Alıntı yaptıgınız mesaj oldukca eski zannediyorum rana 20 oldu diye biliyorum rana'nın bakmasını bende seviyorum ama buradan bazıları memnun kalmamıştı
arkadaşlar benimde eşimle ilgili bazı sıkıntılarım var
terazidere de bir hocaya gittim ilk verdiği muska işe yarar gibi oldu ikinciye muska verdi ramazana girdik ramazanda aradım ramazan olduğu için başarı şansımız %20 ramazandan sonra düzelir dedi ramazandan sonra gittim bakım yaptı şimdi muska yazarsam diğer ikisi iptal olur bence bekleyelim 21 gün daha dedi şu an bekliyorum ama inanın beklemekten yoruldum balatta i hocayı çok merak ediyorum yorumları okudukça kafam karıştı gidipte gerçekten memnun kalanlar nolur paylaşsın hangi sebeple gittiniz ve faydasını gördünüz mü
teşekkürler
ben aradım perşembe izinliymiş sadece :) yarın sabahtan gidicem ben de ay heyecanlandım :)
2003 ten beri kendisine 6 ayda bir giderim.
gıttıgın hocanın adı ayhan mı canım? terazıderede ayakkabıcı dukkanında bakıyor....
selam kizlar gecen hafta rezene kafe de isila gitmistim kendisi ve kafe sahibi cok iyi insanlar insan kendini orda rahat hissediyor..isil da cok güleryüzlü ama bide gercekten ani ve gecmisi iyi biliyor...cok tarihler veriyor...gecmis ve gelecekle ilgili...gelecek icin henüz bir sey diyemem ama verdigi tarihler cok kisa zaman icinde bakalim nolcak yazarim...dün icin kisa sehir disi yolculukmu yapican dedi evet dedim ve gercekten dün gittik geldik dedigi gibi isimizde iyi gecti...ama cok önemli 2 sey dedi tarihler yakin bakalim ne olacak oraya bayaa söyle kelli felli koca koca adamlarda geliyo sasirdim bilginiz olsun sali günleri calismiyor
selam olivyan naber? gittinmi birize canim...
aaa mesajını görmeden yazdım ben de sana :) gidemedim bugün ya sen naaptın gittin mi bari? artık fal degterini kapatmak istiyorum birisi bana bu çocuk gelmicek kızım desin o yüzden birize gitmeyi düşünüyorum yarın gidebilirim hatta
yaa canim yaa yerim seni ben böyle bir telepati ayni anda yazmisizgüzelim vallahi ben bugün tam saat 19:10 ordaydim ve bana dedilerki kendisi burda ama 5 kisi var sirada ve aslinda saat 8e kadar caliyor bakamaz dediler bende geri gelmek mecburiyetinde kaldim galiba cumartesi gidicez artik..ama lütfen git ve inanki cok memnun kalacaksin insallah sana kesin gercegi söyler duymak istedigin seyi degil...unutma sabahkari saat 12 den aksam 8e kadar orda ona göre git
hazır çalışmıoken sabahın körü gideyim de dikileyim bari oraya :)) çok saol tatlım hayırlısı olsun
aaa mesajını görmeden yazdım ben de sana :) gidemedim bugün ya sen naaptın gittin mi bari? artık fal degterini kapatmak istiyorum birisi bana bu çocuk gelmicek kızım desin o yüzden birize gitmeyi düşünüyorum yarın gidebilirim hatta
bende geçen sene o cümleyi duymak için gitmediğim falcı kalmamıştı hepsi bekle gelicek dedi adamı 1 yıl bekledim gelmedi.! bir tek mercan sayhan gelmicek bu bekleme dedisonra köprünün altından ne sular aktı şimdi başkası için baktırıyorum o na da dönücek diyolar :S umarım aynı şeyleri yaşamam, sende yaşamazsın
edenizcim ben senin yerinde olsam gidenlerin ardindan bir Fatiha okurum be canim bosverrrr gittigine göre o zaten hic senin olmamis demektir.
aslında doğru söylüyosun ama bazen kendimize bile laf geçiremiyoruz, ama akıllandım aynen senin dediğini uygulayacağım
aslında doğru söylüyosun ama bazen kendimize bile laf geçiremiyoruz, ama akıllandım aynen senin dediğini uygulayacağım
ahahahaha kendisi bilir ya daha gözyaşı akıtmam onun için :)
bence gözyaslarina yazik olmus hic kimse unutulmayacak gibi deildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?