İstanbul'da Fal - Falcılar

kızlar bgn hande diye birine gittim kadıköy de cafe-in diye bı yer gecerken uğradım daha once baktıran oldumu ?? ya tutturdu gıbı oylee hanı cok uc seyler soylemıyo ama burclardan konuştu daha cok

bu bahsettiniz kim :S numarasını mesaj atarsanız sevınırım

yakın geleceği çıkan şu an ki durumu en güzel anlatan geçmişte merak ettiğim birşeyi bana tek seferde cevapladı

yani falının birazı çıktı bi kısmı biraz önce çıktı ama diğer dediklerine var daha tabi :)

damlalar cafe de buse diye bi kız.yeni gelmiş

biliyorum mekan kötü kahve berbat ama ben kesinlikle denemenizi tavsiye ederim istediğiniz gibi soru sorabiliyorsunuz 10-15 dk sonra hemen kalkıp gitmio ben çok memnun kalmıştım ama 1 hafta arayla da gidilmez şimdi (gerçi bana fal baktırma dedi ama ben 3 kişiye daha baktırdım :S)

bi deneyin derim pişman olmazsınız

kahve+tarot bakıyor 25 tl olsa gerek

bu bahsettiniz kim :S numarasını mesaj atarsanız sevınırım

kadıköy angels cafe de birizden bahsediyor :) ben dün baktırdım ama inan ki bi daha para vermem enerjisi güzel akıl verio ama ne bileyim belki de gününde değildir..sonra da la porte ayhan a gittim zaten o derece bana yetersiz geldi :/

hadı ya ben o cafedeki barış denen adama kılım yalancı para gözun tekı ama dedğin denenebılır cok sağol onerın ıcın, barışada fal falan baktırmayın tekara soyluyorum arkdaşımı kandırdı resmen yok kursun dokerım 100 tl yokk muska yazarım 100 tl manyak adam bak sınırlendım

barışa baktırdım bana çıkmadı :) tuğba desen dediği birşey çıktığı için tekrar ona gidip baktırıcaktım o gün ama tatilde olduğundan yerine buse yi getirmişler yeni..ben inanılmaz memnun kaldım hatta ilk gün yazacaktım ama biraz bekledim tabi :) yalnız tam reklamcı gibi yazmışım ahahhahaa çok güldüm :)))

ewet canım bana 3 fal bırden baktı,fıatımı soylemedılermı dedı bende hayır bılmıyorum kaca baktıgınızı dedım..ewet gıdenlerkaca baktırdıgını muhakkak yazsın

Ben bu durumdan çok rahatsız oldum cünkü burada pek çok kişiye rana'nın telini verdim hadi bakalım hanımlar ranaya gidenler pamuk eller klavyeye kaç liraya baktırdınız, kendi telaffuz etti degilmi 40 tl'yi yani para üstü yanlış falan verilmiş durumu olmasın diye soruyorum.

Bir de bu aralar çok fazla hoca muhabbeti yapılıyor forumda aklınızdan çıkarmayın ki büyü yapılmışsa bile olmasına da bozulmasına da Allah CC izin verir ondan başkasından medet ummayın. Elinizi verip kolunuzu kaptırırsınız, insanlar çok çaresiz hallerde gidiyorlar hoca geçinenler de bu durumu çok güzel kendi çıkarlarına kullanıyor.

kızlar melekler kahvesinde kime gitmeli ?

can ,ayşe ,gülşen bunlardan bırını denemelısın .

ayse : isim analızınde cok basarılı tutarlı seyler soyledı

can : melekler cafede benı en cok tatmın eden falcıdır .

tutarlı seyler soyledı .an ve gecmısde cok basarılı .

gelecekle ılgılı bazı tarıhler verdı onları beklıyorum suan .

gülşen : eger depresyondaysan sakın deneme fazla dobracı

olması seni üzebilir .yanı hanı depresyon modundayken uc besde olsa

terapı nıyetıne guzel seyler duymak ıstersın falcıya kosarsın yaa

ıste boyle bı zamanda ugrayacagın son durak gülşen olmalı

dedıgım gbı cok dobracı kotu seyı pat dıye soyluyor .

soyledıgı tum olumsuz seylerı zamanında yasadım .dedıklerı cıktı .

ama hala ona gtmeye korkarım ben soyledıgı kotu seylerı

yasadıgım ıcın ,tekrar kotu sey soyleyecek o soyledıklerını yıne

yasayacagım dıe gıtmeye korkuyorum .

dipnot : fal baktırıken kesınlıkle bi şekılde gizlide olsa ses kaydına alın .

cunku o an soyledıgı sey sana cok sacma gelıyor ne alaka dıyorsun .

ama ses kaydına aldıktan sonra kendı basına kalınca o kaydı dınledıgınde

soyledıgı seyın gerceklılıgıne ınanıyorsun .can bana bakarken cok alakasız

buldugum bı cumle soylemıstı .ne alaka dedım once ,o sacma buldugum cumleyı

2 gun once yasadım .ve falı tekrar dınleyınce bunu can soylemıstı dedım :)

Son düzenleme:

evet hakli olabilirsin olivyan ben birize aralik 2010 da pilav kafedeyken tek bir kez baktirdim ve gercekten ben ve arkadasim sok olduk..ve dedikleride hemen hemen birebir cikti ama asil önemli olayi cözdü bildi ve dedigi gibi oldu...6 ay sonra tekrar gittigimde kendisi ordan ayrilmisti..simdi tesadüfen nagels kafede buldum ama ne bilim benimde acikcasi pek hosuma gitmedi..ya cok yorgun yada eski enerjisi yok cünkü cok hastalanmis galiba kendisi...bakalim bana yakin gelecek ile birseyler dedi cikarsa yazarim insallah bazi seyler dedigi gibi cikmaz...netcen gari 3 harflilerle ugrasiyorlar sonrada kafayi yiyorlar...

valla şu an zırıl zırılım açıkçası yarın gidicem birisine can diye düşünüodum ama gülşene mi gitmeliyim şu an bilemedim

cafeyi de aradım sanki dünyayı kurtarıolar atom parçalıolar 2 de fala başlanıomuş da erkenden randevu alınmalıymış da zaten canım sıkkın erkenden geleyim beni de yaz işte en başa dedim mırın kırın etti telefondaki..

çok üzgünüm kime çemkireceğimi bilemiorm

evet o ses kaydına ben de başladım telefonu koyuorm masaya ordan hooop hemen kaydı alıorm

canım ben damlalarda bı tubayı begenıyorum .

barıs ılk baktırdıgımda verdıgı tarıhe kadar hersey cıkmıstı .

bı tarıh vermıstı .bu tarıhte bu olacak demıstı .aynen dedıgı

gıbı o verdıgı tarıhte dedıgı seyı yasadım .ama 2.gıdısımde hıc

memnun olmadım .verdıgı tarıhler cıkmadı bu sefer .

tubadan memnun kalmıstım .

yenı bırının geldıgını duymustum .demek kı o buse .

tavsıye edıyorsan denemeye deger o zaman .

neden fal baktırma dedı ?

Son düzenleme:

burdan yazmam doğru olmaz ama kısaca şöyle diyeyim : olması gereken olayları uzatıomuş ben olumsuzlukları çekiyormuşum o yüzden baktırma dedi..bu arada buseyi kesinlikle öneririm bana çok iyi baktı umarım sana da aynı şekilde bakar.şöyle diyeyim benim gördüğüm rüyaya kadar anlattı.şu an ağlıo olmamın nedenini bile söylemişti bana ama takma demişti.

canım sen bu barısı her fırsatta kotuluyorsun :)

tepkınde haklı olabılırsın ama ,kusura bakma bırazda

sızde suc var .turku bar olan bı mekanda fal bakan

bırının ,"ben kursun dokerım ben muska yazarım "demesıne

ınanarak sızdede hata var yanı. oyle yerlerde kursunmu

dokulur muska mı yazılır .bıraz mantık yani :)

size öyle bırsey dedıgı anda tesekkur edıp cıkmanız gerekıyordu zaten .

barış bana ılk falında cok basarılıyken 2.falında resmen foss cıkmıstı.

fal olarak tekrar denemem ama sohbetı hoş bı ınsandır .

soyledıgı sey mantıklı olabılır canım .

cunku bende bı ara cok fal baktırıyordum .

hafta 2-3 kere baktıracak kadar tozutmustum

ılk baslarda tum fallarım cok ıyı cıkarken hem olumlu

seyler duyarken ,bırden hangı falcıya gıtsem hep olumsuz

seyler duymaya baslamıstım .negatıf elektırıgı cektım sanırım :)

o yuzden bıraz ara verdım fala .buseyı merak ettım bi denemelı

ama bıraz zaman gecsın :) canım pekı verdıgı tarıhlerden cıkan

oldu mu ?

evet o ses kaydına ben de başladım telefonu koyuorm masaya ordan hooop hemen kaydı alıorm

ben tum fallarımı ses kaydına alırım :)

ama melekler cafede ses kaydı yasak ,o yuzden

farkketırme kayda aldıgını .

gulsen cın gıbı valla hemen anlıyor

bana telefonu cantana koy demıstı

tarihlere inanmıorm ama falın çıktığı gerçeği var :)

Hahah aynen bnde aynin durumla karsi karsiya kaldim cantama sokuom bi taraftanda kaydediomu die bakmaya calisiom dokunmatik bidebaya zorlanmistim ama cafede cok ses vardi cogu net duyulmuo. ama gercekten pat pat gercekleri soluo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…