kızlar merhaba, daha yeni üye oldum ama önceden burayı takip ediyordum :)
bende de maalesef fal baktırma alışkanlığı var. bugüne kadar baya bi falcı denedim. şimdi detaylı olarak bilgi vereyim size.
uçurtma emre: tam bir fiyasko, böyle bi el tutmaya çalışmalar. 'şimdi dilek dile ama sakın o çocuğu dileme' falan demeler. söylediği çoğu şey anlaşılmıyo zaten.
kadınlar kahvesi pelin, dilek, remziye: 3ü de bana aynı yönde fal baktı, ve dediklerinden bazıları çıktı ama 3ünün de olur dediği şey biraz imkansız olduğu için pek ümitlenmiyorum.
kadınlar kahvesi(kadıköy) zeynep: kahveye pek bakmadı su vardı yanında kahveden damlattı suyun içine öyle baktı. güzeldi falı çoğu şeyi tutturdu.
nostradamus kimya, arzu: kimya başlarda iyiydi anı iyi biliyordu ama sonradan oradan ayrıldığını duydum baya bi kötülediler.
symbol cafe metin: o da bir fiyaskoydu. o zamanlar bi ilişkim vardı gayet de güzel gidiyodu ama o bana senin bi ilişkin yok, varsa da benim adım fatoş demişti. ben de iyi o zaman bundan sonra sana fatoş derim demiştim :)
angel's cafe biriz: yıllar önce baktırmıştım, o zamanlar hayatımda olmayan birinin ismini ve burcunu söylemişti bana, onunla nikah görüyorum demişti. öyle biri olmadığı için ciddiye almamıştım ama seneler sonra bahsettiği insan çıktı karşıma. gerçi ayrıldık. geçenlerde buldum tekrar biriz'i. eskisi gibi iyi değildi benim yönlendirmemle baktı daha çok.
şimdilik bu kadar kızlar. zaten artık baktırmamayı düşünüyorum, anı iyi bilenler var ama gelecek pek çıkmıyo çoğunda. ama emre'den uzak durun derim, sapık mıdır nedir :)
merhaba ben yeni üye oldum Elmira ve Mercan'ın hangi kafede olduğunu vede telefon numaralarını bana mesaj atabilirmisiniz. teşekkürler...
bak canim gecen yil bana dediki bende senin gibi birini bekliyordum...lütfen dedi hic bir sey yapma ve bekle sadece bekle bu seneye 5-7 ay arasinda sana dönecek bir dayi veya amcaoglu gibi birisi ile konusup dönecek ama sen sadece bekle dedi bende bekledim baktigimiz zamanda aralikti gercekten gecen yil dayi oglu ile konusup etkilenmi ve 6 ci ayda geldi hemde ne özürler dileyerek ve baska da tüm dedikleri hemen hemen cikti hem bana hem arkadasima belkide o gün tam havasindaydi kimbilir cokta neseliydi...gidip gitmememk sana kalmis ama bize hic bos vaat vermedi
kızlar bu arada yrn kısmetse fatihteki yere yıldızname baktırmaya gidicem bakalım neyle karşılaşcam sırf merakımdan gidiyorum pek büyük beklentiler içerisinde değilim ama gitmekte istiyorum yine de ztn 10 lira, tutmasa da sorun değil :) 1 gibi baktırcam, gelince hbr veririm sizlere...
eğer gidersene banaada haber verirmisin???
ya kızlar bu büyü olayı nedir ya banada faceten msj geldi ben işte hayatındakine büyü yaptırdım senin fotonu netten buldum fotona dua okttrdum o beni sevio bana aşık demiş bana boşa heveslenme flan filan diye abuk sabuk bir msj aldım :S sonraki benim exle iletişimim hiç yoktuiçimden geldi uzunca bi msj yazdım ama bunu o msj geldikten 1 ay yaptım benle hiçbi şekilde konuşmuyordu hep kaçıyordu sonra hiç ummadığım anda benimle konuşmaya başladı hatta bu olaydanda bahsettim güldü inanmadı kim olsa inanmazdı:S neyse sonra falcıya gittim o da demez mi bu çocuğun iradesiz istem dışı dengesizlikleri var eski kız arkadaşı uğraşıyo bunla bol bol dua et dedi bana hatta şaştım kaldım kızlar yaa pofffffffffffffffffff
boşver bence telafuz bile etme umursama. cunku böle bişe yoksa bile sen dedikçe kötü şeyleri kendine çekersin olmadığını düşün bide dua et tabi... Allah yardımcın olsun.
kızlar bu arada yrn kısmetse fatihteki yere yıldızname baktırmaya gidicem bakalım neyle karşılaşcam sırf merakımdan gidiyorum pek büyük beklentiler içerisinde değilim ama gitmekte istiyorum yine de ztn 10 lira, tutmasa da sorun değil :) 1 gibi baktırcam, gelince hbr veririm sizlere...
arkadaşlar eminenin telefon numarası bana lazım mesaj yazamıyorum numarasını bana nasıl ulaştırabilirsiniz??
arkadaşlar eminenin telefon numarası bana lazım mesaj yazamıyorum numarasını bana nasıl ulaştırabilirsiniz??
Bir köşe yazarının yazısında bahsedilmiş bu Mehtap adındaki kadından... Ve çok merak ettim içinizde giden oldu mu hiç? Telefonunu ele geçirdim bir şekilde, 100 liraya bakıyormuş... Deneyen var mıdır acaba bizden?
Bahsettiğim yazıyı da kopyalayalıp yapıştırıyorum buraya...
Bir gazeteci arkadaşımla yemekteydim. Fal muhabbeti açıldı ve ben de bu duyduklarımı anlattım. Saat 20.30'da 'Hadi gidelim' dedi. Koşturarak gittik. Adresi bulduk, kapı açıldı ve içeriden iki tanıdık isim çıktı. Suratlarımızda bir gülümseme... Ben teyit alacağım ya, 'Nasıldı?' dedim. 'Çok başarılı' dedi. Girdik içeri. Benim notlarımı o, onun notlarını ben alacağım. Kahvemizi içtik. Sonra bana anlatmaya başlayınca gözlerim büyüdü... Arkadaşıma öyle bir isim söyledi ki, o ismi bilmek imkansız. Telaffuzu bile zor. Tek tek yazdık her şeyi. Sonra zaman içinde ben kapısını hep çalar oldum. Beni Hüsrev Gerede Caddesi'nde görürseniz, bilin ki Mehtap'a gidiyorumdur.
Dedim ya, gel zaman git zaman, ünlü yazarlar, modeller, iş adamları, sanatçılar, gazeteciler, en ünlü isimler Mehtap'ta. Mehtap fal bakmıyor, psikolojik destek veriyor gibi.
Her 10 dakikada 1 mesaj hakkından dolayı sorun yaşıyorum kızlar bazı arkadaşlara gönderdim numarayı... Sizlere de göndereceğim 10 ar dakika arayla =)
Cnm gecen yaz annem bır arkadaşıyla gitmiş ona da cok iyi demişler neyse anneme demiş senin kızin evlenmiş boşanmış ama şimdi yaşadığı herif yaramaz :)) ben hiç evlenmedim ve kimseyle yasamadım .demis ben onu eve getiririm ama maliyetli olur biraz annem sokka girmiş bu adam ne diyor diye sonra demis bır sürü zirvalik yok Aksaray'da teyzem mı var yok Bakırköy'de akrabaların mı var:) yok tabiki oyle seyler neyse arkadaşına demis senin kocanın ben 7 günde evinin kapısına getiririm kadın da sok çünkü kadın hiç evlenmemiş ve üstüne erkek dedim mı Sinir geçiren enteresan bır kadın :) ya böyle Birsuru saçmalıklarını anlattı annem ve dedi ki tam para tuzağı :)
ben kendi üstüme düşeni yapmak amaçlı yazıyorum takdir size kalmış gidip gitmemek ...
Merhaba, İstiklal cad. üzerinde x cafe diye bir cafede Rana abla adında bir falcı var. Yıldızname-kahve falı bakıyor, bazen tarot da açıyor. Şu ana kadar bana söylediği bir çok şey doğru çıktı. Buraya tel nı yazmam sakıncalı mı bilmiyorum fakat bu akşam gittiğimde özellikle aldım soran olursa daha rahat bulsun diye 0212 252 59 17.
Kahve + fal (hangisi/leri olursa farketmez) toplam 15.-TL
evet daha geçen hafta konuştum söyledi yeni gitmiş olacakki bana tavsiye etti fakat bana uzak olduğu için gitmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?