Kızlar yiğit şuan nasıl bakıyor bilemiyorum o yüzden dediklerinizde haklı olabilirsiniz ama edii başka yani.Yiğit kısa bakıyor evet ve soru sordurmuyor çok fazla . Uzun zaman oldu gitmeyeli gideyim bir bakayım :)
Bakırköy dejavu : )
kızlar kızlar, aylar sonra gireyim dedim foruma. ben aylardır baktırmıyorum, zaten baktırdığım kişi de hep aynı. pelin kadınlar kahvesi. ona da 2 aydır filan gitmiyorum. varmıdır yeniler, kimler var, kimi önerirsiniz, nerededir? anlatın hele gideyim :))
kızlar ben falcı arıyorum valla cıldırcam bu aralar geldıler bana :) ıphone da bı uygulama var hahah taktım ona kafayı bınnaz abla dıye gırıcek benım kredi kartınaayrıca burda yazılan bı cok falcıya gıttım yazıyorumda hep ztn bı haftadır tatıldeydım yenı geldım baktırmak ıstemıyorum ama zor tutuyorum kendımı sevgılımlede aram bozuk yurt dısına gıtme durumum var :S napıcam hıc bılmıyorum kararsızlardayım bgn arkadaşlarım ataşehirde bı yer bulmuş duygu bayanın adı aradım yarına randevu için ama bu duygu onceden deja vuda calışan sonrada kendı cafesını acan bakirköydeki o yuzden vazgectim o kadın anca ısım bılıyo bısey yaptığı yok :S
Eyvahhh..!!Olgu hanımı arada bulasın şimdi..Ben de gideyim gideyim dedim ayrıldı..Tüh..ikinci kez gitmek istediğim tek falcıydıKızlar nerde çalıştığını bulursanız yazın buraya lütfen..
Selam kızlar ,
eskiden arzuhal afe de olan şimdi emelim cafe deki yiğit te bu aralar gene pek revaçta ama o kadar da abartıldığı gibi değildir,
ben baktıralı bir 6 ay oluyor ona geçmiş ve anda iyi isim tip alizi vardır ,baz ufak tefek şeyleri bilir işte x adında bir kadınla tanışıcan gibi ama gelecek foss ,ciddi anlamda da bişey yok yani kafe falcısı ve fiyat açısında iyi ve pozitif bir çocuk can sıkıntıısndan gidlir
10 üzerinden 6 veriyorum ,ki kendisi olgunun, adanın yanından bile geçemez
boş ümitlere kapılmayın
CANIM bengu19822@hotmail.com hocanın nosunu bılenelr gondersın lutfenCnm msj hakkim yok ama ozelden veya burdan kisisel olmayan mail adresini verirsen yollarim sana fakat hoca 10 gun snrasina ziyaretci alabiliyormus. Dusunursen hbrleselim.
Ben eski Yeşilköy dejavudaki suan avcılarda kendi yerini acmış Gülden ablayı tavsiye ederim
kızlar ben falcı arıyorum valla cıldırcam bu aralar geldıler bana :) ıphone da bı uygulama var hahah taktım ona kafayı bınnaz abla dıye gırıcek benım kredi kartınaayrıca burda yazılan bı cok falcıya gıttım yazıyorumda hep ztn bı haftadır tatıldeydım yenı geldım baktırmak ıstemıyorum ama zor tutuyorum kendımı sevgılımlede aram bozuk yurt dısına gıtme durumum var :S napıcam hıc bılmıyorum kararsızlardayım bgn arkadaşlarım ataşehirde bı yer bulmuş duygu bayanın adı aradım yarına randevu için ama bu duygu onceden deja vuda calışan sonrada kendı cafesını acan bakirköydeki o yuzden vazgectim o kadın anca ısım bılıyo bısey yaptığı yok :S
Anladim cnm senin isinde zor ins bole bisey yoktur buyuye fln pek inanmam ama kismetin baglanabiliyor bazen insanlar ne tuhaf... saim hoca muftuluk fln yapmis okumus etmis bi adam bide ona danis istersen cnm. bu arada bnmde yildizim cok dusuk cok cabuk isim bozulur nazar deger...
erkek arkadasım benide kendine bağlamış ayrılamıyorum kimseylede olamıyorum çok zor durumdayım biliğiniz kişileri özelden msj atın lütfen
Neee ,nasıl vardın bu kanıya
cnm bence böle büyüye fln inanma herşey insanın kendinde biter bence dua at bol bol daha huzurlu olursun büyü bozma işine bakan bi tanıdığım yok malesef... ve de büyüye inanmıyorum o zmn en zengin insanlar en iyi büyücülere gider istediği şeye istediği kişiye sahip olurlardı... belki senin ki bağımlılık alışkanlık olabilir aynı durum bndede var cunku bi turlu kopamıyorum
Hatta bütün hepsi çoookk zengin olurdu neden başkasını zengin etmeye uğraşsınlar ki, öyle bir yetenekleri olsa kendileri için kullanırlardı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?