İstanbul'da Fal - Falcılar

Hahah aynen bnde aynin durumla karsi karsiya kaldim cantama sokuom bi taraftanda kaydediomu die bakmaya calisiom dokunmatik bidebaya zorlanmistim ama cafede cok ses vardi cogu net duyulmuo. ama gercekten pat pat gercekleri soluo

evet yaa melekler kahvesının bı o yonune uyuz oluyorum .

ayak altında fal bakıyorlar .bence buna bı cozum bulsunlar .

fal ısı konsantre işidir .oyle ayak üstünde fal mı bakılır hıc yaa

selam kızlar bugün kuzeye gittim bende sonunda ama an ve geçmişte iyi bence glecek çıkmıyo demiş çoğu belkide çıkmaz bilmiyorum ama ben edidense kuzeyi daha iyi buldum

selam kızlar bugün kuzeye gittim bende sonunda ama an ve geçmişte iyi bence glecek çıkmıyo demiş çoğu belkide çıkmaz bilmiyorum ama ben edidense kuzeyi daha iyi buldum

kuzey benm erkek arkadaşımı birebir tarif edip işyerimdeki gereksiz kadının adını direk söylemiş insan :) ama geleceği çıkmıor malesef

bana sadece ayın 13ünde haber alıcaksın demişti ben 12 sinde aldım..bi bu çıktı sanırım

evet anı ve geçmişi bilmesini çok beğendim bende..gelecek çoğu falcıda çıkmıyo ki o amaçla gitmiyorum da çıkarsa makbule geçer tabiki:) ama benide şok ettiği şeyler oldu bakalım geleceğini merak etmiyo değilim bende:)

can mı gülşen mi :S

kararsız kaldım şimdi

Cnm gulsen ole pek yorumda bulunmuyo ama cok mantikli konusur agir bi kizdir gulmez bile ama ole kandirmaca sallamaca yapmaz ama sole arkadas gibi hem muhabbet edelim hem falima baksin dersen kizlarin cogu CANı bu konuda ovuyorlar sohbeti hos guler yuzlu diolar. hangisine ihtiyacin varsa ona git ama bende ekimden snra cana gidicem gulsenin verdigi son tarih ekimde bitio :))

cana gideyim bari :) suratsızları hiç çekemiorm ben de negatif oluorm hemen çünkü :/ hatta symbol e gitmiştem beşiktaşta nihal miydi neydi allahım fal bitsin de ikimiz de defolalım diye bekledim resmen

suratsızları sevmiorm ben yaaa

Kuzey gercekten insanı sok ediyor nasıl fal bakıyor anlamadım yani 2 kez gittim 2sinde de aklımı aldı :) ilkinde 2 tarih vermişti olmadı 2ci gittiğimde tarih vermedi ama 5 aylık bır süreçten bahsetti ama arada dedikleri cikiyor şimdilik ufak tefek seyleri :)

birilerinden duydum ama tüm bilgileri kaybetmişler.. kurtuluş son durakta bir falcı varmış, bayan. bilgisi olan var mı?

bakalım bakalım inşallah çıkar dedikleri o zaman:)

canım bu once bakıyor sonra ıstersen verıyor bışeyler fıyatını unuttum çok zaman oldu çünkü sen sorrarsın kendısıne cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…