İstanbul'da Fal - Falcılar

iyi akşamlar Canım durumuna çok üzüldüm inşallah eşinle aran düzelir allah kımseyı bu durumlara düşürmesin çok zor 4 yıl once bı arkadaşım aynı senın durumundaydı ermenı bı kadın buldu çokta paralar almamıştı hatırladığım kadarıyla ve eşi eve dondu 15 gun ıçınde şuan çok ıyıler hıç bı sorunları yok o kadın çok ıyıydı eğer numarası duruyosa sana verırım yardımcı olabılırsem ne fayda herşey gonlunce olsun sıkma canını[/QUOTE]

Slm cnm eger noyu bulabilirsen banada ozelden atabilirmisin yada mailime.

Selam Emine ablanın numarasını özelden yollayabilir misiniz?

emine soganlıkta bir sitede yaşıyor.iki çocuğu olan çok aşırı temiz bir bayan .Ancak ben arkadaşımla gittim.söyledikleri çok yavan bir faldı ki arkadaşım kızım sende bu kadar bakabiliyorsun dedi ve sinirden güldük çünkü 50 ye baktı.Sonradan duydukki
kişilere göre fiyat veriyormuş.20 YE baktığı insanlarda varmış.çok kızdım.çok baktırmak istersen teli 0536 390 00 17

bu arada benim özel msj hakkım olmadığı için herkesin telini yayınlıyorum.sonra niye burdan yayınlıyorsun muhabbeti olmasın..
zaten buranın amacıda bu değil mi.

bende gitmiştim hiç memnun kalmadım emine hanım çok yavan bir fal hikaye anlatıyor

arkadaşlar geçen gün burda ismini yayınlayan elif hocaya baktırdım çok kötü kesinlikle tavsiye etmem hem çok pahalı hemde başından atan bir tarzı var kesinlikle denemeyin derim

Ama istanbul disindaymis bı koyde Hollanda'dan Almanya'dan ingiltereden sırf onun için gelenler warmış birde adam disarda baya meşhur araştırdım ismi hatip hoca istanbulda hiç bir hocaya gitmedim ama eğer istanbul dısına gidersem bu hocayı deneyeceğim akrabalarım annem bile anlattı adam coktaiyi anlattıklarına göre

canım hocanın ıletısım bılgılerını bana ozelden yazarmısın? bıde gıdıtten sonra muhakkak burda paylasırmısın bızımle deneyımlerını.

bu bahsettiğiniz nette ulvi hoca diye geçer, adanalı hatip hoca ise hiç bulaşmayın derim, birçok siteden sahtekarlıkları ortaya çıkınca atılmıştır.

bu bahsettiğiniz nette ulvi hoca diye geçer, adanalı hatip hoca ise hiç bulaşmayın derim, birçok siteden sahtekarlıkları ortaya çıkınca atılmıştır.

Canım o hatip hoca Adanalı degil Niğde de bir hocaymis ben arastirdim adanalı ulvi degil yani o senin dediğin başka

merak ettiğiniz şeyler varsa hocalara gidin danışın ama çok para fazla isterseler vermeyin cunku verdikçe ne de olsa veren birileri çıkıo die işi ticarete döküyorlar... dunki gittiğim hoca bana bi dua için 100-150 lira fiyat verdi. dusunursen gel dedi. param olsada vermem. Alllahın duası parayla satılırmı töbe töbe kuranda bir sürü dua var zaten :) elbette parayla yapıcak onunda emeğinin bir karşılığı olmalı ama bunlar abartıyor gunde 10 kişiden 100 lira alsa 1000 lira eder, bende bunları düşününce bizim sırtımızdan para kazanmalarını hazmedemiyorum :))

kizlar benim dolasmadigim hoca bozuntusu kalmadi.. bana gercekten erkek arkadasimla arami duzeltmeme yardim edebilicek birisinin telefonunu verin ne olursunuz..! 2 ay oldu.. hala gorusuyoruz ama sevgili olarak bende bitti dedi..ne olur yardim edin...ama dolandirici birilerine bulastirmayin beni.. cok para kaptirdim.. varsa bilen allah rizasi icin ozelden mesaj atsin bana.. nolursunuz ya..dayanamiyorum aciya artik.. uyku yok hic.. sifir.. uykusuzluktan sacma dusuncelere kapiliorum..

cnm allah yardımcın olsun oncelikle, moralini bozmak istemem ama öle bi mucize yer yuzunde yok malesef hiç bi hocada ne kdr iddialı olsa da getircem dese bile gideni geri getiremez hani eşler arasında bi ihtimal olabiliyor bu tarz şeyler ama sevgililer için hiç duymadım. seninde dediğin gibi sadece paranı alır dolandırırlar seni, bunca derdin üzerine bide giden parana üzülürsün.

bilgilerini yazarmısın lütfen

bizim problemimiz ailesi ile alakali daha cok..ailesi istemedi beni.. yani bunu duzelticek birisi vardir diye dusunuyorum.. bu kadar insan bir sekilde bir yol bulabiliyor..gercekten gidip sonuc alan varsa bana yazsin lutfen.. misirli mustafa hoca var dediler bana.. onada guvenemedim maalesef.. benimle paylasirsaniz cok sevinirim.. buyu olup olmadigini ogrenmek istiyorum.. ve bozulacaksa bozulsun.. yardimlar icin simdiden tesekkurler..

bu arada gitmek isteyen olursa sevda abla vardir yenibosnada.. kahve falina bakar..inanilmazda ii bakar.. benim sevgilimle ayrilicagimi bana kendisi solemisti..ve ailesinin istemiyeceginide.. bu kadarda bilemez dedim hep.. kisisel bilgilerini verebilirim ozelden..ayni zamanda kursun dokerek kursunada bakiyor..

Canim ne kadara bakiyor bu Sevda dedigin bayan ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…