İstanbul'da Fal - Falcılar

Haklisin cnm ama bosver walla uzadikca uzuo en iyisi salla gitsin dikkate bile alma...

Evet ben gittim çok iyiydi

Bayanın telini rica etsem atarmisin

Cnm tesekkurler tavsiyen için benim ananemde hafız vede emirganin hocası derin biridir fakat buyuculukle ısı olmaz ben böyle seylere takmiyan biriydim yaşadığım seyden dolayı burda anlatmadı güç bunun için çok biryere gitmedim çok dualar ettim sabahlara kadar namazlar kıldım Eyüp sultana devamlı giderim fakat benim problemim kısmet bağlılığı bunuda yapan eski sevgilim ve kiminle çıksam 1belki2 görüşüyoruz sebepsiz okadar benim hayatımda olmak isteyenler yok olup gidiyor ve ben o sevgilimden 1sene zor kurtuldum 2 senedinde hiç sevgilim yok herkes hayret ediyor ama duyum böyle hocaya konuştuğumda sadece Allah'ın izniyle dedi bakalım sadece denedim hayırlısı olur inşallah

yapraksarmasi canım, ben de kaybetmiştim onu ama geçenlerde buldum. tekrar angel's cafe'de bakmaya başlamış.

Cok tesekkür ederim canim cok sevindim hani derlerya bu karsilikli bir elektrik meselesi..iste öyle gecen yil temmuzda bana bakti ve dediki sakin kasimdan önce gelme ve dur bekle..bazi seyleri tabiki birebir tutmadi ama benim en cok istedigim seyi tamda dedigi sekilde dedigi tarihte oldu gercekten cok sasirdim cikinca falim..bir kere baktirdim ama dediklerinin cogu cikti..cok tesekkürler canim gidim gelim yine yazarim ne dedigini

birizi okumuştum ben ama daha önceki yorumlardan hayal meyal hatrlıyorum..acaba nasıldır en azından adam gelmeyecekse sen bunu unut der mi :) yoksa ümitlendirir mi

bak canim gecen yil bana dediki bende senin gibi birini bekliyordum...lütfen dedi hic bir sey yapma ve bekle sadece bekle bu seneye 5-7 ay arasinda sana dönecek bir dayi veya amcaoglu gibi birisi ile konusup dönecek ama sen sadece bekle dedi bende bekledim baktigimiz zamanda aralikti gercekten gecen yil dayi oglu ile konusup etkilenmi ve 6 ci ayda geldi hemde ne özürler dileyerek ve baska da tüm dedikleri hemen hemen cikti hem bana hem arkadasima belkide o gün tam havasindaydi kimbilir cokta neseliydi...gidip gitmememk sana kalmis ama bize hic bos vaat vermedi

neden öyle dedi acaba biraz acarmısın canım

zaten 50 tl istiyor bizden daha fazla para falan istemedi ordaki tiplerde fazla para ödeyecek tipler değildi şaşırdım gerçekten

demetcim aynı şeyi bende yaşadığım için seni cok iyi anlıyorum 1 veya 2 görüşme sonrasında benimde sebepsiz kayboluyorlar ortadan kimse seni anlamayacak çünkü yaşayan bilir bende balata gittim senin sayende burda bunları okuyunca ister istemez acabamı oluyor insan bence olacagına inan

merhaba ben yeni üye oldum Elmira ve Mercan'ın hangi kafede olduğunu vede telefon numaralarını bana mesaj atabilirmisiniz. teşekkürler...

Herkes degisik degisik falcilari soruyor. Ben de hatirladigim kadariyla gittigim falcilari paylasayim.

Avcilar Nesibe - Yalan dolan. Sizin soylediklerinize gore bakar.
Avcilar Cafe laflafa - Buranin sahibi Sebnem'dir. Bazen falcilari iyi olabilir fakat Sebnem insanlari kandirir. Tavsiye etmem.
G.O.P Elmas - Tamamen uydurma seyler soylemisti bize. Su fali bakmisti. Bi daha gitmedim.
Yesilkoy Gul - 1 kere baktirabilmistim seneler once. Fali cikmisti fakat sonra kendisini bulamadim.
Yesilkoy Cansu - Cansu travesti. Sarisin. Uzun zamandir bilirim kendisini. Gelecekle alakali dedigi hic bir sey cikmaz.
Kadikoy Biriz - Seneler once baktirmistim. Fali cok kotu degildi. Begenmistim yani. Bi daha gitmedim ama niyeyse.
Pen Cafe Yeter - Anlik iyi bakar ama gelecek tamamen bos.
Umraniye Didem - 1 kere baktirmistim. Hosuma gitmisti ama burada yazilanlardan sonra bi daha zaten baktirmadim.
Cekmekoy Nil - Bu kadinin fali hosuma gitmisti. Dediklerinden bazilarini yasadim.
Erenkoy Sebnem - En cok etkilendigim falci Sebnem oldu. Kisa bir sure once baktirdigim icin gelecegi bekliyorum.
Harbiye Nazli - Kisa bir sure once baktirdim. Kendisi falci degil aslinda fakat kotu degildi ve soyledigi 1 sey basima simdiden geldi :)
Su an aklima gelenler bunlar. Bir suru falciya gittim daha. Taksim'de Sembol'lerde vs vs. Ama hic biri su an aklima bile gelmiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…