İstanbul'da Fal - Falcılar

ben aradım perşembe izinliymiş sadece :) yarın sabahtan gidicem ben de ay heyecanlandım :)

insallah cok iyi bakar sana canim valla bende cok istiyorum ben ve arkadasim ikimizde ona bayilmistik..arkadasimada is ve ask ile ilgili dedigi hersey cikmisti neyse...benim dedigim biriz kisa ve toplu sismanca bir hanimdi insallah ayni birizdir. yarin izlenimlerni yaz bende yazarim gelince...hadi hayirlisi olsun canim

ben aradım perşembe izinliymiş sadece :) yarın sabahtan gidicem ben de ay heyecanlandım :)

insallah cok iyi bakar sana canim valla bende cok istiyorum ben ve arkadasim ikimizde ona bayilmistik..arkadasimada is ve ask ile ilgili dedigi hersey cikmisti neyse...benim dedigim biriz kisa ve toplu sismanca bir hanimdi insallah ayni birizdir. yarin izlenimlerni yaz bende yazarim gelince...hadi hayirlisi olsun canim

ay hadi rasgele dielim o zaman :))

Merhaba kızlar ve mimar34, yeni üye oldum siteye, Nil hanımla ilgili yazılanları gördüm. Rica etsem bana özelden Nil hanımın numarasını yollar mısınız? Acil lütfen.

Selam Emine ablanın numarasını özelden yollayabilir misiniz?

Arkadaşlar,
Kahve falı bakan kişi için bana kişisel mesaj atanlar lütfen maillerini yazabilir mi? Ben mesaj atamıyorum henüz.
Teşekkürler

Arkadaşlar,
Kahve falı bakan kişi için bana kişisel mesaj atanlar lütfen maillerini yazabilir mi? Ben mesaj atamıyorum henüz.
Teşekkürler

Arkadaşlar,
Kahve falı bakan falcı için bana kişisel mesaj atanlar maillerini yazabilirler mi? Cevap yazamıyorum

Arkadaşlar,
Kahve falı bakan falcı için bana kişisel mesaj atanlar maillerini yazabilirler mi? Cevap yazamıyorum

Bundan 5 sene önce birisi bana bir kadının numarasini verdi bende buluşmuştum hem kahve hem suya bakmıştı Bahçelievler tarafında oturuyordu kadın son 3 senecekti taşıyacaklarını demişti bende dalga geçiyor ben hayatta 3senemi kimseye vermem diyordum arabasına kimin ysnistiracagina kadar dedi inanmadım büyük konuşuyorsun dedi inşallah odur orta yaslarda bor kadındı cokta iyi niyetli birisiydi inanmamıştım

Kizlar fatihe gittim iki hoca varmis betul hocaya baktirdim. ama yildizname fln bakmiyormus kendi capinda bakim yapiyormus bisey varmi sorun ne die. bnm ve gorustugum kisinin adini ve anne adini aldi bide ben fotosunu gosterdim. dediki oncelikle bu is hayirlimi degilmi ruyasina yaticaksin eger ruyanda hayirli oldugu cikarsa buraya gel okuman icin dua fln vericem cunku o cok zor birisi sende evlendigin zmn onu kaldiramayabilirsin belkide evlenmeniz hayirli degildir bu yuzden sorun cikiodur her seferinde dedi. bide uzerimde bag yani bi agirlik varmis yani yildizim dusukmus ve cok cabuk nazara geliyormusum bunu kelime kelimesine ztn ben onceki sayfalarda solemistim. ve de aynen dedigi gibi gorustugum kisi bi seye sen ak de o beyaz der sanada onun beyaz oldugunu kbl ettlrmeye calisir asiri inatci ve de ters ama egerki suyuna gidersende senden iyisi yok seni el ustunde tutar. yani tek istedigi dediklerini kbl edecek ve harfiyen uygulayan birisi. tamam bnde pek hircin biri degilim cogu zmn kimseye susmadigim kdr ona susuyorum ve uzatmamaya calisiyorum ama her insaninda bi sabri var... sonuc olarak hoca kismetim icin bi kac dua ve islem verdi bunlari oku ve 1 hafta snra fln gel bakalim eger ruyanda hayirli cikarsa yine okuman icin dua veririm dedi ama 100-150 liracik ucreti varmis :)) pek vermeyi ve de gitmeyi dusunmuyorum sadece merak ettiklerimi ogrenmek istemistim. bu arada 10 liraya bakti yeride fatihte fethiye duraginin orda. denemek isteyen gidebilir ama pek de sasirtici ve de tatmin edici degil...

Kızlar ben rana ablanın en sonunda cep tlf buldum. Artık X cafe de değil. Bir yere bağlı olarak çalışmıyor. Rana ablaya ancak cebinden ulaşabilirsiniz.0553 212 29 13 herkeze tavsiye ediyorum.

Alıntı yaptıgınız mesaj oldukca eski zannediyorum rana 20 oldu diye biliyorum rana'nın bakmasını bende seviyorum ama buradan bazıları memnun kalmamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…