yiğite batırdıktan sonra izlenimlerini yazaran sevinirim. bende yiğite yeni baktırdım da..
yiğite batırdıktan sonra izlenimlerini yazaran sevinirim. bende yiğite yeni baktırdım da..
yiğit yakın gelecek ve karşıdakinin düşüncelerini analizde çok iyi :)
bi denk getirirsem gidicem sırf sohbete :)
çok güldürmüştü beni eşek
ben gittiğimde çok mutsuzdu söyledi zaten bugün üzerimde bir mutsuzluk var sabah yataktan kalkmak istemedim falan dedi.. şansıma bak yaa
bana baktıgında cok iyiydi morali.
ikinci gittiğimde diyo ki hatırlıyon mu sunu sunu dedim
dedim yiğit kapı önünde unutuyom ben denilenleri
çok gülmüştük
ukalalağımdan epey dem vurmuştu
kendini kapatıyosun ve kolay kolay fal bakılmıyo di mi demişti
bide bi soru sormuştum cevabını biliyosun adın gibi ne soruyon demişti
sohbet kıvamında geçmişti.
o zaman bi ara tekrar git, moralli iken yakala
bende başka bir sitede okudum bana çok reklam kokan yorumlar gibi geldi ben hiç bulaşma derim. tabi sadece kendi fikrim karar yine senin
bakırköy dejavu : ) yiğit ve edi tavsiyemdir :)
beykent taraflarında falcı serpil varmış kızlar,teli var mı sizde?
falcı sayfası arkadaşlar burası hacı hoca demeye devam ederseniz sayfa uççak :)
ben bu akşam taksime ,
yarında kısmetse bakırköye yiğitciğime gidicem
1 aylık diyet yeter
eskiden Mimaroba'da otururmuş. dün gittik bir arkadaşımla. Yüzüne bakınca oldukça pozitif biri dersiniz ama o kadar negatif falı bugüne kadar hiç görmedim. Bi kere herkese büyü var diyor ki çünkü İranlı bir hocası varmış ve üstünüzde ne varsa çözer ama 200 TL ye diyor. Bir de bizden çnce girenler de dahil ve tabii bize de aşk ve erkekler konusunda kısmetiniz kapalı ve asla evlenemeyeceksiniz vs. diyor ki hocası üzerimizdekileri çözsün))) diye. Asla gitmenizi önermem. Mevcut durumu bile fazlaca bilemedi. 10 üzerinden ancak 3 veririm
sayfanın adı : Burçlar, Tarot ve Astroloji
benimde bilgi almaya çalıştıgım bu hocalar yıldınızname bakıyor bu kişilere halk dilinde hoca, yaşam koçu, astroloj vb denilebiliyor ve de bu gittiğimiz falcıların,tarotçuların çoğu da yıldınızname bakıyor hatta kurşun döken bile var. büyü, muska vb. bir durum söz konusu olmadığı için sayfa yöneticilerininde müdahalesini gerektirecek bir durum göremedim... yine de onların takdiri her zmn riskli gördükleri bir durumu benimle paylaşarak yorumlarım için uyarı haklarını kullanabilirler.
yahu anlatamadım sanırım.
isteyen konuşur, ben daha önce defalarca uyarı yapıldığı için yönetim uyarmadan uyarıyım dedim.
yoksa istediğiniz hocaya gidin beni ilgilendirmez.
ben uyardım , sen açıklamanı yaptın.
uzatmaya gerek yok bence.
tmm bnde açıklama yaptım hoca dedim ama bu bahsettiğim kişiler büyücü, şucu bucu değil yani yıldızname bakıyormuş gitmek isteyen olursa da yanlış anlamasın die de aydınlatmak istedim aynı zamanda editorlerinde bilgisi olsun die. tam olarak yıldınızname bakana ne denir bilemiyorum bu sayfada bulabiliyorum sadece bahsettiğim tarzda kişileri.
falcı sayfası arkadaşlar burası hacı hoca demeye devam ederseniz sayfa uççak :)
ben bu akşam taksime ,
yarında kısmetse bakırköye yiğitciğime gidicem
1 aylık diyet yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?