kizlar benim dolasmadigim hoca bozuntusu kalmadi.. bana gercekten erkek arkadasimla arami duzeltmeme yardim edebilicek birisinin telefonunu verin ne olursunuz..! 2 ay oldu.. hala gorusuyoruz ama sevgili olarak bende bitti dedi..ne olur yardim edin...ama dolandirici birilerine bulastirmayin beni.. cok para kaptirdim.. varsa bilen allah rizasi icin ozelden mesaj atsin bana.. nolursunuz ya..dayanamiyorum aciya artik.. uyku yok hic.. sifir.. uykusuzluktan sacma dusuncelere kapiliorum..
arkadaşlar yedikulede evinde aysel adında bir kadın vardı su falına bakıyor bilen veye giden varmı?
canım bende yedikuledeki falcı ayseli duydum bir arkadaşım baktırmış ben baktırmadım su falı hatta 5 tl ye bakıyormuş diye söyledi çokta beğenmişti
07.30 ordaydım ilk ben baktırdım sonra gelenler oldu ne kadar bekleniyor blemiyorum randevu ile gidilmiyor
kizlar benim dolasmadigim hoca bozuntusu kalmadi.. bana gercekten erkek arkadasimla arami duzeltmeme yardim edebilicek birisinin telefonunu verin ne olursunuz..! 2 ay oldu.. hala gorusuyoruz ama sevgili olarak bende bitti dedi..ne olur yardim edin...ama dolandirici birilerine bulastirmayin beni.. cok para kaptirdim.. varsa bilen allah rizasi icin ozelden mesaj atsin bana.. nolursunuz ya..dayanamiyorum aciya artik.. uyku yok hic.. sifir.. uykusuzluktan sacma dusuncelere kapiliorum..
ıyı geceler merhaba demın bı karışıklık olmuş yazılar bırbırıne gırmış :) meılını yaz ozelıme yarın numarayı atayım sana
Merhaba, Nilüfer hanımın numarasını özelden yazabilir misiniz?
Kim bu kadin canim ? Nerede bakiyor ?
ıyı geceler merhaba demın bı karışıklık olmuş yazılar bırbırıne gırmış :) meılını yaz ozelıme yarın numarayı atayım sana
Merhaba kizlar . Ben Turkiye'deyken Laf cafe'de ki Kuzey'e gittim, kendisi icin ne cok cok iyi ne de cok cok kotu diyebilirim. suani gercekten iyi biliyor ve gelecekle ilgili yorumlarini da suani iyi bildiginden midir nedir seni inandiracak sekilde yorumluyor. Bu yuzden memnun ayrildim. Gelecekle ilgili bir kac bir sey soyledi eger tutarsa size bilgisini vericem.
bi melek kafe var taksimde.orda bakıyor.minyon tipli bir kadın.çok abartılcak bir falcı değil.ama çıkmıştı nedense bana dedikleri
kızlar melekler kahvesinde kime gitmeli ?
selam olivyan,
birize gittinmi? ben dün gittim cok kalabalikti...
selam olivyan,
birize gittinmi? ben dün gittim cok kalabalikti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?