İstanbul'da Fal - Falcılar

kızlar ben falcı arıyorum valla cıldırcam bu aralar geldıler bana :) ıphone da bı uygulama var hahah taktım ona kafayı bınnaz abla dıye gırıcek benım kredi kartına ayrıca burda yazılan bı cok falcıya gıttım yazıyorumda hep ztn bı haftadır tatıldeydım yenı geldım baktırmak ıstemıyorum ama zor tutuyorum kendımı sevgılımlede aram bozuk yurt dısına gıtme durumum var :S napıcam hıc bılmıyorum kararsızlardayım bgn arkadaşlarım ataşehirde bı yer bulmuş duygu bayanın adı aradım yarına randevu için ama bu duygu onceden deja vuda calışan sonrada kendı cafesını acan bakirköydeki o yuzden vazgectim o kadın anca ısım bılıyo bısey yaptığı yok :S

Kızlar yiğit şuan nasıl bakıyor bilemiyorum o yüzden dediklerinizde haklı olabilirsiniz ama edii başka yani.Yiğit kısa bakıyor evet ve soru sordurmuyor çok fazla . Uzun zaman oldu gitmeyeli gideyim bir bakayım :)

edi nerde fal bakıyo canım?

kızlar kızlar, aylar sonra gireyim dedim foruma. ben aylardır baktırmıyorum, zaten baktırdığım kişi de hep aynı. pelin kadınlar kahvesi. ona da 2 aydır filan gitmiyorum. varmıdır yeniler, kimler var, kimi önerirsiniz, nerededir? anlatın hele gideyim :))

Ben eski Yeşilköy dejavudaki suan avcılarda kendi yerini acmış Gülden ablayı tavsiye ederim

canim selam, ben forma daha once yazmistim ben o duyguyu ariyorum, bakirkoydeyken giderdim memnunda kalirdim, atasehirde nerde calsiyor acaba kafe adi tel bilgi verebilirmisin? simdiden cok tesekkurler..

Eyvahhh..!!Olgu hanımı arada bulasın şimdi..Ben de gideyim gideyim dedim ayrıldı..Tüh..ikinci kez gitmek istediğim tek falcıydıKızlar nerde çalıştığını bulursanız yazın buraya lütfen..

selam olgu hanim icin kahve keyfini aramistim ama birakmis orayi birde narcil kafe kadikoy de calsiyormus galiba orayida ariyoruz ama teli calismyior. Eger caslitig yeri bilen varsa yazabilirmi arkadaslar.. inanilmz ovguler var hakkinda merak ediorum bende..
simdiden tesekkurler..

slm kızlar ,

bayramdan sonra kızlarla fal baktıalım dedık ve gectıgımız pazar kahvaltıdan sonra taksıme gectık aslında asmın cafe burak dı galıba ona gıdecektık ama ucurtma cafenın onunde arkadaslaımızı beklerken ordakı cocuk emreyı onerdı zaten bellı bır yere gıtmıcektık burak da randevulu bakar couk sıra olur dıye emreye gıttık gelecek ıle ılgılı dedıklerının daha zamanı var ama şirketımın ıkı subelı olmasını ve kardeslerımın durumlarını benım ask durumlarımı yanı anı bılmesı güzeldi :) 20 tl ye de bu kadar olur zaten :) ama onun bana dedıgı harflaer ve yas ortalamasını ın aynısını 2 falcı da sölemıstı ya bu falcılar hepsı attı yada gercekten böyle bır sey var ve karsıma cıkacak bırde eskı ılıskımle ılgılı bır gelecegın yok dedı bunu bende bılıyorum ama kalbıme soz gecıremıyorum hayırlısı artık ben sadece paylasmak ıstedım sızınle :)

Sen erkeksin sanırım!

Ben eski Yeşilköy dejavudaki suan avcılarda kendi yerini acmış Gülden ablayı tavsiye ederim

ben dejavu kafedekileri pek beğenmem ama avcılar bana yakın gidip deneyebilirim, neresinde avcıların kafenin adı ne numarası sende var mı bilgi verebilir misin canım?

bir de nasıl bakıyor?

hahahhaha, bende baktırdım binnaz abladan ama hic tatmin edici degildi...

erkek arkadasım benide kendine bağlamış ayrılamıyorum kimseylede olamıyorum çok zor durumdayım biliğiniz kişileri özelden msj atın lütfen

erkek arkadasım benide kendine bağlamış ayrılamıyorum kimseylede olamıyorum çok zor durumdayım biliğiniz kişileri özelden msj atın lütfen

cnm bence böle büyüye fln inanma herşey insanın kendinde biter bence dua at bol bol daha huzurlu olursun büyü bozma işine bakan bi tanıdığım yok malesef... ve de büyüye inanmıyorum o zmn en zengin insanlar en iyi büyücülere gider istediği şeye istediği kişiye sahip olurlardı... belki senin ki bağımlılık alışkanlık olabilir aynı durum bndede var cunku bi turlu kopamıyorum

Neee ,nasıl vardın bu kanıya

"baz ufak tefek şeyleri bilir işte x adında bir kadınla tanışıcan gibi ama gelecek foss "

hhahhahaaa yukarıdaki mesajda gerekli işaretlemeler kullanılmayınca tanışacagın kadınla gelecegın olmayacagı gibi bir anlam çıkarmış olmalı hahhahahaaa
ama zannediyorum sen gelecekle ilgili yorumlarına foss dedin :))

Hatta bütün hepsi çoookk zengin olurdu neden başkasını zengin etmeye uğraşsınlar ki, öyle bir yetenekleri olsa kendileri için kullanırlardı :))

Hatta bütün hepsi çoookk zengin olurdu neden başkasını zengin etmeye uğraşsınlar ki, öyle bir yetenekleri olsa kendileri için kullanırlardı :))

evet bnde bu büyü kelimesini şarkılarda dizilerde filmlerde çok duyuyorum ama hiç birebir şahit olmadım ama daha once de dedim bazen insanın kısmetinin kapandığı nazar dediği zamanlar oluyor mutlaka okutmak lazım ve bol bol dua etmek lazım. bize sürekli nazar değer mesela bnm yıldızım düşük ( deilse bile burda yaza yaza kesin düştü ) o yuzden artık sağda solda ilişkimden bahsetmiyorum. ne zmn şu olacak bu olacak desem olmuyor ve biz evlenemiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…