Hahah aynen bnde aynin durumla karsi karsiya kaldim cantama sokuom bi taraftanda kaydediomu die bakmaya calisiom dokunmatik bidebaya zorlanmistim ama cafede cok ses vardi cogu net duyulmuo. ama gercekten pat pat gercekleri soluo
can mı gülşen mi :S
kararsız kaldım şimdi
ben canı daha cok begendım .can mı gülşen mi :S
kararsız kaldım şimdi
Hahah aynen bnde aynin durumla karsi karsiya kaldim cantama sokuom bi taraftanda kaydediomu die bakmaya calisiom dokunmatik bidebaya zorlanmistim ama cafede cok ses vardi cogu net duyulmuo. ama gercekten pat pat gercekleri soluo
selam kızlar bugün kuzeye gittim bende sonunda ama an ve geçmişte iyi bence glecek çıkmıyo demiş çoğu belkide çıkmaz bilmiyorum ama ben edidense kuzeyi daha iyi buldum
kuzey benm erkek arkadaşımı birebir tarif edip işyerimdeki gereksiz kadının adını direk söylemiş insan :) ama geleceği çıkmıor malesef
bana sadece ayın 13ünde haber alıcaksın demişti ben 12 sinde aldım..bi bu çıktı sanırım
can mı gülşen mi :S
kararsız kaldım şimdi
Gulsen derim ben bana çok uzun zaman olmuştu fal bakalım çok iyi bakmıştı söylediklerini yaşadı
Cnm gulsen ole pek yorumda bulunmuyo ama cok mantikli konusur agir bi kizdir gulmez bile ama ole kandirmaca sallamaca yapmaz ama sole arkadas gibi hem muhabbet edelim hem falima baksin dersen kizlarin cogu CANı bu konuda ovuyorlar sohbeti hos guler yuzlu diolar. hangisine ihtiyacin varsa ona git ama bende ekimden snra cana gidicem gulsenin verdigi son tarih ekimde bitio :))
evet anı ve geçmişi bilmesini çok beğendim bende..gelecek çoğu falcıda çıkmıyo ki o amaçla gitmiyorum da çıkarsa makbule geçer tabiki:) ama benide şok ettiği şeyler oldu bakalım geleceğini merak etmiyo değilim bende:)
bu gülşene randevu alınarak mı gidiliyor arkadaşlar?
birilerinden duydum ama tüm bilgileri kaybetmişler.. kurtuluş son durakta bir falcı varmış, bayan. bilgisi olan var mı?
Kuzey gercekten insanı sok ediyor nasıl fal bakıyor anlamadım yani 2 kez gittim 2sinde de aklımı aldı :) ilkinde 2 tarih vermişti olmadı 2ci gittiğimde tarih vermedi ama 5 aylık bır süreçten bahsettiama arada dedikleri cikiyor şimdilik ufak tefek seyleri :)
Arkadaşlar maltepede falcı yasemin e giden varmı kendi evinde bakıyor acil yazarmısınız.
Özel mesaj hakkım yok o yüzden yazamıyorum bildiğim çok iyi birisi var. Detaylı bilgi vermek isterim, özel mesaj hakkın var ise bana mesajla mail adresini gönderirsen yardımcı olmaya çalışırım.
slm cnm tam olarak bu bahsettiğin kişi bi hoca mıdır tam olarak ne yapar yani dua flnmı verir fiyatı ne kdrdır bide yeri nerdedir. çok soru sordum sanırım ama gereksiz yere bilmeden araştırmadan gitmek istemem o yuzden soruyorum hayal kırıklığı yaşamamak için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?