iyi geceler kizlarrrrrr kendinize iyi bakiniz
arkadaşlar benimde eşimle ilgili bazı sıkıntılarım var
terazidere de bir hocaya gittim ilk verdiği muska işe yarar gibi oldu ikinciye muska verdi ramazana girdik ramazanda aradım ramazan olduğu için başarı şansımız %20 ramazandan sonra düzelir dedi ramazandan sonra gittim bakım yaptı şimdi muska yazarsam diğer ikisi iptal olur bence bekleyelim 21 gün daha dedi şu an bekliyorum ama inanın beklemekten yoruldum balatta i hocayı çok merak ediyorum yorumları okudukça kafam karıştı gidipte gerçekten memnun kalanlar nolur paylaşsın hangi sebeple gittiniz ve faydasını gördünüz mü
iyi akşamlar Canım durumuna çok üzüldüm inşallah eşinle aran düzelir allah kımseyı bu durumlara düşürmesin çok zor 4 yıl once bı arkadaşım aynı senın durumundaydı ermenı bı kadın buldu çokta paralar almamıştı hatırladığım kadarıyla ve eşi eve dondu 15 gun ıçınde şuan çok ıyıler hıç bı sorunları yok o kadın çok ıyıydı eğer numarası duruyosa sana verırım yardımcı olabılırsem ne fayda herşey gonlunce olsun sıkma canını
Selam Emine ablanın numarasını özelden yollayabilir misiniz?
emine soganlıkta bir sitede yaşıyor.iki çocuğu olan çok aşırı temiz bir bayan .Ancak ben arkadaşımla gittim.söyledikleri çok yavan bir faldı ki arkadaşım kızım sende bu kadar bakabiliyorsun dedi ve sinirden güldük çünkü 50 ye baktı.Sonradan duydukki
kişilere göre fiyat veriyormuş.20 YE baktığı insanlarda varmış.çok kızdım.çok baktırmak istersen teli 0536 390 00 17
bu arada benim özel msj hakkım olmadığı için herkesin telini yayınlıyorum.sonra niye burdan yayınlıyorsun muhabbeti olmasın..
zaten buranın amacıda bu değil mi.
bende gitmiştim hiç memnun kalmadım emine hanım çok yavan bir fal hikaye anlatıyor
Ama istanbul disindaymis bı koyde Hollanda'dan Almanya'dan ingiltereden sırf onun için gelenler warmış birde adam disarda baya meşhur araştırdım ismi hatip hoca istanbulda hiç bir hocaya gitmedim ama eğer istanbul dısına gidersem bu hocayı deneyeceğim akrabalarım annem bile anlattı adam coktaiyi anlattıklarına göre
bu bahsettiğiniz nette ulvi hoca diye geçer, adanalı hatip hoca ise hiç bulaşmayın derim, birçok siteden sahtekarlıkları ortaya çıkınca atılmıştır.
bu bahsettiğiniz nette ulvi hoca diye geçer, adanalı hatip hoca ise hiç bulaşmayın derim, birçok siteden sahtekarlıkları ortaya çıkınca atılmıştır.
canım hocanın ıletısım bılgılerını bana ozelden yazarmısın? bıde gıdıtten sonra muhakkak burda paylasırmısın bızımle deneyımlerını.
kizlar benim dolasmadigim hoca bozuntusu kalmadi.. bana gercekten erkek arkadasimla arami duzeltmeme yardim edebilicek birisinin telefonunu verin ne olursunuz..! 2 ay oldu.. hala gorusuyoruz ama sevgili olarak bende bitti dedi..ne olur yardim edin...ama dolandirici birilerine bulastirmayin beni.. cok para kaptirdim.. varsa bilen allah rizasi icin ozelden mesaj atsin bana.. nolursunuz ya..dayanamiyorum aciya artik.. uyku yok hic.. sifir.. uykusuzluktan sacma dusuncelere kapiliorum..
Ama istanbul disindaymis bı koyde Hollanda'dan Almanya'dan ingiltereden sırf onun için gelenler warmış birde adam disarda baya meşhur araştırdım ismi hatip hoca istanbulda hiç bir hocaya gitmedim ama eğer istanbul dısına gidersem bu hocayı deneyeceğim akrabalarım annem bile anlattı adam coktaiyi anlattıklarına göre
cnm allah yardımcın olsun oncelikle, moralini bozmak istemem ama öle bi mucize yer yuzunde yok malesefhiç bi hocada ne kdr iddialı olsa da getircem dese bile gideni geri getiremez hani eşler arasında bi ihtimal olabiliyor bu tarz şeyler ama sevgililer için hiç duymadım. seninde dediğin gibi sadece paranı alır dolandırırlar seni, bunca derdin üzerine bide giden parana üzülürsün.
kizlar benim dolasmadigim hoca bozuntusu kalmadi.. bana gercekten erkek arkadasimla arami duzeltmeme yardim edebilicek birisinin telefonunu verin ne olursunuz..! 2 ay oldu.. hala gorusuyoruz ama sevgili olarak bende bitti dedi..ne olur yardim edin...ama dolandirici birilerine bulastirmayin beni.. cok para kaptirdim.. varsa bilen allah rizasi icin ozelden mesaj atsin bana.. nolursunuz ya..dayanamiyorum aciya artik.. uyku yok hic.. sifir.. uykusuzluktan sacma dusuncelere kapiliorum..[/QUOTE
işinize yarar belki mail adresinizi yazarsanız size birini tavsiye edebilirim bu konuda msj hakkım yok
kizlar benim dolasmadigim hoca bozuntusu kalmadi.. bana gercekten erkek arkadasimla arami duzeltmeme yardim edebilicek birisinin telefonunu verin ne olursunuz..! 2 ay oldu.. hala gorusuyoruz ama sevgili olarak bende bitti dedi..ne olur yardim edin...ama dolandirici birilerine bulastirmayin beni.. cok para kaptirdim.. varsa bilen allah rizasi icin ozelden mesaj atsin bana.. nolursunuz ya..dayanamiyorum aciya artik.. uyku yok hic.. sifir.. uykusuzluktan sacma dusuncelere kapiliorum..[/QUOTE
işinize yarar belki mail adresinizi yazarsanız size birini tavsiye edebilirim bu konuda msj hakkım yok
berfe.com@gmail.com
mail adresim simdiden cok tesekkur ederim..
bizim problemimiz ailesi ile alakali daha cok..ailesi istemedi beni.. yani bunu duzelticek birisi vardir diye dusunuyorum.. bu kadar insan bir sekilde bir yol bulabiliyor..gercekten gidip sonuc alan varsa bana yazsin lutfen.. misirli mustafa hoca var dediler bana.. onada guvenemedim maalesef.. benimle paylasirsaniz cok sevinirim.. buyu olup olmadigini ogrenmek istiyorum.. ve bozulacaksa bozulsun.. yardimlar icin simdiden tesekkurler..
bu arada gitmek isteyen olursa sevda abla vardir yenibosnada.. kahve falina bakar..inanilmazda ii bakar.. benim sevgilimle ayrilicagimi bana kendisi solemisti..ve ailesinin istemiyeceginide.. bu kadarda bilemez dedim hep.. kisisel bilgilerini verebilirim ozelden..ayni zamanda kursun dokerek kursunada bakiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?