırıp memnun kalan arkımızın dediği yere gittik.kıza bakan falcı ayrılmış,bu kadın bu yere yeni gelmiş.bildiğiniz fos.

Kizlar taksim symbol tarik cok ama cok kotu hic zamaninizi harcamayin

Bende dün kardesimle majestik Cafe sengule gittik tam bir fiyasko çok kızdım kadın bana soruyor ne is yapacaksın nereye tatile gidiyorsun hayatında biri varmi fal baktirirken cinlerim tepeme cikti o kadını nasıl falciyim diye oturtmuşlar kadın muhabbet ediyor ben muhabbete gelmedimki falciyim sana bunları benmi anlatacağım kalktım kasaya memnun olmadığımı söyledim Şenay hanım oranın sahibiymis o bakmak istedi tabi benim fal baktirma istegim bitmişti ama ince davetini kırmadım oda beni memnun göndermek istedi sagolsun güzel baktı

Kizlar son deneyimlerimi paylasiyorum; feza hatun kadikoy; devamli soru sorup cevaba gore yorum yapiyor. İsim bulmak icin alfabedeki butun harfleri saydi. Angels burcu; ilk baktirdigimda dedikleri mantikli gelmisti ancak verdigi tarihler gecti ve hic biri olmadi. Kiwa cafe kerim; analizleri guzeldi ani bildi, gelecek derseniz fos. Kadinlar kahvsi pelin; 2-3 kez gittim ucundan kiyisindan yakaliyor, kendi yorumunu katmasa bir kisminin ciktigini soyleyebilirim. Mesela evleniceksin diyorsa siz onu o tarihte sizi arayacak ya da bulusacaksiniz diye yorumlayin. Dilek de ayni sekilde bir kac cumlesi spesifik ve dogru, geri kalani kendi yorumu, yasadikca anliyorsunuz. Dilekle peline anlik durum hk soru sormak icin gidin. su vakitte geri donusu var diyorsa var. gecen gun yine taksimde bi cocuga baktirdim mum atesiyle bakti. Bugunle ilgili 1 cumle soyledi o da spesifik ve dogruydu gerisi gelecekti. Cikarsa guzel seyler soyledi umarim cikar. 2 sene icinde olacak olaylari soyledi. Yinede tam nokta atisi yapan falci varsa bildiginiz paylasin lutfen. Yorumlarimi yaparim yine burdan:)

Bakirkoy didem in cikan fali varmi? Yorumlarinizi yazarmisiniz

Birde mandal cafe ada? Gitmeye degermi bu aksam gitmek istiyorum hangisi oncelikli sizce?

bende ne zamandır baktırmıyordum o kadar çok kişiye baktırdım ki bir ara uzunca bir zaman baktırmicam dedim ama şu an yine istiyorum kime gitsem acaba bana gelecek değil şu anı bilen biri lazım. Emelim cafe bakırköye mi gitsem orda baktıran var mı?

Bakirkoy didem in cikan fali varmi? Yorumlarinizi yazarmisiniz

Birde mandal cafe ada? Gitmeye degermi bu aksam gitmek istiyorum hangisi oncelikli sizce?

Didem'e bende gittim güzel bakıyor ama daha dedikleri çıkmadı ada için daha önce kötü dedim ama o bana birisiye tanıştım evli zaman kaybı görüşme dedi ben sallıyor dedim falını ciddiye almadım keske alsaydım

yani ada'ya gidilir diyo musun?

kadıköyde mu cafede çalışan neva ece hanımı tavsiye ederim...kendisi süperdir

Mu cafe tam bir dolandirici, cok bilmis bir kadin gelip once zenginmisijiz diye sizle biraz sohbet ediyor sonra basliyor yanik fali 1000 tlden 20 tlye kadae her turlu falimiz var diye. Yani kac paran varsa o kadar alicaz gibisinden. Bir tek kendini akilli sanan bu insanlara da prim vermeyin arkadaslar

Yine mu cafe reklami:)))

Su ani bana göre en iyi bilen laf Cafe Kuzey. 3 ay önce gittim gecmis ve an cok iyiydi gelecek çıkmadı bayramın 2 gunü fal baktirayim dedim uzun zamandır baktirmiyordum bakirkoy Didem yada ada'yi deniyeyim diye düşünüyordum sonra vazgeçtim dedim gene Kuzey'e gideyim en azından eğlenceli bır cocuk güldürüyor beni dedim ona gittim. Gecmis ve anda her zamanki gibi iyiydi gelecek icin gene birtakım seylerden bahsetti ben umursamadim bır ara bana dediki ailede biri rahatsiz cok kısa bır zamanda ameliyat geçirecek ama olumlu dedi. Ben dedim içimden evde kimse rahatsiz değil salladı galiba. Bu arada babam ayrı bizden senelerdir dün üvey kardes aradı baba rahatsizmis cuma ameliyat olucakmis. Bu da çıkan fal mı oluyor bilemedim yorum size ait :)

yani ada'ya gidilir diyo musun?

adaya gitmedim ama o tarafa geçersem gitmeyi düşünüyorum genelde adaya gidenler herhangi bir olumsuz yanından bahsetmedi yani salladı, kötü baktı fln demediler tabi yinede sen bilirsin ben genelde içime hangisi sinerse ona giderim ama baktırırsan hbr ver mutlaka bnde merak ediyorum.

Bu arada kızlar bu Fatih'te yildizname bakan hocaya giden olmadı mı hiç ? Bunu merak ediyorum ama cok kararsız kaldım gidip gitmemek konusunda..:)

o zaman yarın öğlen çıkayım bakırköydeki fal cafeleri bir dolaşayım bir kaç kişiye baktırayım döndüğümde akşam sizlere mutlaka haber veririm kızlar.

o zaman yarın öğlen çıkayım bakırköydeki fal cafeleri bir dolaşayım bir kaç kişiye baktırayım döndüğümde akşam sizlere mutlaka haber veririm kızlar.

Desene yarın bol bol kahve içeceksin :) iyi haberlerle bekleriz yorumlarını ..

Arkadaslar, cadde symbol cafe serkan'a gitmistim, gecmis ve gunu cok iyi bildi gelecekle ilgili 2 sey soyledi, biri eylul de digeri ekim de gerceklesecekmis, beklemedeyim.
ankaradada yildiz diye bi bayan bakiyodu kizilayda bi cafede, ve serkan'in dediklerini aynisini soyledi bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…