canım düzceli ali hocanın telini bana özelime gönderirsen sevinirim..
peki tatlım biriz ne falı bakıyor ya da hangisinde daha iyi :)
Ben bir kere baktirdim dedigim gibi oda tarottu bana zaten tarotta iyi oldugunu söylemisti. yarin ariycam ve kismetse giderim bu hafta icinde. izlenimlerimi yazarim.
ben aradım perşembe izinliymiş sadece :) yarın sabahtan gidicem ben de ay heyecanlandım :)
ben aradım perşembe izinliymiş sadece :) yarın sabahtan gidicem ben de ay heyecanlandım :)
insallah cok iyi bakar sana canim valla bende cok istiyorum ben ve arkadasim ikimizde ona bayilmistik..arkadasimada is ve ask ile ilgili dedigi hersey cikmisti neyse...benim dedigim biriz kisa ve toplu sismanca bir hanimdi insallah ayni birizdir. yarin izlenimlerni yaz bende yazarim gelince...hadi hayirlisi olsun canim
Gönderdim size umarım almışsınızdır..Ben de 3 ay içersinde 4 falcıya gittim..Çok fazla gerçekten...Şimdi Nil hanıma yıldızname baktırıp uzun bir süre ara vermeyi düşünüyorum..hem tarot hem yıldızname ikisi bir arada bakıyormuş...tamam işte yeterli:)
soğanlıkta oturan emine ablayıda öneririm eğer gidebilirsen. ben ondan çok memnun olan kişi duydum sdc forumda diil. emine abla, memleketinde yaşarken evlenmeden önce oranın bir numaralı falcısyımış. ben daha öncede duymuştum ama bu eminenin o emine olduğunu bilmiodum.
Arkadaşlar,
Kahve falı bakan kişi için bana kişisel mesaj atanlar lütfen maillerini yazabilir mi? Ben mesaj atamıyorum henüz.
Teşekkürler
Arkadaşlar,
Kahve falı bakan falcı için bana kişisel mesaj atanlar maillerini yazabilirler mi? Cevap yazamıyorum
symbol tarık' a giden var mı memnun kaldınız mı?
benden tavsıye yeşilköy gulnaza git ve görfal nasıl olurmuş
Symbol Tarık' a giden var mı memnun KaldıNız Mı?
Nasil Gulnaz ? Bahsedebilir misin biraz ? Fiyati nedir bir de.
Kızlar ben rana ablanın en sonunda cep tlf buldum. Artık X cafe de değil. Bir yere bağlı olarak çalışmıyor. Rana ablaya ancak cebinden ulaşabilirsiniz.0553 212 29 13 herkeze tavsiye ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?