İstanbul'da Fal - Falcılar

uzun zamandir yazmak istiyordum eski baktirdigim fal sonuclarini:

majedtic cafeden bir arkadas bahsetmis, sengul hanim yasli olmasina ragmen cok kotu bakiyor, orda sedat bey var, o da tamame atiyor, menepoza girmis ablam icin oglu olacak dedi, ben o cafede nihal hanimi begeniyorum, bana dediklerinden cogu cikti.

bu arada symbol toprakin dedigi bi sey vardi, ve gerceklesti, orda nesil e baktirmistim, ama onu hic begenmedim, fal bakmayip benim kisilik analizimi yapmisti.

bugun bahsedilen yigit e ben de baktirmistim, dediklerinden bazilari cikti, zam alacaksin gibi:))

elmiranin bazi dedikleri oldu ama benim icin onemli bir konu maalesef onun dedigi gibi cikmadi.

mulla'ya tam bir yil once baktirmistim, bilmiyosun diye arayip kizmistim ama dedigi cikti:))

kadinlar kahvesi kadikoydeki isil hanim hic tavsiye etmem, orda bi de zeynep hanim vardi, o biraz daha iyi ama, tekrar gitmem

rana nin dedikleri de cikmadi, yok iki talibim olacakmis, falan filan

kk taksim, pelin ve dilek ehh biraz turturdular, ama bi daha gitmedim, cok kalabaliklar, bi daha da gitmem

simdilik aklima gelenler bunlar, herkese sevgiler, iyi geceler

Allahım neden böyle bilemiyor bana kimse:)...Hiçbirinin bir dediği de çıkmaz mı ya...Gitsem mi Can beye ne yapsam??..Arıza ben de ama kesin ben de...Yok arkadaş 15 gün diyorlar 4 ay oluyor:)

Al benden de o kadar. Bende bu ay tam 1sene olucak yahu birinin de dediği birsey çıksın Yok ama yok iste :)
bence biz beklentide olduğumuz icin birseyler olmuyor.. Daha cafelerde tek tuk falcilar varken arada giderdim aman sende der yaşantıma bakardım, bır zaman sonra bakardım birseyler yasıyorum Aaa biri bana demişti olurdum :) yanliz bu sene kim nederse ister istemez beklenti icine girmeye başladım :)
ve hep hüsran oldu baktirdigim fallar
artik cidden sallamıyorum isi eğlenceye vuruyorum gülüp geciyorum :))

İlk olarak uzun zaman önce symbol cafe Serkana baktırdım..Methetmekten ölmüştü arkadaşım..3 dakika sürdü..İsim bilir böyle çat çat söyler o kadar ama başka da bir dediği çıkmaz..Sadece bana değil giden kimseye çıkmadı..Yalnız orda tarot bakan Leventti yanılmıyorsam bir tanıdığıma ayına gününe kadar söylemişti..Ben baktırmadım.Ama ona ne dediyse çıktı..Angels cafe Burcu..Çok umutlarla gitmiştim..Tamamen foss...Pembe tablo çizip gönderiyor..Pozitif biri ama enerjisi güzel..Gidin mutlu olursunuz bir kaç gün..Angels cafe İlhan anlatmaya yazmaya bile değmez..Atmasyon ki bu kadar olur..Nostradamus cafe Anka..Bir arkadaşım gitti şıke oldu..Bir diğer arkadaşım gitti şoke oldu..Bana da yazdı da yazdı:)...O da pembe tablo..Herşey güzel harika..Getir dedi davetiyeni kolleksiyon yapıyorum.Handan hanım...baktığı faldan birşeycik anlamadım..Karıştırdı çorba yaptı..Kendi de söyledi zaten ben değişik bakarım diye..Çok değişikti anlayan beri gelsin..Havva Hanım..Valla ne dediğini bile unuttum...Zor bir haziran ayı geçireceksin demişti aynen öyle oldu..Aklımda kalmamış..Tiryaki cafe Semra hanım..O da pembe tablocu...Mükemmel ötesi herşey..Kahve keyfi Olgu hanım....En çok inandığım oldu..Biraz soğuk mesafeli bir duruşu var..Kısa bakıyor..Ama benim sonla ilgili dediği olacak herhalde..Yazarım kızlar ekim 2012 demişti...Hatta bir soru sordum kızdı bana..Daha çok erken böyle bir soru için dedi..Tekrar gitmeyi düşünüyorum..4 ay oldu fal baktırmayalı..Çünkü hepsi aynı şeyi söylüyor...Pembe tablo doldurup gönderiyor..

olgu hanımı çok aradım ama nerde bakıyor?

kızlar olguya mı gideyim burcu ya mı bilemedim şimdi

Canım Olgu hanım acıbadem de kahve keyfi diye bir yerde bakıyordu..Ben mayıs başı baktırdım ordaydı..İskambil falı bakıyor..pazar ve pazartesi günleri ordaydı..internetten bakarsan bulursun cafeyi..randevu al ama yoğun oluyor..Burcu enerjisi yüksek pozitif biri..Ama bana dediği hiç bir şey çıkmadı..Çok fazla pembe tablo çiziyor..Ütopik geldi söyledikleri..Olgu daha kısa bakıyor...Ama ne varsa söyler..Egoist biri der mesela bunu böyle kabul edeceksin..Şuna ya da buna git diyemem..Sen bilirsin..Her ikisi de beğenilen falcılar..Burcunun dediğinden de çıkan oldu bana olmadı o ayrı..Genelde olumlu konuşur Burcu..Sen bilirsin..

çok teşekkür ederim cnm :) iskambil baktırdım başka kişilere zaten içimden çok fazla burcu geçio ona gideyim bari onunla kapatmayı düşünüyorum artık bu olayı :)

Amanııınn 200 verilir mi yaaa[/QUOTE]

200 lira fala vereceğime bi fakire verir hayra girer duasını alırım belki onun duasıyla işim görülür :)[/QUOTE]

doğru söze ne deniiirrrr :0)))

selam bende forumda yeniyim, ben bakirkoy duygum kafede fal bakan duyguyusormak istiyorum sizlere. Fal bakmayi birakti bir suredir. ya acaba yerinimi degistridi yada yerin bilen varmidir? ben duyguya cok defa gitmisimdir kotu soylmeez gelecegi cok cikardiginida soyleyemem ama yinede memnun kalirdim.
eger bileniniz varsa msj atabilirmi nasil ulasabilirm ona?

sağol canım ..
bi gidimde enerjim yerine gelsin..
haftaya giderim. üç vakit didemi beklerken orda bi bayanla konusmustum o tarif etmişti ama cok karısıktı kafe isminide unutmustum, senin gitmen çok iyi olmuş.
teşekkürler.
umarım cıkar söyledikleri

Dun balatta kız arkadaşımın gittiği bir hocaya gittik bende evlilikle ilgili baktirmak istedim hoca bana baktığında sevgilimi sordu bende daha sevgilim değil dedim isim dedi söyledim yok bu değil önceki dedi evet bunu istedim dedi şaşırmadım değil 2 senedir zaten kimseyle sevgili olamıyorum gelen gidiyor 4 sene önce gidilmiş birde2 sene önce eski sevgilimin eski eşini dedi 2kizli kim var dedi aklımda gelmiyorki hani benden önce ayrıldılar ama aile barıştırmak istemişti gittikleri hocaya kadar dedi bağlısın dedi birde çökmu seversin fal bastırmayı Tarot baktirma o yabancı fal kartlardaki kötü cinler çünkü fal açılırken cinlere olurmuş bakmak ve onlar kötü dedi sana sıkıntı verirler işine mani olurlar birinle çıksan kıskanır sana sıkıntı verirler kahve falı baktir dedi daha baktirmamDun Tarot bitmistir

ne kdra baktı cnm ? bide bana bu hocanın adresini vermiştin burası nereye bağlı nerde kalıyor tam olarak, gitmeden arama şansımız varmı nosunu fln mail atabilirmisin bana...

Son düzenleme:
ne kdra baktı cnm ? bide bana bu hocanın adresini vermiştin burası nereye bağlı nerde kalıyor tam olarak, gitmeden arama şansımız varmı nosunu fln mail atabilirmisin bana...

Hocaya kız arkadasım götürdü Meryem ana kilisesinin orda kime sorsan derler sabah 9dan sonra kimseyi almıyor 50 milyon yapım bakımı tlf vermiyor Salih hoca ismi

Emelim cafe'nin telefonunu internetten bulamadim. Bilen varsa ozelden mesaj atabilir mi?
Simdiden tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…