Bu arada kızlar bu Fatih'te yildizname bakan hocaya giden olmadı mı hiç ? Bunu merak ediyorum ama cok kararsız kaldım gidip gitmemek konusunda..:)
mandal cafe ada bey'ı soranlar olmus .ben bırkac sayfa once gıttıgımı yazmıstım ama memnun kalıp kalmadıgımı belırtmemıstım .
ada beyden ben acıkcası pek memnun kalmadım .evet sana soru sormuyor ama ,ustu kapalı agzını arıyor
ve senden gelen yorume cumlelerını degıstırıyor .en sık kullandıgı kelıme ıse "aslında "kelımesı .
yanı sen onun dedıgı seyı onaylamayınca o hemen u donusu yapıp "aslında soyle olmus zaten "deyıp lafı cevırıyor .
mısal bana kurdugu bı cumleyı aktarayım ;
ada bey : sen onu salmıssın özgur bırakmıssın ne halı varsa gor demıssın gıtmıssın
ben : yoo ben degıl o gıttı .
ada bey : aslında zaten o gıtmıs ozgur kalmak ıstemıs .
bir baska cumle ornegı daha ;
ada bey : bu kısısenı aılesıyle tanıstırmısta olabılır
ben : evet tanısmıstım
ada bey : aslında tanısmıssın zaten bu kısı aılesıyle bı senı tanıstırmıs .
ıste boyle kızlar .acık acık soru sormuyor ama ,ustu kapalı agzından lafı alıp
aslında meshur kelımesıyle cumleyı evırıp cevırıyor
İyi ki gitmemisim desene :))
cok kararsız kaldım Ada ve Didem konusunda ama bildiğimden şaşmayalım dedim Kuzey'e gittim :))
Bu arada sen denedin mı hiç kuzey'i ??
canım kuzeyı ben hıc denemedım.ama merak edıyorum .
bı ara gıdıcem onada ama sımdı degıl .kendıme gelmem lazım
Canim bunu mutlaka dene ve yorumlarını bize yaz :) cok guzel analiz ediyorsun Falcilari :) ben taksim kadikoy tarafı 30 a yakın falci gördüm ama bu cocuk gibisini görmedim. Merak ediyom bır bana mı bu kadar başarılı diye. Bu arada gecmis ve anda başarılı malesef gelecek bende tutmadı :)
Ha bu arada cok komik bır cocuk cok güldürüyor en azından güler eğlenirsin :))
anladım cnm .ballandıra ballandıra anlatma tutmaya calısıyorum kendımı
sımdı zaten ıstesemde gıdemem ,tum paracıklarımı falcılara kaptırdım valla
bıraz paralanayım o zaman gıdıcem suan da en son gıttıgım olan can beyden memnun
kaldım .can beyde tarıhler verdı o tarıhlerı beklıyorum onlarıda yazarım .
kuzeye gıttıgım zamanda yazarım canım .
mandal cafe ada bey'ı soranlar olmus .ben bırkac sayfa once gıttıgımı yazmıstım ama memnun kalıp kalmadıgımı belırtmemıstım .
ada beyden ben acıkcası pek memnun kalmadım .evet sana soru sormuyor ama ,ustu kapalı agzını arıyor
ve senden gelen yorume cumlelerını degıstırıyor .en sık kullandıgı kelıme ıse "aslında "kelımesı .
yanı sen onun dedıgı seyı onaylamayınca o hemen u donusu yapıp "aslında soyle olmus zaten "deyıp lafı cevırıyor .
mısal bana kurdugu bı cumleyı aktarayım ;
ada bey : sen onu salmıssın özgur bırakmıssın ne halı varsa gor demıssın gıtmıssın
ben : yoo ben degıl o gıttı .
ada bey : aslında zaten o gıtmıs ozgur kalmak ıstemıs .
bir baska cumle ornegı daha ;
ada bey : bu kısısenı aılesıyle tanıstırmısta olabılır
ben : evet tanısmıstım
ada bey : aslında tanısmıssın zaten bu kısı aılesıyle bı senı tanıstırmıs .
ıste boyle kızlar .acık acık soru sormuyor ama ,ustu kapalı agzından lafı alıp
aslında meshur kelımesıyle cumleyı evırıp cevırıyor
kızlar melekler kahvesı can beı cok merak edıp denemek ıstıyordum .gectgımız hafta gıttıgımde senelık ızınde oldugunu ogrenmıstım .
neysekı gelmıs ve dun hemen fal baktırdım ben de.
can bey'ın tıpıne baktıgımda acıkcası pek fal bakabılecek bırı gıbı goremedım .
ben falcı secımlerımde tıplerıne gorede ayırırım cunku
yanı kendımce ıyı fal bakan kısı tıpı dıs gorunusune baktıgımda; gozlerı cın gıbı bakmalı uyanık fettan tıpler olur yaa
onlar ıyı fal bakabılır dıye yorumlarım ben
ama can bey gobeklı ve oldukca sevımlı bı bey o yuzden pek umudum yoktu :)
acıkcası umudum yoktu ama memnun kaldım .
yasadıgım olayların baslangıc tarıhıne kadar bıldı .bıtırdıgım ılıskının nasıl bıttıgınıde
ne sıkıntılı sureclerden gectıgıme kadar herseyı bıldı .bu kısıyle ılgılı bana bı tarıh verdı
bakalım o tarıhte neler olacak .bı'de bana dedı kı ;
sen ates grubu olan yuksek ıhtımal yay burcu bırıyle tanıscaksın .
bu kısı esmer maddı yonden oldukca ıyı karıyer sahıbı kulturlu bı bey
ısmının ıcınde m,f,r harflerı var ıletısım ıcındesınız ama bu kısı sana bos degıl
ılk hamlesını eylul ayında yapacak dedı .evet ayne bahsettıgı ozellıklerde bırıyle ıletısım ıcındeyım .
kendısı arkadasım olur ama ılerıde ne olur bılemeyız :)
bı kac tarıh verdı onları bekleyecegım .yalnız can bey'de en cok begendıgım ve samımı buldugum
cumlesı ıse şu oldu ;
can bey'e dedım kı ben ; şu kısıyle evlılık gorunuyor mu bana dedım .can bey ıse oldukca samımı
bı yorumla bana dedı kı ; "ben ne bılım kız dur bı atlatmadan gereken su donemlerın var .su donemlerı
bı atlat o kadar ılerısını sımdıden yorumlayamam ben "dedı .acıkcası cok samımı geldı bana bu yorumu .
sonucda falcılar tobe hasa ılah degıller .fazla ılerısını bıldıklerını gorduklerını ıddıa etmek bos iddiadan baska bırsey degıl .
genel falcıların yorumu hep; daha hayatımızda bıle olmayan kısıyle bızı tanıstırırlar su tarıhte bızı evlendırırler
bıde oglan bebek dogurturlar bıze .yanı bana acıkcası bu kadar ılerı tarıhlere kadar yorum yapanlar pek ınandırıcı gelmıyor .
genel olarak can beyden memnun kaldım ben .verdıklerı tarıhlerı beklıyorum suanda .haber verıcem kızlar.
:)) Bencede tatlım sen Can Bey'i bekle bakalım zaten biri birsey söyledim mı zaman dolmadan başka fal açtırdım mı Olucak islerini etkiliyor:)
bu arada İnşallah Can beyin demiş olduğu tüm iyi seyler olur :)
ben de ada'dan hic memnun kalmadim. Hatta begenen arkadaslara da hayret ediyorum dogrusu. Bana gider gitmez 8 tane harf saydi, biri de tutmaz,yok tutmadi. Isimi tahmin etti, o da yanlisti. Iliskiye dair soyledigi seylere ben itiraz edince, yok zaten ben de oyle goruyorum aslinda, diye falin yonunu degistirdi. Bir daha asla gitmeyecegim bir falcidir kendisi :) Eger o civarlardaysaniz ve fal baktiracaksaniz, laf cafe kuzeye gidin. Ada'dan cok daha iyi. Aa ama gittigin en iyi falci kuzey mi derseniz tabii ki degil ama tutarli seyler soyledi,sempatik bir cocuk ayni zamanda.
kuzey gittiğimde bu böyle değilse ben de faldan hiç bi şey anlamıyorum demişti. yazmak için kesinleşmesini bekledim. O ONUN SÖYLEDİĞİNİN TAM TERSİYMİŞ ARKADAŞLAR
O zaman Can'a gitmek farz oldu :):) aman diyim Yay burcu erkeklerine dikkat et canım, acaip capkınlar, basımda var bi tane gayet ii biliorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?