İstanbul'da Fal - Falcılar

Eklemeyi unuttugum biri de İrmak. Travesti olan. İrmak biraz degisik fal bakar sinir eder bazen sizi ama yorumlari iyidir.

evet aynen katılıyorum ucurtma emre daha once majestikde die duydum ulaşamadım. snra twettirdan ulaştım ekledim bana nosunu fln verdi randevu adres almak için aradım daha sonra yeri uzak die vazgeçtim fakat gunahını almayım ama ondan sonra özelden beni biri aradı açmadım bide twettirdan salça oldu. bana, madem bakırköy sana uzak istersen taksimde bulaşalım ben sana bakarım ne zmn istersen fln dedi tabi bende hemen engelledim ve de tel nom değiştiği içinde bi daha arayamadı.

merhaba ben yeni üye oldum Elmira ve Mercan'ın hangi kafede olduğunu vede telefon numaralarını bana mesaj atabilirmisiniz. teşekkürler...

canım elmira da mercan da cafe de bakmıyor elmira evinde mercan telefonda internette ya da evinde bakıyor.

peki tatlım biriz ne falı bakıyor ya da hangisinde daha iyi :)

kızlar bu arada yrn kısmetse fatihteki yere yıldızname baktırmaya gidicem bakalım neyle karşılaşcam sırf merakımdan gidiyorum pek büyük beklentiler içerisinde değilim ama gitmekte istiyorum yine de ztn 10 lira, tutmasa da sorun değil :) 1 gibi baktırcam, gelince hbr veririm sizlere...

eğer gidersene banaada haber verirmisin???

Yildiznameye bakan uzun bakan ama birde guzel bakan birini bulamadım birde kursun döken birisi cok şey istedim aslında hepsini birden yapan biri yokmu acaba ama güvenilir ve verdigin paraya değecek öyle birini tanıyanlar bana mesaj atsın acil hemde forumada yazabilirler veya numarasını özelden atabilirlerse sevinirim :) :)

ya kızlar bu büyü olayı nedir ya banada faceten msj geldi ben işte hayatındakine büyü yaptırdım senin fotonu netten buldum fotona dua okttrdum o beni sevio bana aşık demiş bana boşa heveslenme flan filan diye abuk sabuk bir msj aldım :S sonraki benim exle iletişimim hiç yoktuiçimden geldi uzunca bi msj yazdım ama bunu o msj geldikten 1 ay yaptım benle hiçbi şekilde konuşmuyordu hep kaçıyordu sonra hiç ummadığım anda benimle konuşmaya başladı hatta bu olaydanda bahsettim güldü inanmadı kim olsa inanmazdı:S neyse sonra falcıya gittim o da demez mi bu çocuğun iradesiz istem dışı dengesizlikleri var eski kız arkadaşı uğraşıyo bunla bol bol dua et dedi bana hatta şaştım kaldım kızlar yaa pofffffffffffffffffff

boşver bence telafuz bile etme umursama. cunku böle bişe yoksa bile sen dedikçe kötü şeyleri kendine çekersin olmadığını düşün bide dua et tabi... Allah yardımcın olsun.

boşver bence telafuz bile etme umursama. cunku böle bişe yoksa bile sen dedikçe kötü şeyleri kendine çekersin olmadığını düşün bide dua et tabi... Allah yardımcın olsun.

ya ben hiç inanmam böle şeylere zaten anlamsız geldi ilk defa başıma böyle birşey geldi .. öle valla bol bol dua etcem saol canım amin allah hepimizin yardımcsı olsun böyl insanlardan korusun bizi

yeri veya telefonu var mı sadece yıldıznamemi bakıyormuş adresi tarif edebilirsen sevinirim canım ya

elif.kurt76@hotmail.com

Vaayy bayagı isabetliymiş hahahahaa

Kızlar ben rana ablanın en sonunda cep tlf buldum. Artık X cafe de değil. Bir yere bağlı olarak çalışmıyor. Rana ablaya ancak cebinden ulaşabilirsiniz.0553 212 29 13 herkeze tavsiye ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…