Ben kimsenin avukatlığını yapmıyorum bu bir ikincisi sen biraz daha terbiyeli olabilirmisin ,, ben sana seviyeli konuşuyorum durumu kişilestirme karın ağrını söyle bitsin sadece yazdığın yorumlara bı dikkat et bence saygılı ol burası kavga yeri degil benimde tarzım degil !!
ANLAMADIM ŞİMDİ HEM FALDAN ANLAMAZ DİYORSUNUZ HEMDE NUMARASINI İSTİYORSUNUZ BUNUN MANTIKLI BİR AÇIKLAMASI OLMALI BENCE LÜTFEN SÖYLERMİSİNİZ
Bir arkadas Didem'e ulaşmak istediğini yazıyor bende ona cevap olarak olumsuz olduğunu yazarken dikkatli okursanız arkadasın yazdığı ile benim cevabım karışıyor.ha bu arada Ümraniye Didem diye bilinen hatunun telini yazıcım soran var ama 5 tl bile deymez ama isteyen baktirsın 0539 714 11 92
canım ayrıldığı cafde mutlaka telefonu vardır. Bence cafeyi takrar ara ve ısrarla iste
Bir arkadas Didem'e ulaşmak istediğini yazıyor bende ona cevap olarak olumsuz olduğunu yazarken dikkatli okursanız arkadasın yazdığı ile benim cevabım karışıyor.ha bu arada Ümraniye Didem diye bilinen hatunun telini yazıcım soran var ama 5 tl bile deymez ama isteyen baktirsın 0539 714 11 92
şimdi anladım kusura bakmayın bu arada bence hiç bir şekilde didemin no sunu paylaşmayın burada az çok onun ne olduğu biliniyor resmen dolandırdı insanları
selam kızlar gecen gun arkadasla oturuken yan masadakı kızlar konusuyordu bı melek kafe varmıs orda sevgı dedıler sanırım adını tam emın degılım ısım konusunda..oraya gıden varmı aranızda ?
selam kızlar gecen gun arkadasla oturuken yan masadakı kızlar konusuyordu bı melek kafe varmıs orda sevgı dedıler sanırım adını tam emın degılım ısım konusunda..oraya gıden varmı aranızda ?
Evet ben gittim çok iyiydi
Duygu kimdi?
Göztepe'deki bayanın adı Gülsün. Telefon numarasını bilmiyorum. Çünkü bilen bayanla irtibata geçemedim ama adresini yazmış. Göztepe'ye yakın bir arkadaş gidebilirse telefon numarasını alsa çok iyi olur. Randevuyla çalışıyormuş ama çok rica edilirse belki araya sıkıştırırmış. Gitmek isteyen olursa adresi yazarım.
yapraksarmasi canım, ben de kaybetmiştim onu ama geçenlerde buldum. tekrar angel's cafe'de bakmaya başlamış.
şimdi anladım kusura bakmayın bu arada bence hiç bir şekilde didemin no sunu paylaşmayın burada az çok onun ne olduğu biliniyor resmen dolandırdı insanları
Ya Didem beni ve iki arkadasımı daha kekleri neyse başımızın sadakası olsun burda hala gitmek isteyen arkadaslar var diye yazdım belki bu gitmek isteyen arkadaşlarda sadaka vermek ister:)
Demetcigim sakın beni yanlış anlama benim sana lafım yok sen gittim iyi diyorsan iyidir bilemem .Ben annemin anlatmış olduklarını burda paylaşmak istedim vicdanen.yoksa aman bana ne ben gitmem olur demek istemedim. Dediğim gibi gidip gitmemek buradaki arkadaşların takdirine kalmış ..
bu arada cnm bu büyuydu tarzı olaylara fazla kafanı yorma.bunun ömrü 40 gündür .sen kalbini temiz tutukca dualara sarıldıkca Allahım izni ile 41.ci gün birsey kalmaz.insanlar bır takım seyleri kendi düşünceleri ile yaratır yani neye inanırsan hayatın o sekilde ilerler.eger yolun düşerse bır gün Eyup Sultan caminin hocasını bır ziyaret et ve hocalar icin ve büyü tarzı seyler icin ne diyor bır dinlemeni tavsiye ederim.
yapraksarmasi canım, ben de kaybetmiştim onu ama geçenlerde buldum. tekrar angel's cafe'de bakmaya başlamış.
birizi okumuştum ben ama daha önceki yorumlardan hayal meyal hatrlıyorum..acaba nasıldır en azından adam gelmeyecekse sen bunu unut der mi :) yoksa ümitlendirir mi
Bayanın telini rica etsem atarmisin
Cnm ben büyük bır heyecanla gitmeyi düşünüyordum fakat oyle seyler duydum ki sok oldum bu hoca hakkında vazgeçtim.duydugum kisi de annem oluncaAnnem diyor ki bu Meryem anna klisesinin yanında tahta bır evde oturan Kastamolulu Salih hocamı kapısının önünden geçme sana tavsiye etmiyorum. Gidip bulaşma sakın .
Cnm gecen yaz annem bır arkadaşıyla gitmiş ona da cok iyi demişler neyse anneme demiş senin kızin evlenmiş boşanmış ama şimdi yaşadığı herif yaramaz :)) ben hiç evlenmedim ve kimseyle yasamadım .demis ben onu eve getiririm ama maliyetli olur biraz annem sokka girmiş bu adam ne diyor diye sonra demis bır sürü zirvalik yok Aksaray'da teyzem mı var yok Bakırköy'de akrabaların mı var:) yok tabiki oyle seyler neyse arkadaşına demis senin kocanın ben 7 günde evinin kapısına getiririm kadın da sok çünkü kadın hiç evlenmemiş ve üstüne erkek dedim mı Sinir geçiren enteresan bır kadın :) ya böyle Birsuru saçmalıklarını anlattı annem ve dedi ki tam para tuzağı :)
ben kendi üstüme düşeni yapmak amaçlı yazıyorum takdir size kalmış gidip gitmemek ...
Cnm tesekkurler tavsiyen için benim ananemde hafız vede emirganin hocası derin biridir fakat buyuculukle ısı olmaz ben böyle seylere takmiyan biriydim yaşadığım seyden dolayı burda anlatmadı güç bunun için çok biryere gitmedim çok dualar ettim sabahlara kadar namazlar kıldım Eyüp sultana devamlı giderim fakat benim problemim kısmet bağlılığı bunuda yapan eski sevgilim ve kiminle çıksam 1belki2 görüşüyoruz sebepsiz okadar benim hayatımda olmak isteyenler yok olup gidiyor ve ben o sevgilimden 1sene zor kurtuldum 2 senedinde hiç sevgilim yok herkes hayret ediyor ama duyum böyle hocaya konuştuğumda sadece Allah'ın izniyle dedi bakalım sadece denedim hayırlısı olur inşallah
Haklisin cnm ama bosver walla uzadikca uzuo en iyisi salla gitsin dikkate bile alma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?