inşallah dediğin gibi olur çok saol.. hepimiz için hayırlısı.
Anladim cnm senin isinde zor ins bole bisey yoktur buyuye fln pek inanmam ama kismetin baglanabiliyor bazen insanlar ne tuhaf... saim hoca muftuluk fln yapmis okumus etmis bi adam bide ona danis istersen cnm. bu arada bnmde yildizim cok dusuk cok cabuk isim bozulur nazar deger...
kızlar biliyosunuz ki cuma günü 3 tane falcı dolaştım biride demedi ki bu adam başkasıyla görüşmeye başlamış o kadar da sordum! hep seni arayacak bekle...
bugün sağlam bir kaynaktan öğrendim ki adam çoktan kendine birini bulmuş
beykent taraflarında falcı serpil varmış kızlar,teli var mı sizde?
canım msj hakkım yok ama sana şu kadar söyliim bana da kısmen seninkiyle aynı şeyleri söyledi fakat öncesinde biriyle görüşüo bu dedi sonra da hayaında kimse yok dedi :). ha olur ha olmaz bişey diyemem ama o adamın biriyle görüşmesi sence de normal değil mi? sen neden kendini kapatıosun ki? sen de tanış sen de görüş..biriyle görüşsün tamam da olumlu olcak diye birşey de yok.ha bu adam sana geri de dönebilir dönmeyebilir de..salaklar şanslarını deniolar işte :) ben bugün bi karar aldım o da şu: daha ne fal baktırıcam ne de o adamı beklicem.yazık çünkü insan umut oluo salak salak oturup bekliorz ki bence gerek yok.üzme sen de kendini baksana hem dışarıda hayat var :)
Kizlar internette medyum elif die birini duydum cok ovmus kendini ilginc nasil bu kdr iddali konusuyorlar giden ya da duyan varmi merak ettim.
ne güzel bir karar almışsın fal baktırmamak, bende bir yıl önce aldım o kararı 1 yıl baktırmadım ve yine geçen dayanamadım gittim baktırdım. çok haklısın söylediklerinde ama insan taktı mı takıyor maalesef..
Bugün bir arkadaşımla Yiğit'e gittik. Beğendik, arkadaşımdaa daha iyiydi. Ortalama 70-80 puan verdik 100 üzerinden Oradaki Emel Hanım'a daha önce baktırmıştık, çok memnun kalmamıştık, dedikleri de çıkmamıştı.
bende bu salı gidip yiğite baktırıcam çok merak ettim..bide arkadaşlarım kuzeye gitmiş bugün beğenmişler biri çok beğenmemiş spesifik şeyleri bilmiş yani çoğunda ama sonuçta önemli olan gelecek:) yiğitin ki çıkıyo mu çıkan var mı? emele ben bi kaç sefer gittim ama dedikleri olmadı bide çok dura dura bakıyo genel bakıo
Kuzey'e bir yıl önceye yakın gitmiştik. Dedikleri çıkmadı, o gün karar verilecek bir olay için olumlu demişti, olumsuz çıkmıştı. Bilgine...
o zaman yiğite gidip deniyorum :)
gaziosmanpaşa birsele gidenler yazabilir mi? geleceği çıkıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?