İstanbul'da Fal - Falcılar

hay allah, bende biraz o yüzden çekiniyorum işte yalnız gitmeye.gerçi forumda gidip memnun kalanlarda vardı. bide googleda balat salih hoca diye aratınca eski bi gazete haberi çıktı 1000 usdye falan ünlülere bakıyormuş diye,aynı kişimi acaba bilemedim.

Evet Cnm aynı hoca ama biz 50 tl verdik

N'olmuş ki ben merak ederim şimdi :)

N'olmuş ki ben merak ederim şimdi :)
Cnm gecen yaz annem bır arkadaşıyla gitmiş ona da cok iyi demişler neyse anneme demiş senin kızin evlenmiş boşanmış ama şimdi yaşadığı herif yaramaz :)) ben hiç evlenmedim ve kimseyle yasamadım .demis ben onu eve getiririm ama maliyetli olur biraz annem sokka girmiş bu adam ne diyor diye sonra demis bır sürü zirvalik yok Aksaray'da teyzem mı var yok Bakırköy'de akrabaların mı var:) yok tabiki oyle seyler neyse arkadaşına demis senin kocanın ben 7 günde evinin kapısına getiririm kadın da sok çünkü kadın hiç evlenmemiş ve üstüne erkek dedim mı Sinir geçiren enteresan bır kadın :) ya böyle Birsuru saçmalıklarını anlattı annem ve dedi ki tam para tuzağı :)
ben kendi üstüme düşeni yapmak amaçlı yazıyorum takdir size kalmış gidip gitmemek ...

Canım bunları yazan ellerine yüreğine saglik.. Ben bunları okurum büyük huzurla :)
Artık fal yok hoca yok :) 3 farklı kisiye gideyim dedim hep terslikleri çıktı .hep hayırlısı ise diye niyetlenmistim .olmadi şükür .Benim icin hayırlısı okuduğum dualarmis bunlara devam ...

kızlar merhaba, daha yeni üye oldum ama önceden burayı takip ediyordum :)
bende de maalesef fal baktırma alışkanlığı var. bugüne kadar baya bi falcı denedim. şimdi detaylı olarak bilgi vereyim size.

uçurtma emre: tam bir fiyasko, böyle bi el tutmaya çalışmalar. 'şimdi dilek dile ama sakın o çocuğu dileme' falan demeler. söylediği çoğu şey anlaşılmıyo zaten.
kadınlar kahvesi pelin, dilek, remziye: 3ü de bana aynı yönde fal baktı, ve dediklerinden bazıları çıktı ama 3ünün de olur dediği şey biraz imkansız olduğu için pek ümitlenmiyorum.
kadınlar kahvesi(kadıköy) zeynep: kahveye pek bakmadı su vardı yanında kahveden damlattı suyun içine öyle baktı. güzeldi falı çoğu şeyi tutturdu.
nostradamus kimya, arzu: kimya başlarda iyiydi anı iyi biliyordu ama sonradan oradan ayrıldığını duydum baya bi kötülediler.
symbol cafe metin: o da bir fiyaskoydu. o zamanlar bi ilişkim vardı gayet de güzel gidiyodu ama o bana senin bi ilişkin yok, varsa da benim adım fatoş demişti. ben de iyi o zaman bundan sonra sana fatoş derim demiştim :)
angel's cafe biriz: yıllar önce baktırmıştım, o zamanlar hayatımda olmayan birinin ismini ve burcunu söylemişti bana, onunla nikah görüyorum demişti. öyle biri olmadığı için ciddiye almamıştım ama seneler sonra bahsettiği insan çıktı karşıma. gerçi ayrıldık. geçenlerde buldum tekrar biriz'i. eskisi gibi iyi değildi benim yönlendirmemle baktı daha çok.

şimdilik bu kadar kızlar. zaten artık baktırmamayı düşünüyorum, anı iyi bilenler var ama gelecek pek çıkmıyo çoğunda. ama emre'den uzak durun derim, sapık mıdır nedir :)

Sen arkadaşının avukatı mısın anlamadım.benim anlamadığım ben mutlaka şu kişiye baktirin demedin.memnuniyetimi söyledim ve gitmek isteyen olur düşüncesi ile telefon numarası verdim.burda fal konusu yerine zayıflama konusu gecseydi ben doktor telefonu verseydim benim için doktor kendi reklamını yapıyor diye mı düşüneceksiniz.ayrica ben falci yakıştırması yapan dangalaklara bu kapak olsun

Kahve falı baktıracaksanız benim bir medyum tanıdığım var, onu ayarlayabilirim.
Hayatımdaki her şeyi, evleneceğim günden, işyerimdeki birinin boşanacağına kadar her şeyi bildi.

Son düzenleme:

Ben kimsenin avukatlığını yapmıyorum bu bir ikincisi sen biraz daha terbiyeli olabilirmisin ,, ben sana seviyeli konuşuyorum durumu kişilestirme karın ağrını söyle bitsin sadece yazdığın yorumlara bı dikkat et bence saygılı ol burası kavga yeri degil benimde tarzım degil !!

Düzenli olarak fal baktırmaya gidiyorum. Adını ve telefonunu buradan yazmam doğru olmaz. Samimi olarak soruyorsanız, arayıp iznini alarak bağlantı kurmanızı sağlayabilirim.

Tam tersi bana hoca kimin büyü yaptıgı niye yaptıgı eski sevgilimi dedi birde bir kadın tarif ettigi kisiler evet gittikleri hocalarda doğru bana sevgilin kim dedi bende düşündüğüm biri var dedim ismini dedim oda yok dedi eskisi evet eskisi beni bağladı biliyordum kimseyle sevgili olamAdim 2 senedir ve tarihleri verdi nerden biliyordu eski sevgilimin 4 senedir beni bağladığını gittiği hocaları eski karısının 2 kızı olduguna kadar bana doğru baktı burdan giden birinde yerini tarif etmiş büyünün sanırım ben siz siz olun hocaya bakımlı gitmeyin giderseniz hocalar paraya dokuyor unutmayın ben hep bakımsız giderim ki para ummasın benden

anladım canım çok sağol,bende zaten uygulama için gidecektim,ama dediğin gibiyse para tuzağı yani gitmemek lazım. Fal için zaten benden tavsiye kimseye gitmeyin,gerçekten geleceği malesef hiçkimse bilemiyor. En iyisi istihare duaları var onları deneyip rüyada görmeye çalışın derim .

arkadaşlar benimde eşimle ilgili bazı sıkıntılarım var
terazidere de bir hocaya gittim ilk verdiği muska işe yarar gibi oldu ikinciye muska verdi ramazana girdik ramazanda aradım ramazan olduğu için başarı şansımız %20 ramazandan sonra düzelir dedi ramazandan sonra gittim bakım yaptı şimdi muska yazarsam diğer ikisi iptal olur bence bekleyelim 21 gün daha dedi şu an bekliyorum ama inanın beklemekten yoruldum balatta i hocayı çok merak ediyorum yorumları okudukça kafam karıştı gidipte gerçekten memnun kalanlar nolur paylaşsın hangi sebeple gittiniz ve faydasını gördünüz mü

teşekkürler

Demetcigim sakın beni yanlış anlama benim sana lafım yok sen gittim iyi diyorsan iyidir bilemem .Ben annemin anlatmış olduklarını burda paylaşmak istedim vicdanen.yoksa aman bana ne ben gitmem olur demek istemedim. Dediğim gibi gidip gitmemek buradaki arkadaşların takdirine kalmış ..
bu arada cnm bu büyuydu tarzı olaylara fazla kafanı yorma.bunun ömrü 40 gündür .sen kalbini temiz tutukca dualara sarıldıkca Allahım izni ile 41.ci gün birsey kalmaz.insanlar bır takım seyleri kendi düşünceleri ile yaratır yani neye inanırsan hayatın o sekilde ilerler.eger yolun düşerse bır gün Eyup Sultan caminin hocasını bır ziyaret et ve hocalar icin ve büyü tarzı seyler icin ne diyor bır dinlemeni tavsiye ederim.

yapraksarmasi canım, ben de kaybetmiştim onu ama geçenlerde buldum. tekrar angel's cafe'de bakmaya başlamış.

Karşındaki insana göre konuşuyorum ben falci tayflarının avukatlığını yapmıyorum sende arkadasinın avukatlığını yapma iyiye iyi derim kötüye kötü sizlerden akıl alacak değilim kiminle ne tarz konuşacağımızda size sormam herkez işine baksın ya başlayacak falınıza be muhabbete bak ya ...elalerin falcilari bizi gerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…