İstanbul'da Fal - Falcılar

canım allah yardımcın olsun 3.5 sene once bende senın gıbıydım umarım düzelir aranız bı arkadaşyarın numarayı verıcek sana atarım bende goruşursun ozelden meılını yaz bana

canım benım üzüntünü anlıyorum ama ,sevdıgın adam sana

hacıyla hocayla gelse ne olur kı ,kendı ıradesıyle gelmekdıkten sonra ..

kaderınde varsa sevıyorsa senı ıllakı doner ,ama yoksa kaderınde

ne yaparsan yap olmaz .gelse bıle yıne gıder.eger üzerınde kotu bırseyler

oldugunu dusunuyorsan ,nazar vs gıbı seyler o zaman dua okutursun hocaya

ama sana donsun dıye hoca arama canım .

Son düzenleme:
ıyı geceler merhaba demın bı karışıklık olmuş yazılar bırbırıne gırmış :) meılını yaz ozelıme yarın numarayı atayım sana

slm cnm tam olarak bu bahsettiğin kişi bi hoca mıdır tam olarak ne yapar yani dua flnmı verir fiyatı ne kdrdır bide yeri nerdedir. çok soru sordum sanırım ama gereksiz yere bilmeden araştırmadan gitmek istemem o yuzden soruyorum hayal kırıklığı yaşamamak için :)

slm jazzsu

msj hakkım olmadığı için cvp yazamadım ama saim hocaya gitmedim sanırım kendisi büyük işlere bakıyormuş benle pek ilgilenmeyeceğini düşündüm gitmedim.

Merhaba kizlar . Ben Turkiye'deyken Laf cafe'de ki Kuzey'e gittim, kendisi icin ne cok cok iyi ne de cok cok kotu diyebilirim. suani gercekten iyi biliyor ve gelecekle ilgili yorumlarini da suani iyi bildiginden midir nedir seni inandiracak sekilde yorumluyor. Bu yuzden memnun ayrildim. Gelecekle ilgili bir kac bir sey soyledi eger tutarsa size bilgisini vericem.

yeni üyeyim ama forumu aylardır takıp ediyorum kızlar... istanbulda gezmediğim gitmediğimfalcı cok azdır ama sonuc hep 0 !! bosu bosuna umutlanıyor ve hayatımı ona gore yonlendırıyorum o yuzden artık baktırmamaya ozen gosteriyorum

kuzeye 2-3 kere fal baktırdım senı uzmek ıstemem ama gelecekle ılgılı soyledıgı hıc bır sey cıkmadı laf cafede bir tek halili begenıyorum o da 10 seyden 3 ü ancak cıkıyor ama kotunun ıyısı ıste

kızlar melekler kahvesinde kime gitmeli ?

orda da baya kişi bakıo birini beğenen diğerini begenmio. can ve ayşeyi sanki önermişlerdi bi ara. ben genelde bizim orda bi abla var evinde bakıo ona baktırıom. ben ilk defa cafede gülşene fal baktırdım (melekler kahvesinde) daha da kimseye baktırmadım onun verdiği tarihleri bekliyorum... ama kızlar sana tavsiyede bulunur şimdi, mutlaka giden olmuştur ordan birilerine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…