Cnm ben büyük bır heyecanla gitmeyi düşünüyordum fakat oyle seyler duydum ki sok oldum bu hoca hakkında vazgeçtim.duydugum kisi de annem oluncaAnnem diyor ki bu Meryem anna klisesinin yanında tahta bır evde oturan Kastamolulu Salih hocamı kapısının önünden geçme sana tavsiye etmiyorum. Gidip bulaşma sakın .
hay allah, bende biraz o yüzden çekiniyorum işte yalnız gitmeye.gerçi forumda gidip memnun kalanlarda vardı. bide googleda balat salih hoca diye aratınca eski bi gazete haberi çıktı 1000 usdye falan ünlülere bakıyormuş diye,aynı kişimi acaba bilemedim.
Cnm ben büyük bır heyecanla gitmeyi düşünüyordum fakat oyle seyler duydum ki sok oldum bu hoca hakkında vazgeçtim.duydugum kisi de annem oluncaAnnem diyor ki bu Meryem anna klisesinin yanında tahta bır evde oturan Kastamolulu Salih hocamı kapısının önünden geçme sana tavsiye etmiyorum. Gidip bulaşma sakın .
Cnm gecen yaz annem bır arkadaşıyla gitmiş ona da cok iyi demişler neyse anneme demiş senin kızin evlenmiş boşanmış ama şimdi yaşadığı herif yaramaz :)) ben hiç evlenmedim ve kimseyle yasamadım .demis ben onu eve getiririm ama maliyetli olur biraz annem sokka girmiş bu adam ne diyor diye sonra demis bır sürü zirvalik yok Aksaray'da teyzem mı var yok Bakırköy'de akrabaların mı var:) yok tabiki oyle seyler neyse arkadaşına demis senin kocanın ben 7 günde evinin kapısına getiririm kadın da sok çünkü kadın hiç evlenmemiş ve üstüne erkek dedim mı Sinir geçiren enteresan bır kadın :) ya böyle Birsuru saçmalıklarını anlattı annem ve dedi ki tam para tuzağı :)N'olmuş ki ben merak ederim şimdi :)
Canım bunları yazan ellerine yüreğine saglik.. Ben bunları okurum büyük huzurla :)Benden sizlere bir tavsiye arkadaşlar hocayı filan boş verin inanınki yürekten her şey için dua edin size bir kaçtane örnek vereyim mesela tarık suresi 3 gün üstü üste 3 erkez okuyun mucizeyi göreceksiniz veya ayetel kürsünün özel bir tılsımı var 7 gün süreyle onu yapın veya yasin sutesinin ilk mubinin 53 kez yapın tüm sıkıntı ve dilekler için unutmayınız ki hiç kimse size sizden daha içten dua edemez dünya ayet üzerine kurulmuştur her şeyin başı inançla yapılan dualar ve semaya kalkan ellerdir.
Kokosdeniz mısın nesin anlamadım ana biraz daha terbili olmayı öğren biz burda o kadar basitliğe inmedik bu zamana kadar gittiğin falciya yazdın beğenip beğenmediğini söyledin ama kisilere hakaret etmene gerek yok bence karışmak istemezdim ama forumda terbiyeniz yorumlar okumak zorunda değilim ..!
merhaba,
Ümraniye Didem'e nasıl ulaşabilirim,özel mesaj atamıyorum da,facebook'ta sayfası var yazmışlar ama kapanmış sanırım..yardım rica ediyorum ...[/onun evi Ümraniye'de değil atasehir çakmak tarafında çok zayıf esmer 27yaslarinda cocuğu olan biri o faldan anlamaz ama bu sitede reklamını yaptırır.anlik bişeyler söyler yakın gelecekler ilgili ne dediyse tam tersi çıkar 50 tl kahveye bakar. Denemesi bedava o falci değil anlayacaginiz
merhaba,
Ümraniye Didem'e nasıl ulaşabilirim,özel mesaj atamıyorum da,facebook'ta sayfası var yazmışlar ama kapanmış sanırım..yardım rica ediyorum ...[/onun evi Ümraniye'de değil atasehir çakmak tarafında çok zayıf esmer 27yaslarinda cocuğu olan biri o faldan anlamaz ama bu sitede reklamını yaptırır.anlik bişeyler söyler yakın gelecekler ilgili ne dediyse tam tersi çıkar 50 tl kahveye bakar. Denemesi bedava o falci değil anlayacaginiz
ANLAMADIM ŞİMDİ HEM FALDAN ANLAMAZ DİYORSUNUZ HEMDE NUMARASINI İSTİYORSUNUZ BUNUN MANTIKLI BİR AÇIKLAMASI OLMALI BENCE LÜTFEN SÖYLERMİSİNİZ
Sen arkadaşının avukatı mısın anlamadım.benim anlamadığım ben mutlaka şu kişiye baktirin demedin.memnuniyetimi söyledim ve gitmek isteyen olur düşüncesi ile telefon numarası verdim.burda fal konusu yerine zayıflama konusu gecseydi ben doktor telefonu verseydim benim için doktor kendi reklamını yapıyor diye mı düşüneceksiniz.ayrica ben falci yakıştırması yapan dangalaklara bu kapak olsun
Kahve falı baktıracaksanız benim bir medyum tanıdığım var, onu ayarlayabilirim.
Hayatımdaki her şeyi, evleneceğim günden, işyerimdeki birinin boşanacağına kadar her şeyi bildi.
Cnm gecen yaz annem bır arkadaşıyla gitmiş ona da cok iyi demişler neyse anneme demiş senin kızin evlenmiş boşanmış ama şimdi yaşadığı herif yaramaz :)) ben hiç evlenmedim ve kimseyle yasamadım .demis ben onu eve getiririm ama maliyetli olur biraz annem sokka girmiş bu adam ne diyor diye sonra demis bır sürü zirvalik yok Aksaray'da teyzem mı var yok Bakırköy'de akrabaların mı var:) yok tabiki oyle seyler neyse arkadaşına demis senin kocanın ben 7 günde evinin kapısına getiririm kadın da sok çünkü kadın hiç evlenmemiş ve üstüne erkek dedim mı Sinir geçiren enteresan bır kadın :) ya böyle Birsuru saçmalıklarını anlattı annem ve dedi ki tam para tuzağı :)
ben kendi üstüme düşeni yapmak amaçlı yazıyorum takdir size kalmış gidip gitmemek ...
Cnm gecen yaz annem bır arkadaşıyla gitmiş ona da cok iyi demişler neyse anneme demiş senin kızin evlenmiş boşanmış ama şimdi yaşadığı herif yaramaz :)) ben hiç evlenmedim ve kimseyle yasamadım .demis ben onu eve getiririm ama maliyetli olur biraz annem sokka girmiş bu adam ne diyor diye sonra demis bır sürü zirvalik yok Aksaray'da teyzem mı var yok Bakırköy'de akrabaların mı var:) yok tabiki oyle seyler neyse arkadaşına demis senin kocanın ben 7 günde evinin kapısına getiririm kadın da sok çünkü kadın hiç evlenmemiş ve üstüne erkek dedim mı Sinir geçiren enteresan bır kadın :) ya böyle Birsuru saçmalıklarını anlattı annem ve dedi ki tam para tuzağı :)
ben kendi üstüme düşeni yapmak amaçlı yazıyorum takdir size kalmış gidip gitmemek ...
kızlar merhaba, daha yeni üye oldum ama önceden burayı takip ediyordum :)
bende de maalesef fal baktırma alışkanlığı var. bugüne kadar baya bi falcı denedim. şimdi detaylı olarak bilgi vereyim size.
uçurtma emre: tam bir fiyasko, böyle bi el tutmaya çalışmalar. 'şimdi dilek dile ama sakın o çocuğu dileme' falan demeler. söylediği çoğu şey anlaşılmıyo zaten.
kadınlar kahvesi pelin, dilek, remziye: 3ü de bana aynı yönde fal baktı, ve dediklerinden bazıları çıktı ama 3ünün de olur dediği şey biraz imkansız olduğu için pek ümitlenmiyorum.
kadınlar kahvesi(kadıköy) zeynep: kahveye pek bakmadı su vardı yanında kahveden damlattı suyun içine öyle baktı. güzeldi falı çoğu şeyi tutturdu.
nostradamus kimya, arzu: kimya başlarda iyiydi anı iyi biliyordu ama sonradan oradan ayrıldığını duydum baya bi kötülediler.
symbol cafe metin: o da bir fiyaskoydu. o zamanlar bi ilişkim vardı gayet de güzel gidiyodu ama o bana senin bi ilişkin yok, varsa da benim adım fatoş demişti. ben de iyi o zaman bundan sonra sana fatoş derim demiştim :)
angel's cafe biriz: yıllar önce baktırmıştım, o zamanlar hayatımda olmayan birinin ismini ve burcunu söylemişti bana, onunla nikah görüyorum demişti. öyle biri olmadığı için ciddiye almamıştım ama seneler sonra bahsettiği insan çıktı karşıma. gerçi ayrıldık. geçenlerde buldum tekrar biriz'i. eskisi gibi iyi değildi benim yönlendirmemle baktı daha çok.
şimdilik bu kadar kızlar. zaten artık baktırmamayı düşünüyorum, anı iyi bilenler var ama gelecek pek çıkmıyo çoğunda. ama emre'den uzak durun derim, sapık mıdır nedir :)[/QUt
Lütfen arkadasim ben bu Birizi ariyorum bir senedir hatta gecmis yazilarimi okursan görürsün bu bayan gecen yil pilav kafedeydi ordan ayrilmis . Nerde olduguu bana özelden yada burdan hangi kafede oldugunu yazarmisin cok rica ediyorum. Cünkü bu bayan bana gecen yil bakti öylesine tesadüfen gitmistik kizimla bir bir ne dediyse bize 1 yil lik her sey Allahin izniyle cikti. coktandir ariyordum lütfen lütfen nerde oldugunu yazz
Tam tersi bana hoca kimin büyü yaptıgı niye yaptıgı eski sevgilimi dedi birde bir kadın tarif ettigi kisiler evet gittikleri hocalarda doğru bana sevgilin kim dedi bende düşündüğüm biri var dedim ismini dedim oda yok dedi eskisi evet eskisi beni bağladı biliyordum kimseyle sevgili olamAdim 2 senedir ve tarihleri verdi nerden biliyordu eski sevgilimin 4 senedir beni bağladığını gittiği hocaları eski karısının 2 kızı olduguna kadar bana doğru baktı burdan giden birinde yerini tarif etmiş büyünün sanırım ben siz siz olun hocaya bakımlı gitmeyin giderseniz hocalar paraya dokuyor unutmayın ben hep bakımsız giderim ki para ummasın benden
Ben kimsenin avukatlığını yapmıyorum bu bir ikincisi sen biraz daha terbiyeli olabilirmisin ,, ben sana seviyeli konuşuyorum durumu kişilestirme karın ağrını söyle bitsin sadece yazdığın yorumlara bı dikkat et bence saygılı ol burası kavga yeri degil benimde tarzım degil !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?