yeşilköyde nerde?ordakilerininde adı hep gülle başlıyor
Kizlar fatihe gittim iki hoca varmis betul hocaya baktirdim. ama yildizname fln bakmiyormus kendi capinda bakim yapiyormus bisey varmi sorun ne die. bnm ve gorustugum kisinin adini ve anne adini aldi bide ben fotosunu gosterdim. dediki oncelikle bu is hayirlimi degilmi ruyasina yaticaksin eger ruyanda hayirli oldugu cikarsa buraya gel okuman icin dua fln vericem cunku o cok zor birisi sende evlendigin zmn onu kaldiramayabilirsin belkide evlenmeniz hayirli degildir bu yuzden sorun cikiodur her seferinde dedi. bide uzerimde bag yani bi agirlik varmis yani yildizim dusukmus ve cok cabuk nazara geliyormusum bunu kelime kelimesine ztn ben onceki sayfalarda solemistim. ve de aynen dedigi gibi gorustugum kisi bi seye sen ak de o beyaz der sanada onun beyaz oldugunu kbl ettlrmeye calisir asiri inatci ve de ters ama egerki suyuna gidersende senden iyisi yok seni el ustunde tutar. yani tek istedigi dediklerini kbl edecek ve harfiyen uygulayan birisi. tamam bnde pek hircin biri degilim cogu zmn kimseye susmadigim kdr ona susuyorum ve uzatmamaya calisiyorum ama her insaninda bi sabri var... sonuc olarak hoca kismetim icin bi kac dua ve islem verdi bunlari oku ve 1 hafta snra fln gel bakalim eger ruyanda hayirli cikarsa yine okuman icin dua veririm dedi ama 100-150 liracik ucreti varmis :)) pek vermeyi ve de gitmeyi dusunmuyorum sadece merak ettiklerimi ogrenmek istemistim. bu arada 10 liraya bakti yeride fatihte fethiye duraginin orda. denemek isteyen gidebilir ama pek de sasirtici ve de tatmin edici degil...
Hemen bu kadar şeyin arkasından para istendi yani dimi=))
Evet ben gittim çok iyiydi
kışın baktırmıştım sevgi hanıma.çok eski yazılarımda vardır hatta,o zamanlar herkesin tersini söyleyip,sevdiğin çocukla sonun yok tekrar barışıp ayrılacaksın demişti.ama kulak asmadım.malesef öyle de oldu.fakat şu var bana tanışacaksın dediği kişiyle hala tanışmadım.nerdedir bu adam yahuu,bari adresini verseydi iyi olurdu
ben ramazanda baktırdıgımda 40 tl verdım nasıl oluyoda fıat 20 dusuyo bırden bıre?
Arkadaşlar, İstanbul'da neredeyse bütün falcıları gezerdim eskiden. O zamanlar cafelerde fal bakılmıyordu. Sonra çok sıkıldım bıraktım. Bir gün bir arkadaşım tesadüfen Mercan'a baktırmış. Her söylediği çıkınca, bana da baktır dedi. Önce boşver dedim, sonra bir akşam çok sıkıntılıyken aradım. Randevu verdi. Telefonda veya msn de bakıyor. Ben böyle şey görmedim. İş,aşk hepsi çıktı. Hatta o dönem kimsenin bilmediği karışık bir mesele vardı. Onu bile söyledi, ben inanamadım. Baktırmak isteyen olursa, bende telefonu var. Ama kesin deneyim derim.
verımmı adres..
melekler kahvesıne cok gıttım..
kallavı kafede emıne hanım var ıdı..sallaması bol olarakdan..
unlulerın tarotcusu sonya hanım var gercekdende guzel bakar ama..
6 senedır ıse emıne hanım var onda baktırrım sans eserı adresını bulmusdum ne dese cıkıydı ınanmazdım ama cıkardı..bıde karadolapda var mıs bırı gettık onada..herbısıyı dedı resmen bız donduk kaldık..sımdıkde kurtulusda bı arap bacı duydum super dedıklerı cıkarmıs..onuda kesfetmelyım yakında..
Ama istanbul disindaymis bı koyde Hollanda'dan Almanya'dan ingiltereden sırf onun için gelenler warmış birde adam disarda baya meşhur araştırdım ismi hatip hoca istanbulda hiç bir hocaya gitmedim ama eğer istanbul dısına gidersem bu hocayı deneyeceğim akrabalarım annem bile anlattı adam coktaiyi anlattıklarına göre
Merhaba kızlar;
Uzun süredir bu sitedeyim,ama bu topiğe ilk kez giriyorum.Yaklaşık 2 yıl önce kız kardeşim bana geldi bir falcı bulduğunu (kendisi fal ve falcı meraklısı olur)kadının beni görmek istediğini söyledi.Bende ne alaka,beni ne yapacak diye karşı çıktımlmaz: fala inanmayan biri olarak.Kadın illa ablanı bana getir,onun çok sıkıntıları var,kafayı yemek üzere bunalımda demiş eyvahedigeldismile
Tabi kardeşim söylediklerini bana anlattı,bunları,bunları bildi falan diye.kafamçokkarıştı
Tabi ben şok,tamam dedim çünki kardeşim anlattıkça benim içim ürperdi.Gittim tabi baktı falan birçok şey tuttu.Sonra bir kaç arkadaşımı götürdüm,onlarda bayıldı kadına bende onlara baktıkça şok yaşıyorum.Ama iş kendime gelince kadına kızıyorum herkeze bakıyorsun çıkıyo,bana bakamıyorsun falan,nedeni ise söylediklerine inanmak istemiyorum.1 yıl boyunca kadına gitmedim çok kızmıştım alsanaalsanasmile sallıyor diye.Sonra bana haber gönderdi illa gelsin diye,o arada iyi değilim tabi tekrar gittim.Kısmen bildi,baya şeyler söyledi ben yine diyorum X abla sallıyon yine,kadın kızıyor bana.Yaklaşık bir hafta sonra hayatım çorap söküğü gibi oldu.Kadının 2 yıldır bana söyledikleri ihtimali bile mümkün olmayan herşey :gitme:
Sonra bu kadın benim hayat koçum gibi birşey oldu olumunekankayizsmile kadınla kanki olduk neredeyse.Benim enerjim,hislerim çok kuvvetlidir başıma gelecekleri rüyamda görürüm,ondan bana hep şey der sende boş değilsin.Yani kızlar buda benim falcı maceram.1 aydır görmüyorum kendisini artık tırsıyorum söylediklerinden,hayatımı onun söylediklerini bekleyerek geçirmek istemiyorum.Birde herşeyi bilmek pekte iyi birşey değil aslında :umursamaz:
Hepinize sevgiler.
Canım;
Bu kadın Güneşli-Bağcılar-İSTANBUL da oturuyor.Öyle paragözde değildir,zaten 10-20 TL normalde 10 TL istiyordu ama ben ve arkadaşlarım kadın çok güzel baktığı için her gidişimizde 20 TL bırakıyoruz.Zaten ilk gidişinde 1-2 saat bakıyor.Geçmişten başlayıp geleceğe doğru sayıp,döküyor.
Evet canım var. Dur atıyorum şimdi sana.
ya en son ben elma kurdu arkadasın onerdıgı nılufer hanıma gıttım..
ama o zaman olmasını bekledım bısının olcanı okadar guzel dedıkı malesef olmadı..ve umudumu kaybettım..sımdı ıse bırıne gıtmeyı dusunuyorum kurtulusda melahat dıye bır bayan varmıs 40 senedır aynı yerınde bakıyomus ve bakımı yaklasık ıkı saat suruyomus bı suru arkadasım gıttı agızları acıkda donmusler ne dedıyse cıkmıs cunku bana kızdılar kımseye gıtme melahattan sasırma dedıler gıden varmı aranızda arkadaslar?..
İletişim bilgilerine ulaşır ulaşmaz atarım bakalım ins çevremde ismini cok duydum..!
OOOO neden oyle olmuş anlamadım 2 kişi degil tek baktırdın degil mi bana kahve bakıyor sana kahveyle beraber tarot filan mı baktı ondan mı yükseldi rakam acaba ama bende merak ettim dogrusu iki katı neden olmuş diye, grupta başka ranaya gidenler olmuştur mutlaka yakında gidenler kendisinden istenen rakamı söylesin bak şimdi bende rana falını seven biri olarak rahatsız oldum durumdan.
Hadi kızlar ranaya gidenler ödedikleri rakamları yazıversinler ltf.
iyi akşamlar Canım durumuna çok üzüldüm inşallah eşinle aran düzelir allah kımseyı bu durumlara düşürmesin çok zor 4 yıl once bı arkadaşım aynı senın durumundaydı ermenı bı kadın buldu çokta paralar almamıştı hatırladığım kadarıyla ve eşi eve dondu 15 gun ıçınde şuan çok ıyıler hıç bı sorunları yok o kadın çok ıyıydı eğer numarası duruyosa sana verırım yardımcı olabılırsem ne fayda herşey gonlunce olsun sıkma canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?