canım kuzeyın soyledıgı seyın tersımı oldu ?
gelecek bile değil malesef. o anla ilgili bi şey sormuştum. 1 ayı geçti ben ona gideli. dün gece tam olarak öğrendim ki onun söylediği gibi değilmiş olay. tam tersiymiş. bi de bana bu böyle değilse falcılıktan hiç bi şey anlamıyorum ben demişti. çok üzgünüm çoooookk
gelecek bile değil malesef. o anla ilgili bi şey sormuştum. 1 ayı geçti ben ona gideli. dün gece tam olarak öğrendim ki onun söylediği gibi değilmiş olay. tam tersiymiş. bi de bana bu böyle değilse falcılıktan hiç bi şey anlamıyorum ben demişti. çok üzgünüm çoooookk
aman canım benıde zaten dogru durust bırısı bulmazkı .
bı oncekı ıkızler burcuydu .o capkınlıgın otesınde ıgrenc bı
varlıktır .capkınlıgı fılan asmıstı kısaca sapıktı .
sımdıde yay burcu ıcın capkın dıyorsun sen off ne kadersızım haa:18:
evet kızlar bugün kü bakırköy maceramı anlatıyorum size
önce üç vakit cafe didem'e gittim. Falı kısa sürdü fakat çok isabetli şeyler söyledi. tarihler verdi bakalım dediği tarihte söyledikleri çıkacak mı? çıkarsa onu da yazarım ilerleyen günlerde. (kahve ve iskambil baktı. Söylediklerini de yazarak bana verdi. Fiyatı 25 TL)
sonra emelim cafe yiğite gittim. Didem'in falının daha ayrıntılısını baktı o da oldukça isabetliydi ve ben falını beğendim. çat diye tereddütsüz bildiği şeyler vardı. nokta atışları yaptı yani. Sonra olaylar karşısında nasıl davranmam gerektiğini anlattı. Falı beni tatmin etti. kahve ve tarota birlikte baktı.
sonra mandal cafe adaya gideyim dedim aşırı bir sıra vardı :S laf cafe de kalabalıktı. bende fincan cafeye girdim. Burdan okuduğum kadarıyla melis övülüyordu, melisi sordum bir süre burda olmayacak dediler sanırım ayrılmış :S arzu diye birine tarot baktırdım bildiği bir iki şey vardı ama sanki falı ben yönlendirdim yani tatmin olmadım. Fiyatıda 33TL vasat bir fal için çok para, değmez diye düşünüyorum.
Amanııınn 200 verilir mi yaaa
evet kızlar bugün kü bakırköy maceramı anlatıyorum size
önce üç vakit cafe didem'e gittim. Falı kısa sürdü fakat çok isabetli şeyler söyledi. tarihler verdi bakalım dediği tarihte söyledikleri çıkacak mı? çıkarsa onu da yazarım ilerleyen günlerde. (kahve ve iskambil baktı. Söylediklerini de yazarak bana verdi. Fiyatı 25 TL)
sonra emelim cafe yiğite gittim. Didem'in falının daha ayrıntılısını baktı o da oldukça isabetliydi ve ben falını beğendim. çat diye tereddütsüz bildiği şeyler vardı. nokta atışları yaptı yani. Sonra olaylar karşısında nasıl davranmam gerektiğini anlattı. Falı beni tatmin etti. kahve ve tarota birlikte baktı. fiyatı 25 TL
sonra mandal cafe adaya gideyim dedim aşırı bir sıra vardı :S laf cafe de kalabalıktı. bende fincan cafeye girdim. Burdan okuduğum kadarıyla melis övülüyordu, melisi sordum bir süre burda olmayacak dediler sanırım ayrılmış :S arzu diye birine tarot baktırdım bildiği bir iki şey vardı ama sanki falı ben yönlendirdim yani tatmin olmadım. Fiyatıda 33TL vasat bir fal için çok para, değmez diye düşünüyorum.
edenizcim yiğit dediğin kumral yeşil gözlü şirin bişi mi ? eğer oysa süper. hangi cafede baktırdıgımı unuttum 2 kez baktırmıştım.
çok isabetli falı vardı. enerjiside süper.
eğer oysa ben ona bi giderim yahu
falım cıkınca gel demişti ama gidemedim cafeden ayrılmıştı.
bu arada falı çıktı
evet canım ta kendisi emelim kafe'ye geçmiş şimdi ara sokaklarda bende zor buldum kafeyi telefonla 40 kere aradım ordan mı burdan mı diyeçok şey bildi gelecekle ilgilide güzel şeyler söyledi umarım bana da çıkar.
nerde yahu bu eleim cafe? hemen yarın gidelim :)
kızlar iyi olanları da yazıcam ama kesinlikle ve kesinlikle gitmemeniz gerekenleri hemen yazıyorum ki boşa para dökmeyin:)
1.zade armağan- çok ilginç birşey söyledi onun dışında ben de atsam atarım
2.didem keleş- 7 dk sınırını da geçtim helal etmiorm paramı o derece
3.symbol nihal- aaaaa bari bi ayrıntı ver bişey de yok sadece düzelicek herşey bla bla yahu ben de biliorm düzelicek
4.mandal ada- sürekli anladın mı anladın mı laf çevirio döndürüo..evet anladım :)
5.laf cafe çiğdem- salladı da salladı
6.üç vakit didem- abla nasihatı bile değildi hayatında eşitlik adalet istiosundan girdi para seviosundan çıktı.
bu arada benim enerjim gerçekten çok iyidir hatta falcılar senin gelmene bile gerek yok hislerinle hareket etmelisin derler ama bunlara kesinlikle gidip para vermeyin.
kızlar melekler kahvesı can beı cok merak edıp denemek ıstıyordum .gectgımız hafta gıttıgımde senelık ızınde oldugunu ogrenmıstım .
neysekı gelmıs ve dun hemen fal baktırdım ben de.
can bey'ın tıpıne baktıgımda acıkcası pek fal bakabılecek bırı gıbı goremedım .
ben falcı secımlerımde tıplerıne gorede ayırırım cunku
yanı kendımce ıyı fal bakan kısı tıpı dıs gorunusune baktıgımda; gozlerı cın gıbı bakmalı uyanık fettan tıpler olur yaa
onlar ıyı fal bakabılır dıye yorumlarım ben
ama can bey gobeklı ve oldukca sevımlı bı bey o yuzden pek umudum yoktu :)
acıkcası umudum yoktu ama memnun kaldım .
yasadıgım olayların baslangıc tarıhıne kadar bıldı .bıtırdıgım ılıskının nasıl bıttıgınıde
ne sıkıntılı sureclerden gectıgıme kadar herseyı bıldı .bu kısıyle ılgılı bana bı tarıh verdı
bakalım o tarıhte neler olacak .bı'de bana dedı kı ;
sen ates grubu olan yuksek ıhtımal yay burcu bırıyle tanıscaksın .
bu kısı esmer maddı yonden oldukca ıyı karıyer sahıbı kulturlu bı bey
ısmının ıcınde m,f,r harflerı var ıletısım ıcındesınız ama bu kısı sana bos degıl
ılk hamlesını eylul ayında yapacak dedı .evet ayne bahsettıgı ozellıklerde bırıyle ıletısım ıcındeyım .
kendısı arkadasım olur ama ılerıde ne olur bılemeyız :)
bı kac tarıh verdı onları bekleyecegım .yalnız can bey'de en cok begendıgım ve samımı buldugum
cumlesı ıse şu oldu ;
can bey'e dedım kı ben ; şu kısıyle evlılık gorunuyor mu bana dedım .can bey ıse oldukca samımı
bı yorumla bana dedı kı ; "ben ne bılım kız dur bı atlatmadan gereken su donemlerın var .su donemlerı
bı atlat o kadar ılerısını sımdıden yorumlayamam ben "dedı .acıkcası cok samımı geldı bana bu yorumu .
sonucda falcılar tobe hasa ılah degıller .fazla ılerısını bıldıklerını gorduklerını ıddıa etmek bos iddiadan baska bırsey degıl .
genel falcıların yorumu hep; daha hayatımızda bıle olmayan kısıyle bızı tanıstırırlar su tarıhte bızı evlendırırler
bıde oglan bebek dogurturlar bıze .yanı bana acıkcası bu kadar ılerı tarıhlere kadar yorum yapanlar pek ınandırıcı gelmıyor .
genel olarak can beyden memnun kaldım ben .verdıklerı tarıhlerı beklıyorum suanda .haber verıcem kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?