İstanbul'da Fal - Falcılar

Hemen bu kadar şeyin arkasından para istendi yani dimi=))

şu yenibosnadaki kim evinde mi bakıyor? biraz bilgi verir misin berfecim?

Evet ben gittim çok iyiydi

kışın baktırmıştım sevgi hanıma.çok eski yazılarımda vardır hatta,o zamanlar herkesin tersini söyleyip,sevdiğin çocukla sonun yok tekrar barışıp ayrılacaksın demişti.ama kulak asmadım.malesef öyle de oldu.fakat şu var bana tanışacaksın dediği kişiyle hala tanışmadım.nerdedir bu adam yahuu,bari adresini verseydi iyi olurdu

Kim bu kadin canim ? Nerede bakiyor ?

ben ramazanda baktırdıgımda 40 tl verdım nasıl oluyoda fıat 20 dusuyo bırden bıre?

OOOO neden oyle olmuş anlamadım 2 kişi degil tek baktırdın degil mi bana kahve bakıyor sana kahveyle beraber tarot filan mı baktı ondan mı yükseldi rakam acaba ama bende merak ettim dogrusu iki katı neden olmuş diye, grupta başka ranaya gidenler olmuştur mutlaka yakında gidenler kendisinden istenen rakamı söylesin bak şimdi bende rana falını seven biri olarak rahatsız oldum durumdan.

Hadi kızlar ranaya gidenler ödedikleri rakamları yazıversinler ltf.

Bana mercanın telefonunu verir misiniz?

Merhaba bana emine hanımın ve kurtuluştaki arap bacının numarasını verir mşsiniz?

canım bu hocanın iletişim bilgilerini alınca bana da gönderir misin? çok teşekkür ederim.

;Bana bu falcının telefon numarasını verir misiniz?

Bu güneşlideki hanımın telefonunu yazar mısınız özelden?

kurtuluştaki melahat hanımın telefon numarasını yazar mısın?

ewet canım bana 3 fal bırden baktı,fıatımı soylemedılermı dedı bende hayır bılmıyorum kaca baktıgınızı dedım..ewet gıdenlerkaca baktırdıgını muhakkak yazsın

Slm cnm eger noyu bulabilirsen banada ozelden atabilirmisin yada mailime.[/QUOTE]

canım arkadaş numarayı bulmuş sen ver meilini ozelden atayım sana ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…