İstanbul'da Fal - Falcılar

selam acibadem kahve keyfinde calisan olgu hanim i aradik ama artik orda calismiyormus nerde calsitigini bilen varmi acaba?

Eyvahhh..!!Olgu hanımı arada bulasın şimdi..Ben de gideyim gideyim dedim ayrıldı..Tüh..ikinci kez gitmek istediğim tek falcıydıKızlar nerde çalıştığını bulursanız yazın buraya lütfen..

Kızlar valla billa son kez soruyorum:)..Biriz hanımla ilgili görüşü olan var mı?Giden baktıran?.Formu okudum bazıları çok memnun bazıları değil..Eğer baktıran varsa yazar mı lütfen?

Kızlar valla billa son kez soruyorum:)..Biriz hanımla ilgili görüşü olan var mı?Giden baktıran?.Formu okudum bazıları çok memnun bazıları değil..Eğer baktıran varsa yazar mı lütfen?

canım ben biriz hanıma baktırdım,hiçbir dediği çıkmadı.

kızlar merhaba, sayfaları taradım ama bulamadım. yeşilköyde gül hanm vardı, the stones'u aradım ama artık fal bakmıyor gibi bir şey dediler. tam anlayamadım da gül hanım orada mı çalışmıyor artık, ya da fal bakmayı mı bıraktı çözemedim =( bir bilgisi olan varsa nolur cevaplasın acil ona gitmem lazım =(

Selam kızlar ,

eskiden arzuhal afe de olan şimdi emelim cafe deki yiğit te bu aralar gene pek revaçta ama o kadar da abartıldığı gibi değildir,

ben baktıralı bir 6 ay oluyor ona geçmiş ve anda iyi isim tip alizi vardır ,baz ufak tefek şeyleri bilir işte x adında bir kadınla tanışıcan gibi ama gelecek foss ,ciddi anlamda da bişey yok yani kafe falcısı ve fiyat açısında iyi ve pozitif bir çocuk can sıkıntıısndan gidlir

10 üzerinden 6 veriyorum ,ki kendisi olgunun, adanın yanından bile geçemez

boş ümitlere kapılmayın

aslında şu sağda kenarda fln falcıların isimleri olsa ve bizde puanlasak hatta içeriğinde direk ulaşabileceğimiz adres ve telefonları da yazsa bide yorum yaz kısmı olsa falcıya ait yorumlarımızı oraya yazsak :)) böyle çok karıştı sanki bide bi falcıyı araştırırken çok çok gerilere gitmemiz bile gerekiyor çoğu zaman ve de o yorumu yazan kişiyede ulaşıp adres tel istemek çok zor oluyor :)) tabiki benim dediklerimde çok zor bu sayfada olmasa bile başka internet sayfası böyle birşey yapsa keşke :))

yapıldı o denilen :)
hatta konuyu ben açmıştım , ama itirazlar yüzünden kapatıldı :)
mimarcım arzuhal cafede calısıyodu yiğit :)
benim nazarımda oldukca iyi , zira ben gelecek beklemiyorum artık.
anı bilse yeter bana
sana özel mesaj atıcam ona bi bak olur mu

geleceği kim biliyo zaten ki kimlere ne paralar verdim ben fal konusunda bir ara amma gidiyordum. hiç biri geleceğe dair birşe bilemedi. bencede anı bilsin yeter

bakırköy dejavu : ) yiğit ve edi tavsiyemdir :)

bakırköy dejavu daki yiğit benim hayatımdaki en kötü falımdı 3 dk bakıp sadece harf söyleyip isim tahmin etti. ben zaten hayatımdaki insanların ismini biliyorum ayrıca birinin bana söylemesine gerek yok

bakırköy dejavu daki yiğit benim hayatımdaki en kötü falımdı 3 dk bakıp sadece harf söyleyip isim tahmin etti. ben zaten hayatımdaki insanların ismini biliyorum ayrıca birinin bana söylemesine gerek yok

Aynen ya Cidden sınır olmuştum o dejavudaki yiğite birde azarlar gibi fal bakıyor verdigim para ya değmemişti birdahada gitmedim zaten icinden sayı tut diyor a varmi b warmi diyor ondan sonra saçmaladi iponede bile ondan guzel fal bakıyor :)

dejavu yiğit bozuldu ,3-4 yıl önce çok iyiydi cidden ,artık değil zaten cafeyede ortak kendisi

ama edi hiç fena değildir üstelik anı iyi bilir gelecekte te tük tutturur iyi günündeyse

naçizane fikrim

edi demi dejavu kafede cnm? bide bana bi falcı söylesenizde gitsem emel kafede ki yğiti düşündüm ama onada kötü diyenler var.hoş falcı kişiden kişiye göre değişir ama çok kararsız kaldım.aslında mandal kafedeki adayıda merak etmiştim hatta laf kafedeki kuzeyide ama bilemiyorum şu anda iice kararsızım :)

bende güle baktırmak çok istiyorum.ama kadını bende bulamıyorum defalarca aradım yok hasta yok izinde dediler.sonuna kafe ye ortak olduğunu ve fal bakmayı bıraktığını öğrendim.eğer bir haber alırsan ondan banada bildirirsen sevenirim.geçenlerde yine stones gittim belki ordadır diye,yine yoktu,oraya yakın bir yer var tilbe diye işte super bakyor çok güzel yok 3 harflileri var falan filan dediler.hatta fal baktıran birinede sordum nasıldı die superdi filan herşeyi bildi dediler.biz 3 kişiydik üçümüzede aynı şeyi söyledi yani fosss

bende ada'ya gitmek istedim fakat randevu sistemi ile çalışmıyorlarmış. hafta içi gündüz gitmeme rağmen önümde 8 kişi vardı ben beklemedim açıkçası.

bende ada'ya gitmek istedim fakat randevu sistemi ile çalışmıyorlarmış. hafta içi gündüz gitmeme rağmen önümde 8 kişi vardı ben beklemedim açıkçası.

ada çok şişirildi burada. ondandır o sıra. ben öğleden sonra gitmiştim kimsecikler yoktu. gittim falıma baktı çıktım. hiç beklemedim.
bana çok ters bi de orası. parasına değil de yağtığım yola çok acımıştım. çok laf ebesi ada. daha önce yazmıştım yine yazmak istiyorum. salak yerine konulunca çok kızıyorum çünkü.

Son düzenleme:
adanın bana baktığı böyle bi faldı işte

aynen her falcı kişiye göre değişiyor ,gününe göre beklnti meseesi belkide :)

aynen her falcı kişiye göre değişiyor ,gününe göre beklnti meseesi belkide :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…