İstanbul'da Fal - Falcılar

gıttıgın hocanın adı ayhan mı canım? terazıderede ayakkabıcı dukkanında bakıyor....

5 6 yıl once gıtmıstık annemle ozamnda bakım 50 tl ıdı ozamandan buzamana fıatın hıc pahalanmaması ılgınc....cok abartılacak bı hoca degıldır ama yanı tıklım tıklımdır.pazar gunu sadece erkeklere bakım yapıyo.bıde cuma gunlerı kımseye bakım yapmıyodu ozamanlar..mavı gozlu sarısın kastamonulu,bırazda agzı bozuk bır hoca ıdı,yanı komıktı :)herkese hazır muskaları verıp yolluyo.yaptıgı ıslemler ıse yararmı yararmızmı bılmıyorum.sonucun ne oldugunu hatrlamıyorum.

2003 ten beri kendisine 6 ayda bir giderim.

Peki, tutturma oranı sence nasıl. Symbol Nihal'e de gittim o da aynı şeyleri söyledi. Verdikleri tarihler benzer. Güvenebilir miyim sence? Yorgundu bana baktığında artık son yani hali kalmamıştı. İnşallah dediği olur ama hayal kırıklıgına uğramak istemiyorum. *

selam kizlar gecen hafta rezene kafe de isila gitmistim kendisi ve kafe sahibi cok iyi insanlar insan kendini orda rahat hissediyor..isil da cok güleryüzlü ama bide gercekten ani ve gecmisi iyi biliyor...cok tarihler veriyor...gecmis ve gelecekle ilgili...gelecek icin henüz bir sey diyemem ama verdigi tarihler cok kisa zaman icinde bakalim nolcak yazarim...dün icin kisa sehir disi yolculukmu yapican dedi evet dedim ve gercekten dün gittik geldik dedigi gibi isimizde iyi gecti...ama cok önemli 2 sey dedi tarihler yakin bakalim ne olacak oraya bayaa söyle kelli felli koca koca adamlarda geliyo sasirdim bilginiz olsun sali günleri calismiyor

canım birize gittin mi :)

yaa canim yaa yerim seni ben böyle bir telepati ayni anda yazmisiz güzelim vallahi ben bugün tam saat 19:10 ordaydim ve bana dedilerki kendisi burda ama 5 kisi var sirada ve aslinda saat 8e kadar caliyor bakamaz dediler bende geri gelmek mecburiyetinde kaldim galiba cumartesi gidicez artik..ama lütfen git ve inanki cok memnun kalacaksin insallah sana kesin gercegi söyler duymak istedigin seyi degil...unutma sabahkari saat 12 den aksam 8e kadar orda ona göre git

hazır çalışmıoken sabahın körü gideyim de dikileyim bari oraya :)) çok saol tatlım hayırlısı olsun

bende geçen sene o cümleyi duymak için gitmediğim falcı kalmamıştı hepsi bekle gelicek dedi adamı 1 yıl bekledim gelmedi.! bir tek mercan sayhan gelmicek bu bekleme dedi sonra köprünün altından ne sular aktı şimdi başkası için baktırıyorum o na da dönücek diyolar :S umarım aynı şeyleri yaşamam, sende yaşamazsın

edenizcim ben senin yerinde olsam gidenlerin ardindan bir Fatiha okurum be canim bosverrrr gittigine göre o zaten hic senin olmamis demektir.

edenizcim ben senin yerinde olsam gidenlerin ardindan bir Fatiha okurum be canim bosverrrr gittigine göre o zaten hic senin olmamis demektir.

aslında doğru söylüyosun ama bazen kendimize bile laf geçiremiyoruz, ama akıllandım aynen senin dediğini uygulayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…