Emelim cafe'nin telefonunu internetten bulamadim. Bilen varsa ozelden mesaj atabilir mi?
Simdiden tesekkurler
cnm faceden buldum 0212 561 22 52 aradım doğru noymuş...
[CODE[/CODE]
Cok cok ama cok tesekkurler cevabiniz icin
Diğer hocalar bu denli demediler Şakir hoca sadece çok kismetlisin fakat yurumuyorsun diyordu
Canim bu Şakir dediğin Kurtulus son durak Sarı Şakir ise dolandırıcının tekidir uzak dur.4 sene önce arkadasım gitmişti kızın basına gelmedik kalmadı
bu arada gene o tarafta Ferikoy de Adem var bak ona iyi diyorlar ama ben bulamıyorum adresmümkünse bana onun bilgilerini bulabilirmisin ?
Canim bu Şakir dediğin Kurtulus son durak Sarı Şakir ise dolandırıcının tekidir uzak dur.4 sene önce arkadasım gitmişti kızın basına gelmedik kalmadı
bu arada gene o tarafta Ferikoy de Adem var bak ona iyi diyorlar ama ben bulamıyorum adresmümkünse bana onun bilgilerini bulabilirmisin ?
Cnm zaten Şakir bana bağlısın demedi bir ananem oda hoca bir Çorlu'da bir kadın birde balattaki bana gittikleri hocaya kadar kimin yaptığına kadar dedi Şakir sadece biraz para anlamında birşey yaptı sadece bana plâdan babamda çok bağırdı evde onu kesti çok iyi hoca değil birde kız arkadaşımın sevgilisini getirttirirdi kız arkadasımda senelerdir ona gidiyor kızarım bende gitmesin diye soz dinletemedik oda kötü durumda çok uğraştığı için böyle şeylerle ben sadece balattaki hocaya bağlılığımı çözsundiye gittimCanim bu Şakir dediğin Kurtulus son durak Sarı Şakir ise dolandırıcının tekidir uzak dur.4 sene önce arkadasım gitmişti kızın basına gelmedik kalmadı
Cnm zaten Şakir bana bağlısın demedi bir ananem oda hoca bir Çorlu'da bir kadın birde balattaki bana gittikleri hocaya kadar kimin yaptığına kadar dedi Şakir sadece biraz para anlamında birşey yaptı sadece bana plâdan babamda çok bağırdı evde onu kesti çok iyi hoca değil birde kız arkadaşımın sevgilisini getirttirirdi kız arkadasımda senelerdir ona gidiyor kızarım bende gitmesin diye soz dinletemedik oda kötü durumda çok uğraştığı için böyle şeylerle ben sadece balattaki hocaya bağlılığımı çözsundiye gittim
Zaten söyledi bana Allah kimseyi kötü insanlarla karşılaştırmasın bana sevgilim yaptı ondan ayrılmayayım diye korkar oldum erkeklerden ;( Adem hocada kurtuluş son durakta kime fordan derler kız arkadaşımın annesi götürmüştü kızlarını ordan biliyorum
Cnm zaten Şakir bana bağlısın demedi bir ananem oda hoca bir Çorlu'da bir kadın birde balattaki bana gittikleri hocaya kadar kimin yaptığına kadar dedi Şakir sadece biraz para anlamında birşey yaptı sadece bana plâdan babamda çok bağırdı evde onu kesti çok iyi hoca değil birde kız arkadaşımın sevgilisini getirttirirdi kız arkadasımda senelerdir ona gidiyor kızarım bende gitmesin diye soz dinletemedik oda kötü durumda çok uğraştığı için böyle şeylerle ben sadece balattaki hocaya bağlılığımı çözsundiye gittim
Zaten söyledi bana Allah kimseyi kötü insanlarla karşılaştırmasın bana sevgilim yaptı ondan ayrılmayayım diye korkar oldum erkeklerden ;( Adem hocada kurtuluş son durakta kime fordan derler kız arkadaşımın annesi götürmüştü kızlarını ordan biliyorum
Cnm ben tlfdan yazdığım için karışık yazmış olabilirim özetleyeyim sana. Ben bundan 5 sene önce birinle birlikteyd 3 sene sürdü iliskimiz beni çok kıskanır büstüru baskı yapardı zor ayrıldım daha oncede yeni ayrılmıştı esinden. Eski sevgilim beni kendine bağlasın diye yapmış 2 sene oldu kimseyle sevgili olamAdim kom çıksa bir hevesle geliyor bir andada gidiyordu ananemde hoca ama hafız oda rüyasında görürdu kız arkadasım beni ilk şakırsa götürdü Yıldız'ın düşük nazar var dedi ozaman ev alicagim aldım paralandim ama sevgili yok bir türlü şimdide balattaki hocaya gittim ben sadece baktiracaktim hocada bana bütün teferruatını anlatınca ben anladımki bu hoca iyi inşallah Allah'ın izniyle düzeltir beni bu arada dediğin Adem hoca kuertulus son duraktaBenim anlayisim kit sanirim yazdiklarindan hic bisey anlayamadim ya da olaylarin anlatisi biraz karisik olmus(
kızlar biliyosunuz ki cuma günü 3 tane falcı dolaştım biride demedi ki bu adam başkasıyla görüşmeye başlamış o kadar da sordum! hep seni arayacak bekle...
bugün sağlam bir kaynaktan öğrendim ki adam çoktan kendine birini bulmuş
kızlar biliyosunuz ki cuma günü 3 tane falcı dolaştım biride demedi ki bu adam başkasıyla görüşmeye başlamış o kadar da sordum! hep seni arayacak bekle...
Kime gittin peki? bende gittim okadar sadece Gülden Nadir'e 3 vakit Didem bildi
çok üzüldüm en kısa zamanda atlatırsın umarımbenim merak ettiğim yiğit ne dedi? ben de bugün baktırdım merak ediyorum o yüzden
Cnm ben tlfdan yazdığım için karışık yazmış olabilirim özetleyeyim sana. Ben bundan 5 sene önce birinle birlikteyd 3 sene sürdü iliskimiz beni çok kıskanır büstüru baskı yapardı zor ayrıldım daha oncede yeni ayrılmıştı esinden. Eski sevgilim beni kendine bağlasın diye yapmış 2 sene oldu kimseyle sevgili olamAdim kom çıksa bir hevesle geliyor bir andada gidiyordu ananemde hoca ama hafız oda rüyasında görürdu kız arkadasım beni ilk şakırsa götürdü Yıldız'ın düşük nazar var dedi ozaman ev alicagim aldım paralandim ama sevgili yok bir türlü şimdide balattaki hocaya gittim ben sadece baktiracaktim hocada bana bütün teferruatını anlatınca ben anladımki bu hoca iyi inşallah Allah'ın izniyle düzeltir beni bu arada dediğin Adem hoca kuertulus son durakta
Uzuldum cnm... ama bu sana donmeyecek unuttu anlamina gelmez bakarsin bianda hersey tersine donebilir ki buna kac kere sahit oldum ona da soledim sen beni unutamazsin kime nereye gidersen git die... Allah buyuktur hayirlisi olsun cnm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?